HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4765
  • 4766
  • 4767
  • 4768
  • 4769
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#95321 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 03. 27. 19:19

Mi valami sarga logos kozertben szoktunk vasarolni Amszterdam Vondelparktol nem messze. Ott laknak haveromek. Albert Heijn uzletlanctol joval olcsobb volt. Kb itthoni arak a normalisabb sorok.

Kozben eszembe jutott: Jumbo!

Szerkesztette: Tiga 2016. 03. 27. 19:25 -kor

#95322 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 19:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2016. 03. 27. 20:19

Mi valami sarga logos kozertben szoktunk vasarolni Amszterdam Vondelparktol nem messze. Ott laknak haveromek. Albert Heijn uzletlanctol joval olcsobb volt. Kb itthoni arak a normalisabb sorok.

Kép
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#95323 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2016. 03. 27. 20:02

A kiskereskedoknek jo. Latom teged is megvettek a hulye templom dumaval. Nalunk minden kicsi bot orul neki, hogy nincsenek nyitva a nagyok es 1 heti beveteluket 1 nap alatt megcsinaljak, segitett nekik!

Nálunk faluban a "kicsi" is átszervezte a nyitvatartását. Előbb zár, hétvégén szintén zárva. Ellenben a többi kicsi hozza szokásos vállalkozóformát, hogy hétvégén hosszabb nyitvatartás így családilag el sem bírnak menni semerre, mert folyamatosan még jobban tolják az üzemet. Nem tudom melyik a jobb verzió, bár engem minimálisan érintett az egész és kétszeresen is túlélhető. Lényeg, hogy hisztizni kell rajta, meg templom, meg KDNP, meg minden :-D
Make love not Wor.

#95324 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2016. 03. 27. 19:13

Osztan mennyit tanultal, hogy jobb legyen neked?

Konkrétan mire gondolsz? Miért lenne nekem rossz, hogy ahhoz viszonyítva jónak lássam? Minden rendben van velem, s velünk, nem arra utazom, hogy jobb legyen. Már, ha érted.

Elégedett ember vagyok, de nem teljesen hülye. Ha van egy ilyen lehetőségem, vagy választhatok egy itthoni óránként 500 Forintos bizniszt bejelentés nélkül :-s

Perpill szakembereket keresnek, mert ottanság meg úgy általában az ejuban mindenki túlképzett és diplomás, ezekre a feladatokra nincs ember, elfogyott. Na kábé ennyit elég is volt tanulnom, hogy ott kint többet keressek, mint itt egy mérnök vagy orvos :-D
Nincs ezzel semmi baj, mert ott kint viszont minden a helyére billen, ott már ők is meg vannak fizetve rendesen, legalább is gondolom, hogy a különbségek ugyanúgy léteznek.

#95325 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 19:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 27. 20:18

Már meg ne haragudj, de ki kötelez rá, hogy egy sörért kifizess 5 eurót?

Senki, csak úgy hirtelen fejből ennek tudtam az árát, mint viszonyítási alap. Érted már?
Make love not Wor.

#95326 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 19:26

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 03. 27. 19:14

20000 informatikus hiányzik, szóval hülyére kereshetnéd magad :)

Nyilván, akinek van motivációja az informatika területén, majd az hülyére keresi magát helyettem :Đ még a saját laptopomat is nehezen esik karbantartani, nem hogy más szarát szaglászni :Đ

#95327 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 19:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2016. 03. 27. 20:19

Kozben eszembe jutott: Jumbo!

Jumbo valóban olcsóbb, bár a város túlsó végén lévő üzletük nekem nem esett annyira útba, mint a 2sarokra lévő AH. Azért havonta egyszer elautóztunk arra.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#95328 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 19:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 27. 19:23

Konkrétan mire gondolsz? Miért lenne nekem rossz, hogy ahhoz viszonyítva jónak lássam? Minden rendben van velem, s velünk, nem arra utazom, hogy jobb legyen. Már, ha érted.

Elégedett ember vagyok, de nem teljesen hülye. Ha van egy ilyen lehetőségem, vagy választhatok egy itthoni óránként 500 Forintos bizniszt bejelentés nélkül :-s

Perpill szakembereket keresnek, mert ottanság meg úgy általában az ejuban mindenki túlképzett és diplomás, ezekre a feladatokra nincs ember, elfogyott. Na kábé ennyit elég is volt tanulnom, hogy ott kint többet keressek, mint itt egy mérnök vagy orvos :-D
Nincs ezzel semmi baj, mert ott kint viszont minden a helyére billen, ott már ők is meg vannak fizetve rendesen, legalább is gondolom, hogy a különbségek ugyanúgy léteznek.

