Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 16. 13:29
Ebből mi a haszon és miből pótol? Igaz éves nagyságrendben soha semmit nem mertél mondani, csak mindig ezek a homályos jóslatok. Mert majd valamelyik vezető úgy fog járni a köznéppel, mint Ceaușescu, aztán akkor majd gondolkozhat, hogy hol baszta el.
Ha csak az argentín sztorit veszem, ott azért rendesen lenyúlták a népet 2000 környékén, tyúktubon nem kevés film van azokról a napokról.
A georgiai tanú kövek meg nem véletlenül kerültek oda hirdetni 8 nyelven a lényeget, hogy csak 500 millió ember maradhat, ha az egyéni akció lett volna, ugyan miért, hisz költséges, de az egy népírtás reklámja, már rég el kellett volna távolítani, de eddig még egyetlen amcsi politikus sem hőbörgött miatta.
Dátumokba már nem megyek bele, 2011-ben túlreagáltam, elhamarkodtam, azt hittem ez jóval hamarabb megtörténik.
Nem vagyok kőmíjes, azóta tudom, hogy ráérősen, tyúklépésben haladnak. A vissza a jövőbe c. filmben 2015-be jöttek, ahol arab tenorpisták lövöldöztek.
Ma meg már minden politikus arról szónokol, hogy jurópának vége. Mindenki kerítéseket épít, építene, szerintem ez nem pont az az irány, ami hosszútávon jól jön. Azt sem hiszem, hogy ez a párizsi tenorpista az utolsó volt, ha a franciák így belendültek, akkor gyanítható, hogy lesz még csihipuhi.
S, hogy ebből mi a haszon? A háború beszállítóinak mindenképpen előnyös megrendelés, nekünk meg szopás.