HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4796
  • 4797
  • 4798
  • 4799
  • 4800
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#95941 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 04. 08. 17:25

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 08. 17:16

Az nem egy kocsma?

Gyógyszertár.

#95942 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 08. 17:47

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 08. 16:46

És ez most a sátán? Vagy ez másik faszság?

Mogalmad fincs :-D

#95943 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 08. 18:03

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 08. 18:47

Mogalmad fincs :-D

Ki követi ezt a sok faszságot. De lehet a sátán magyar?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95944 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 08. 18:24

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 08. 18:03

Ki követi ezt a sok faszságot. De lehet a sátán magyar?

Na látod, az első olyan megnyilvánulásod, amin elkezdtem think about :-D krv jó kérdés, ez eddig még nekem sem jutott eszembe, pedig nekem minden eszembe jut :-D

Ezen a fonalon érdemes végigcsócsálni, mert figyu és ne röhögj! Ha a rovásírás minden elemét összerakva kapjuk meg az élet virágát, s már Jézus léte előtt benne volt a rovásírásban a keresztrefeszítés, stb.

+ figyelembe véve, hogy a Sátán fordított szimbólumokat használ, s minden ami halálos azt életnek és jónak vagy szerethetőnek állít be, mint a béke jel, ami valójában az ég felé kezeit táró ember lett megfordítva s halálrúna.

Fasztuggya.

Mondjuk ez most első blikkre nagyon nevetségesen hangzik, az meg mégjobban, ha magyarként ennek valaki nekimegy, mert nem a nacionalizmus vezérel, hanem a logika, a nyelvi logika. Nincs több ilyen nyelv, ami ilyen gazdagon fogalmazna, tudom, hogy nem beszélek idegen nyelveket vagy csak visszafogottan. Ennek ellenére állítom, hogy a magyar nyelvben van elrejtve minden, ami az életről, Istenről, titkokról szól. Nagyon veszélyes, mert ha kimondod a szót megtörténik veled. Isten nyelvén beszél, aki ékesen használja a magyar nyelvet, teremtő nyelv, hiszen melyik másik mondja azt, hogy édesanyám, édesapám? Miféle nyelv képes arra, hogy 30 változatban vagy akár több is jelenítse meg azt, hogy szeretlek?

A Sátán angol nyelvet használ!

GOD = DOG

LIVE = EVIL

De ezt már vázoltam, nem hiába az angol lett világnyelv, s lesz egy világ, egy vallás, stzb.
A Sátán elhiteti, hogy nem létezik, így sima ügy az ateizmus, persze az ateisták nem tudnak róla, hogy közelebb állnak Istenhez, mint bármelyik hívő.

A Sátán az a lény, aki tudatot gyárt :-D aki azt hiszi, hogy bármit is hihet, hát téved, készen kapott gondolkodás van szabott keretek közt, amiből felelni kell s azt osztályozzák :-D ha valaki jól teljesít, úgy hívják, vagy azt hiszi, hogy okos ember :omg:

Zárt rendszeren belül természetesen, s ezt készpénznek veszi, hogy onnantól Ő a janner :-D

Nemájó?

#95945 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 08. 19:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 08. 19:24

Na látod, az első olyan megnyilvánulásod, amin elkezdtem think about :-D krv jó kérdés, ez eddig még nekem sem jutott eszembe, pedig nekem minden eszembe jut :-D

Ezen a fonalon érdemes végigcsócsálni, mert figyu és ne röhögj! Ha a rovásírás minden elemét összerakva kapjuk meg az élet virágát, s már Jézus léte előtt benne volt a rovásírásban a keresztrefeszítés, stb.

+ figyelembe véve, hogy a Sátán fordított szimbólumokat használ, s minden ami halálos azt életnek és jónak vagy szerethetőnek állít be, mint a béke jel, ami valójában az ég felé kezeit táró ember lett megfordítva s halálrúna.

Fasztuggya.

Mondjuk ez most első blikkre nagyon nevetségesen hangzik, az meg mégjobban, ha magyarként ennek valaki nekimegy, mert nem a nacionalizmus vezérel, hanem a logika, a nyelvi logika. Nincs több ilyen nyelv, ami ilyen gazdagon fogalmazna, tudom, hogy nem beszélek idegen nyelveket vagy csak visszafogottan. Ennek ellenére állítom, hogy a magyar nyelvben van elrejtve minden, ami az életről, Istenről, titkokról szól. Nagyon veszélyes, mert ha kimondod a szót megtörténik veled. Isten nyelvén beszél, aki ékesen használja a magyar nyelvet, teremtő nyelv, hiszen melyik másik mondja azt, hogy édesanyám, édesapám? Miféle nyelv képes arra, hogy 30 változatban vagy akár több is jelenítse meg azt, hogy szeretlek?

