HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4836
  • 4837
  • 4838
  • 4839
  • 4840
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#96741 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 05. 02. 14:56

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 05. 02. 14:37

Az egy jo kiadas volt :D Kb. mintha vettel volna egy iphone-t ( neked ez volt az )

A külseje zavar? Az, hogy ütött vertés látott már erdőt?
Hülye vagy, az UAZ még sajátmagán isátmegy, tudom,hogymindenki csili autóra utazik, nekem ez a csili auto. Üzemképes, benzin és hűtővíz kell bele.
De egyébként tényleg,mertnekiment néhány fának,már használhatatlan vagymifaszom?
Ez legalább bármineknekimegy, ez UAZ,és nem20 Forintosnagyságúlyukakat kerülget az utakon :omg:

Ráadásul van szerelőm, aki ingyen nekiugrik,ha bármi gondom van vele.

Hja, néha nemértem az embereket,elég egy karcolás egy autón, s máriskijelentik,hogy nem tökéletes :nevet:

Miért a tökéletességre való törekvés? Egy erdészeti kiközelítő UAZ-nak nem pont az a feladata, hogy csili jármű legyen, nem csajozni kell,hanem 2 köbméter fát hazahozni, arra meg kiválóan alkalmas :omg:

Bezzeg, ha vettem volna ennyiért egy csili ótócskát, akkor a seggem fényesre nyalná némelyik hülye :omg:

#96742 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 14:57

Bocs, a spészem kihalt.

#96743 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 05. 02. 15:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 02. 15:56

Üzemképes, benzin és hűtővíz kell bele.

V27.b
Make love not Wor.

#96744 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 15:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 02. 15:56

A külseje zavar? Az, hogy ütött vertés látott már erdőt?
Hülye vagy, az UAZ még sajátmagán isátmegy, tudom,hogymindenki csili autóra utazik, nekem ez a csili auto. Üzemképes, benzin és hűtővíz kell bele.
De egyébként tényleg,mertnekiment néhány fának,már használhatatlan vagymifaszom?
Ez legalább bármineknekimegy, ez UAZ,és nem20 Forintosnagyságúlyukakat kerülget az utakon :omg:

Hja, néha nemértem az embereket,elég egy karcolás egy autón, s máriskijelentik,hogy nem tökéletes :nevet:

Miért a tökéletességre való törekvés? Egy erdészeti kiközelítő UAZ-nak nem pont az a feladata, hogy csili jármű legyen, nem csajozni kell,hanem 2 köbméter fát hazahozni, arra meg kiválóan alkalmas :omg:

Bezzeg, ha vettem volna ennyiért egy csili ótócskát, akkor a seggem fényesre nyalná némelyik hülye :omg:

ha neked az a csili autó, amelyik beindul, van baj :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#96745 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 15:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 05. 02. 15:55

Beváltanák az Ázsia Centert 3-4 Pólusra, ha lenne?

mivel megszűnt a pénz, csak a cserebere megy :D

#96746 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 15:03

Pedig pont arra vagy büszke, hogy a jútúbon a segged nyalja nehány foggyos.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#96747 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 15:05

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 02. 16:03

Pedig pont arra vagy büszke, hogy a jútúbon a segged nyalja nehány foggyos.

meg a sporthondára, amely autópályára termett :-D

#96748 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 05. 02. 15:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 05. 02. 16:01

ha neked az a csili autó, amelyik beindul, van baj :D

Múltkor be sem indult. Meg szerelője em volt, de el akarta adni. Vagy nem :-D Mondom, megint van egy pillanata a másik énjével és azt sem tudja mit beszél.
Make love not Wor.

#96749 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 15:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 05. 02. 14:53

Látom csak erre próbálsz gyúrni, hogy következmények nélkül vághasd orrba a tanultakat.

Ezt, hogy köveztetted ki :-s mi közöm a tanult emberekhez, meg pl. migránsokhoz?
Ez valami idióta libsi mentalitás, amit képviselsz.

Mert van az, hogy a célom a saját, önálló gazdálkodás, s úgy hogy soha nem fogok szavazni senkire.
Nem érdekelnek sem a buta, sem a tanult emberek. Véleményem van, leírom ugyanúgy, mint te.

