HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4780
  • 4781
  • 4782
  • 4783
  • 4784
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#95621 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:58

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 04. 14:55

Az az, turista vízumos fekete munka. Erős.

azaz, és az a szép hogy guga ezt is feltétel nélkül beszopja

én legalább már voltam kint, és hiába volt mindenem, azért kivallattak rendesen
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#95622 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 04. 14:57

Én tökre kíváncsi lennék milyen életrajzokat küldesz a cégekhez. De tényleg.

Nem kell, úgy keresik.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95623 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 04. 14:57

Kép

#95624 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 04. 04. 14:58

Én sima vízummal is elindultam, végül maradtam. Aztán estával már kijutottam, de annak is meg volt a magam érzése.
Make love not Wor.

#95625 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 14:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 04. 04. 14:58

Csak azt nem értem, hogy ha tényleg amerikai a csóka, akkor minek ír ilyeneket. Bár az, hogy nézi a filmjeit, horrible dictu még tetszik is neki, már sejtet valamit.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95626 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 14:05

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 04. 15:00

Csak azt nem értem, hogy ha tényleg amerikai a csóka, akkor minek ír ilyeneket.

Én csak közvetve halottam, de valami fél ismerős Floridából is ezze tömte a rokonok fejét. Én sem értettem, hogy miért ígérnének mondjuk több pénzt vagy lehetőséget feketén egy olyanna (ugye ezzel a vállalkozás is veszélyeztetve van) szemben, aki már bevándorolt, olcsó ZKs helyi erő és még nyelvet is tud. Addig nem jutottak el, hogy még turistaként is meg kell ütni egy szintet a határon, és hiába szeretne maradni, végtelenségig nem megy, csúnyább vége is lehet, valamint KELL visszafelé repjegy. Az a minimum alibi.
Make love not Wor.

#95627 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 14:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 04. 04. 14:59

Kép

:respect:
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#95628 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 14:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 04. 13:43

Az turista vízum lesz és max. némi fekete meló. Éppen csak keresni lehet niggermelóval a repjegy árán felül. Ne keverjük a munkával, Dext is éppen csak megúszta.

USA tanulo/munkavallaloi vizum/zoldkartya/versenykepes szakma (a festo es a zenetanar nem az) nelkul abszolut csak kalandvagy kielegitesere jo. A kulfoldi "haver" azert hiv, mert a fejostehenet latja benned, akinek +x00 dodoert elintezi a vizumhosszabitasi kerelmet (amit persze elutasitanak majd, de addig is legalisan vagy amig a folyamat tart), +x00$-ert subleteli neked a 400 dollaros szobat(lukat), +x00 dollarert segit jogositvanyt szerezni, +x00-ert lepasszol neked valami nap 80$-t fizeto segedmunkat, stb. (x>1)
Honaprol-honapra meg lehet elni (de nem csaladdal), addig amig fel nem nyom valaki az immigration office-nal, mert akkor jon a deportalas.
Jogvedelem, biztositas nelkul.
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#95629 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 14:06

jó öreg Sóltész Gögy :)

Idézet

#95630 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 17:13

Vacsi megfőzve, asszem eddigi legérdekesebb főtt étel a házban, s a kisebbik fiam főzte :nevet: még most is könnyezek, úgy, hogy minden ablak és ajtó nyitva :nevet:

Amcsin ne rugózzatok már, nem az én világom, messze van + a srác már bizonyított, vitt ki embereket magához melózni az építőiparba. Nyilván érdekelt benne. Haggyukmá, nem fogok kimenni, de visszább minimum háromszor leírtam, erre mindenki ezen rugózik, mint ha már a reptérre mennék :omg:

Egyelőre a lakás legyen alaposan kiszellőztetve mire a nejem hazaér, az is csoda lesz ha enni fog belőle, bár én megkóstoltam, kibafasza kaja vacsi lett.