GOD = DOG

LIVE = EVIL

De ezt már vázoltam, nem hiába az angol lett világnyelv, s lesz egy világ, egy vallás, stzb.
A Sátán elhiteti, hogy nem létezik, így sima ügy az ateizmus, persze az ateisták nem tudnak róla, hogy közelebb állnak Istenhez, mint bármelyik hívő.

A Sátán az a lény, aki tudatot gyárt :-D aki azt hiszi, hogy bármit is hihet, hát téved, készen kapott gondolkodás van szabott keretek közt, amiből felelni kell s azt osztályozzák :-D ha valaki jól teljesít, úgy hívják, vagy azt hiszi, hogy okos ember :omg:

Zárt rendszeren belül természetesen, s ezt készpénznek veszi, hogy onnantól Ő a janner :-D

Nemájó?

Ezt elég nehéz lesz úgy eladni, hogy amiből dolgozol az a longest con ever.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95946 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 08. 19:40

Fasztuggya.

GOD = DOG

LIVE = EVIL

Nemájó?

Apa kezdődik, de akkor már tudjuk hogy Isten nyelve is az angol... Mondjuk ezt a South Park Kákabélű epizódjából már tudhattuk korábban is.

Azt tudtad, hogy a kínai fokhagyma teljesen más fajta mint a magyar? ezért más az íze mérete és egyéb tulajdonságai? ráadásul a világon nem a magyar változat a legközkedveltebb, hanem a kínai. Sőt tovább megyek, eredetileg pont Ázsiából származik, a kínaiak és az egyiptomiak már akkor fokhagymát zabáltak, amikor itt még nem is termett...

#95947 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 08. 19:51

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 08. 17:46

És ez most a sátán? Vagy ez másik faszság?

A vodafone reklám balázzsal
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#95948 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 08. 19:52

Fasztuggya.

GOD = DOG

LIVE = EVIL

Nemájó?

Nagyon jó vagy

#95949 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 08. 19:53

Jézus se a magyarok kközé ment, hanem Rómába.

Idézet

#95950 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 08. 19:59

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 08. 20:53

Mert magyar volt, és Róma is magyar város. Turul bolygó fővárosa.

#95951 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 04. 08. 20:02

GOD = DOG

LIVE = EVIL

Nemájó?

És ha így van, akkor nekünk ez mitől lesz rossz?
Make love not Wor.

#95952 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 08. 20:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 08. 21:02

És ha így van, akkor nekünk ez mitől lesz rossz?

Sőt

Good = dog o
Life = file

,!!négy!!

#95953 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 10. 12:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 08. 18:24

GOD = DOG

LIVE = EVIL

Egyértelmű, ezt már én is mondtam sok embernek. Ha megnéziket, a filmekben a monszták, meg az ufók, Isten, meg mindenki angolul nyomja, ráadásul amerikai/hollywoodi nyelvjárásban, mármint, ha nincs szinkron, már pedig nincs, mert a kezét letöröm annak, aki ilyen szinronos fosokat néz. Néha fordul csak elő, hogy az ördög vagy világpusztító főgonosz British RP-ben csapatja kivételesen, de azt elfogadjuk határesetnek :Đ Ez mind nem véletlen!!!NÉGY!4 Ezzel a rabszobafestő erkélyhatalom le is lepleződött dulván!

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 08. 19:53

Biztos megfontolta, hogy a Balcsira menjen, de az már akkor is tele volt NDK-s turistával, aztán nem akart retroszoci-igénytelenkedni a Zúrnaka Filya. Vagy már akkor sem voltunk adóparadicsom vagy kóser hely.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#95954 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 10. 12:41

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 04. 10. 13:25

Egyértelmű, ezt már én is mondtam sok embernek. Ha megnéziket, a filmekben a monszták, meg az ufók, Isten, meg mindenki angolul nyomja, ráadásul amerikai/hollywoodi nyelvjárásban, mármint, ha nincs szinkron, már pedig nincs, mert a kezét letöröm annak, aki ilyen szinronos fosokat néz. Néha fordul csak elő, hogy az ördög vagy világpusztító főgonosz British RP-ben csapatja kivételesen, de azt elfogadjuk határesetnek :Đ Ez mind nem véletlen!!!NÉGY!4 Ezzel a rabszobafestő erkélyhatalom le is lepleződött dulván!

