HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4749
  • 4750
  • 4751
  • 4752
  • 4753
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#95001 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 02. 25. 18:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 18:16

Hol a haszon és mi az értelme? Mellébeszélés helyett konkrétum is jöhetne, mert ammég nemvót :Đ

Mi a veszteség és mi értelme lenne nyitva tartani?
Make love not Wor.

#95002 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 02. 25. 18:21

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 25. 18:16

Nálunk is nyitva a bolt vasárnap, meg millió helyen.

Mellébeszélés, de ne kelljen elmagyaráznom újra, hisz valami mellett tudatosan kiállsz úgy, hogy nem tudod értelmesen megindokolni.
Izé, köd, hja :-s :-D oké, van vasárnapi boltbezárás, meg ilyen törvény, de akkor van vagy nincs :-s eddig semmit sem sikerült tisztázni :Đ

Ha van ilyen törvény, mi a célja, haszna, hol az aranytallér?

Melléduma helyett konkrétumot, hogy mi a valódi cél és haszon? Miért nem mindegy a politikusoknak, hogy vasárnap mit kezdünk magunkkal, honnan veszik a bátorságot, hogy beleuga a szabadnapokba? mi közük van a vasárnapomhoz, ha én vásárolni szeretnék, s hasznot hozna az államnak?

Persze leszarom, mert megoldom, maga a tény, a kérdés izgat, nem a vásárlás.

#95003 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 18:26

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 18:21

Mellébeszélés, de ne kelljen elmagyaráznom újra, hisz valami mellett tudatosan kiállsz úgy, hogy nem tudod értelmesen megindokolni.
Izé, köd, hja :-s :-D oké, van vasárnapi boltbezárás, meg ilyen törvény, de akkor van vagy nincs :-s eddig semmit sem sikerült tisztázni :Đ

Ha van ilyen törvény, mi a célja, haszna, hol az aranytallér?

Melléduma helyett konkrétumot, hogy mi a valódi cél és haszon? Miért nem mindegy a politikusoknak, hogy vasárnap mit kezdünk magunkkal, honnan veszik a bátorságot, hogy beleuga a szabadnapokba? mi közük van a vasárnapomhoz, ha én vásárolni szeretnék, s hasznot hozna az államnak?

Persze leszarom, mert megoldom, maga a tény, a kérdés izgat, nem a vásárlás.

De nehogy már itt pattogjál, meg beszélj hülyeséget, valamin rágódva, amiről nem is olvastál ezekszerint.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95004 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 18:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 25. 18:19

Mi a veszteség és mi értelme lenne nyitva tartani?

Ezt most komolyan?

Eleve én kérdeztem előbb. S nem a vásárláson van a hangsúly.
A korlátozáson, miért támogatod? Nem tök mindegy neked pl. hogy egy üzlet nyitva vagy zárva van?
Ha nyitva van, az államnak bevétel.

Ha törvénybe iktatják, hogy mindenkinek kötelező zárva tartani kivéve a 200nm alatti meg ha a saját tulaja, izé, ez kinek lesz jó?
Milyen területre teheti be az állam a lábát még ezen kívül, amire utána csak hümmögni fogsz, ha megtette?

Főleg, ha fogalmad sincs róla, hogy mi a valódi céljuk, s mit akarnak elérni. De támogatod.

Abba gondolj bele, hogy én miért nem támogatom, mi motivál, mi a hasznom, hogy számodra baromságnak tűnő kérdéseket teszek fel?

Nekem miért nem az a véleményem, mint neked?

#95005 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 18:43

A vasárnapi boltbezárásnak min. annyi értelme volt, hogy az ateisták elfogadták, hogy Isten létezik :-D hinni nem hisznek benne de belenyugodtak, hogy valami barom templomos diktál, s támogatják :Đ józan ész off :nevet:

Hja, OV sokszor hivatkozik Istenre, a köztársasági elnök is megemlíti néha, a sok barom meg szilveszter éjfélkor feláll, hogy Isten áldd meg a magyart :nevet:

Bocs, de nulla logikát találok benne :Đ

#95006 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 18:52

Eszembe jutott még egy "apróság" hitelek kötelező Forintosítása :nevet:
Megmenteni mindenkit, állandóan ez a kényszeres megmentési őrület, nyugdíjpénztártól való megmentés és a többiek.

