HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4859
  • 4860
  • 4861
  • 4862
  • 4863
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#97201 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 05. 16. 05:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 05. 15. 22:19

Meg is kaptam, kösz szépen. Egyelőre még talonba teszem a felajánlásod, megpróbálom az szomszéd albérlővel elintézni, mert van PayPalje, úgy tudom, és vele tudom hétről-hétre rendezni az anyagiakat. Amit JónásTszi írt, az hosszabb távra lesz jó, amíg nincs bankszámla.

Ragozhatjuk, az Android egy szar, nem Linux. Valami fabrikált fos, Linux alapokon, de annyira meg van kutyulva, hogy csak az alapot kapja egy szénné hackelt kerneltől, de lényegében nem tekinthető Linuxnak, semmi nem úgy működik benne, ahogy egy Linux disztróban. Pedig egy telefon csak annyiból speciális, hogy az egyes részegységek (érintőképernyő, mobil vevőegység, GPS, mágneses szenzor, kamera, fényszenzor, Wi-Fi, tököm tudja mi) speciális drivert igényelnek, meg figyelni kell az energiatakarékosságra, és már a telepítés elejétől meg kell oldani a bevitelt, azaz az érintőképernyő kezelését virtuális billentyűzettel. Ehhez képest csak Ubuntuék álltak elő megoldással, az sem sok készüléken működik, a többieknél nem értem, hogy miért ülnek a babérjaikon, vagy akár a gyártók is léphetnének, vagy összefoghatnának, hogy ne a Google-től kelljen függeniük. Nem lenne nagy szám tető alá hozni, a Linux működik médiadobozokon, műholdvevőkön, meg már kenyérpirítón is, nem lenne nagy kunszt telefonokra is ráapplikálni.

Igen, a felső kategóriásokra igen, de a készülékek 99,9%-ára nem jön, azzal a főverzióval tudod csak használni, amivel megvetted. Az NTP-t csak példának írtam, épp az jutott eszembe, mint alapvető dolog. Igen, van beépített NTP, működik TCP/IP-n, GPS-en, GSM-en is, de semmit nem lehet rajta állítani, hogy mikor, honnan, milyen időközönként és feltételekkel frissítsen, meg nem lehet kinyomozni, hogy nem miért frissít, aztán szarakodni kell vele. Persze vannak rá normálisabb alkalmazások, de ahhoz routolni kell a telefont.

Komolyan ragozhatod még a fasságaidat, hogy NEMLÉTEZŐ LINUXOS TELEFONT keresel :)
Én amúgy leszarom, kezembe nem vennék androidos telefont :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#97202 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 16. 10:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 05. 16. 05:14

Komolyan ragozhatod még a fasságaidat, hogy NEMLÉTEZŐ LINUXOS TELEFONT keresel :)
Én amúgy leszarom, kezembe nem vennék androidos telefont :)

Nem kerestem linuxos telefont. Csak megemlítettem, ha mégis van ebben az árkategóriában, akkor az az alternatíva is játszik. Én meg leszarom, kezembe nem vennék iPhosokat, sem telefonban, sem táblában, sem lejátszóban, sem asztali gép/laptop formájában. Annak ellenére, hogy az Androidot utálom, mert egy szar, azt hozzá kell tenni, hogy a többi alternatíva még olyan sincs sajnos, azért is engedheti meg a Google, hogy ilyen szart nyomjon ki magából, minek törné magát jobban.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#97203 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 16. 11:08

Gondolom hosszútávú tapasztalatból szarozod az Apple termékeket..

#97204 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 16. 11:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 05. 16. 11:56

Nem kerestem linuxos telefont. Csak megemlítettem, ha mégis van ebben az árkategóriában, akkor az az alternatíva is játszik. Én meg leszarom, kezembe nem vennék iPhosokat, sem telefonban, sem táblában, sem lejátszóban, sem asztali gép/laptop formájában. Annak ellenére, hogy az Androidot utálom, mert egy szar, azt hozzá kell tenni, hogy a többi alternatíva még olyan sincs sajnos, azért is engedheti meg a Google, hogy ilyen szart nyomjon ki magából, minek törné magát jobban.

Lassan kinőhetnél a Winfos Ifos egyébfos szintről. Kezembe nem vennék bazdmeg?, nem kibaszott mindegy? működik, el lehet velük azt a funkciót végezni amire készültek.

#97205 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2016. 05. 16. 11:32

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 05. 16. 12:29

Lassan kinőhetnél a Winfos Ifos egyébfos szintről. Kezembe nem vennék bazdmeg?, nem kibaszott mindegy? működik, el lehet velük azt a funkciót végezni amire készültek.

:up:
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#97206 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 05. 16. 11:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2016. 05. 16. 12:08

Gondolom hosszútávú tapasztalatból szarozod az Apple termékeket..

Én nem jövök ki jól az almás cuccokkal de első tablet utáni cuccaik már igen jók, főleg arra, amire kitalálták. Gagyi Samu tabok nyomába sem értek, de sokáig nem volt ellenfele. Igaz meg is kérték az árát. Mentés, almafelhő, csomó mellékes sallang is teljesen jó, még sok imserősnak azt merem mondani, hogy vehet használt 4s telefont, mert lehet jobban jár vele, mint egy első sarki droiddal, ha kell egy kis strapabíró telefon valami okosfunkciókkal és Google térképpel meg Fácsebúkkal, emaillal.
Make love not Wor.