Nekem viszont valamiért bűnhődnöm kell amiatt, amit te teljes mértékben nagypofával megcsinálsz.

*.zip formátumban leírom :-D nincs világvége, ki a tanult ember? Ha esetleg tanultnak tartja magát, a halál messzire elkerüli vagy mi a geci lófasz? Mi az élet értelme egyáltalán,meg miértlett piedesztálra emelve a tanulás és ki diktálja, hogy mi a "kötelező" oktatás. Mi a szabadság,meg egyáltalán,ki az aki képes ítélkezni felettem, hogy az életemet rosszul élem :-s

Nem barátom, én jól érzem magam, sok már nincs hátra, de azt a két végén fogom égetni.
Mindenki kibaszottul elpatkol, te is, én is. A föld, amikor dobálni fogják rád, nem válogat, hogy mennyire vagy tanult.

Ellenben mérlegre kerül a lelked, hogy emberként hogyan viszonyultál másokhoz, ez lesz a záróvizsgád, kibára elfelejtheted, hogy mifaszomot tanultál itt a földön, mert a végtelenben szarra sem mész veleés egy nyelvet fog beszélni mindenki, amit nem megtanulni kell, hanem már most ismerni és tudni róla.

Erkölcs, emberiség.

Nem nagypofa és büszkeség, meg papír, végzettség.

Baszki, tanultság? Hülye vagy, belegondoltál, hogy testben mennyit élünk? Neked ez as mérvadó? A testnélküli lélek számodra szart sem ér?

#96750 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 15:24

Mindenki tisztábab van azzal, hogy élet után a halál jön. Te vagy az egyetlen aki annylyira retteg, hogy mesekönyvekben hisz egy happy finish reményében.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#96751 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 15:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 02. 16:13

Ezt, hogy köveztetted ki :-s mi közöm a tanult emberekhez, meg pl. migránsokhoz?
Ez valami idióta libsi mentalitás, amit képviselsz.

Mert van az, hogy a célom a saját, önálló gazdálkodás, s úgy hogy soha nem fogok szavazni senkire.
Nem érdekelnek sem a buta, sem a tanult emberek. Véleményem van, leírom ugyanúgy, mint te.

Nekem viszont valamiért bűnhődnöm kell amiatt, amit te teljes mértékben nagypofával megcsinálsz.

*.zip formátumban leírom :-D nincs világvége, ki a tanult ember? Ha esetleg tanultnak tartja magát, a halál messzire elkerüli vagy mi a geci lófasz? Mi az élet értelme egyáltalán,meg miértlett piedesztálra emelve a tanulás és ki diktálja, hogy mi a "kötelező" oktatás. Mi a szabadság,meg egyáltalán,ki az aki képes ítélkezni felettem, hogy az életemet rosszul élem :-s

Nem barátom, én jól érzem magam, sok már nincs hátra, de azt a két végén fogom égetni.
Mindenki kibaszottul elpatkol, te is, én is. A föld, amikor dobálni fogják rád, nem válogat, hogy mennyire vagy tanult.

Ellenben mérlegre kerül a lelked, hogy emberként hogyan viszonyultál másokhoz, ez lesz a záróvizsgád, kibára elfelejtheted, hogy mifaszomot tanultál itt a földön, mert a végtelenben szarra sem mész veleés egy nyelvet fog beszélni mindenki, amit nem megtanulni kell, hanem már most ismerni és tudni róla.

Erkölcs, emberiség.

Nem nagypofa és büszkeség, meg papír, végzettség.

Baszki, tanultság? Hülye vagy, belegondoltál, hogy testben mennyit élünk? Neked ez as mérvadó? A testnélküli lélek számodra szart sem ér?

:pokeas:

#96752 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 15:28

Nahhh, mára egy utolsó, mert van egy kis dolgom, s egyben ez jellemzi is az egész topikot, sőt az emberiséget.
Csaj kirakta a csoportba, hogy a férjemeghalt.
500 részvétem a családnak.

Írtam nyilvánosan is neki, hogy ezekben a sablonokban nem vagyok partner.
Majd privátban, hogy ha bármiben tudok segíteni, mert 3 gyerekkel maradt magára, s még azt is írtam, ha tényleg csak pénz, akkoris írjon, megyek és segítek, mert a Petit nagyon bírtam, számtalan alkalommal leoltott nyilvánosan.