Forint hitel államcsőd esetén :-s hja :nevet: ha eddig a devizát nem sikerült visszafizetni, akkor a hiperinfláció miatt majd a Forintot nem sikerül :nevet:

Ezt nem kell elhinni, a politikusok megbízhatóak, fektessetek a Questorba :Đ

#95007 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 18:55

Olyan jól elszórakoztatod magad a sok hülyeséggel amit nem is értesz :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95008 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 19:07

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 16:48

Mellékvágány, ahová terelted a témát, de sebaj. Tudsz olyanról, hogy egy civilizációnak vége volt?
Vagy csak arról nem tudsz, hogy a mienk is véget érhet s felváltja egy másik, amit megelőz egy totális összeomlás, csőd, éhezés és háború?

Na ha ez neked nem fér bele a tudatodba, nem nekem lesz szörnyű szembesülni vele, amikor elkezdődik. Nem a világvége, csak a mesterséges, előre eltervezett kártyavárnak a...Đ

És ha ez a belátható jövőben így lesz, akkor miért is hangmérnöknek tanul a fiad? vagy arra pont lesz szükség az, idézem: totális összeomlás, csőd, éhezés és háború? alatt?

#95009 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 19:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 18:52

Eszembe jutott még egy "apróság" hitelek kötelező Forintosítása :nevet:

Eddig meg a devizával volt baja mindenkinek, hogy átláthatalan és jajj kicsinálnak a bankok. Oszt a magadfélék már itten gyújtogatni akarnak. Akkor most semmi nem jó?
Make love not Wor.

#95010 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 19:11

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 25. 18:55

Attól még kimegy külföldre sok Eurót keresni, mert az jó lesz államcsőd esetére :-D
Make love not Wor.

#95011 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 19:13

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 25. 18:55

Veled szemben ennyi előnyöm van, hogy én legalább jót röhögök rajta, te miért nem :-s :Đ főleg, ha érted, akkor neked jobban kéne röhögnöd nálam, hisz a te érdekedben hozták a törvényt, hogy örömöd leld benne :nevet:

#95012 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 19:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 19:13

Veled szemben ennyi előnyöm van, hogy én legalább jót röhögök rajta, te miért nem :-s :Đ főleg, ha érted, akkor neked jobban kéne röhögnöd nálam, hisz a te érdekedben hozták a törvényt, hogy örömöd leld benne :nevet:

És ott vannak még a máltai keresztes kőművesek is.
Make love not Wor.

#95013 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 19:17

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 02. 25. 19:07

És ha ez a belátható jövőben így lesz, akkor miért is hangmérnöknek tanul a fiad? vagy arra pont lesz szükség az, idézem: totális összeomlás, csőd, éhezés és háború? alatt?

A tudás és a hit között hatalmas különbség van.
Tudok róla, hogy ez jön, s bekövetkezik, ellenben nem hiszem el, ahogy te sem. S ahogy nem viszem ki a családomat az erdőbe füvet enni, meg a fák kérgét legelni "egyelőre" próbálom az általad normálisnak vélt életet élni, folytatni, amíg lehet. Viszont engem nem fog meglepetésként érni a megtervezett pénzügyi összeomlás. Erről nem én hadoválok, hanem az index.hu minden egyes nap. Az egy dolog, hogy én többet is látok, mint hülyegyerek itt Bánkon, de ezen már nem tud senki sem segíteni :-D

#95014 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 19:20

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 19:17

Erről nem én hadoválok, hanem az index.hu minden egyes nap.

Meg a Dívány. Az főleg mérvadó melléklet a világpiacon.
Make love not Wor.

#95015 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 19:22

Tudok róla, hogy ez jön, s bekövetkezik, ellenben nem hiszem el, ahogy te sem. S ahogy nem viszem ki a családomat az erdőbe füvet enni, meg a fák kérgét legelni "egyelőre" próbálom az általad normálisnak vélt életet élni, folytatni, amíg lehet. Viszont engem nem fog meglepetésként érni a megtervezett pénzügyi összeomlás. Erről nem én hadoválok, hanem az index.hu minden egyes nap. Az egy dolog, hogy én többet is látok, mint hülyegyerek itt Bánkon, de ezen már nem tud senki sem segíteni :-D

Azért vannak erre szakemberek, akik tudnának :nevet:

Idézet

#95016 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 19:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 25. 19:10

Eddig meg a devizával volt baja mindenkinek, hogy átláthatalan és jajj kicsinálnak a bankok. Oszt a magadfélék már itten gyújtogatni akarnak. Akkor most semmi nem jó?