#97207 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 16. 11:36

Hátakkó ne vegye a kezébe, reszeljen Linuosat, meg amittomén, csak ne itt sírjon a világba. Az tök felesleges. Azért a piacról lehet válogatni jobb telefonokat. Néha :-D
Make love not Wor.

#97208 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 16. 11:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 05. 16. 12:35

Én nem jövök ki jól az almás cuccokkal de első tablet utáni cuccaik már igen jók, főleg arra, amire kitalálták. Gagyi Samu tabok nyomába sem értek, de sokáig nem volt ellenfele. Igaz meg is kérték az árát. Mentés, almafelhő, csomó mellékes sallang is teljesen jó, még sok imserősnak azt merem mondani, hogy vehet használt 4s telefont, mert lehet jobban jár vele, mint egy első sarki droiddal, ha kell egy kis strapabíró telefon valami okosfunkciókkal és Google térképpel meg Fácsebúkkal, emaillal.

Nálunk most a cégnél volt egy dolgozói készletkisöprés használt motyókból. Vettem is pár 8 gugás iPhone 4S-t 700Ft-os darabáron aminek a külseje normál állapotban volt és a gombok működtek rendesen. Akksit meg rendelek bele újat biztos ami biztos. 2500Ft és simán ki lehet cserélni 5 perc alatt. Töltőt kell még vegyek hozzájuk, aztán szétszórom a családban. Így ezzel a közeli családtagjaim közül már mindenkit átállítok az almára. Én pedig megnyugszom :-) Nagypapámnak karácsonyra vittem egyet, hát bakker egyrészt jól látja, mert a legnagyobb betűméreten van a menü, másrészt pillanatok alatt megtanulta azt a 3 dolgot ami kell neki (telefon, sms, viber a külföldön élő unokák miatt). Egy 3310-est cseréltünk le vele, amit amióta megvett rejtélyes módon nem tudott használni. Igaz közel van a 90-hez.

Szerkesztette: Tiga 2016. 05. 16. 11:52 -kor

#97209 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 16. 11:59

Egy olyat én is vettem volna, csak hogy legyen :) Mármint 4s ifont. Hátha nagymamámnak is beválna. Ha esetleg van egy fölös.

Szerkesztette: JonesC 2016. 05. 16. 12:01 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#97210 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 16. 12:15

asszem adnék anyámnak ennyiért én is ájfónt, hogy ne a netről vett ezeréves kotorék blackberryt használja. mondjuk előre mondtam neki, hogy ha kérdez valamit, hogy hogyan működik benne, arra azt a választ fogja kapni, hogy nem tudom :-D
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#97211 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 16. 15:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 05. 16. 11:56

Egyre mélyebbre ásod magad, bro...

#97212 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 16. 15:10

Ráadásul ekkora igények, nemlétező telefont akar, faszát, de harmincért

#97213 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 16. 15:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Tiga - Dátum: 2016. 05. 16. 12:50

Nálunk most a cégnél volt egy dolgozói készletkisöprés használt motyókból. Vettem is pár 8 gugás iPhone 4S-t 700Ft-os darabáron aminek a külseje normál állapotban volt és a gombok működtek rendesen. Akksit meg rendelek bele újat biztos ami biztos. 2500Ft és simán ki lehet cserélni 5 perc alatt. Töltőt kell még vegyek hozzájuk, aztán szétszórom a családban. Így ezzel a közeli családtagjaim közül már mindenkit átállítok az almára. Én pedig megnyugszom :-) Nagypapámnak karácsonyra vittem egyet, hát bakker egyrészt jól látja, mert a legnagyobb betűméreten van a menü, másrészt pillanatok alatt megtanulta azt a 3 dolgot ami kell neki (telefon, sms, viber a külföldön élő unokák miatt). Egy 3310-est cseréltünk le vele, amit amióta megvett rejtélyes módon nem tudott használni. Igaz közel van a 90-hez.

Egyet nem adsz el nekem? Nekem csak sima 4 van

#97214 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2016. 05. 16. 15:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 05. 16. 12:36

Hátakkó ne vegye a kezébe, reszeljen Linuosat, meg amittomén, csak ne itt sírjon a világba. Az tök felesleges. Azért a piacról lehet válogatni jobb telefonokat. Néha :-D

De ha meg linuxosat reszel, akkor az lesz a vege, hogy inkabb reszelje mar innen aki ert hozza, meg a francba kar volt a linuxszal baszni. Ld. occsolaptopra windows nemtelepites.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#97215 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 16. 16:25

Én egy os2/warp telefont keresek, e-ink kijelzővel, 20 alatt

#97216 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 16. 16:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 05. 16. 17:25

Reszponzív legyen, bírja a fullHD videót és a flasht.
Make love not Wor.

#97217 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 16. 16:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 05. 16. 17:34

Reszponzív legyen, bírja a fullHD videót és a flasht.

Meg natív sidzene lejátszás

#97218 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 16. 16:41

AmigaOS phone nem jó?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#97219 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 16. 16:48

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 16. 17:41

AmigaOS phone nem jó?

Az a következő rinyám lesz

#97220 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 16. 17:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 05. 16. 17:25

az zsírság lenne, bro
akár 25-ért is

Szerkesztette: Iguana 2016. 05. 16. 17:04 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4859
  • 4860
  • 4861
  • 4862
  • 4863
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.