HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4709
  • 4710
  • 4711
  • 4712
  • 4713
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#94201 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 12. 17. 17:03

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 12. 17. 17:57

Mert ha írsz valami hülyeséget, és valaki leírja, hogy hülyeség, akkor az nyilván csak agymosás eredménye lehet.

Mert, ha írok valami hülyeséget, az nyilván hülyeség.
Hol az etalon, a mérce? Ki dönti el, hogy mi számít hülyeségnek, s mi az, amit komolyan lehet venni? Nééégy :-s

Nemá, vagy a tömeg, a többség? S mi van, ha a többség tényleg téved? Mótvárá példa a történelemben, s utána éles kanyar, hogy hja :omg:

Mutass már valami etalont, hogy mihez kell viszonyítani. Mármint mi hülyeség, mi összes mellméret, stb? Meg ki a főnök, aki lerajzolja, hogy csak így szabad gondolkodni, aki meg nem így teszi, kötelező vele szembeszállni, s megkérdőjelezni, lehülyézni :-s :-D

Csak nem a közoktatás :-s

#94202 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 12. 17. 17:08

Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 16:51

Számomra manapság már olyan bonyás lett, hogy meg sem szólalok, kivéve itt.
Neten kussolok atom módra, senkit sem szeretnék felébreszteni. Élőben meg menjen a faszba mindenki :-D kerülöm az embereket nagy ívben.

Mondj már valami újabbat, mielőtt Gömbibá idézne.
Make love not Wor.

#94203 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 17:18

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 12. 17. 18:08

Mondj már valami újabbat, mielőtt Gömbibá idézne.

Nove :Đ

#94204 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 17:20

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 12. 17. 18:08

mielőtt Gömbibá idézne.

Na attól tényleg összeszarom magam :-D évente talán 5 alkalommal válaszolok neki, de azt is csak azért, hogy könnyítsek rajta, mert már csak hányni jár be a topikba :-D

A mindenki tudja rólad kezdetű hozzászólásai felett úgy siklok át, mint görény a fingon.

#94205 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 17:23

Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 17:20

A mindenki tudja rólad kezdetű hozzászólásai felett úgy siklok át, mint görény a fingon.

Nekem legjobban a tengervíz tetszett, meg a letagadott piramisok :up:
Make love not Wor.

#94206 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 17:38

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 12. 17. 18:23

Nekem legjobban a tengervíz tetszett, meg a letagadott piramisok :up:

Bammeg, piramisokat tényleg leszarom, de erről már lassan listát írhatnék, hogy a mellméret kategóriából összeolvasott hülyeségekből mit tulajdonítottál nekem. Mit kezdjek a piramisokkal :-s szart sem tudok róluk, nem nézek piramisokról leleplezős filmeket, mert baromság, tudom a lényeget, felesleges lenne rááldoznom akár egy percet is.

Hjó, és akkor most az jön, hogy mit tudsz, mi a lényeg :nevet:

Haggyukmá, újabb parttalan vita kerekedne. Nem érdekelnek a piramisok, nem droidoztam, nem az óccsóság miatt költöztünk vidékre, UAZ nem játék, nem menekülök külföldre, stb :-D

#94207 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 17:42

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 12. 17. 18:23

Nekem legjobban a tengervíz tetszett

Csak érteni kellett volna, főleg neked, aki inkább materialista, darwin pista. A tenger az élet bölcsője, cáfold.
A magzatvíz általánosságban ugyanaz. Százalékos arányban, mint nátrium, kálium, s ásványi anyagok.
Ami az élet kialakulásához elengedhetetlen. De akkor te jöttél, hogy pontosan melyik tenger :confused:

:fuck: -kor :-D

Egy mondatban van a lényeg, a tengervíz az élet kialakulására alkalmas, a magzatvíz szintén, ami a nátrium és a kálium s egyéb ásványi anyagokat illeti, mert azonos. Százalékos arányban.

