HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4775
  • 4776
  • 4777
  • 4778
  • 4779
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#95521 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 04. 02. 18:36

Hja, miért nem a Star Wars-t nézették végig a fiammal, vagy valami totál más filmet, miért pont egy olyat?
Nincs is annak a sztorinak aktualitása, de évi 2 milliárdot húz le a közösség kárpótlásként úgy, hogy max. egy ember élte túl, aki életben van. Amcsiban az indiánok? Örmények? Miért pont ez a történet van kiemelve, s a többi mélységesen agyonhallgatva?

Nem kell válaszolni rá, tudom hogy mindenkinek van rá alapos indoka, hogy a történetet megvédje, mert csak alapon :Đ
Hja és utána el is fog menni szépen szavazni jó birka módjára egy kupakosra :nevet:

#95522 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 18:43

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 02. 18:30

költsed a feleséged fizetését olcsó piára, úgy jobban megy a gyűlülködés.

Nejem 20 éve tanár, a fizetése a csekkekre sem elég, valahogy ezért kerültem külföldre :cool:

Buzigyerek, 3 hónap alatt többet kerestem, mint a nejem 2 év alatt :Đ azóta is abból fogjuk vissza magunkat, a hülye személyiséged miatt meg nem leszek depis, s nem fogok inni :nevet: elég baj az neked, hogy a halálod pillanatáig együtt kell élned az elsorvadt élettelen, gnóm személyiségeddel, aki megpróbálja kétségbeesetten, s másokat lealázva előadni, hogy milyen fasza és tökéletes, hibamentes, okos, tanult élete van :nevet:

Kérdés, hogy miért ebben a topikban :-s

Hja megvan, mert az életben és máshol alapból egy lófasszal vagy egyenlő :nevet:

Bocs,m de már én sem veszlek komolyan, elég sok beteges, kényszeres megnyilvánulásod vcolt, nem vagyok benne biztos, hogy olvasnom kéne tovább. Ha nem teccik kérjed a molnárjanitól, hogy zárja be a topikot. Innentől én foglak alázni és kibaszott könnyű dolgom lesz, mert ugyanolyan elbaszott hülye vagy, mint gabibácsi, aki 5 évvel ezelőtti hozzászólásaimat mantrázza szünet nélkül. Neked elég lesz annyit mondanom, hogy az a selejt vagy, aki max 3 napot fog túlélni a csőd után, vagy talán még hármat. A saját intelligenciád fog kivégezni.

Már annyiszor leírtad nekem, hogy idióta, hogy ideje válaszolnom halott ember :cool:
Senki sem fog eltemetni!

#95523 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 18:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 02. 19:43

Nejem 20 éve tanár, a fizetése a csekkekre sem elég, valahogy ezért kerültem külföldre :cool:

Buzigyerek, 3 hónap alatt többet kerestem, mint a nejem 2 év alatt :Đ azóta is abból fogjuk vissza magunkat, a hülye személyiséged miatt meg nem leszek depis, s nem fogok inni :nevet: elég baj az neked, hogy a halálod pillanatáig együtt kell élned az elsorvadt élettelen, gnóm személyiségeddel, aki megpróbálja kétségbeesetten, s másokat lealázva előadni, hogy milyen fasza és tökéletes, hibamentes, okos, tanult élete van :nevet:

Kérdés, hogy miért ebben a topikban :-s

Hja megvan, mert az életben és máshol alapból egy lófasszal vagy egyenlő :nevet:

Bocs,m de már én sem veszlek komolyan, elég sok beteges, kényszeres megnyilvánulásod vcolt, nem vagyok benne biztos, hogy olvasnom kéne tovább. Ha nem teccik kérjed a molnárjanitól, hogy zárja be a topikot. Innentől én foglak alázni és kibaszott könnyű dolgom lesz, mert ugyanolyan elbaszott hülye vagy, mint gabibácsi, aki 5 évvel ezelőtti hozzászólásaimat mantrázza szünet nélkül. Neked elég lesz annyit mondanom, hogy az a selejt vagy, aki max 3 napot fog túlélni a csőd után, vagy talán még hármat. A saját intelligenciád fog kivégezni.

Már annyiszor leírtad nekem, hogy idióta, hogy ideje válaszolnom halott ember :cool:
Senki sem fog eltemetni!

