Idézet: cyberde - Dátum: 2016. 04. 10. 15:37
Csak a te

posztodra reagáltam. Inkább felvilágosító, mint ítélet jelleggel.
Az, hogy ki milyen törvényi és erkölcsi zsinórmérték mentén éli az életét, az legyen mindenki saját princípiuma, az összes, a viselkedésével járó előny és hátrány, jog és kötelesség, dicséret és büntetés felvállalása esetén.
De egy konkrét témakörben, a saját tudatlanságot harsányan reklámozni nem ez a kategória.

Te nem az a kategória vagy, akivel leállok vitatkozni, de hidd el az én erszényem sem üres, ha válaszadásról van szó
Annyit tudnod kell, hogy nálam soha nincs olyan, hogy konkrét eset. De akkor most elmondom, évek óta küszködök azon, hogy mindenkiből kiugrasszam azt a nyuszit, ami felismeri, hogy eddig bokorban volt. Ehhez azért kellenek konkrétumok, melyek mellett akár szándékosan is el lehet beszélni, de neked nem kell bemutatni a topikot, hogy mi téma fordult itt már meg, ahol mindent lehet.
Pont ma töröltem egy videómat, mert az elhagyatott helyek sorozatban betalált egy rendőr. Tudom, hogy az, mert megtaláltam, hogy ki az

alapvetően nem akart bántani bennünket, csak közölte, hogy micsoda btk, amibe ütközik. Küldtem neki egy levelet, hogy lesse meg a szellemvárosok videóit, amit ugyan nagyon kedvelek, s nekünk is hobbink az ilyesmi, de 100 alkalommal hágta át, 30 ezer feliratkozó, stb. De még soha senkinek nem jutott eszébe elővenni. Pedig bement olyan helyekre, ami ténylegesen magánház, és 20 éve elhagyták de minden benne volt. A bútorok, abban a ruhák, a fiókokban az apróságok, szóval egy komplett lakás, amiből kihaltak.
Aztán az jutott eszembe, hogy a mi videónk, ahol a srác betalált, hasonló, mert egy 15-20 éve elhagyott gyár, a vadak szétkapták a kerítést, az ajtók betörve, de maga a belseje, az irodák, mint ha munkából felálltak volna és hazamentek.
Szóval az van, hogy ha megtalálnak bennünket, akkor a nárcisznéni effekt van. Senki sem fog megvédeni bennünket, s kiállni mellettünk, az kész bukás és elítélnek és a sok liberális fasz ugyanúgy fog hőbörögni, mint a borosgazda esetében.
Emiatt ezt az országot érdemes is itt hagyni

Eddig csak a szlovákoknál éltem 3 hónapot életvitelszerűen, de az is teljesen másképp van, mint ahogy előadják.
Viszont itthon, teljes mértékben igazad van, hiába csak egy ártatlan hobbi és nem nyúlunk semmihez csak kamerázunk. Az az ország, ahol néhány szál nárcisz ügyet képvisel, az már nem életképes. S csak idő kérdése lenne, hogy rám, vagy akárkire a rendszer mikor tenné rá a kezét a lincselésre éhes tömeggel együtt, hogy akármi apróságért azonnali kövezéssel, ha kell a teljes család felbomlasztásával válaszoljon. Kicsit arrébb kell menni és ezeket az embereket magukra hagyni, hogy akinek van ilyen belső indíttatása, azok csinálják ki egymást