Oszt, hogy melyik tengerbe éppen ki hugyozott bele, melyik terhes nő éppen mit iszik, hát lehet részletezni, de a lényeghez semmi köze.

De állítom, hogy ez is elmeosztály kategória lesz, mert minnyá jön a mivanha című kérdés :nevet:

#94208 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 18:11

Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 17:42

Csak érteni kellett volna, főleg neked, aki inkább materialista, darwin pista. A tenger az élet bölcsője, cáfold.
A magzatvíz általánosságban ugyanaz. Százalékos arányban, mint nátrium, kálium, s ásványi anyagok.
Ami az élet kialakulásához elengedhetetlen. De akkor te jöttél, hogy pontosan melyik tenger :confused:

:fuck: -kor :-D

Egy mondatban van a lényeg, a tengervíz az élet kialakulására alkalmas, a magzatvíz szintén, ami a nátrium és a kálium s egyéb ásványi anyagokat illeti, mert azonos. Százalékos arányban.

Oszt, hogy melyik tengerbe éppen ki hugyozott bele, melyik terhes nő éppen mit iszik, hát lehet részletezni, de a lényeghez semmi köze.

De állítom, hogy ez is elmeosztály kategória lesz, mert minnyá jön a mivanha című kérdés :nevet:

Nem.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#94209 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 18:23

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 12. 17. 19:11

Nem.

De.

S, akkor hogyan tovább :-s ki fogja lerajzolni, hogy hol a nap, s miért kering a föld körül :confused: :-D

Mert, ha te azt mondod nem, akkor az tény? Mi alapján, miért követendő, s kinek?

Hol a kinyilatkoztatás, előírás, szabály, ha te azt mondod nem, akkor az tényleg nem :-s :Đ

De :nevet:

#94210 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 18:39

Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 18:23

De.

S, akkor hogyan tovább :-s ki fogja lerajzolni, hogy hol a nap, s miért kering a föld körül :confused: :-D

Mert, ha te azt mondod nem, akkor az tény? Mi alapján, miért követendő, s kinek?

Hol a kinyilatkoztatás, előírás, szabály, ha te azt mondod nem, akkor az tényleg nem :-s :Đ

De :nevet:

Annyira félhülye vagy, hogy nincs értelme ragozni.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#94211 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 18:48

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 12. 17. 19:39

Annyira félhülye vagy, hogy nincs értelme ragozni.

Ha ugyanezt mondom rád megállja a helyét :-s miért ne alapon bevállalod? Oszt ki fogja lerajzolni a történetet, hogy ki a hülye :-s :Đ csak mert gömbibá meg néhány félnótás kórustárs ráerősít a zajra, mérvadó :-s ez az etalon? Szabvány lett, hogy guga hülye vagy és innen nincs tovább :-s

:up:

A mércét hozzad, hogy mihez viszonyítsunk.
Ne haragudj, de engem nem hat meg, hogy mit tanultál, vagy hogy hány 5-6 ember van még a táborban, akik ugyanazt hangoztatják, hogy guga te hülye vagy.

Attól, hogy sokszor lett leírva, még nem igaz. Ahogy a finnugor elmélet sem :nevet:

Hja, szeretem, amikor a nagymagyarországot posztolják, hogy ez az én hazám, nem a csonka.

Aztán mutatnám neki, hogy valójában mekkora volt, még Kína is a mienk eredetileg :omg: vajon mit röpködne rá, hogy nem igaz, vagy örülne, hogy sokkal nagyobb volt?

#94212 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 18:54

Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 17:42

Éppen ez a baj. Te konkrétan egyformának mondtad az infúzióval/tengerrel/magzatvízzel. Annyi a közös bennük, hogy oldatfélék, folyékon, vannak benne dógok. Ennyi erővel írhattad volna, hogy sör vagy kisüsti, esetleg lóhúgy.