#95631 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 17:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 04. 13:57

Akikhez elküldtem, mert azt gondoltam lesz esélyem, jobbára a szlovákok, meg Austria Roppen város, na oda hívtak is, hogy mehetek azonnal, de előre közölték, hogy szállást nem tudnak biztosítani, magamnak kell keresni. Ugyanezt az állást hirdették a szlovákok és a magyarok, mint ügynökség. Mindkettőnél jelentkeztem, de hiába beszéltem velük, meg küldtem több mailt is, basztak rám, azt mondták kell a német nyelvtudás. Persze jeleztem nekik, hogy a munkaadó, ahova vinnének, beéri az alap angollal, ha megértem, amit mondanak, csak menjek dolgozni :-D

Ügynökség jó lett volna, mert 2000 juró alapfizu s arra a pótlékok ingyenes szállással. Kicsi bukta, hogy 6-8 ember egy helyen, s nem biztos, hogy van saját szoba. Na mindegy, az nem jött össze, utána elmentem helyben melózni, amit már írtam, de menet közben egyszer csak megkerestek telefonon, s magyar nyelven. Nem küldtem semmit, a légiós gyerek már akkor próbált gondot viselni rám, amikor együtt melóztunk külön műszakban. Oka annyi, hogy amikor helyettesíteni kellett Őt, csak rám számíthatott. Még is mi a faszomat csinálhattam volna hotelben bőrözés helyett :-D

Na ez a srác miután mindenki hazament, néhány alkalommal felhívott, hogy mi van velem, sikerült e melót találnom. Ő nem nagyon igyekezett, mert van a légiós zseton, meg eleve szobrokat gyárt és fest. Na valahogy Ő kavarta ki a holland kapcsolatával, ahová embereket kerestek, hogy legyen lehetőség, de ide nem egyszerű bekerülni, mert 6 havonta lehet hazajárni és 3 éves szerződés.

Egyébként de, ha érdekel átküldöm az angol nyelvű önéletrajzom, ami jobbára industrial painter + 20 private computer service, még ha végzettségem nincs is róla, de igaz, ez történt :-D 1995-től 2015-ig pinyó & bungi.

Leszarom, hogy ki mibe akar vagy szeretne belekötni.

#95632 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 17:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 04. 18:13

Vacsi megfőzve, asszem eddigi legérdekesebb főtt étel a házban, s a kisebbik fiam főzte :nevet: még most is könnyezek, úgy, hogy minden ablak és ajtó nyitva :nevet:

Amcsin ne rugózzatok már, nem az én világom, messze van + a srác már bizonyított, vitt ki embereket magához melózni az építőiparba. Nyilván érdekelt benne. Haggyukmá, nem fogok kimenni, de visszább minimum háromszor leírtam, erre mindenki ezen rugózik, mint ha már a reptérre mennék :omg:

Egyelőre a lakás legyen alaposan kiszellőztetve mire a nejem hazaér, az is csoda lesz ha enni fog belőle, bár én megkóstoltam, kibafasza kaja vacsi lett.

Maximum számodra bizonyított, mert te mindent beszopsz, ami nem épelméjű.
Az értelmes dolgokat kizárja az agyad maradéka.

#95633 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 17:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 04. 18:23

Akikhez elküldtem, mert azt gondoltam lesz esélyem, jobbára a szlovákok, meg Austria Roppen város, na oda hívtak is, hogy mehetek azonnal, de előre közölték, hogy szállást nem tudnak biztosítani, magamnak kell keresni. Ugyanezt az állást hirdették a szlovákok és a magyarok, mint ügynökség. Mindkettőnél jelentkeztem, de hiába beszéltem velük, meg küldtem több mailt is, basztak rám, azt mondták kell a német nyelvtudás. Persze jeleztem nekik, hogy a munkaadó, ahova vinnének, beéri az alap angollal, ha megértem, amit mondanak, csak menjek dolgozni :-D

