HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4748
  • 4749
  • 4750
  • 4751
  • 4752
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#94981 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 02. 25. 17:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 25. 16:51

Te naponta ezen pörögsz, közben nem fogjuk tudni ellenőrizni, mert mi már nem érjük meg. Akkor kinek lesz igaza? Melyik civilizációnak volt vége? Jelen esetben egyelőre csak erről az egyről tudunk. Még ha én is azt mondom, marhára nem kellene, hogy egyedül szopjuk a faszt ekkora galaxis szélén, csak még nincs rá bizonyíték. Legfeljebb a szíriuszi magyarokra :-D

Szíriuszt hagyjuk már a faszba, de tényleg, nagyon komolytalan.
Mondj egy okot, hogy miért kéne a civilizációnknak fennmaradni, ha minden csatornán azt harsogják, hogy globális felmelegedés, az ember az oka, túl sokan vagyunk, élhetetlen a föld, szennyezünk, stb.

Te mész szembe a média állításaival, nem én.
Max. én korábbra datálom, te meg Pató Pál módjára ejh odébb van az még.

Ha egy brutális nagy tömeg elszabadul, tényleg kell idő, amíg megáll, lelassulás előzi meg.

Mi a faszért a megmérhető, kiszámolható dolgokat kéne követni, ha helyette vannak megélhető dolgok, amik számokban nem mérhetőek, s nem tudományos alapon működnek? Nem megismételhető, ami ugye a tudomány alapja.

Engem hogyan tudnának bebizonyítani, ha csak egyszerű ember vagyok, s nem megismételhető?
Na?
Hogyan tudnák a tudósok a jellememet bizonyítani, hisz minimum kétszer kéne ismétlődnöm, ez a tudomány alapja.

#94982 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 17:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 17:00

Szíriuszt hagyjuk már a faszba, de tényleg, nagyon komolytalan.
Mondj egy okot, hogy miért kéne a civilizációnknak fennmaradni, ha minden csatornán azt harsogják, hogy globális felmelegedés, az ember az oka, túl sokan vagyunk, élhetetlen a föld, szennyezünk, stb.

Te mész szembe a média állításaival, nem én.
Max. én korábbra datálom, te meg Pató Pál módjára ejh odébb van az még.

Ha egy brutális nagy tömeg elszabadul, tényleg kell idő, amíg megáll, lelassulás előzi meg.

Mi a faszért a megmérhető, kiszámolható dolgokat kéne követni, ha helyette vannak megélhető dolgok, amik számokban nem mérhetőek, s nem tudományos alapon működnek? Nem megismételhető, ami ugye a tudomány alapja.

Engem hogyan tudnának bebizonyítani, ha csak egyszerű ember vagyok, s nem megismételhető?
Na?
Hogyan tudnák a tudósok a jellememet bizonyítani, hisz minimum kétszer kéne ismétlődnöm, ez a tudomány alapja.

Megismételhető vagy, csak semmi értelme nem lenne.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#94983 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 17:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 25. 16:59

Amúgy fordítva... Meg tudjuk magyarázni, hogy miért kellene vasárnap is nyitva lenni minden nagy boltnak? Államcsődöt meg végképp nem értem, de biztos igazad van. Lényeg az arany, az államcsőd után is jó lesz a...aaaaa... A mire?

Ne legyél már Gabibácsi, tőled nem megszokott.
Én voltam előbb :-D ne csináljunk egymásból hülyét, nyíltan, őszintén :-D te is tudod, hogy nincs rendben a vasárnapi boltbezárás.
Nem politikai kérdés, nincs a politikusoknak köze hozzá.

Tény, hogy előtte voltak nyitva boltok, a határon túl most is nyitva vannak, hol a főnyeremény, hogy vasárnap zárva kell lennie és ki az, aki kényszeríti az embereket, hogy ténylegesen zárva tartsák a boltokat + mi történne, ha mindenki leszarná és kinyitná a boltját?

Váúúúú :cool: micsoda felszabadult érzés lenne fákkjút mutatni a nem létező rendszernek, s mindenki boldogan tolná a bevásárló kocsit, mint pár hónappal ezelőtt, amikor szabadon lehetett.