Nem vagyok arról meggyőződve, hogy sokkal többet kapnál ott, mint egy márnök itt. Talán itteni orvosnál igen.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95329 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 19:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2016. 03. 27. 19:27

Jumbo valóban olcsóbb, bár a város túlsó végén lévő üzletük nekem nem esett annyira útba, mint a 2sarokra lévő AH. Azért havonta egyszer elautóztunk arra.

Szoval jo hir guganak, hogyha kulvarosban lakik es van Jumbo, akkor 450 doboz fel lityos Glosch-t tud venni 1 heti berebol ami azert nem a komuves Jupiler szint.

Szerkesztette: Tiga 2016. 03. 27. 20:13 -kor

#95330 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 20:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2016. 03. 27. 20:27

Tömegközzel nekünk is szopás volt. Főleg az elején, mikor tapasztalat nélkül leestünk valami hotelbe. Aztán jött a C1000, az legalább közel volt az irodához is.
Make love not Wor.

#95331 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 20:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2016. 03. 27. 20:55

ami azert nem a komuves Jupiter szint.

Jupilerrel semmi bajom nem volt.
Make love not Wor.

#95332 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 20:01

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 03. 27. 20:36

Nem vagyok arról meggyőződve, hogy sokkal többet kapnál ott, mint egy márnök itt. Talán itteni orvosnál igen.

Milyen mérnök? Amúgy meg lehet, hogy igen, lehet, hogy nem egészen. Kár hasonlítgatni.
Make love not Wor.

#95333 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 20:13

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 03. 27. 19:36

Lényegtelen, nem azért megyek ki ha ki tudok jutni, hogy többet keressek bárkinél.
Van néhány vonzó dolog. Porfestést soha nem csináltam, megtanulhatom. Közel a tengerpart, bicaj, stb. egy jó fejhallgató, zene szabadidőmben. Nyelvtanulás nem mellékes, a kapcsolatok kiépítése, mint Szlovákiában, amin keresztül megkerestek.
Laknak Hollandiában rokonaim, egyszer találkoztam velük még gyerkőc voltam, nem biztos, hogy idős fejjel örülni fognak nekem :nevet:

Vannak céljaim, földet venni, önálló gazdálkodás, állattenyésztés, ha van hol, van mit, életképes. Itthoni kereset elég csekkekre, nem tervezhető bevétel :Đ

Egyébként is jön a határzár, államcsőd, változik a terv, stb. Nem abba az irányba haladunk, hogy hosszútávra tervezzek. Pár küvecs még bejöhet, de nem agyalok, nem ringatok illúziót. Max. 2 torrenpistás jelenet és senki sehova.

Aki azt hiszi vége van az komplett hülye :-D
Aki azt hiszi nem előre megtervezett usrael eksünk az még ennél is hülyébb, aki meg engem hülyéz le, teheti, aztán viseli a totális kontrollt ugyanúgy, mint én :nevet: max más ideólogiát gyárt hozzá magának :omg:

#95334 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 20:17

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 27. 21:13

Vannak céljaim, földet venni, önálló gazdálkodás, állattenyésztés, ha van hol, van mit, életképes.

Ezt edidg is tervezted, aztán mégsem, aztán megint, aztán kb. 2 hónapja elvetetted. Vagy fél éve. Igazából én már csak megint addig bírom követni, hogy ami annó király ötlet volt, az hamar ellenkezője fordult, majd vissza.
Make love not Wor.

#95335 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 20:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 03. 27. 20:17

Ezt edidg is tervezted, aztán mégsem, aztán megint, aztán kb. 2 hónapja elvetetted. Vagy fél éve. Igazából én már csak megint addig bírom követni, hogy ami annó király ötlet volt, az hamar ellenkezője fordult, majd vissza.

Nem baj :Đ a lényeg, hogy én képben legyek :cool:
Az önálló gazdálkodásra eddig is voltak gyengén bútorozott próbálkozásaim. Szomszéd feljelentett kakaskukorékolás miatt, aztán betiltottak rendeletben, majd kimentem külföldre, kényszervágás, stb. Kell a normális hely, ami emberektől távol van és nincs rálátásuk meg beleuga.

