HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4773
  • 4774
  • 4775
  • 4776
  • 4777
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#95481 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 04. 02. 07:23

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 02. 06:40

S, ha igen mit fogsz csinálni :-s megmondod valakinek :Đ igen, én is bízom benne, hogy az úton nem fogok találkozni egyetlen hülyével sem, aki miatt balesetet szenvedünk. De ez nem kívánságműsor, naponta halnak meg emberek az utakon, s utána ennyi volt a történet. Sokkal nehezebb annak, aki életben marad.

Ja, ez különösen igényes úgy, hogy valaki egy bizonytalan működésű fékkel ellátott autóval közlekedik, akár országosan is.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95482 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 07:26

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 02. 06:40

S, ha igen mit fogsz csinálni :-s megmondod valakinek :Đ igen, én is bízom benne, hogy az úton nem fogok találkozni egyetlen hülyével sem, aki miatt balesetet szenvedünk. De ez nem kívánságműsor, naponta halnak meg emberek az utakon, s utána ennyi volt a történet. Sokkal nehezebb annak, aki életben marad.

Jah, csak nem mindegy hogy a családomat öli e meg mert fasz, vagy csak magát, az utóbbival nincs probléma, csak ne legyen nagy dugó miatta
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#95483 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 07:27

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 02. 08:23

Ja, ez különösen igényes úgy, hogy valaki egy bizonytalan működésű fékkel ellátott autóval közlekedik, akár országosan is.

Bedrogozva, 150-nel
Kéne egy ellenőrzés neki, aztán mehetne a rendszámlevétel amíg meg nem csináltatja azt a roncsot.

#95484 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 07:28

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 02. 06:59

Kép

Ezzel mit akarsz mondani te félkegyelmű? Többször is elmondta hogy a felesége zsidó.

#95485 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 07:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 04. 02. 07:26

Jah, csak nem mindegy hogy a családomat öli e meg mert fasz, vagy csak magát, az utóbbival nincs probléma, csak ne legyen nagy dugó miatta

Onnantól kezdve, hogy kimész az útra, bármelyik pillanatban okozhatsz halálos kimenetelű balesetet, az oka egyszerű, emberből vagy, figyelmetlen is lehetsz, vagy hirtelen fellépő műszaki hiba, amit nem tudsz kivédeni és még ezer más ok. Kérdezd meg azokat, akik már sitten ülnek, pedig ugyanolyan kibaszott okosak voltak, mint te magad :omg:

Reggel felkelsz, munkába indulsz, délután már bilincsben ülsz, mert balesetet okoztál. S ezt nem lehet kizárni úgy, hogy velem ez nem fordulhat elő, mert én okos vagyok és diplomás, meg egyébként is én vagyok a gabibácsi. Sok diplomás van lesittelve, mert balesetet okozott. Lehet még nálad is okosabbak, csak nem volt szerencséjük.

#95486 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 07:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 04. 02. 07:28

Ezzel mit akarsz mondani te félkegyelmű? Többször is elmondta hogy a felesége zsidó.

Azért Ő maga sem veti meg a kupakot :Đ

#95487 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 07:35

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 02. 08:33

Onnantól kezdve, hogy kimész az útra, bármelyik pillanatban okozhatsz halálos kimenetelű balesetet, az oka egyszerű, emberből vagy, figyelmetlen is lehetsz, vagy hirtelen fellépő műszaki hiba, amit nem tudsz kivédeni és még ezer más ok. Kérdezd meg azokat, akik már sitten ülnek, pedig ugyanolyan kibaszott okosak voltak, mint te magad :omg:

Reggel felkelsz, munkába indulsz, délután már bilincsben ülsz, mert balesetet okoztál. S ezt nem lehet kizárni úgy, hogy velem ez nem fordulhat elő, mert én okos vagyok és diplomás, meg egyébként is én vagyok a gabibácsi. Sok diplomás van lesittelve, mert balesetet okozott. Lehet még nálad is okosabbak, csak nem volt szerencséjük.

Főleg, ha olyanok közlekednek műszaki hibás kocsival, akik egyébként tudnak róla, de azért kimennek az útra.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95488 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 07:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 04. 02. 07:27

Bedrogozva, 150-nel
Kéne egy ellenőrzés neki, aztán mehetne a rendszámlevétel amíg meg nem csináltatja azt a roncsot.

Már tegnap is leírtam, hogy megy a szerelőhöz hőböri :omg:
Be sem indul te fasz, miféle ellenőrzés :nevet: majd nyilván itt a házunk előtt :nevet: néha olyan ostoba vagy, mint egy földigiliszta :cool:
Egyébként meg mitől roncs :-s melyik része minősül annak? Egyedül a generátor az, ami kihalt.
A fék meg havonta egyszer, ha megviccel, de az is észlelhető időben, hogy gyengébb, félreállok s látom, hogy hiányzik egy deci olaj :omg:

Majd most a szerelő átnézi s megmondja, hogy érdemes e megtartani, vagy megy bontásra.
25 éves, teljesen korrekt járgány, motorikusan patika.

Korából fakadóan lakatolni, festeni, gumit cserélni, stb. De írja le a faszom neked te hibbant, ugrásra készen várod, hogy akkor beleköthess valamibe, mert szinte már betegesen lételemed :nevet:

#95489 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 07:43

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 02. 07:35

Főleg, ha olyanok közlekednek műszaki hibás kocsival, akik egyébként tudnak róla, de azért kimennek az útra.