Mi változott?

OV azt mondta mától nem lehet és kész :Đ

De ki a faszt érdekel?

10 millió névleges ember alkalmazkodik néhány baromhoz, hol itt a népképviselet?
Totál értelmetlen.

Csak egy részlete a készülődő államcsődnek, ahogy az ingázó osztrák melósok feltartóztatása is meg a brüsszeli színjáték, hogy mi majd szembe megyünk a kvótával. Szabadságharc. Bankbezár, mótvá olyan, hogy a megtakarításoknak annyi?

Perszeeeeee :nevet:
Hja, hogy ilyen többet már nem lesz :Đ

#94984 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 17:09

Nem tudom, én szoktam vasárnap vásárolni, de csak ha nagyon muszáj, nem szeretek amiatt kimozdulni vasárnap.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#94985 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 17:10

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 25. 17:06

Megismételhető vagy, csak semmi értelme nem lenne.

Felvetne némi önértékelési problémát, ha ezt magadra vetítenéd ki? Nem tartod túlságosan általános kijelentésnek, nem érzed úgy, hogy sablonokkal fújod a graffitit?

#94986 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 17:12

Semmi ilyesmi probléma nincs, engem se lenne értelme megismételni. De lehetséges lenne.

Idézet

#94987 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 17:17

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 25. 17:09

Nem tudom, én szoktam vasárnap vásárolni, de csak ha nagyon muszáj, nem szeretek amiatt kimozdulni vasárnap.

Ehhh, leszűkítem neked és válaszolj, hogy mi a probléma a vasárnapi nyitvatartással.

Mótvá előtte is, máshol most is van. Hirtelen úgy döntöttek, hogy ez nekünk jó lesz. Általános felháborodás követte, semmi értelme.
Írd már le nekem egy mondatban, hogy mitől főnyeremény, ha előtte is nyitva voltak a boltok, s a szlovákok a térdüket csapkodják örömükben, hogy mekkora balfaszok a magyarok, hogy hagyják :Đ

Ez nem politikai kérdés.
Hogyan tudták elérni, hogy támogasd ezt az ötletet?
Nem tökmindegy neked, hogy vasárnap nyitva van egy üzlet vagy zárva?

Mi a főnyeremény, ha kötelezően zárva vannak?
Előre bocsátom, hogy én pl. maximálisan leszarom, tudok vásárolni pénteken is. Kurvára nem érdekel, hogy vasárnap zárva van minden, csak maga a tény kérdéseket vet fel, hogy milyen irányba tartunk.

Ugyanis nem itt lesz a vége :nevet:

Talán olvastál olyanokról, hogy kijárási tilalom, üzemanyag és média kontroll :Đ

Nyugi, meglesz :up: remélem arra is lesz indokod, hogy miért szükséges.

Előidézik neked azt a helyzetet, hogy támogasd.

Na de térjünk vissza a vasárnapi boltbezárásra, hogy miért és kinek jó?

Indok még nem jött, de elég sok melléduma.

#94988 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 17:22

Én leszarom a vasárnapi nyitvatartást személy szerint, már csak azért is, mert abban nőttem fel. Felőlem nyugodtan nyitva lehetne a bármi, én leszarom, mert nem keringenék rovarként a teszkóban vasárnap, hogy a te szóhasználatoddal éljek. Kdnp-s gyökerek erőltetik tudtommal, talán abban reménykedve, hogy így több gyökér ül be a templomba, és koalás viszonzásként szavazta meg a fidex, egyébként valószínüleg ők is szarnak rá.

Amúgy nyilván egyenesen kijárási tilalomhoz vezet, bár franciországban 1906-2009-ig vasárnap zárva tartottak. A szíriuszon nem tudom hogy volt, egyébként.

látom közben fokoztad a saját hülyeséged, de nem baj, mert ebben benne van az egész.