#95336 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 20:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 27. 20:13

Lényegtelen, nem azért megyek ki ha ki tudok jutni, hogy többet keressek bárkinél.
Van néhány vonzó dolog. Porfestést soha nem csináltam, megtanulhatom. Közel a tengerpart, bicaj, stb. egy jó fejhallgató, zene szabadidőmben. Nyelvtanulás nem mellékes, a kapcsolatok kiépítése, mint Szlovákiában, amin keresztül megkerestek.
Laknak Hollandiában rokonaim, egyszer találkoztam velük még gyerkőc voltam, nem biztos, hogy idős fejjel örülni fognak nekem :nevet:

Vannak céljaim, földet venni, önálló gazdálkodás, állattenyésztés, ha van hol, van mit, életképes. Itthoni kereset elég csekkekre, nem tervezhető bevétel :Đ

Egyébként is jön a határzár, államcsőd, változik a terv, stb. Nem abba az irányba haladunk, hogy hosszútávra tervezzek. Pár küvecs még bejöhet, de nem agyalok, nem ringatok illúziót. Max. 2 torrenpistás jelenet és senki sehova.

Aki azt hiszi vége van az komplett hülye :-D
Aki azt hiszi nem előre megtervezett usrael eksünk az még ennél is hülyébb, aki meg engem hülyéz le, teheti, aztán viseli a totális kontrollt ugyanúgy, mint én :nevet: max más ideólogiát gyárt hozzá magának :omg:

Ühm.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95337 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 20:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 27. 21:21

Szomszéd feljelentett kakaskukorékolás miatt, aztán betiltottak rendeletben,

És aki akkor emlegette a szabályokat, az mind hülye volt, mert majd megoldod okosba.
Make love not Wor.

#95338 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 27. 20:33

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 27. 20:21

Nem baj :Đ a lényeg, hogy én képben legyek :cool:
Az önálló gazdálkodásra eddig is voltak gyengén bútorozott próbálkozásaim. Szomszéd feljelentett kakaskukorékolás miatt, aztán betiltottak rendeletben, majd kimentem külföldre, kényszervágás, stb. Kell a normális hely, ami emberektől távol van és nincs rálátásuk meg beleuga.

Ez a nyaralóövezetben való állattartás? A rohadtak nem akarták?

Idézet

#95339 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 28. 06:36

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 03. 27. 20:33

Ez a nyaralóövezetben való állattartás? A rohadtak nem akarták?

Volt önkormányzati engedélyem rá, csak, hogy....
A szomszéd addig ügyeskedett egy ügyvéd segítségével, amíg meg nem találták a rést s betámadták miattam az önkormányzatot.
A polgi arra kért, hogy egy időre hagyjam abba, amíg a testület meghozza azokat a döntéseket, ami alapján a jogi hézag eltűnik.
Én meg azt mondtam neki, hogy ne agyaljon ezen, akkor már készültem kifelé, mármint tavaly.
Felesleges bármilyen döntést meghozniuk, mert a szomszédom nem fog leállni, amíg nem voltak tyúkok, másba kötött bele. Évi 3-4 feljelentés landolt az önkormányzatnál mondvacsinált okok miatt.

Általában a nejem fuvolázása lakáson belül, vagy hogy hangosan röhögünk a teraszon éjszaka, ha vendégek vannak, s csörömpölünk a sörösüvegekkel.
Hozzáteszem ez nem mindennapos + a nyaralóövezetben minden nyári este ez megy.
Mások gitároznak, trombitálnak, de eleve kibaszott hangos koncertek vannak.

Az önkormányzat jelképesen megbüntetett 10 küvecsre, majd zsebbe visszakaptam :nevet: nagyjából ilyen a hozzáállásuk, pontosan tudják, hogy a nő csak erőlködik minden évben s már ők is unják baszottul.

No de, én mondtam a végén azt, hogy állattenyésztés csak is emberektől távol, hogy ne legyen beleuga.

#95340 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 28. 06:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 03. 27. 20:29

És aki akkor emlegette a szabályokat, az mind hülye volt, mert majd megoldod okosba.

Kormányrendelet van róla, hogy bárhol lehet tyúkokat tartani, feloldották a korlátozásokat, a helyi rendelet szabályozza + állategészségügy, stb + volt engedélyem rá.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4765
  • 4766
  • 4767
  • 4768
  • 4769
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.