Mondom még egyszer, a tenggervíz nagyjából 2 nap alatt szétmar egy kisebb embriót, annyira sós. Mármint attól függ, hogy melyik tenger, mert kurva nagy a szórás.
Make love not Wor.

#94213 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 18:56

Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 18:23

Tömegvonzás, gravitáció meg van? Azok a rohadék szondák is jönnek/mennek, csak jól ki tudják már számolni a frankót, akár több 10 évre előre is.

Igaz volt már kis magyar műhold is, de arról jön a GPS meg a TV adás. Az, hogy? Ezért is látszik, aki nem érti picit sem, az a legprimitívebb. Aki kussol és elfogadja, az már legalább egy haladó kategória, nem akarja érteni, de nem is kérdőjelezi meg, mert működik.

https://hu.wikipedia...(%C5%B1rszonda)
Make love not Wor.

#94214 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 18:58

Nemlehetne, ezeket a tengerböl jövő magzatpiramisokat, a mellméreteket meg a sátánvillás kőműveseket hanyagolni? Szerintem senkit nem érdekelnek ezek a kijelentések, csak guga agya baszódik fel, meg a mienk, hogy :omg: bzmg már megint ez a téma, nem győzök scrollozni. Külföldi meló még értelmes, már kezdtem picit felelőségteljesebb és életszerűbb dolgokat olvasni gugától, erre bejön megint szar.

Guga, hagyjuk ezt, hogy mi a hülyeség, senki nem fogja definiálni, ahogy te sem azt, hogy mi az igaz és mi a nem. Szerinted van háttérhatalom és minden meg van írva. Nem mondom, hogy nincs így mert sem megcáfolni sem megerősíteni tudom, ahogy SENKI ebből a topikból. Innentől kezdve ez egy olyan téma amire mi is ugrunk, te is ugrasz és felesleges köröket futunk.
Megkérhetlek -azt hiszem mindannyiunk nevében- hogy ezeket a témákat kerüljük?
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#94215 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 19:18

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 12. 17. 19:58

Nemlehetne, ezeket a tengerböl jövő magzatpiramisokat, a mellméreteket meg a sátánvillás kőműveseket hanyagolni? Szerintem senkit nem érdekelnek ezek a kijelentések, csak guga agya baszódik fel, meg a mienk, hogy :omg: bzmg már megint ez a téma, nem győzök scrollozni. Külföldi meló még értelmes, már kezdtem picit felelőségteljesebb és életszerűbb dolgokat olvasni gugától, erre bejön megint szar.

Guga, hagyjuk ezt, hogy mi a hülyeség, senki nem fogja definiálni, ahogy te sem azt, hogy mi az igaz és mi a nem. Szerinted van háttérhatalom és minden meg van írva. Nem mondom, hogy nincs így mert sem megcáfolni sem megerősíteni tudom, ahogy SENKI ebből a topikból. Innentől kezdve ez egy olyan téma amire mi is ugrunk, te is ugrasz és felesleges köröket futunk.
Megkérhetlek -azt hiszem mindannyiunk nevében- hogy ezeket a témákat kerüljük?

Má bocs, de nagyjából azt kéred, hogy többet ne szóljak hozzá. Ez egy személyes topik, nem a foci, forma 1, autók, stb.
Ez én vagyok, az hogy a többség nem kíváncsi rám, rajta :-D

Nyugi, a téma alapjában véve hanyagolva, adagolva van, megfelelő sorrendben. Engem sem csak ez érdekel. Főleg nem ez, de néha szóba kerül, a scrollozásba néha nekem is elfárad az ujjam a topikban, de ettől lesz edzett :cool:

Vannak opciók a megoldásra, pl. topikra lakat.
Ahogy nem vagyok jelen más topikban, úgy a problem solved.
Amúgy meg a vélemény egyelőre szabad, tehát nekem is.
Nem zavar, hogy a többség másként vélekedik róla.
S nem is kérek olyat, hogy többet ne hozza szóba, inkább kérdezni szoktam, ha valami nem fér a bögyömbe.