Idézd már be szerencsétlen, hogy veled ellentétben hol beszéltem az életemről? Nekem elég az, hogy élem, leszarom, hogy te mit képzelsz a putridból az én életemről, vagy a személyiségemről. Senki nincs lealázva, te alázod egyedül magadat a végtelen ostobaságodban, egy mesekönyvből beszopott örökélet reményében.

Senkit nem érdekel igazán, hogy folytatod-e a hányást vagy kussban gyűlölöd a világot, mert te sem tartod magad semmire.

Csőd az nálad van, nem a világban.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95524 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 19:06

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 02. 18:48

Senkit nem érdekel igazán, hogy folytatod-e a hányást vagy kussban gyűlölöd a világot, mert te sem tartod magad semmire.

Miért gyűlölném a világot? Ki a picsa adta ezeket a kulcsmondatokat a szádba? Kibaszott klisék, amit beszoptál, valójában te gyűlölöd a világot, s most hirtelen meglepődtél, hogy nem egy intellektuális választ kaptál tőlem a fosadék, baszadék beindulásaidra, ami semmi másról nem szólt soha, mint hogy te vagy a faszagyerek molnárjani aztán aki olyan kurva okos és tanult, hogy soha nem hibázik, de már nem is ember, hanem valami emelkedett faszomság, aki a felhők fölül diktál.

Kibaszottul ember vagy, kurva sokat hibázol mint bárki más, aki itt felüti a fejét a topikban, de ugyanolyan kényszeresen elhallgatja a valóságot, mint te magad :Đ

Na én ebből nem fogok gyakorlatot csinálni, mert tudom, hogy az ilyesmi olyannyira beteg dolog, hogy testi betegséget okoz, s aztán lehet szipogva orvoshoz menni, kenőpénzt paraszolvenciát adni, dícsérni az orvost, aztán megvásárolni a kurva drága gyógszereket, mert szándékosan beteg akartál lenni, s innentől ezt fogod mantrázni ostoba :Đ

Gondolom rohadt idegesítő, hogy leostobáztál száz alkalommal, s most veszem a bátorságot, s leírom ugyanezt neked :cool:

Tudod mi a legcikibb? Egy utcán heverő temetetlen Molnár János :Đ mert mindenkinek gusztustalan és visszataszító, senki sem fog hozzáérni a hulládhoz, mert élő ember, aki éhezik, s élelmet keres, te meg már bűzölögsz gecikém, hamarosan színpad van, leszarom, hogy milyen kemény a dumád :cool:

Mindjárt arról szól az egész történet, hogy ki fog életben maradni!

#95525 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 19:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 02. 20:06

Miért gyűlölném a világot? Ki a picsa adta ezeket a kulcsmondatokat a szádba? Kibaszott klisék, amit beszoptál, valójában te gyűlölöd a világot, s most hirtelen meglepődtél, hogy nem egy intellektuális választ kaptál tőlem a fosadék, baszadék beindulásaidra, ami semmi másról nem szólt soha, mint hogy te vagy a faszagyerek molnárjani aztán aki olyan kurva okos és tanult, hogy soha nem hibázik, de már nem is ember, hanem valami emelkedett faszomság, aki a felhők fölül diktál.

Kibaszottul ember vagy, kurva sokat hibázol mint bárki más, aki itt felüti a fejét a topikban, de ugyanolyan kényszeresen elhallgatja a valóságot, mint te magad :Đ

Na én ebből nem fogok gyakorlatot csinálni, mert tudom, hogy az ilyesmi olyannyira beteg dolog, hogy testi betegséget okoz, s aztán lehet szipogva orvoshoz menni, kenőpénzt paraszolvenciát adni, dícsérni az orvost, aztán megvásárolni a kurva drága gyógszereket, mert szándékosan beteg akartál lenni, s innentől ezt fogod mantrázni ostoba :Đ

Gondolom rohadt idegesítő, hogy leostobáztál száz alkalommal, s most veszem a bátorságot, s leírom ugyanezt neked :cool:

Tudod mi a legcikibb? Egy utcán heverő temetetlen Molnár János :Đ mert mindenkinek gusztustalan és visszataszító, senki sem fog hozzáérni a hulládhoz, mert élő ember, aki éhezik, s élelmet keres, te meg már bűzölögsz gecikém, hamarosan színpad van, leszarom, hogy milyen kemény a dumád :cool:

Mindjárt arról szól az egész történet, hogy ki fog életben maradni!

