HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4756
  • 4757
  • 4758
  • 4759
  • 4760
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#95141 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 03. 04. 12:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 04. 11:56

Erről beszéltem, mert erről ez a véleményem, hitem, álláspontom. Az az ember, aki hirdeti, dicsőíti a betegségét, mondhatni Isteníti, az szándékosan beteg akar lenni. Valamikor miattuk akarták bevezetni a vizitdíjat, hogy ne ömöljenek a drága doktoruramozók a vizsgálóba. Persze az ilyen gyökereket 300 Ft nem fogja ettől eltántorítani.

Neked nincs álomvilágod? Gondolod, hogy a 7 milliárd emberből te vagy egyedül az, aki sziklaszilárd valóságot él meg, ami kikezdhetetlen?

Tengervíz, magzatvíz, infúzió még most is levezetném az összefüggéseket, de az lenne a vége, hogy droidoztam. Soha nem droidoztam le senkit :-D
Itt a témák olyan gellert kapnak, hogy néha követni is nehéz miből indult ki, éppen ki mit állít, stb.
De a topik arra jó, hogy edződjön az ember :cool: általában véve nem bírom a hízelgő kommenteket, inkább lőjenek rám :Đ

Legalább ne legyél már ennyire takonygerincű.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95142 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 12:25

Legalább simán visszakereshető, hogy miről beszéltem :-D kulcsszó paraszolvencia, gyógyszer, orvos, stb. Tetszés szerint. Az, hogy ki hogy értelmezte mit írtam le, hol érdekel?

Egyetlen ember jelentkezett, és szólt hozzá, hogy érti :-D a többi csak szétcincálta szokás szerint a témát. Aztán a szétcincált témát is szétcincálták. Itt így megy, de mivel már hozzászoktam, nem zavar.

Takonygerinc?
Rajtam kívül itt mindenki őszinte, egyenes, mértékeadó és törvényeket tisztelő ember :Đ miért tőlem vártok ilyeneket?
Ez itt az állatkert, ti a normálisok vagytok, én meg ketrecbe zárva és jöttök bámulni családostul, lufit is vesztek, meg kézenfogva, idill meg minden kurvaanyja :nevet:

#95143 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 12:26

Azt ugattad, hogy az beteg, aki az akar lenni. Nyilván apám is meg akart halni rákban, egyértelmű.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95144 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 03. 04. 12:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 04. 12:25

Legalább simán visszakereshető, hogy miről beszéltem :-D

Arról, hogy az lesz beteg, aki beteg akar lenni, meg ilyesmik. Szó szerint azt magyaráztad, hogy maguknak akarták minden.
Make love not Wor.

#95145 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 12:50

Egyrészt a témát nem bogozom tovább, hisz ez az én hitem, véleményem. Aki beteg akar lenni nem lesz beteg? Mindketten leírtátok, hogy tőlem hangzott el, hogy az lesz beteg, aki beteg akar lenni :-D vagy azért betegek, mert azok akartak lenni :-s a kijárat ugyanaz.

Aki beteg akar lenni, miért ne lehetne?
Az más téma, hogy vannak emberek, akik betegek, egészségesek szeretnének lenni, de nem tehetik meg.
S vannak olyanok, akik betegek, szeretnének egészségesek lenni, s megtesznek érte minden elképzelhetetlent, átlépik az ismert határokat.

S vannak emberek, akik a betegségeknek közelébe sem mennek.

Eleve az egész társadalom lelkileg, gondolatilag beteg, teljesen természetes, hogy a testük is beteg lesz.
S van egy felettünk álló erő, aki dönt mindenről. Amikor ennek a kiba beteg társadalomnak már csak a számok játszanak, hogy miből mennyi van, és a tudás is mennyi, akkor azt mondja rá, hogy oké, ennyi volt :-D mert már nincs kit kihozni onnan, nincs élő, csak és kizárólag az élettelen számok és a tudáshalmaz, ami nem képes túlélni semmit, csak a vágyakozás, hogy legyen több.

#95146 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 12:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 04. 12:50

Az más téma, hogy vannak emberek, akik betegek, egészségesek szeretnének lenni, de nem tehetik meg.

Majdnem ugyanaz a téma, mert mi pont ezt magyaráztuk és nem akartad elfogadni.
Make love not Wor.

