HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4745
  • 4746
  • 4747
  • 4748
  • 4749
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#94921 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 02. 18. 13:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 18. 13:43

Ezisbazmegfaszéidéztedbe?

Wut?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#94922 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2016. 02. 18. 13:51

Kép Megy a mantra megint, hogy mas a hibas es nekem ugy sem lehet jo sehogy.
Kicsit osszeszedned magad kivul-belul, mar irodaban ulnel. Egyedul rajtad mulik.
Vagy keressek neked megint allast meg alberletet?
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#94923 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 14:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 18. 13:43

Ezisbazmegfaszéidéztedbe?

nem mindegy ennek a fórumnak? úgyis alig van már hozzászólás
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#94924 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 14:11

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2016. 02. 18. 13:51

Kicsit osszeszedned magad kivul-belul, mar irodaban ulnel. Egyedul rajtad mulik.

Én is úgy érzem hogy kicsit magában kéne rendet tennie :(

#94925 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 14:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 02. 18. 14:11

Én is úgy érzem hogy kicsit magában kéne rendet tennie :(

gugáról kéne példát vennie, neki van önbizalma :)

#94926 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 02. 18. 14:24

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 02. 18. 14:22

Már lehet angolul mondja meg a frankót a mindenféle felsővezetőknek.
Make love not Wor.

#94927 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 14:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 18. 14:24

vagy felsővezetéknek :-D

#94928 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 14:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 18. 13:24

Ó, az a veszély itt az angoloknál nem fenyeget. A nagyfőnök meg úgy általában az irodisták elszeparálva dolgoznak, a legmagasabb vezető, akivel rendszeresen találkozni lehet, az a csoportvezető (nem is mindig angol, de általában igen), nagy ritkán a műszakvezető (mindig angol), de ha az utóbbit látja az ember, vagy még oda is jön az emberhez, ott akkor nagy baj van. Nagyon nincs is lehetőség sem a frankót megmondani, sem nyalni.

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2016. 02. 18. 12:51

Jajj, kösz nem kell az 50. fájörfaakszos fülről valami hirdetés. Ezt vagy megoldom én, vagy senki nem fogja megoldani helyettem. Mondjuk a Blue Arrow ügynökséges munkát nagy hiba volt otthagyni, mert még az volt a legkönnyebb, pedig az sem volt könnyű. Talán ott már valamelyik cég átvett volna mostanra, akkor volt kár pattogni, viszont az albérlethez kellett ez a kingstoni hűtőraktár. Találkoztam most az egyik ottani angollal a buszon, és jól tettem, hogy otthagytam, mert én már a 300-as óránkénti normát sem tudtam hozni kellő rendszerességgel, azóta felemelték 400-ra, nagyon sokan az angolok közül is otthagyták a céget, azt már nem nagyon bírja senki, a lengyelek közül sem. A hűtőraktári állás nélkül nem találtam volna albérletet. Albérletnél meg már ezt is alig tudom hétről hétre fizetni, nem hogy egy drágábbat, ahol még akár sok havi kauciót is le kell tenni megint. Annak is örülök, ha ezt a helyzetemet is szinten tudom tartani, és ebbe nem bukok bele. Aztán itt röhögtök, hogy kisbusz, meg rendtétel. Persze, azt teszem, rendet teszek, de idő rá pénzt szerezni, meg csak fokozatosan lehet. Nem lehet mindjárt feltörni a semmiből. Nyilván nem azt gondoltam, hogy életem végéig ezt akarom csinálni. Előbb állandós állás kell ügynökség nélkül, aztán félretenni pár ezer fontot, jogsi, kocsi, szép sorban haladni, mindig, ami épp reálisan elérhető, de arra törekedni. Adott esetben pedig igen, kisbuszozáson is átvezethet ez az út, de jó lenne, ha már ott tartanék. Nagy váltásokkal csak kockáztatni és nagyon bukni lehet.

Természetesen itt kint is ugyanazok a szabályok mindenben. Itt csak annyi a különbség, hogy van munka, meg itt idegen az ember, ami még plusz hátráltató tényező, de nem kezelhetetlen. Csak másfajta kezelést igényel. Most egy ideig azzal is sokat nyerhetek, ha a seggemen maradok, kivárom, míg márciusban több a munka, meg áprilisban országos minimálbéremelés is lesz, közben meg kell ragadni az egyik cégnél állandósba. Csak legalább ez sikerüljön, már nem lennék elégedetlen, mert érezném, hogy megyek egyről a kettőre.