Baszki a csaj visszaírt, hogy egyedül én ajánlottam fel neki segítséget, s nem szemrehányóan a csoport felé, favágók, stb. Csak furcsa volt számára, hogy elég sok nagyhangú, nagymellényű embert olvasott Őis a férje mellett.

De ez most tényleg baj, s tényleg elkél a segítség, nagymellényű, nagyajkú, tanult és magukról sokat gondoló emberkék meg sunnyogásban vannak a geciben, mert véletlenül segíteni kéne valakin ténylegesen.

Úgyhogy a tanult és nagymellényű emberekkel már a faszom ki van :-D

Általában a billentyűzeten tanultak és aktívak, fotelgecik :cool:

Élesben?

Na azt hagyjuk :omg:

Eleget olvastam már ezeket a hülyéket :omg:

#96753 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 15:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 02. 16:28

Nahhh, mára egy utolsó, mert van egy kis dolgom, s egyben ez jellemzi is az egész topikot, sőt az emberiséget.
Csaj kirakta a csoportba, hogy a férjemeghalt.
500 részvétem a családnak.

Írtam nyilvánosan is neki, hogy ezekben a sablonokban nem vagyok partner.
Majd privátban, hogy ha bármiben tudok segíteni, mert 3 gyerekkel maradt magára, s még azt is írtam, ha tényleg csak pénz, akkoris írjon, megyek és segítek, mert a Petit nagyon bírtam, számtalan alkalommal leoltott nyilvánosan.

Baszki a csaj visszaírt, hogy egyedül én ajánlottam fel neki segítséget, s nem szemrehányóan a csoport felé, favágók, stb. Csak furcsa volt számára, hogy elég sok nagyhangú, nagymellényű embert olvasott Őis a férje mellett.

De ez most tényleg baj, s tényleg elkél a segítség, nagymellényű, nagyajkú, tanult és magukról sokat gondoló emberkék meg sunnyogásban vannak a geciben, mert véletlenül segíteni kéne valakin ténylegesen.

Úgyhogy a tanult és nagymellényű emberekkel már a faszom ki van :-D

Általában a billentyűzeten tanultak és aktívak, fotelgecik :cool:

Élesben?

Na azt hagyjuk :omg:

Eleget olvastam már ezeket a hülyéket :omg:

na, pont ilyen nagymellényű nethuszár vagy :up:

#96754 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 15:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 05. 02. 15:24

:pokeas:

Még mindig az van tokabá, hogy nemén futkosok a nyomodban,hanem telihegsz a seggemben, remélem érted a lényegét :cool:

Számtalanszo rmeg lettél rá kérve, hogy próbáld ki magad nihilbácsi, nyiss topőikot, hátha ott leszek, vagy hátha nem :nevet: próbáld ki, lepődj meg, vagy továbbra is tedd ki magad annak, hogy jössz ide pofonért tanultbá :cool:

Hja, ugye ne kérdezzem meg tőled, hogy mi a kedvenc ételed?
Végül is ki a faszt érdekel, hogy mit raksz a beledbe és mit szarsz ki tanultbá :nevet:

Tudod, lesz majd az a pillanat, amikor szívinfarktus, mert nem tudsz uralkodni magadon, s gondolj bele, az a párlapát föld, majd vizsgáztatni fog, hogy mennyit tanultál :-D

#96755 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 15:33

Ugyanitt spészgombot vásárolnék :-D

#96756 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 15:36

A sok tanult favágó, mi?

Amúgy ha egyáltalán igaz a sztori, akkor is vérciki, hogy itt előadod magad. Pont annyira mint a mikrofonos videóban, szegény fiad fogta is a fejét, hogy beégeted megint, bár már megszokta valszeg.