Ügynökség jó lett volna, mert 2000 juró alapfizu s arra a pótlékok ingyenes szállással. Kicsi bukta, hogy 6-8 ember egy helyen, s nem biztos, hogy van saját szoba. Na mindegy, az nem jött össze, utána elmentem helyben melózni, amit már írtam, de menet közben egyszer csak megkerestek telefonon, s magyar nyelven. Nem küldtem semmit, a légiós gyerek már akkor próbált gondot viselni rám, amikor együtt melóztunk külön műszakban. Oka annyi, hogy amikor helyettesíteni kellett Őt, csak rám számíthatott. Még is mi a faszomat csinálhattam volna hotelben bőrözés helyett :-D

Na ez a srác miután mindenki hazament, néhány alkalommal felhívott, hogy mi van velem, sikerült e melót találnom. Ő nem nagyon igyekezett, mert van a légiós zseton, meg eleve szobrokat gyárt és fest. Na valahogy Ő kavarta ki a holland kapcsolatával, ahová embereket kerestek, hogy legyen lehetőség, de ide nem egyszerű bekerülni, mert 6 havonta lehet hazajárni és 3 éves szerződés.

Egyébként de, ha érdekel átküldöm az angol nyelvű önéletrajzom, ami jobbára industrial painter + 20 private computer service, még ha végzettségem nincs is róla, de igaz, ez történt :-D 1995-től 2015-ig pinyó & bungi.

Leszarom, hogy ki mibe akar vagy szeretne belekötni.

Hát persze :-D

#95634 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 17:39

Átküldhetem, max. kicsit fogok kötekedni, de lehet megsütött a nap, vagy sokat ittam, vannak odakint szakiparban ismerősök, még akármi is lehet belőle, aztán végén belüli ajánlás mindig más. Pattintsd el mailban.
Make love not Wor.

#95635 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 17:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 04. 17:39

Átküldhetem, max. kicsit fogok kötekedni, de lehet megsütött a nap, vagy sokat ittam, vannak odakint szakiparban ismerősök, még akármi is lehet belőle, aztán végén belüli ajánlás mindig más. Pattintsd el mailban.

Azért nagy világégésre ne készülj :-D megy.

#95636 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 17:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 04. 18:23

Ja, lökd. Dzsonszinak nem küldöm el, mer kocsog :-) Én meglesném. Egyre profibb leszek, bár enyémet elsőre Gömbibá írta.
Make love not Wor.

#95637 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 17:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 04. 17:43

Ja, lökd. Dzsonszinak nem küldöm el, mer kocsog :-) Én meglesném. Egyre profibb leszek, bár enyémet elsőre Gömbibá írta.

Már annyi szlovák helyre elküldtem ezt a sablon levelet, hogy tök mindegy ki látja, s ki röhög rajta, hisz minden jó, ha a vége jó.
Jelen pillanatban élesedik a történet és alakul.

Angol nyelvbe légy szíves ne köss bele :-D ha esetleg valami kiba nagy tudású angolossal állnál szemben, talán, velem szemben nem érdemes.
De nyilván hiába írom le, kéred, a zegész topik két napon keresztül a selejtes angolomon fog vihogni, hiába írom le, hogy selejtes az angolom. Igény van arra, hogy valamin pörögjenek. Nem véletlenül él meg a Mónika Show jellegű műsor :omg:

#95638 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 17:50

Csatolmány lemaradt, küldjed újra. Remélem mail és telszám is van benne, nem csak a bungi analóg címe :-)
Make love not Wor.

#95639 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 17:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 04. 04. 17:29

Maximum számodra bizonyított, mert te mindent beszopsz, ami nem épelméjű.
Az értelmes dolgokat kizárja az agyad maradéka.

Izé, fogod a lényeget, vagy még évek múlva is az amcsit hozod :-s :omg:

Skip! Írtam sokadjára, hogy nem megyek ki, min pörögsz :-s

#95640 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 17:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 04. 18:47

Angol nyelvbe légy szíves ne köss bele :-D ha esetleg valami kiba nagy tudású angolossal állnál szemben, talán, velem szemben nem érdemes.

Pár nyelvi baszt max. javítva visszaküldök, de akkor jössz egy sörrel.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4780
  • 4781
  • 4782
  • 4783
  • 4784
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.