#94216 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 19:21

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 12. 17. 19:56

Tömegvonzás, gravitáció meg van? Azok a rohadék szondák is jönnek/mennek, csak jól ki tudják már számolni a frankót, akár több 10 évre előre is.

Igaz volt már kis magyar műhold is, de arról jön a GPS meg a TV adás. Az, hogy? Ezért is látszik, aki nem érti picit sem, az a legprimitívebb. Aki kussol és elfogadja, az már legalább egy haladó kategória, nem akarja érteni, de nem is kérdőjelezi meg, mert működik.

https://hu.wikipedia...(%C5%B1rszonda)

Ezek tények, a világpolitika meg nem. Azt értem, hogy a témát elvonszoltad olyan irányba, amit mindenki elfogad, de vannak képlékeny, nem leragasztható dolgok.
Eleve az élet, jó ezen belül a fizika "egyelőre" mérvadó, de hogy az emberi élet milyen irányba tart, no az kérdéses, meg hogy ki és mit motivál a háttérben.

#94217 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 19:26

Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 20:18

Má bocs, de nagyjából azt kéred, hogy többet ne szóljak hozzá. Ez egy személyes topik, nem a foci, forma 1, autók, stb.
Ez én vagyok, az hogy a többség nem kíváncsi rám, rajta :-D

Nyugi, a téma alapjában véve hanyagolva, adagolva van, megfelelő sorrendben. Engem sem csak ez érdekel. Főleg nem ez, de néha szóba kerül, a scrollozásba néha nekem is elfárad az ujjam a topikban, de ettől lesz edzett :cool:

Vannak opciók a megoldásra, pl. topikra lakat.
Ahogy nem vagyok jelen más topikban, úgy a problem solved.
Amúgy meg a vélemény egyelőre szabad, tehát nekem is.
Nem zavar, hogy a többség másként vélekedik róla.
S nem is kérek olyat, hogy többet ne hozza szóba, inkább kérdezni szoktam, ha valami nem fér a bögyömbe.

Nemhinném, hogy pont te ne tudnál akármi másról beszélni.

Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 06:21

Kár ebbe a topikba a betű, mert olyan faszságokat kreáltok belőle, hogy öröm nézni :omg: már nekem fárasztó olvasni.
Gyönyörű történet, hogy neked van, rendelkezel felelősségérzettel, de én nyilván két gyerekkel, asszonnyal majd a híd alatt kötök ki :omg:

Na asszem egy időre nekem ebből elegem van, úgy is utazunk, úgyhogy majd eccer.

és

Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 12:30

Unom a folyamatos magyarázkodást.

és

Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 17. 09:52

Na ezért nem szeretek már ide írni bazdmeg, mert egyrészt csak a kötekedés megy :omg:
Másrészt légből kapott dolgok folyamatos, és szünet nélküli emlegetése :omg:

Persze, hogy nem reagálok, kibaszott fárasztó és nagyon unalmas.

Mostakkó :wtf:
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#94218 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 19:40

Idézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 12. 17. 20:26

Mostakkó :wtf:

Mostakkó megjött a nejem, figyelem más irányba terelődik :-D
Mindjárt kiderül, hogy holnap vagy utána vagy hétfőn utazunk.

Addig is, kicsit becsapós, mert a hűtőt kipakoltam előtte, de másoknak nincs mit kipakolni, kisebbik fiam kreálta.

#94219 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 19:46

Te ez a Travolta már a vicces meme-kben is uncsi, nem csak így ötlettelenül.

Idézet

#94220 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 17. 19:52

Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 12. 17. 20:46

Te ez a Travolta már a vicces meme-kben is uncsi, nem csak így ötlettelenül.

Jó hát gyerek még, próbálkozik ésatöbbi. Nincs ezzel baj. Feltenni a jutubra, na annak már nem sok értelme van :)
BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4709
  • 4710
  • 4711
  • 4712
  • 4713
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.