Idézet

#96757 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 15:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 02. 16:32

Még mindig az van tokabá, hogy nemén futkosok a nyomodban,hanem telihegsz a seggemben, remélem érted a lényegét :cool:

Számtalanszo rmeg lettél rá kérve, hogy próbáld ki magad nihilbácsi, nyiss topőikot, hátha ott leszek, vagy hátha nem :nevet: próbáld ki, lepődj meg, vagy továbbra is tedd ki magad annak, hogy jössz ide pofonért tanultbá :cool:

Hja, ugye ne kérdezzem meg tőled, hogy mi a kedvenc ételed?
Végül is ki a faszt érdekel, hogy mit raksz a beledbe és mit szarsz ki tanultbá :nevet:

Tudod, lesz majd az a pillanat, amikor szívinfarktus, mert nem tudsz uralkodni magadon, s gondolj bele, az a párlapát föld, majd vizsgáztatni fog, hogy mennyit tanultál :-D

ez a mi topicunk, haggyámá :-D

#96758 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 15:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 05. 02. 15:37

ez a mi topicunk, haggyámá :-D

Mióta bitorolná bárki is az én érdememet?

Ha te nyitottad volna a fasz se lenne rád kíváncsi.
Valahol a 100. oldalon lenne a dev/null-ban sükebá :omg:

Egyébként meg próbáldki, nyiss egyet, bár szerintem késő, mert van vagy 10-15 topik a HWSW-n belül, ami jelenleg fut,életképes, ezek közül az első a milyen autót vegyünk, a második meg az enyém.

Te nem velem versenyzel, s ennek nincs is versenyértéke, megmondom mi van, ha még szájberde is csak ide és az autós topikba szabadul be, akkor itt valami van :-D

Na az nem te vagy :cool:

Kéne egy lakat erre a topikra :-D ha lenne admin jogom első lépésem lenne.

#96759 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 15:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 02. 16:44

Mióta bitorolná bárki is az én érdememet?

Ha te nyitottad volna a fasz se lenne rád kíváncsi.
Valahol a 100. oldalon lenne a dev/null-ban sükebá :omg:

Egyébként meg próbáldki, nyiss egyet, bár szerintem késő, mert van vagy 10-15 topik a HWSW-n belül, ami jelenleg fut,életképes, ezek közül az első a milyen autót vegyünk, a második meg az enyém.

Te nem velem versenyzel, s ennek nincs is versenyértéke, megmondom mi van, ha még szájberde is csak ide és az autós topikba szabadul be, akkor itt valami van :-D

Na az nem te vagy :cool:

Kéne egy lakat erre a topikra :-D ha lenne admin jogom első lépésem lenne.

milyen érdemedet?

nem kapsz lakatot, nekünk tetszik itt

#96760 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 15:52

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 02. 15:36

A sok tanult favágó, mi?

Amúgy ha egyáltalán igaz a sztori, akkor is vérciki, hogy itt előadod magad. Pont annyira mint a mikrofonos videóban, szegény fiad fogta is a fejét, hogy beégeted megint, bár már megszokta valszeg.

Hja, mikrofonos film? Tudod Ő maga szabadon garázdálkodik minden cuccommal és az önkormányzat cuccaival.

Szegény fiam, aki úgy hozta haza az önkormányzat keverőjét, hogy széthányták Nagyorosziban ésa hangfalott repedt be. Szegény fiam. Tudod, majd ha a saját pénzéből gazdálkodja ki ezeket a károkat, meg a saját pénzéből fizeti az ittas vezetést, akkor majdlehet szegény fiam.

Addig isén felelek érte, s én mondom meg, hogy mi a tuti. Ha nemtetszik, vedd magadhoz, vagy költözzön el és tartsa el magát, elmúlt 20 éves, de még a gatyáját az anyja mossa, és enniis itthon kapa szegény gyerek.

Ennyi idősen már saját házam volt, saját pénzből.
Egyébként meg nyugi van, a lényeg, hogy tanuljon minél többet, aztán húzzon a picsába külföldre végleg :cool:

Itthon max egy Kisgrofó lehet belőle, ostoba celeb.

Az, hogy hozzá sem nyúltam a cuccához szinte, de már hisztizett, nem azt jelenti, hogy ne vágta volna haza a szegénygyerek már közel 300 küvecsnyi cuccomat. Pl. amikor 16 évesen besörözve, esküvőben ráborította a sört öntudatlanul a keverőmre és az erősítőre. Ott sem voltam, az ishülye volt, aki inni adott neki, aztán rá voltak mérgesek, hogy leállt a buli :-D

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4836
  • 4837
  • 4838
  • 4839
  • 4840
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.