Szerkesztette: Raynes 2016. 02. 18. 14:59 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#94929 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 15:06

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 02. 18. 13:22

Valahol kell is az. Bár nálam nem önbizalomhiány, reális vagyok. Mindig is az voltam, csak mióta többször nagyon durván rábalatonöszödöztem, azóta még reálisabb vagyok, még inkább a minimum mentén építkezek, és nem megváltó csodákat hajszolok.

Én ezzel a doktorozással mindig is úgy voltam, hogy egyébként sincs rá semmi szükség. Ha különb az ember, az úgyis meg fog látszani hosszútávon, akárhol, akármelyik helyzetben, a papírforma igazolódni fog, ha meg nem igazolódik, akkor meg azért felesleges. Igazából már az egész címzetezés történelmi maradvány, mint a lovagok, meg főnemesi cím, kurva gáz már így a 21. században.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#94930 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 15:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 02. 18. 14:57

Ó, az a veszély itt az angoloknál nem fenyeget. A nagyfőnök meg úgy általában az irodisták elszeparálva dolgoznak, a legmagasabb vezető, akivel rendszeresen találkozni lehet, az a csoportvezető (nem is mindig angol, de általában igen), nagy ritkán a műszakvezető (mindig angol), de ha az utóbbit látja az ember, vagy még oda is jön az emberhez, ott akkor nagy baj van. Nagyon nincs is lehetőség sem a frankót megmondani, sem nyalni.

Szerintem máig nem tudja, hogy akkor kikkel beszélt, de mivel öltönyös, már semmirekellő izé és a KGSTben megtanulta, hogy csak a gyárigazgató lehetett. Aztán akár a banktól ellenőrök, hogy vannak gépek amihez EUs pénzt kaptak, vagy bármilyen auditorok, ellenőrök, külsős leendő vásárlók, bárki.
Make love not Wor.

#94931 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 16:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 18. 14:45

Szerintem máig nem tudja, hogy akkor kikkel beszélt, de mivel öltönyös, már semmirekellő izé és a KGSTben megtanulta, hogy csak a gyárigazgató lehetett. Aztán akár a banktól ellenőrök, hogy vannak gépek amihez EUs pénzt kaptak, vagy bármilyen auditorok, ellenőrök, külsős leendő vásárlók, bárki.

Igen, lehet bárki. Mondjuk az itt is idióta szokás, hogy nincs senkire kiírva, hogy kicsoda, de még csak különböző színű láthatósági mellényekkel sem mindig vannak ellátva. Az esetek egy részében legalább a team leader visel ilyen feliratú mellényt, de az sem mindig. Aztán mindegyik utasítgat, győzd megfejteni, hogy most ki kicsoda.

Az auditortól is elvárnám, hogy normális névkitűzője legyen. Szóval ez nem guga hibája. Gondolom kapott az alkalmon, hogy valami vezető, és elkezdett nyalni, de nem tette rosszul, mert az ilyen partizán akciók akár még be is jöhet, de legalább sokszor nem is árt.

#94932 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 16:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 02. 18. 16:04

Igen, lehet bárki. Mondjuk az itt is idióta szokás, hogy nincs senkire kiírva, hogy kicsoda, de még csak különböző színű láthatósági mellényekkel sem mindig vannak ellátva. Az esetek egy részében legalább a team leader visel ilyen feliratú mellényt, de az sem mindig. Aztán mindegyik utasítgat, győzd megfejteni, hogy most ki kicsoda.

Az auditortól is elvárnám, hogy normális névkitűzője legyen. Szóval ez nem guga hibája. Gondolom kapott az alkalmon, hogy valami vezető, és elkezdett nyalni, de nem tette rosszul, mert az ilyen partizán akciók akár még be is jöhet, de legalább sokszor nem is árt.

Mivel nem tud angolul, ezért egész egyszerűen megint csak hazudozott, nincs mit erről beszélni.

Lényeg hogy most már szedd össze magad mert feldugok egy tubus univert a seggedbe :D

#94933 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 16:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 02. 18. 16:04

Gondolom kapott az alkalmon, hogy valami vezető, és elkezdett nyalni, de nem tette rosszul, mert az ilyen partizán akciók akár még be is jöhet, de legalább sokszor nem is árt.

Nem nyalt, hanem elküldte a picsába, hogy mi nem működik és miért szar az egész :-D
Make love not Wor.