Biztos megfontolta, hogy a Balcsira menjen, de az már akkor is tele volt NDK-s turistával, aztán nem akart retroszoci-igénytelenkedni a Zúrnaka Filya. Vagy már akkor sem voltunk adóparadicsom vagy kóser hely.

Na mi van veled te cumbájspíl?

Idézet

#95955 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 10. 14:06

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 10. 12:41

Na mi van veled te cumbájspíl?

Semmi új. Még mindig ugyanazt a szart csinálom, aztán ha egyszer vége szakad, akkor jövök vissza Véktörlendbe. Igaz most fognak átvenni 1-2 hét múlva külső, ügynökséges kölcsönzésből állandó szerződéses alkalmazottnak, kicsivel többért (a 7 font/óra most áprilistól 8 font/órára lett emelve, állandó szerződésnél 9,2-t kapok óránként), de ugyanazt a szart fogom csinálni akkor is, épp úgy részmunkaidőben. Nincs időm másik állást keresni, 7 órás melózás után teljesen kimerülök a 10-12 tonna kézi lerakodásában, rá még 6 órát ingázom (amire rámegy heti 50 fontom ráadásul), mivel egy kis településen van 18 km-re (ahová odafele szar és ritka a tömegközlekedés, visszafelé pedig nincs is, csak reggel, 5 órával a műszak után), a többit végigalszom, és még így sem tudok eleget pihenni. Általában fingani és bevásárolni sincs időm, nem hogy minden szaros álláshirdetést végigpályázni, meg ha behívnának valahova állásinterjúra, el sem tudnék menni, ha meg az alvás rovására csinálom, akkor meg azért leszek használhatatlan interjún meg a munkában is.

Nagy szar ez így, nem érte meg kijönni. Próbálom húzni, hátha később több lesz jobb munka, ahogy megyünk az évnek a vége felé, de ahhoz meg kell várnom, míg kellő pénztartalékom és szabadságom gyűlik össze. Jelenleg is hiába van már vagy 7 nap szabadságom, az ügynökség nem engedi kivenni, betegszabadságot sem, már vagy 8 hete tüdőgyulladással dolgozok, mert anno az influenzát sem tudtam kifeküdni, a munkából nem lehet hiányozni egy napot sem, még orvoshoz sem jutok el, antibiotikumot is csak a sürgéssin írtak fel húsvétkor. Ez ilyen rabszolgáltatási rendszerben megy. Ráadásul eltenni sem tudok, mert a részmunkaidő miatt kicsi a fizu, az albérletre, ingázásra, kajára elmegy az összes pénzem a gecibe. Sajnos ez nem élet így, hogy csak melózok és alszok, mint egy állat, még egy 20-40 perces sorozatra sincs időm hét közben. Ráadásul ha megoldana bármit is, de nem vagyok vele beljebb. Ez is csak ilyen átmeneti projekt lesz, ami nem volt jó semmire, csak elmondhatom, hogy ezt a szart is csináltam. Egyébként az egész ott lett elkúrva, hogy mikor a konyhás munkákat kaptam, akkor azt kellett volna csinálni, mostanra ott is átvett volna valamelyik helyi cég, az sokkal egyszerűbb meló volt, igaz kicsit rosszabbul fizetett, de legalább volt időm másra is. Viszont mivel kellett a pénz albérletre, ezért váltanom kellett raktári munkákra, ezek meg kibaszott kemény, nehéz fizikai munkák. Amit most csinálok, az is olyan kemény, hogy még ilyen szláv, kelet-európai nyomoroncok, meg szívós afrikai négerek sem nagyon bírják, sorban adják fel pár nap után a vérbe. Így sem kicsi teljesítmény, hogy még húzom, csak annyi a szépséghibája, hogy értelme nincs sok.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#95956 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 10. 14:28

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 07. 11:21

Ezt add elő a közlekedési hatóságnak, hogy egy 80-as mocit miért lehet lepapírozni 50-es nek és akár rendszámosnak is :omg: mindkét kategóriába belefér, s közlekedhet. Nem egyértelmű.