Na ez a különbség látod, amikor én leostobázlak, az fájó, mert igaz. Amit te idehánysz az nem érint meg, kivéve amikor hangosan röhögök rajta :)

Pörögjél csak, ha már más nem maradt :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95526 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 19:25

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 02. 19:09

Na ez a különbség látod, amikor én leostobázlak, az fájó, mert igaz. Amit te idehánysz az nem érint meg, kivéve amikor hangosan röhögök rajta :)

Pörögjél csak, ha már más nem maradt :)

Hol olvastad, hogy röhögök te kibaszott intelligens és nagyon kvalifikált, agyonképzett állat :-s miért röhögnék egy temetetlen hullán, miért fájt volna valaha is egy tőled származó, élettelen, temetetlen hullának a hozzászólása? Nem jöttél még rá, hogy baszottul lepergett végig, mert súlytalan, gnome figura vagy? Ha legalább egyszer rájöttél volna, hogy miért vagyok még mindig jelen a topikban, akkor lenne esélyed, de mivel rendre ugyanazt gyakorlod, mantrázod, s mindenáron a másik ember fölé akarsz kerülni, így hulla is maradsz, kibaszott bűzölgő és rothadó temetetlen hulla, akit messzire, szörnyűlködve fognak elkerülni. Kivéve a legyek :nevet:

A Káini modell letéteményese vagy, a másikat elpusztítani. Mást nem ismersz gecikém.

A magyar modell az, hogy erkölcsileg a másik embert segíteni és magam fölé emelni, minden áron, s nem számít semmi, nincs indok, hogy miért nem.
Viszont színpad van gecikém, éles helyzet jön, lehet felállni az okostelefon mögül hamarosan.
Soha nem zavart egyetlen dehonesztáló hozzászólásod sem, mert végig tudtam, hogy ki az aki mondja.

Viszont, hogy megértsd a viselkedésemet, s hogy miért szeretnék nem csak belőled olyan dühöt kiváltani, ami életösztön, álljon itt egy kis orosz mese :cool:

Kolja és Vinja kirándulnak, majd Kolja megcsúszik s lezuhan a szikláról s belekapaszkodik egy vastag faágba, ami a sziklából nőtt ki, de olyan mélyre zuhant, hogy önerőből nem tudott visszamászni csak kapaszkodott. Vinja gúnyosan nekiállt pocskondiázni őt, hogy na látod, megérdemelted a sorsod, s tudnod kell halálod előtt, hogy a feleséged és én már rég szeretjük egymás, s én fogok a gyerekeidről gondoskodni. Ezt a dumát egy darabig folytatta, majd elment segítséget hívni, mert tudta, hogy Kolja olyan dühös lesz, hogy végig kitart, amíg a segítség megérkezik.
Így is történt, Vinja hozta a segítséget hosszú idő után, s Kolja még mindig a faág végén kapaszkodott, majd a nyakába borult, hogy hazudott neki annak érdekében, hogy életben maradjon.

De gecikém, amilyen totálisan okos és tanult ember vaqy, ebből természetesen lófaszt sem fogsz fel.

Idézet

István1 perceKAPCSOLT MEGJEGYZÉS
Mi hír az új szomszédokról?
Zoltán Zvolenszki
Zoltán Zvolenszki1 másodperce
István Kivágják az összes fát :) nejem unszolására nem bizalmaskodunk velük, mert tapasztalat, hogy eddig minden emberi közeledést alaposan megszívtunk :) távoli szemlélők maradunk, ahogy kinyírják a nyaraló környékét. Aszongyák félnek a fáktól, hogy a vihar kiborítja :) persze 1970 óta itt lófasz sem borult ki, de Ők pestiek :) értelmiségi réteg, nagyon tanultak.

Kibaszott tanult, értelmes, túlképzett és életképtelen faszhülyékből még soha nem volt hiány.

#95527 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 19:29

Már az olvasás se megy? Fröcsögjél csak tovább, egész szórakoztató.

Dehonesztáló, csináld még.

Idézet

#95528 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 04. 02. 19:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 02. 19:43

Buzigyerek, 3 hónap alatt többet kerestem, mint a nejem 2 év alatt :Đ

Én ezt egy nap alatt is bírtam prezentálni, mert assony 10 évig nem melózott.
Make love not Wor.