#94934 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 16:09

Mondjuk ez az auditálás az egyik szekszárdi kábelgyárban volt blama. Egyik nap jöttek le a svájci anyacégtől, gyorsan rendbe is vágtak mindenkit a cégnél, kapott még az is munkaruhát, akinek nem járt, meg pöccre kitakaríttattak, hogy minden a legszabályosabb legyen. Külön ki lettünk oktatva, ha odajön az auditor, akkor ne válaszoljunk neki akkor sem németül, sem angolul, ha jól tudunk, kezdjük el magyarul mondani, majd lesz vele egy tolmács, aki úgyse azt fordítja, amit mondunk, hanem amilyen betanult mondóka elő van neki írva :Đ Na, annak nem lehetett okoskodni, de eleve úgy intézték, hogy szünetben vezették körbe őket, hogy nehogy elkezdjenek ott beosztottakat kérdezgetni. Akkora fosást, ami ott volt, azóta sem láttam sehol.

#94935 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 16:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 02. 18. 15:06

Mivel nem tud angolul, ezért egész egyszerűen megint csak hazudozott, nincs mit erről beszélni.

Lényeg hogy most már szedd össze magad mert feldugok egy tubus univert a seggedbe :D

Jajj, az Univert, azt dehogy. A közelemben nem viselném el a szagát sem, nem hogy a seggemben. Azért ilyen kegyetlen mégse legyél.

Mondjuk én simán elképzelem, hogy adott esetben az a fószer se tudott annyira jól angolul, guga meg kapott az alkalmon, és amit akart, el tudta mondani, közös nevezőre tudtak jutni. Mondjuk a sztorit nem ismerem, lemaradtam róla, gondolom még 100 oldallal volt ezelőtt. Most elvan valahol melózni a mi gugánk?

#94936 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 16:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 18. 16:08

Nem nyalt, hanem elküldte a picsába, hogy mi nem működik és miért szar az egész :-D

és gondolom hogy haptákba vágták magukat egy micisapkás sörszagú alkesz előtt :D

#94937 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 16:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 02. 18. 16:12

Jajj, az Univert, azt dehogy. A közelemben nem viselném el a szagát sem, nem hogy a seggemben. Azért ilyen kegyetlen mégse legyél.

Mondjuk én simán elképzelem, hogy adott esetben az a fószer se tudott annyira jól angolul, guga meg kapott az alkalmon, és amit akart, el tudta mondani, közös nevezőre tudtak jutni. Mondjuk a sztorit nem ismerem, lemaradtam róla, gondolom még 100 oldallal volt ezelőtt. Most elvan valahol melózni a mi gugánk?

állítólag megy valahová, de nála sosem biztos :)

#94938 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 16:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 02. 18. 16:09

Akkora fosást, ami ott volt, azóta sem láttam sehol.

Lehet Duduné csinálta, ilyesmiknek utazott és mikor mondtam, hogy szerintem az összes auditor hülye, akkor emlegette, hogy hátizééé, nem érthetnek mindenhez is, de valamit papírozni kell és ilyesmik. De jó.
Make love not Wor.

#94939 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 16:27

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 18. 08:05

Nem is tudtam, hogy végzett vérszopó vagy Raynes :nevet:

Ó, vér nincs, amit szopni lehetne, az a baj, csak a derékbe kapott faszt, ahogy Gyuszi mondaná. Mondjuk csodálkozok, hogy nem emlékszel rá, mert már sok topikban írtam évekkel ezelőtt is, mikor bogdannal, meg a misztrálos Gerzsenyi-fivérekkel, meg a fasz tudja kivel fogyasztóvédelmeztünk, meg szerzői jogi témában bűnügyi lefoglalásról, meg munkavédelemről, stb. volt szó, ez úgy 2007 körül lehetett, 2005-ben végeztem. Inkább csak régen volt, elfelejtetted, akkor még élt a fórum ezerrel. Hú, mik mentek akkor itt, igaz akkor még én se itt tartottam. Mondjuk elég szar egy szakma, bár megvannak a szépségei. Annak idején még HaZeX-szel vagy kivel is együtt toltuk (ő szintén zenész) a Legfőbb Ügyészségen, meg most egy éve a gyámhatóságnál is azért voltam, ahol a nyomtatással szenvedtem rendszeresen, avman meg közben drukkolt, hogy a cigányok verjenek agyon, mikor Máriókát veszem épp el tőlük. Pedig még valahol élvezném is, ha angolkáknak kellemetlenkednék bele a pofájukba vele, de reális esély nincs rá, meg a hátam közepére sem kívánom már jó ideje.

#94940 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 18. 16:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 02. 18. 16:12

Most éppen meg van gondolom sértődve, mert időnként lehülyezem.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4745
  • 4746
  • 4747
  • 4748
  • 4749
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.