Szerkesztette: JonesC 2016. 02. 25. 17:23 -kor

Idézet

#94989 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 17:26

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 25. 17:22

Én leszarom a vasárnapi nyitvatartást személy szerint

Ahogy én is, de kicsit még lovagolnék rajta.
Hol a főnyeremény az aranytallér, mi a hasznunk ebből, ha teljesen értelmetlen és a fidesz is szarik rá, akkor miért ilyen fontos :-s

#94990 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 02. 25. 17:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 17:08

Tény, hogy előtte voltak nyitva boltok, a határon túl most is nyitva vannak, hol a főnyeremény, hogy vasárnap zárva kell lennie és ki az, aki kényszeríti az embereket, hogy ténylegesen zárva tartsák a boltokat + mi történne, ha

Melyik határon túl? Vasárnap fél Európa bezár (régóta), de ha nagyon dél felé olaszokhoz mész ott a kocsma is 13-17h közt. Annyival előtte meg szombaton sem volt semmi :-D Amúgy ha ennyire nagyon igény van rá, akkor csinálj kis közértet és légy nyitva.
Make love not Wor.

#94991 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 17:34

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 17:26

Hol a főnyeremény az aranytallér, mi a hasznunk ebből

Asszony kereskedelemben tolja, opciós, hogy legalább vasárnap látják a hasonlókat.
Make love not Wor.

#94992 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 17:39

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 25. 17:22

Amúgy nyilván egyenesen kijárási tilalomhoz vezet, bár franciországban 1906-2009-ig vasárnap zárva tartottak. A szíriuszon nem tudom hogy volt, egyébként.

Szíriuszt Dext tudja. Mármint azon kívül, hogy fogalma nincs róla miképpen működik a Föld környékén.
Make love not Wor.

#94993 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 17:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 25. 17:31

Melyik határon túl? Vasárnap fél Európa bezár (régóta), de ha nagyon dél felé olaszokhoz mész ott a kocsma is 13-17h közt. Annyival előtte meg szombaton sem volt semmi :-D Amúgy ha ennyire nagyon igény van rá, akkor csinálj kis közértet és légy nyitva.

Ne, ne, ne terelj, hogy máshol is zárva meg szieszta a meleg miatt, ami teljesen más téma, hisz nem törvény írja elő, hanem saját maguk döntöttek úgy, nem valami húgyagyú, vízfejű faszkalap diktálta nekik.

Egyáltalán miért állsz ki mellette? Ezt kérdezem, hogy mi a haszon ebből?
Nem tök mindegy, hogy nyitva vagy zárva van egy bolt, mi a szarnak ugatnak bele?
Ez hogy került a politika hatósugarába, ha a vasárnapi nyitvatartás csak is többlet bevétel az államnak és eleve általános felháborodást váltott ki :-s minek szólnak bele ilyesmibe?

Csak egy normális vagy morális indokot mondj, hogy ez miért volt jó?
Meg képzeld el, hogy mi lenne, ha ezt nem iktatták volna törvénybe, izé, lehet, hogy semmi :-s ugyanúgy meglennénk, tehát mi értelme, hol a haszon?

#94994 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 17:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 17:40

Egyáltalán miért állsz ki mellette? Ezt kérdezem, hogy mi a haszon ebből?

Mondtam én, hogy kiállok mellette? Majdnem tök mindegy, netadó csúnya lett volna, ez meg kb. marhára nem zavar. Egy időben fura volt, hogy a péknél nem lehet kenyeret venni, meg AAA-s elemet éjjel Teszkóban, de túléltük.
Make love not Wor.

#94995 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 25. 17:57

Mondtam én, hogy kiállok mellette? Majdnem tök mindegy, netadó csúnya lett volna, ez meg kb. marhára nem zavar. Egy időben fura volt, hogy a péknél nem lehet kenyeret venni, meg AAA-s elemet éjjel Teszkóban, de túléltük.

Oké, látom messzire elkerülöd a konkrét választ és elkened a szart.
Mi a haszna a boltbezárásból az államnak és a polgároknak, ha mindenki pontosan az ellenkezőjét igényli?

Merkel, migráns, értem én, hogy ideológia, de ha nem támogatja a pógárság, akkor minek erőltetni, ha elvileg nem ellenünk vannak a politikusok, hanem értünk :-s

Ha Merkel demokratikusan választott politikus, s a németek többsége ellenzi a migrációt, akkor kit képvisel?
Ha a német rendőrök lófaszt sem tudtak tenni szilveszterkor, de az ellentüntetéskor már aktívak voltak, hol a hiba?