Beleugatok már, mert az arroganciádnál csak a naivitásod nagyobb! :cool:

80 ccm motort csak rendszámosra lehet papirozni, ha megfizeted rá a vámot, a regisztrációs adót, azoknak az áfáját. Ha megfizeted a tulajdonszerzési illetéket, az eredetiségvizsgálat díját, a rendszémtábla, a törzskönyv és a forgalmi engedély árát. (Ezt csak így első nekifitásra) Anélkül ez egy masszív

(1) adócsalás:

Idézet

Adócsalást az követ el, aki adókötelezettségének megállapítása szempontjából jelentős tényt, adatot a hatóság előtt valótlanul ad elő, vagy elhallgat. Ezzel vagy más megtévesztő magatartással az adóbevételt csökkenti. Aki az adóhatóság megtévesztésével őt magát meg nem illető adómentességet, vagy adókedvezményt vesz igénybe, vagy aki olyan terményt, terméket, amely jövedék tárgya, a jogszabályban megállapított feltétel hiányában, vagy hatósági engedély nélkül előállít, a jövedéki ellenőrzés alól elvont terményt vagy terméket vagyoni haszon miatt megszerez, elrejt vagy elidegenítésében részt vesz. (Btk. 310.§.)

Ha A/motorkerékpár kategóriára érvényes jogosítvány nélkül vezeted, akkor az

(2) engedély nélküli vezetés:

Idézet

Engedély nélküli vezetés miatt vonható felelősségre, aki vasúti járművet, légi járművet, gépi meghajtású vízi járművet, úszó munkagépet, illetőleg a közúti forgalomban olyan gépi meghajtású járművet vezet, amelynek vezetésére hatósági engedéllyel nem rendelkezik, továbbá aki e járművek vezetését ilyen személynek átengedi.

Ha 45km/h sebesség felett mész vele, akkor

(3) sebesség túllépése:

Idézet

Segédmotoros kerékpárok (robogók), azaz kétkerekű segédmotoros kerékpárok (L1e kategória) vagy háromkerekű segédmotoros kerékpárok (L2ekategória), amelyek legnagyobb tervezési sebessége 45 km/h (kivéve azokat, amelyek legnagyobb tervezési sebessége 25 km/h-nál kisebb vagy
azzal megegyezik), és az alábbi jellemzőkkel rendelkeznek:

Ha nem a jármű kategóriájára kötött kgfb-al veszel részt a forgalomban, akkor

(4) biztosítási csalás:

Idézet

5.díjtarifa: miniszteri rendeletben meghatározott gépjármű-kategóriánként és - a flotta kivételével - bonus-malus osztályonként a biztosító által megállapított alapdíjak és a díj meghatározásánál alkalmazható valamennyi korrekciós tényező összessége;

Ez így alaphangon egy ~300ezres szabálysértési bírság, persze az elmaradt adók és díjak megfizetése mellé.

Mindehhez hozzájön, hogy ha a motorral bármiféle -törvényes esetben máshibás- balesetben veszel részt, akkor is te leszel érte a felelős és téged terhel minden vagyoni és nemvagyoni kártérítési kötelezettség is.

#95957 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 10. 15:02

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2016. 04. 10. 14:28

Ez így alaphangon egy ~300ezres szabálysértési bírság, persze az elmaradt adók és díjak megfizetése mellé.

Mindehhez hozzájön, hogy ha a motorral bármiféle -törvényes esetben máshibás- balesetben veszel részt, akkor is te leszel érte a felelős és téged terhel minden vagyoni és nemvagyoni kártérítési kötelezettség is.

Örülök, hogy látlak :-D az IQ gazdag kutyád fejlődik még vagy már tendál :-s :-D nem az arroganciára építek, hisz hasznom nincs belőle, néha mérleget szeretnék billenteni, ehhez meg olyasmit használok, ami már tőlem sem megszokott.

Igen 4 kattintásos a hozzászólásod, hogy mit mondd a törvény. De gondolom te is tisztában vagy azzal, hogy az általad bemásolt dolgok meg úgy alapvetően a történések a zöreg néne nárciszától a zélet habony oldaláig köszönő viszonyban sincs a valósággal :-D

A valóság lekövetése, hogy körülöttünk mi történik, s kik intézik s miért, nem jogkövetést követel, hanem alapvető Istentől kapott erkölcsöt.
Kár, hogy ritkán vagy és bár nyilván a jelenlegi munkád a törvény szempontjából nagyon fontos lehet, s minden betűjének megfelel, de azért én még emlékszem néhány leveledre, amit váltottunk :Đ

#95958 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 10. 15:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 10. 15:02

... De gondolom te is tisztában vagy azzal, hogy az általad bemásolt dolgok meg úgy alapvetően a történések a zöreg néne nárciszától a zélet habony oldaláig köszönő viszonyban sincs a valósággal :-D
...

