Idézet: Jahno - Dátum: 2016. 03. 04. 10:49
Kurvára nem erről beszéltél, ugyanaz a minta megy, mint a tengervíznél. Aminél igazából arra gondoltál, hogy a magzatvíz is az élet bölcsője és képletes. Persze az infúziót itt már ki kellett hagyni.
Marhára nem képletes opciókat meséltél. Meg a helyi füvesemberről aki gyógyítja a rákot (erről jut eszembe ki kell menni egy jó sörre Káposztásra), de nem is Te ismered, hanem az asszony és az sem annyira. Összevissza foltozod a saját kis álomvilágod a kitalációkkal és a netes ctrl+c ctrl+v konteókkal, aminél kérdezünk de már egy saját logikus ötletet nem tudnál beletenni.
Erről beszéltem, mert erről ez a véleményem, hitem, álláspontom. Az az ember, aki hirdeti, dicsőíti a betegségét, mondhatni Isteníti, az szándékosan beteg akar lenni. Valamikor miattuk akarták bevezetni a vizitdíjat, hogy ne ömöljenek a drága doktoruramozók a vizsgálóba. Persze az ilyen gyökereket 300 Ft nem fogja ettől eltántorítani.
Neked nincs álomvilágod? Gondolod, hogy a 7 milliárd emberből te vagy egyedül az, aki sziklaszilárd valóságot él meg, ami kikezdhetetlen?
Tengervíz, magzatvíz, infúzió még most is levezetném az összefüggéseket, de az lenne a vége, hogy droidoztam. Soha nem droidoztam le senkit

Itt a témák olyan gellert kapnak, hogy néha követni is nehéz miből indult ki, éppen ki mit állít, stb.
De a topik arra jó, hogy edződjön az ember

általában véve nem bírom a hízelgő kommenteket, inkább lőjenek rám