HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4661
  • 4662
  • 4663
  • 4664
  • 4665
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#93241 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 11. 13. 19:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 11. 13. 20:08

Egy informatikai középvezető, vagy egy senior fejlesztő keres annyit.
Igaz, túlóra nélkül...

Igaz, hogy egyelőre, vagy szerencsére még nagyon keveset voltam távol a családtól, s megtapasztaltam mindkét végletet.
Egyben lehetséges mindkét verzió, az is, hogy nem fizetnek ki, és az is, hogy ugyan sportolni kell rendszeresen 16-ot, de akkor van miért.

Utolsó fizetésem átugrotta a millát. Na ennek legalább volt értelme. Nem piáztam, készenlétben voltam, mert bármikor be kellett ugrani helyettesíteni, hisz egyetlen ember voltam, aki nem járt haza, így az órák száma durva volt, de nem vállalható hivatalosan. Viszont ki merem jelenteni, hogy megérdemeltem.

Közben lesem az álláshirdetéseket, már nem vagyok beszarva, hogy ki kell menni külföldre, eddig rendesen ganéztam tőle, meg ugye az első az nem jött be, de kárpótolva lettem.
Már csak olyan helyeket nézek, ami nem építőipar, gyári meló, 3 műszak és túlóra, valahol 10-12 juró környéke óránként, mert azzal simán be lehet könyvelni egy mosolyt, ha az ember robotál. De egyelőre csak nézelődöm, ráérek, sőt, ha megtehetem, nem megyek sehova, maradok itthon. UAZ, fakitermelés.

Többet ér itthon lenni, s egyedül melózni, még, ha keményebb is, de nem kötelező a pénzt hajtani. Viszont, ha szükségünk lesz pénzre, már tudom a megoldást, ezek a beszállítók jól fizetnek, csak nem a szlovákoknál, az egy kivételes eset volt.

#93242 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 13. 20:52

Mostakkor kifizettek? :think:
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#93243 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 13. 21:02

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 11. 13. 20:52

en sem ertem melyik melohelyrol beszelnek eppen...

#93244 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 13. 21:10

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 11. 13. 20:52

Ha jól értem, akkor nem, de millán felül ragadt be a pénze... viszont maceszgombóc volt hétvégén az ebéd.
Azaz, megint belecsapott a lecsóba, csak volt macska is, aki meg beszart a ventilátorba... Szalad a 3ik havi pénz után. De az első két havi fizu bl van elég tarcsi állást keresni, meg ha jól vettem ki, az idősebbik csemete kezd ját lábon álldogálni. Persze nem mindig, de an hétvge, hogy a szülőket nem pumpolja gempára. Ez is jó előjel.

Ugyanakkor van nézelődés, hogy külföldön ki, mikor, mennyit ad / óra. 10-12€ az elvárás, alatta phöjj, meg höhnye. Ezért a pénzért viszont 24/7 16 órázna, csak legyen 2-3 hétvége a családdal.
Persze ki nem?

Sajnálom, hogy sok távollét, meg túlóra, 12-16 órázások, kevés lovettán tengődés után se jön meg a megváltó. Pedig szép lenne a 7 számjegyű fizetés.

Szerkesztette: zetor2000 2015. 11. 13. 21:15 -kor

Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#93245 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 13. 21:38

Én úgy gondolom, hogy a nemfizetés valami szerény próbálkozás volt az iróniára.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#93246 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 13. 21:39

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 11. 13. 21:10

Ha jól értem, akkor nem, de millán felül ragadt be a pénze... viszont maceszgombóc volt hétvégén az ebéd.
Azaz, megint belecsapott a lecsóba, csak volt macska is, aki meg beszart a ventilátorba... Szalad a 3ik havi pénz után. De az első két havi fizu bl van elég tarcsi állást keresni, meg ha jól vettem ki, az idősebbik csemete kezd ját lábon álldogálni. Persze nem mindig, de an hétvge, hogy a szülőket nem pumpolja gempára. Ez is jó előjel.

Ugyanakkor van nézelődés, hogy külföldön ki, mikor, mennyit ad / óra. 10-12€ az elvárás, alatta phöjj, meg höhnye. Ezért a pénzért viszont 24/7 16 órázna, csak legyen 2-3 hétvége a családdal.
Persze ki nem?