Mi a bűne annak, aki vasárnap az OV diktatúra ellen kinyitja a boltját :-s megköveznéd? Hisz pár hónappal ezelőtt megtehette, mert még nem volt rá OV törvény, miután lett elmebaj, hátmán bűnöző lett és jön a közeg megbüntetni :-D nem furcsa, hogy egy elmebajos irányít és mindenki alkalmazkodik a hőbörgéséhez?

#94996 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 18:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 18:08

Mi a haszna a boltbezárásból az államnak és a polgároknak, ha mindenki pontosan az ellenkezőjét igényli?

Merkel, migráns, értem én, hogy ideológia, de ha nem támogatja a pógárság, akkor minek erőltetni, ha elvileg nem ellenünk vannak a politikusok, hanem értünk :-s

Ha Merkel demokratikusan választott politikus, s a németek többsége ellenzi a migrációt, akkor kit képvisel?
Ha a német rendőrök lófaszt sem tudtak tenni szilveszterkor, de az ellentüntetéskor már aktívak voltak, hol a hiba?

Mi a bűne annak, aki vasárnap az OV diktatúra ellen kinyitja a boltját :-s megköveznéd? Hisz pár hónappal ezelőtt megtehette, mert még nem volt rá OV törvény, miután lett elmebaj, hátmán bűnöző lett és jön a közeg megbüntetni :-D nem furcsa, hogy egy elmebajos irányít és mindenki alkalmazkodik a hőbörgéséhez?

De legalább tudnád miről beszélsz, miért ne nyithatna ki?

Idézet

#94997 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 18:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 18:08

Guga is ezt szokta csinálni, ott tanultam.

A mindenkiben én pld. nem vagyok benne. És még sokan mások sem. Látod, Téged sem érint... Simán leírod, hogy pénteken mindent meg tudsz venni, de itt nyüszögsz, mert jajj engem korlátoztak. Valami van benne, bezzeg mikor a telkókat ütötték a roamingdíjak miatt, akkor az jó volt, mert nekünk lett olcsóbb. Ott nem zavart, hogy egy privát céget szankcionáltak?

Kezd olyan lenni, mint a kemtréles hülyék, először kemtrél és mindmeghalunk, meg egyéb konteók, aztán boltbezárás, deviza, háttérhatalom, Drábik, államcsőd, Papp Gábor, már minden létező dolog folyik a csapból, csak a kemtrél nem.
Make love not Wor.

#94998 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 18:14

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 25. 18:11

De legalább tudnád miről beszélsz, miért ne nyithatna ki?

Miért nem nyit ki?

#94999 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 18:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 18:14

Miért nem nyit ki?

Nálunk is nyitva a bolt vasárnap, meg millió helyen.

Idézet

#95000 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 18:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 25. 18:11

Guga is ezt szokta csinálni, ott tanultam.

A mindenkiben én pld. nem vagyok benne. És még sokan mások sem. Látod, Téged sem érint... Simán leírod, hogy pénteken mindent meg tudsz venni, de itt nyüszögsz, mert jajj engem korlátoztak. Valami van benne, bezzeg mikor a telkókat ütötték a roamingdíjak miatt, akkor az jó volt, mert nekünk lett olcsóbb. Ott nem zavart, hogy egy privát céget szankcionáltak?

Kezd olyan lenni, mint a kemtréles hülyék, először kemtrél és mindmeghalunk, meg egyéb konteók, aztán boltbezárás, deviza, háttérhatalom, Drábik, államcsőd, Papp Gábor, már minden létező dolog folyik a csapból, csak a kemtrél nem.

Nem nyüszögök, nem korlátoznak, hisz közel a határ, ha nagyon szeretnék vasárnap vásárolni, akkor irány a Szlovákia. De általában pénteken megyünk át. Pénteken meg itt is nyitva vannak a boltok.

Eeeemmmm :-D

Hol a haszon és mi az értelme? Mellébeszélés helyett konkrétum is jöhetne, mert ammég nemvót :Đ

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4748
  • 4749
  • 4750
  • 4751
  • 4752
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.