Bocs, de mit jelent a "magadfélék" se hitelem, se hőbörgés, se gyújtogatás, csak kérdéseim vannak. Mire a kötelező Forintosítás, ha szándékosan szembe mennek Brüsszellel, akik szintén játékban vannak + előre megtervezett államcsőd :-s ha most azt írnám le 2008 előtt, hogy a hitelek emelkedni fognak és bedőlnek, akkor mindenki nevetne és amiatt nézne hülyének :-D

Ne felejtsd el, hogy kibaszott tanult és okos emberek is vettek fel hitelt, beszopatták, ahogy illik mindet, persze a tanult, okos hiteles az különb, mert oskolázott, így jogában áll telehisztizni a médiát, hogy mennyit bukott :-D sajnálni kell.

A bugris parasztot meg nem kell sajnálni, az csak simán beszopta.
Tudod, páppáppápápppáppá, kit érdekel, hogy van e jövedelmed, vedd fel azt a kurva hitelt. Kit érdekel, hogy tanult vagy és mennyire vagy tanult, s milyen iskolát végeztél, ott a hitel vegyed fel! Wehehe, oszt bejött nekik.

Agyoniskolázott emberek szirénázták tele a médiát :omg:

Akkor minek is tanult, ha ilyen ócska kupakos trükköt nem ismert fel :-s :Đ hja, igen neki papírja van róla, hogy eladósodott :nevet: okosabb adós :nevet:

#95017 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 19:30

Tehát tudsz róla és semmit se teszel, értem.

#95018 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 19:36

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 25. 19:22

Azért vannak erre szakemberek, akik tudnának :nevet:

Értem én, de mondok valamit, hátfájásra C vitamint felírni? Ez szakember? Kb. ennyire jutna közel a te szakembered a megoldáshoz :-D pont azért, mert elhiszi magáról, hogy tudja a megoldást.

Valamikor a szemen keresztül szúrtak fel a homloklebenyhez, hogy az antiszociális viselkedést orvosolják a szakemberek.

Valamikor a cipőboltban röntgensugárral vették le a méretet a szakemberek.
A szakemberek Fukusimánál is szakemberek voltak.
A világ még mindig szakemberekért kiállt, az emberekre már nem kíváncsi.

Titanic, bazzz ott is mennyi szakember volt jelen, de az építése, stb. Mennyi hasonló szakembert igénylő dolog, ami megmutatta, hogy valójában egy halott ember vagy, aki most még ugatérozik, de a világhoz mérten másodperceken belül elföldelik, meghal, s nyoma sem marad. Semmi beleszólásod a világba, nem hogy szakember meg ilyen faszságok. Másról szól az élet, mint iskola, papír, meg végzettség, oktatás.

Fúbazzeg, de gecibuta vagy :omg:

Egyszer úgy ébredtem fel, hogy markolásztam a kezemben valami érmét, persze üres volt, hisz csak álmodtam.
Valamit szeretnék átadni, nem csak neked, ez a világ hasonló. Markolászod a semmit, hisz mindjárt itt a vége, arra gyúrsz. Utána?

#95019 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 19:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 25. 19:27

Bocs, de mit jelent a "magadfélék" se hitelem, se hőbörgés, se gyújtogatás, csak kérdéseim vannak.

Madocsai is tipikusan ilyen, kérdezgetve kötekszik, közben fogalma sincs semmiről, választ nem vár, kérdezni nem lehet. Mi meg itt mind hülyék vagyunk.
Make love not Wor.

#95020 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 25. 19:40

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 02. 25. 19:30

Tehát tudsz róla és semmit se teszel, értem.

Mondok egy egyszerű példát. Jézus a keresztre feszítése előtt tudott róla, hogy mindjárt kivégzik. Megtehette volna, hogy megakadályozza, de ehelyett azt akadályozta meg, aki azt akarta megakadályozni, hogy kivégezzék Őt, beletörődött a sorsába, mert tudta, hogy mi az akarata Istennek.

Magyarország sorsa ugyanaz, mint Jézus sorsa, de ebbe most hadd ne menjek bele :-D

Igen tudok róla, hogy meg fog történni, nem megakadályoznom kell, vagy tenni ellene :-D

Noé tehetett volna az özönvíz ellen :-.s bárki felelősségre vonhatta volna, hogy látom tudsz róla de semmit sem teszel ellene :-D

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4749
  • 4750
  • 4751
  • 4752
  • 4753
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.