Sajnálom, hogy sok távollét, meg túlóra, 12-16 órázások, kevés lovettán tengődés után se jön meg a megváltó. Pedig szép lenne a 7 számjegyű fizetés.

osztrakoknal tan 1200-1400 a minimalber - ott az ilyen 10-12 euro nem csak alom.
tuloraval jo is lehet. Legyen szerencseje!

#93247 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 06:03

Nem ragadt be lóvé, eddig 10-én került a számlára, most hogy vége mindenki egyszerre kapja meg. Mivel egyedül voltam alkalmazotti viszonyban, így a cég megelőlegezte a pénzt, mivel a többiek vállalkozók szlovákoknál, ők 15-ére számláztak. Velük együtt fizetnek ki.

No meg be is baszna, ha nem fizetnének ki :-D az ügynökség most is jelen van az anyacégnél kb. 6 emberrel, akik diszponensként, meg logisztikusként melóznak. Ha kiderülne ilyesmi, az egész céget kiraknák. Elég lenne szólni a szobatársamnak, de a légiós srác is akcióba lendülne, mindegyikőnk jó kapcsolatokat épített ki ott a cégnél. Ez elég piti pénz ahhoz képest, amennyit kerestek rajtunk.

Továbbá esélyes, hogy visznek tovább bennünket Pozsonyba, egyikőnk sem menne, ha nem fizetnének ki. Így is nagyon nehezen szedtek össze bennünket az elején, hogy meglegyen a 8 ember, nem fognak kockáztatni, a jövőben is számítanak ránk.

#93248 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 06:14

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 11. 13. 22:39

osztrakoknal tan 1200-1400 a minimalber - ott az ilyen 10-12 euro nem csak alom.

S onnan nem is érdemes messzebb menni, mert a németeknél vagy ugyanaz a lóvé van, vagy kevesebb.
Most nézegettem pár hirdetést, volt olyan, hogy német gyárba brutto 8 juró, vasárnapi pótlék meg 25% :omg:
Netto 10 alatt és a vasárnapi 100% alatt nem szabad senkivel szóba állni. Mármint, ha az ember rászánja magát és kimegy, itt hagyja a családot, meg sportol, túlórázik, ahogy a csövön kifér, akkor legyen miért.

Ha nagyon szakadna a cérna, akkor elmennék melózni alacsonyabb lóvéért is. Itt van Nove Zamky, vannak termelő gyárak, szállás ingyenes, bár ki tudja milyen, tömegszállásra már nem mennék :-D de a bruttó alapbér 300 küvecs környéke, ha arra rátúlórázik az ember, akkor 400-500 környéke simán megvan, s a távolság elenyésző. Átnéztem Nyitra környékét, és a hirdetéseket a szlovák weboldalon, azért, ha valaki akar talál melót, folyamatosan keresik az embereket. Galánta, Dunaszerdahely, meg hasonló helyen lévő ipari parkok.

Építőiparnál mindjárt jobb, mert tiszta környezet, gondolom szétszakadni sehol sem kell. Ha jó a csapat, akkor röpül az idő.

Nekem Lozorno-ban marha nagy mákom volt, mert olyan csapatba kerültem, hogy folyamatosan szakadtunk a röhögéstől + mellé rend volt, és szervezettség.
A többi műszakban is melóztam nem keveset, de azok hervasztóak voltak. Egyszerűen káosz uralta az egészet, mindenki mogorva volt, s persze, hogy nem ment az idő, de úgy voltam vele, hogy ennyi pénzért kibírom.

#93249 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 06:34

Vajon miért nem lepődtem meg ezen a tenorpistás eksünön :-s kiszámítható volt, hogy bekövetkezik, s még csak most jöttek :omg:
Mi lesz később? hja, és ugye innentől kibakemény szigorítások lépnek életbe az egész ejuban. Számomra csak az a kérdéses, hogy ezek mögött ki áll? Az, aki eleve szigorításokat akar bevezetni :-s áhh csak találgatok.

Hja, az áradatnak még nincs vége, sokkal többen fognak jönni, mint eddig :omg: érdemes átolvasni lassan a koránt.

#93250 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 06:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 14. 06:34

Vajon miért nem lepődtem meg ezen a tenorpistás eksünön :-s kiszámítható volt, hogy bekövetkezik, s még csak most jöttek :omg:
Mi lesz később? hja, és ugye innentől kibakemény szigorítások lépnek életbe az egész ejuban. Számomra csak az a kérdéses, hogy ezek mögött ki áll? Az, aki eleve szigorításokat akar bevezetni :-s áhh csak találgatok.