Csak a te :omg: posztodra reagáltam. Inkább felvilágosító, mint ítélet jelleggel. :-)

Az, hogy ki milyen törvényi és erkölcsi zsinórmérték mentén éli az életét, az legyen mindenki saját princípiuma, az összes, a viselkedésével járó előny és hátrány, jog és kötelesség, dicséret és büntetés felvállalása esetén.

De egy konkrét témakörben, a saját tudatlanságot harsányan reklámozni nem ez a kategória. :-D

Szerkesztette: cyberde 2016. 04. 10. 15:41 -kor

#95959 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 10. 15:56

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2016. 04. 10. 15:37

Csak a te :omg: posztodra reagáltam. Inkább felvilágosító, mint ítélet jelleggel. :-)

Az, hogy ki milyen törvényi és erkölcsi zsinórmérték mentén éli az életét, az legyen mindenki saját princípiuma, az összes, a viselkedésével járó előny és hátrány, jog és kötelesség, dicséret és büntetés felvállalása esetén.

De egy konkrét témakörben, a saját tudatlanságot harsányan reklámozni nem ez a kategória. :-D

Te nem az a kategória vagy, akivel leállok vitatkozni, de hidd el az én erszényem sem üres, ha válaszadásról van szó :-D

Annyit tudnod kell, hogy nálam soha nincs olyan, hogy konkrét eset. De akkor most elmondom, évek óta küszködök azon, hogy mindenkiből kiugrasszam azt a nyuszit, ami felismeri, hogy eddig bokorban volt. Ehhez azért kellenek konkrétumok, melyek mellett akár szándékosan is el lehet beszélni, de neked nem kell bemutatni a topikot, hogy mi téma fordult itt már meg, ahol mindent lehet.

Pont ma töröltem egy videómat, mert az elhagyatott helyek sorozatban betalált egy rendőr. Tudom, hogy az, mert megtaláltam, hogy ki az :-D alapvetően nem akart bántani bennünket, csak közölte, hogy micsoda btk, amibe ütközik. Küldtem neki egy levelet, hogy lesse meg a szellemvárosok videóit, amit ugyan nagyon kedvelek, s nekünk is hobbink az ilyesmi, de 100 alkalommal hágta át, 30 ezer feliratkozó, stb. De még soha senkinek nem jutott eszébe elővenni. Pedig bement olyan helyekre, ami ténylegesen magánház, és 20 éve elhagyták de minden benne volt. A bútorok, abban a ruhák, a fiókokban az apróságok, szóval egy komplett lakás, amiből kihaltak.

Aztán az jutott eszembe, hogy a mi videónk, ahol a srác betalált, hasonló, mert egy 15-20 éve elhagyott gyár, a vadak szétkapták a kerítést, az ajtók betörve, de maga a belseje, az irodák, mint ha munkából felálltak volna és hazamentek.

Szóval az van, hogy ha megtalálnak bennünket, akkor a nárcisznéni effekt van. Senki sem fog megvédeni bennünket, s kiállni mellettünk, az kész bukás és elítélnek és a sok liberális fasz ugyanúgy fog hőbörögni, mint a borosgazda esetében.

Emiatt ezt az országot érdemes is itt hagyni :-D
Eddig csak a szlovákoknál éltem 3 hónapot életvitelszerűen, de az is teljesen másképp van, mint ahogy előadják.

Viszont itthon, teljes mértékben igazad van, hiába csak egy ártatlan hobbi és nem nyúlunk semmihez csak kamerázunk. Az az ország, ahol néhány szál nárcisz ügyet képvisel, az már nem életképes. S csak idő kérdése lenne, hogy rám, vagy akárkire a rendszer mikor tenné rá a kezét a lincselésre éhes tömeggel együtt, hogy akármi apróságért azonnali kövezéssel, ha kell a teljes család felbomlasztásával válaszoljon. Kicsit arrébb kell menni és ezeket az embereket magukra hagyni, hogy akinek van ilyen belső indíttatása, azok csinálják ki egymást :-D

#95960 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 10. 16:03

Hja, és csak egy érdekes kérdés, ami nem mozgat, de a benne rejlő lehetőségek igen. Mi történt volna akkor, ha Kiss László úszóedző esete az olimpia után kerül nyilvánosságra? Úgy, hogy pl. megfelelő mennyiségű aranyérmet hoznak haza, amitől mindenkinek dagad a melle :-D

Engem csak a szituáció érdekelne, abban sem vagyok biztos, hogy a fickót a tette után közéleti dolgok, közpénzek, akármi. De ez utópia, mert nem ez történt, s mindenkinek van véleménye, hogy mit csinált volna vele.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4796
  • 4797
  • 4798
  • 4799
  • 4800
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.