#95147 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 13:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 03. 04. 12:54

Majdnem ugyanaz a téma, mert mi pont ezt magyaráztuk és nem akartad elfogadni.

Miért kéne elfogadnom, egy betegség állandósultságát, létjogosultságát az életemben?
Miért ne maradhatna nyitva az ajtó, hogy távozzon, ha már jött?
Miért kéne együtt élni vele?
Egyáltalán mit keres ott egy betegség az életemben, ha lelkileg egészséges vagyok?
Nem tudok azonosulni a betegségekkel, nincs közöm hozzájuk, más értékrendben hiszek, másban keresem a megoldást.

No de, miért az a default, hogy az emberek betegek, s nem tudnak ellene tenni? Miért nem az én értékrendem az, ami követendő, hogy nincs betegség és kész, aki meg beteg akar lenni, az legyen. Hol értékesebb egy beteg ember, aki az orvosokban bízik, őket magasztalja, és a gyógyszereket, meg, hogy mennyit költött rá.

Miért nem az egészség értékesebb?

Na ez beteg dolog, ha valaki a betegséget magasztalja, vagy azt aki beteg, meg az orvosokat, gyógyszereket.

Számomra ezek nemlétező dolgok. Egyrészt az életvitelem, gondolkodásom, és a hitem miatt, másrészt tudom, hogy szélsőséges bazdmeg, de legalább jól érzem magam a bőrömben :-D

Hja, és innentől lehet kurvaanyázni :nevet:

Hagy tegyek fel egy kérdést. Miért akarsz beteg lenni, miért olyan jó dolog benne hinni, hogy létező dolog és probléma, miért fogadod el a létjogosultságát?

#95148 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 13:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 04. 09:39

Egészségedre! :-D

Kép
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#95149 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 13:07

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 03. 04. 12:16

Legalább ne legyél már ennyire takonygerincű.

"Itt és most kijelentem, hogy ha megérjük 2013-at, erről a témáról soha többet nem fogok beszélni.

Csak höööhhhnyeee

Erre a hozzászólásomra bárki, bármikor tud hivatkozni, vagy visszakeresni, s fejet fogok előtte hajtani, hogy faszállat vagyok, elmék orvoshó gyócceré, és agymosásra "

#95150 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 13:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 04. 13:03

És innentől jön az összefüggéstelen filozofálós értelmetlenség megfejtése.
Make love not Wor.

#95151 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 13:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 03. 04. 13:11

És innentől jön az összefüggéstelen filozofálós értelmetlenség megfejtése.

a végén meg a kannásbor, és az aludni mentem :D

Gerinctelen, sosem ismer be semmit.

Topic zárható. Jah nem, mert akkor elégedett lenne.

#95152 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 13:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 03. 04. 13:13

a végén meg a kannásbor, és az aludni mentem :D

Gerinctelen, sosem ismer be semmit.

Topic zárható. Jah nem, mert akkor elégedett lenne.

Blablabla, most viszont elmentem főzni :-D
Tokabá :cool:

Addig is, mert nem keveset dolgoztam rajta, hanem nagyon keveset, fiam zenéje :-D

#95153 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 13:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 04. 13:17

Blablabla, most viszont elmentem főzni :-D
Tokabá :cool:

Addig is, mert nem keveset dolgoztam rajta, hanem nagyon keveset, fiam zenéje :-D

nem

#95154 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 13:22

Senki sem hisz betegségekben, amíg ki nem derül, hogy van.

Persze aztán színlelj meglepetést, amikor a butasággal párosult arroganciád másnál bicskát nyitogat.

Idézet

#95155 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 14:54

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 03. 04. 13:22

Senki sem hisz betegségekben, amíg ki nem derül, hogy van.

Persze aztán színlelj meglepetést, amikor a butasággal párosult arroganciád másnál bicskát nyitogat.

Hogy lett :-s egyáltalán miért kell, hogy legyen betegség :-s
Arrogancia? Monnyuk egy tenorpista talán, aki bambákkal teleaggatva besétál oda, ahol te éppen kedélyesen belemerülsz a komfortzónádba.

Ez az én hitem, véleményem, életstílus.
Nem adok esélyt a betegségeknek, tudom honnan és kitől jönnek, nekem ahhoz nincs közöm. Olyanhoz van közöm, aki esélyt sem ad a betegségeknek.