Hja, az áradatnak még nincs vége, sokkal többen fognak jönni, mint eddig :omg: érdemes átolvasni lassan a koránt.

Azért nem lepődtél meg kurva okos vagy, és mindegy mi történik az a te világodba pont beleillik. Wishfullthinking. Olvasd a Koránt nyugodtan, mindegy mi van benne, te úgyis azt olvasd ki belőle ami neked tetszik.

#93251 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 07:08

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 11. 14. 07:53

Azért nem lepődtél meg kurva okos vagy, és mindegy mi történik az a te világodba pont beleillik. Wishfullthinking. Olvasd a Koránt nyugodtan, mindegy mi van benne, te úgyis azt olvasd ki belőle ami neked tetszik.

Nem egy vicces történet, nem vagyok okos, de amikor beindult ez az egész migrációs téma, kezdve a plakátokkal, amit nem nekik szántak, hisz magyar nyelvű volt. Már akkor vakartam a fejem, hogy ebből semmi jó nem fog kisülni. Amikor meg Putyin és Merkel idejött látogatóba, na akkor már sejtettem, hogy ezek valami nagyobbra készülnek, mint eddig. Oszt utána Merkel rögtön el is szólta magát, hogy gyertek, csak gyertek, mentek is csőstül.

A hölgyet megvásárolták jól. Innentől meg a migrácsokat nem lehet picsán rúgni, hogy takaródjatok vissza, már itt vannak, s még többen jönnek, továbbá rengeteg izgalmas és zavaró tényező, meg hülye kérdések vannak. Egy a lényeg, ez már nem a harmadik világháború előszele, ez már maga a harmadik világháború. Mindegyik egy puskalövéssel kezdődött.

Ezek nem toleránsak senkivel, más módszereket használnak, mint a modern hadviselés. S gyanítom, hogy nem ez volt az utolsó, hisz jönnek, mint a hangyák folyamatosan, s ki tudja kik vannak köztük?

Ez barátom nem az én okosságomról, vagy arról szól, hogy na ugye megmondtam, ez kőkeményen rólad, mindenkiről szól, innentől senki sem tzudja kivonni magát, mert az egész ejuban fokozott szigorítások fognak életbe lépni, dulván.

#93252 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 07:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 14. 07:08

Nem egy vicces történet, nem vagyok okos, de amikor beindult ez az egész migrációs téma, kezdve a plakátokkal, amit nem nekik szántak, hisz magyar nyelvű volt. Már akkor vakartam a fejem, hogy ebből semmi jó nem fog kisülni. Amikor meg Putyin és Merkel idejött látogatóba, na akkor már sejtettem, hogy ezek valami nagyobbra készülnek, mint eddig. Oszt utána Merkel rögtön el is szólta magát, hogy gyertek, csak gyertek, mentek is csőstül.

A hölgyet megvásárolták jól. Innentől meg a migrácsokat nem lehet picsán rúgni, hogy takaródjatok vissza, már itt vannak, s még többen jönnek, továbbá rengeteg izgalmas és zavaró tényező, meg hülye kérdések vannak. Egy a lényeg, ez már nem a harmadik világháború előszele, ez már maga a harmadik világháború. Mindegyik egy puskalövéssel kezdődött.

Ezek nem toleránsak senkivel, más módszereket használnak, mint a modern hadviselés. S gyanítom, hogy nem ez volt az utolsó, hisz jönnek, mint a hangyák folyamatosan, s ki tudja kik vannak köztük?

Ez barátom nem az én okosságomról, vagy arról szól, hogy na ugye megmondtam, ez kőkeményen rólad, mindenkiről szól, innentől senki sem tzudja kivonni magát, mert az egész ejuban fokozott szigorítások fognak életbe lépni, dulván.

Mivel te már évek óta ezt sejted, innentől mindegy. De nem tudom emlékszel-e, amikor a Charlie Hebdo ellen támadtak, még sehol sem voltak a migránsok. Egy terrortámadáshoz nem kell millió ember.

#93253 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 08:05

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 11. 14. 08:56

Mivel te már évek óta ezt sejted, innentől mindegy. De nem tudom emlékszel-e, amikor a Charlie Hebdo ellen támadtak, még sehol sem voltak a migránsok. Egy terrortámadáshoz nem kell millió ember.

Emlékszem arra is, de nem tudtam sehova beilleszteni, most meg már nem is akarom.
A millió ember a jelenlegi európai kultúra, életszínvonal átformálásához kell, ha fogalmazhatok úgy, a teljes megszüntetéséhez.