Na most honnan a faszból tudhattuk volna előre, hogy egy 500km-es út felénél meghal a generátor gecikém?
Mert nyilván te minden indulás előtt alaposan átnézed az autódat :Đ lófaszt nézed át, nem vagy te ennyire penge csak a pofádat jártatod.
Egyértelmű, hogy ellenőrzöd a generátort is :nevet:

Tudod az autómentőkre nem azért van kiba nagy szükség, mert mindenki olyan hűdemolnárjani, mint te :nevet:

Tegnap a faszi mesélt néhány érdekes dolgot út közben a nejemnek :cool: és Ő csak egy a sok közül. Az utakon kiba sok autó szokott lerobbanni, s ott azért vannak új autók is, meg gazdag és okos emberek, csak úgy hemzsegnek a tréleren a hűdefasza okoskodni tudó molnárnanik :nevet:

#95490 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 07:45

Te teljesen meghülyültél? Ahhoz nem kell diploma, hogy olyan autóval aminek szar a féke (tudom mindjárt megmagyarázod, hogy nem úgy szar, hanem mi vagyunk a faszok) nem megyünk lehetőleg csak szerelőhöz, oda is lassan.

#95491 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 02. 08:40

Be sem indul te fasz, miféle ellenőrzés :nevet: majd nyilván itt a házunk előtt :nevet: néha olyan ostoba vagy, mint egy földigiliszta :cool:
Egyébként meg mitől roncs :-s melyik része minősül annak? Egyedül a generátor az, ami kihalt.
A fék meg havonta egyszer, ha megviccel, de az is észlelhető időben, hogy gyengébb, félreállok s látom, hogy hiányzik egy deci olaj :omg:

Majd most a szerelő átnézi s megmondja, hogy érdemes e megtartani, vagy megy bontásra.

Korából fakadóan lakatolni, festeni, gumit cserélni, stb. De írja le a faszom neked te hibbant, ugrásra készen várod, hogy akkor beleköthess valamibe, mert szinte már betegesen lételemed :nevet:

Csak arra próbált utalni, te fogyatékkal élő, hogy nem idulunk el egy másik városba fékhibás autóval. Senkit nem érdekel, hogy "te időben észreveszed", mert tovább romolhat a fék állapota, és elfolyhat az egész folyadék egy pillanat alatt. Persze neked ezt felesleges magyarázni, mert ostoba vagy.

Idézet

#95492 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Na asszem mára pihentetem a topikot, mert rendesen fénylik az intelligenciátok, nem szeretném elhomályosítani :Đ

#95493 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 07:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 02. 08:45

Na asszem mára pihentetem a topikot, mert rendesen fénylik az intelligenciátok, nem szeretném elhomályosítani :Đ

Csá!

Idézet

#95494 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 08:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 01. 14:16

/>Haverom Viktor kb. 20 percel ezelőtt :omg:Kép />
/> elég rég volt az a 20 perc. http://www.express.d...bruecke-5312592

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#95495 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 08:34

amúgy meg egy generátorhibás autó elég sok km-ert elmegy, még vacak akkuval is. a világítás nyalja le, de azt meg le lehet csűrni nappal, még mindig olcsóbb egy bünti, min t a trélerezés. vagy hazahúzás. bár ha húzták, akkor mikor mesélt a faszi, aki ezzel foglalkozik... áhh, ezek a lukas történetek. az ember ne essen be még másnaposan se, punnyadás közeperre a gugatopikba, mert csak összezavarodik. mondjuk, ha már engedi a fékolajat, akkor normálisék is, minden beszállás előtt megnézik, hogy mennyi van benne, és utántöltenek, nem amikor már elkezd szarozni a fék, hogy jááájjj, hiányzik egy deci, most tőccsünk már rá. ma sem tanultam semmi hasznosat...

Szerkesztette: Csula kapitány 2016. 04. 02. 08:38 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#95496 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 08:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2016. 04. 02. 09:34

amúgy meg egy generátorhibás autó elég sok km-ert elmegy, még vacak akkuval is. a világítás nyalja le, de azt meg le lehet csűrni nappal, még mindig olcsóbb egy bünti, min t a trélerezés. vagy hazahúzás. bár ha húzták, akkor mikor mesélt a faszi, aki ezzel foglalkozik... áhh, ezek a lukas történetek. az ember ne essen be még másnaposan se, punnyadás közeperre a gugatopikba, mert csak összezavarodik. mondjuk, ha már engedi a fékolajat, akkor normálisék is, minden beszállás előtt megnézik, hogy mennyi van benne, és utántöltenek, nem amikor már elkezd szarozni a fék, hogy jááájjj, hiányzik egy deci, most tőccsünk már rá. ma sem tanultam semmi hasznosat...

De nem indulnál el te sem városok közt ilyen fékkel gondolom, ezzel az utántöltéssel a szerelőig kábé.

Idézet

#95497 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 09:14

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 02. 09:52

De nem indulnál el te sem városok közt ilyen fékkel gondolom, ezzel az utántöltéssel a szerelőig kábé. />
az pl. attól függ, mennyire vagyok épp kanos, vagy mennyire sürgős egy munka. vagy dughatok-e a szerelővel, melóssal... de valszeg inkább kölcsönkocsival oldanám meg. viszont valahol megértem, ha valaki rá van szorulva, és bevállalja így ideiglenesen. én fosnék végig, dupla követési távolság, lassítás kereszteződés előtt sokkal, és fékezéskor a kezem a kéziféken is lenne.

Idézet

#95498 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 09:49

Viszont igyekszem ezeket minimalizálni. Pl nem telefonálok és nem indulok el életveszélyes fékhibás járművel.

#95499 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 09:50

[quote name='guga' date='2016. 04. 02. 08:40' timestamp='1459579213' post='7669517']

[/quotenincs karbantartva, azért. :) öreg kocsi is lehet fasza

#95500 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 09:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2016. 04. 02. 09:25

/> elég rég volt az a 20 perc. http://www.express.d...bruecke-5312592

Te serLokk :)
Akkor csak beszopatták gugát?