Idézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 05. 02. 14:27
Ezt nem igazan ertem, mitol lesz ertektelen, ha nem lesz belole csak keves, es mas valutanak sincs ertelme, mert bankok zarva?
Egyelőre szorítkozzunk a játékpénzre a Forintra, tudom van rá logika, hogy itt miért nem Euro van, holott még a szlovákoknak is sikerült
Valakit meg kell vádolni, ezek mi magyarok leszünk, ahogy a hollónak a kausztja is itt kapja a legnagyobb büntetési tételt.
Az EU összeomlására utaznak, s ezt rajtunk keresztül szeretnék véghez vinni, mi leszünk az un. bűnös nemzet.
Bankok bezárása után mindenkinek csak a zsebében lévő pénz van. Mótvá ilyen Argentína? Naná

oszt? Sokat dolgozott, félretett, sokpízecskéje vót, aztán baszhatta
Na itt is ez lesz.
Max. annyit tehetsz, hogy a többi hülyével kimehetsz berugdosni a bank ajtaját, vagy kukát borogatni, aztán lesittelnek, de az kurvaélet, hogy a megtakarított pénzed már ebben a pillanatban földvásárlásra költötték a kupakosok
Ergo nem adják oda, de ha véletlenül otthon van megtakarításod. Úgy hívják hiperinfláció

tegnap a benzin 400, holnap 4000, aztán 4 milla,és baszhatod a pénzedet. Élelmiszer meg nincs otthon hosszú hónapokra
Áram, víz, gáz és rendfentartás se nemlesz. Magadra maradsz és vigyáznod kell,ha kimész az utcára, mertéhes és indulatos, kibaszott indulatos emberek fognak ott kószálni.
Na én ezért intézem úgy, hogy mindenkitől távolt, a hegyekben, ahova senki sem mer menni, ha még is, és baszakszik, akkor élelmiszer lesz belőle.