Már nem titok, hogy mindenki határzárat épít és katonákat küldd a határra. Lehet onnan is nézni, hogy mindez a migráció miatt van, sajnos én mást látok. Már zengi a média, hogy románok felől is zárni kéne a határt, a szlovákok egyértelműen zárni fognak.

Ha pár hónapot előre ugrunk, mondjuk 6-ot, ki tudja mennyi határ lesz lezárva, és mindenhol fokozott ellenőrzések a tenor pistákra hivatkozva.
Ha, mondjuk Magyarország már teljesen körbe lesz zárva + az utakon szünet nélkül ellenőrzések lesznek, meg olyan kapuk, ahol mindenkinek meg kell állni, átvizsgálnak mindenféle veszélyes cuccokat keresve, stb. Szóval szép napoknak nézünk elébe.
Természetesen mindenki elismeri, hogy ez szükséges, és a saját biztonságunkat szolgálja. Arra már senki sem kíváncsi, hogy aki bevezeti majd ezeket a dolgokat, s palesztínát csinál az egész ejuból, ugyanaz rendezte a háttérben a kiváltó okokat.

#93254 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 08:29

Idézet

Nem ragadt be lóvé, eddig 10-én került a számlára, most hogy vége mindenki egyszerre kapja meg. Mivel egyedül voltam alkalmazotti viszonyban, így a cég megelőlegezte a pénzt, mivel a többiek vállalkozók szlovákoknál, ők 15-ére számláztak. Velük együtt fizetnek ki.

Ne legyen igazam, hogy megint "hétfőn" fizetnek. A jövő héten...
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#93255 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 09:01

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 11. 14. 09:29

Ne legyen igazam, hogy megint "hétfőn" fizetnek. A jövő héten...

Erre nem sok esély van :-D eddig minden korrekt volt + még igényt tartanak ránk, most tárgyalnak Pozsonyban egy januárban induló melóról.
Hogy tudnának tovább alkalmazni, ha egyszer is előfordul, hogy nem fizetnek ki?
Pozsony kifejezetten tetszene, egyből vinném magammal a kerékpárt barangolni szabadidőmben, de ez még odébb van.

#93256 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 09:39

Csatolt fájl  france.jpg (30,4K)
Letöltések:: 8

Érdekes ez az illuminati card game 1995-ből.
Néhány lapját már kijátszották, mint pl. a bostoni maratont.

#93257 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 09:59

Ebben a csoportban elég érdekes megfejtések, hozzászólások mennek, én csak az automatikus fordítóval követem őket, de még így is értelmezhető.

https://www.facebook...awzKilluminati/

Idézet

France false flag terror attacks.
Japan HAARP earthquake.

BREAKING NEWS: 100+ Killed in Paris Shooting
Join us: https://www.facebook...lawzKilluminati
Classic False Flag to blame Muslims and Isis so we can completely take over Syria and usher in another "order out of this chaos". France is now under complete military control/martial law. "Unthinkable changes coming to Paris and the rest of the world". All major cities are under higher alerts/lock down including New York is being reported. Death metal satanic show. Miraculously 1 of the terrorists was taken alive and said he was with Isis and the attacks are retaliation for Syria. France is a gun free state so only "terrorist", police, military have guns. The Us government is helping all they can with FBI and CIA support reports say.

Reports:
Paris: At Least 100 Killed in Separate Attacks at Restaurant and Concert Hall in City, Reports Say
Police said Friday there was a shootout at a restaurant, bombings at a stadium and a hostage situation at a concert hall, reports say. President François Hollande declared a state of emergency.
Reporting of 5-7 different incidents in France. Scores killed and injured after ‘Kalashnikov, machine gun and grenade attacks’ across French capital with dozens of hostages taken
6 Different locations is what they are reporting. False flag alert is high. Get ready for the big show everyone. 11/13/2015 11+2=13, 13 natural, 15-2=13. 13,13,13, 6 locations. Much more to research. Syria, Iran, Paris, Russia. WW3 is close. 40 dead 60 wounded. Martial Law/State of Emergency declared in Paris. No one in or out of france. Military force in effect, order will be restored. Order out of chaos to eliminate true threats to the Rothschild system.

Eagles of Death Metal
Jesse "The Devil" Hughes (born September 24, 1972) is an American musician from Greenville, South Carolina. He is known as the frontman of the California-based rock band, Eagles of Death Metal.