#95529 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 19:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 02. 19:30

Én ezt egy nap alatt is bírtam prezentálni, mert assony 10 évig nem melózott.

Hja, ennek tükrében visszafogom magam :-D egyébként bár csak az enyém is megtehette volna, hogy olyan életszínvonalat biztosítsak számára, hogy 10 évig ne kelljen dolgoznia, ami nem azt jelenti, hogy nem csinál semmit, csak shopingol.

De most olyan ajánlatot kaptam, hogy ha összejön, akkor megteheti. Eleget fogok keresni ahhoz, hogy Ő is elinduljon azon az úton, amit mindig is szeretett volna. Zene, zene.

#95530 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 19:36

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 02. 19:29

Már az olvasás se megy? Fröcsögjél csak tovább, egész szórakoztató.

Dehonesztáló, csináld még.

Kapjál gellert s ismerd fel a valódi szándékom, nem én gyűlölködöm, tudom kicsit furcsa a hangnem, de hajrá. Nincs hasznom abból, ha lealázlak, akkor miért tenném ugyanazt, amit te rutinból arra hivatkozva, hogy értelmiségi vagy :-s :Đ

#95531 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 19:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 02. 20:36

Kapjál gellert s ismerd fel a valódi szándékom, nem én gyűlölködöm, tudom kicsit furcsa a hangnem, de hajrá. Nincs hasznom abból, ha lealázlak, akkor miért tenném ugyanazt, amit te rutinból arra hivatkozva, hogy értelmiségi vagy :-s :Đ

Ma már utoljára: először olvasni, aztán válaszolni. Nem érdekel a hangnemed, rég beskatulyáztalak már, megalázni meg, majd talán a következő életedben. Idézd már be egyetlen olyan hozzászólásomat, amikor valamit is azzal indolkoltam, hogy értelmiségi lennék.

Na pá kezdődik az este.

Idézet

#95532 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 04. 02. 20:04

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 02. 20:43

Ma már utoljára: először olvasni, aztán válaszolni.

Én gugát nem olvastam végig. Belenéztem, valami szokásos alap hőbörgés, aztán ennyi. Nem lett volna értelme :-D
Make love not Wor.

#95533 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 20:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 02. 20:36

Gecikém, ne gyűlölködj, inkább igyál, az jobban áll :up:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#95534 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 21:59

Beütött a műanyag kuvé? Hál' istennek ilyen amikor nem utálja a világot, képzeljétek mi lenne amikor utálná!

#95535 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 22:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 02. 21:04

Én gugát nem olvastam végig. Belenéztem, valami szokásos alap hőbörgés...

Ez most nem az.
Ez ijesztő.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#95536 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 23:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 02. 19:27

Gratulálok :cool:
Életképtelen faszok :Đ mindjárt színpad, aztán élesben lehet alkotni, nem vaktöltényekkel puffogtatni :cool:

megint világvége lesz? akkor majd figyelek, át ne aludjam :up:

#95537 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 02. 23:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 01. 15:27

Ausztria, egyébként meg nem hülye a gyerek, rallie versenyző, s igen jó eredményekkel. Ez bárkivel előfordulhat, aki magabiztosan vezet.

Végülis kiderült hogy átbaszott? vagy csak te hazudoztál?

#95538 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 03. 06:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 04. 02. 23:19

Végülis kiderült hogy átbaszott? vagy csak te hazudoztál?

Feltöltötte azt a fotót, aztán odaírta alá, hogy megúsztam :omg:

Kommentek között már valaki rájött, hogy nem a saját furgonja, s szóltak neki, hogy ne csinálja a pánikot. Nem nagy ügy. Fácsé minden nap tele van ilyesmivel. Ráadásul nem is április elseje volt.

#95539 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 03. 06:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 03. 07:00

Feltöltötte azt a fotót, aztán odaírta alá, hogy megúsztam :omg:

Kommentek között már valaki rájött, hogy nem a saját furgonja, s szóltak neki, hogy ne csinálja a pánikot. Nem nagy ügy. Fácsé minden nap tele van ilyesmivel. Ráadásul nem is április elseje volt.

Adj neki egy taslást, ilyennel ne mókázzon.

#95540 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 03. 07:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 04. 03. 06:15

Adj neki egy taslást, ilyennel ne mókázzon.

Ausztriában lakik :-D majd kap a haverjaitól.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4775
  • 4776
  • 4777
  • 4778
  • 4779
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.