Idézet: Jahno - Dátum: 2016. 03. 04. 12:54
Majdnem ugyanaz a téma, mert mi pont ezt magyaráztuk és nem akartad elfogadni.
Miért kéne elfogadnom, egy betegség állandósultságát, létjogosultságát az életemben?
Miért ne maradhatna nyitva az ajtó, hogy távozzon, ha már jött?
Miért kéne együtt élni vele?
Egyáltalán mit keres ott egy betegség az életemben, ha lelkileg egészséges vagyok?
Nem tudok azonosulni a betegségekkel, nincs közöm hozzájuk, más értékrendben hiszek, másban keresem a megoldást.
No de, miért az a default, hogy az emberek betegek, s nem tudnak ellene tenni? Miért nem az én értékrendem az, ami követendő, hogy nincs betegség és kész, aki meg beteg akar lenni, az legyen. Hol értékesebb egy beteg ember, aki az orvosokban bízik, őket magasztalja, és a gyógyszereket, meg, hogy mennyit költött rá.
Miért nem az egészség értékesebb?
Na ez beteg dolog, ha valaki a betegséget magasztalja, vagy azt aki beteg, meg az orvosokat, gyógyszereket.
Számomra ezek nemlétező dolgok. Egyrészt az életvitelem, gondolkodásom, és a hitem miatt, másrészt tudom, hogy szélsőséges bazdmeg, de legalább jól érzem magam a bőrömben
Hja, és innentől lehet kurvaanyázni
Hagy tegyek fel egy kérdést. Miért akarsz beteg lenni, miért olyan jó dolog benne hinni, hogy létező dolog és probléma, miért fogadod el a létjogosultságát?