ISIS EXPOSED The new world order is beginning
https://www.facebook...15496658518292/

ISIS EXPOSED 100% AS CIA OPERATION: "The Next Bin Laden is Here" - Don't Be Fooled
https://www.facebook...00924909975467/

ISIS leader Abu Bakr Al Baghdadi is a Jewish Mossad Agent
https://www.facebook...14540861947204/

Fake Isis Beheading Video
https://www.facebook...74492409285382/

ISIS was created by the CIA and Mossad
https://www.facebook...17802941620995/

THE ISIS TERROR IS A CIA/MOSSAD OPERATION!
https://www.facebook...14448411956449/

ISIS Leader_ We Are Being Funded By The United States
https://www.facebook...03455339722423/

ISIS Israeli secret intelligence service
https://www.facebook...25636254170999/

HAARP Strange Clouds - Extreme Weather Phenomena - 2015
https://www.facebook...54947441239879/

Project HAARP Is The US Controlling The Weather
https://www.facebook...54416427959647/

Look 11\13\16= 1+1=2, 2+13=15, 1516 like in knowing movie.. Or you can do it 11/13/2016 11 is code for alert 13+2=15, 0+16=16 still 1516.. Alert 1516..
13, 13, 1,3 6,6,6, 7,5
coded 666 7 15 16 13

Knowing: Nicholas cage movie about numbers predicting events. End of the world movie.

We just uploaded this video lastnight and today we have the combined disasters playing cards being played and more. France was hit with the false flag isis terrorist attacks and Japan with HAARP earthquake! Its coming. Nice work Andrea
https://www.facebook...26/?pnref=story

Updating now need input.
Israel Mossad Cia Isis False Flag divert eyes from Japan Fukoshima.
Major flags. Update INTERNET lagging. Watchers watching hard. Be safe.

Japan earthquake: Small tsunami triggered
Magnitude 7.0 earthquake hits off the coast of Japan, a 30-centimetre tsunami has been recorded

TOKYO — A magnitude 7.0 earthquake struck Saturday off the coast of southwest Japan, triggering a small tsunami. There were no immediate reports of damage or injuries.

The earthquake struck at 5:51 a.m. (20:51 GMT) at a depth of 10 kilometres (6 miles) about 190 kilometres southwest of Kagoshima city, the Japan Meteorological Agency said.

A 30-centimter (one foot) tsunami was recorded at 6:45 a.m. on Nakanoshima, a small island to the south of Kyushu, Japan’s southernmost main island.

A tsunami advisory for Kagoshima prefecture and a string of small islands was lifted at 7:20 a.m. local time.

#93258 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 10:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 14. 09:39

Csatolmány france.jpg

Ez a legjobb illuminátis videó. Mindent összefoglal :)
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#93259 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 10:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 14. 10:39

Csatolmány france.jpg

na, segget csinalok a szambol, de ezt nem vetheted a szememre.
szoval, mitol olyan erdekes ez a kartya? hogy rajta van az eiffel torony es a france szo? erted a rajta levo szoveget?

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 14. 10:59

...
Look 11\13\16= 1+1=2, 2+13=15, 1516 like in knowing movie.. Or you can do it 11/13/2016 11 is code for alert 13+2=15, 0+16=16 still 1516.. Alert 1516..
13, 13, 1,3 6,6,6, 7,5
coded 666 7 15 16 13
...

az nem vicces, hogy ezek a nagy agyak mindig ovodas matematikaval kodoljak a mondandojukat?
miert nem egy tobbdimenzios matrixban van betuszkolva az info, vagy egy fasza vegtelen sorba, vagy ize...?
Pl. Newton (aki ugye szabadkomuves volt, mint minden jolertesult facebook konteos tudja) csak nem egetne magat az 1+6=7 szintu blodsegekkel...

A melorol: 300e brutto es 2000-3000 euro kozott akkora kulonbseg van amit elkepzelni sem birsz. A 300-500e brutto realis is lehet szalagmunkaert (sokan ennek is orulnenek),
ha a 2000-re vagysz, abbol megint ordas lehuzas lehet. Ha pedig kulfoldon dolgozol, tanulmanyozd a jarulekfizesi modokat a tb, nav fele,
mert hajlamosak utolag jol megb@szni az embert szir-szar ugyekert is, okossagert pedig plane.
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#93260 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 14. 11:35

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 11. 13. 21:39

1000
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4661
  • 4662
  • 4663
  • 4664
  • 4665
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.