Persze ahogy leoofolta az élet azt, hogy soha nem megyek el munkahelyre, stb. Ember vagyok, nem kizárt, hogy a móresre tanítás miatt megtalál valami, nekem is testem van, de alapvetően tisztában vagyok egyetlen dologgal. Már csak maga az ember mentalitása is betegségekhez vezet, s attól a mentalitástól halála pillanatáig nem tud megszabadulni. Ez viszont sajnálatos.

Pl. kényszeresen mások lekurvaanyázása, mert szükségét érzi önmaga számára és a környezetének bizonyítva. Egyrészt beteg dolog, másrészt ahhoz is vezet, tényleg beteggé fogja tenni, egyre jobban, viszont ragaszkodik a mentalitásához, a kurvaanyázáshoz, mindig oda fog kijutni, tehát ül az elméletem, beteg ember akar lenni :nevet:

A másik meg a kényszeres okos, aki minden cérnaszálat megragad, hogy bizonyítsa mennyire az :-D

Egyet elfelejt, hogy hol teszi :Đ

Én egy iskolázatlan, bugris paraszt vagyok, de valahogy mindenki itt köt ki és itt adja le a CV-t :nevet:

#95156 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 15:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 04. 14:54

egyáltalán miért kell, hogy legyen betegség :-s

Mert Isten megbüntet, azért. Bár azt mondják mindent megbocsájt, csak akkor miért van pokol? Nem értem én sem.
Make love not Wor.

#95157 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 15:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 03. 04. 15:16

Mert Isten megbüntet, azért. Bár azt mondják mindent megbocsájt, csak akkor miért van pokol? Nem értem én sem.

Megbocsájt, ha megbánod a bűneid. Van aki ezt nem teszi meg, meg van bűn, aminek ö sem bocsájthat meg vagy mi... (pl. öngyilkosság) :Đ Logic fail
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#95158 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 15:34

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 04. 14:54

Hogy lett :-s egyáltalán miért kell, hogy legyen betegség :-s
Arrogancia? Monnyuk egy tenorpista talán, aki bambákkal teleaggatva besétál oda, ahol te éppen kedélyesen belemerülsz a komfortzónádba.

Ez az én hitem, véleményem, életstílus.
Nem adok esélyt a betegségeknek, tudom honnan és kitől jönnek, nekem ahhoz nincs közöm. Olyanhoz van közöm, aki esélyt sem ad a betegségeknek.

Persze ahogy leoofolta az élet azt, hogy soha nem megyek el munkahelyre, stb. Ember vagyok, nem kizárt, hogy a móresre tanítás miatt megtalál valami, nekem is testem van, de alapvetően tisztában vagyok egyetlen dologgal. Már csak maga az ember mentalitása is betegségekhez vezet, s attól a mentalitástól halála pillanatáig nem tud megszabadulni. Ez viszont sajnálatos.

Pl. kényszeresen mások lekurvaanyázása, mert szükségét érzi önmaga számára és a környezetének bizonyítva. Egyrészt beteg dolog, másrészt ahhoz is vezet, tényleg beteggé fogja tenni, egyre jobban, viszont ragaszkodik a mentalitásához, a kurvaanyázáshoz, mindig oda fog kijutni, tehát ül az elméletem, beteg ember akar lenni :nevet:

A másik meg a kényszeres okos, aki minden cérnaszálat megragad, hogy bizonyítsa mennyire az :-D

Egyet elfelejt, hogy hol teszi :Đ

Én egy iskolázatlan, bugris paraszt vagyok, de valahogy mindenki itt köt ki és itt adja le a CV-t :nevet:

Én inkább azt gondolom, hogy ez is csak egy örök klasszikus: a valódi intelligencia kényszeres csatája a félművelt álintelligenciával, egy mikroközösségben. :-)

#95159 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 15:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 03. 04. 15:16

melyik isten?

#95160 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 15:35

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2016. 03. 04. 15:34

Én inkább azt gondolom, hogy ez is csak egy örök klasszikus: a valódi intelligencia kényszeres csatája a félművelt álintelligenciával, egy mikroközösségben. :-)

Szeva Jahno, rég láttalak :up:

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4756
  • 4757
  • 4758
  • 4759
  • 4760
  • Utolsó »