HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4865
  • 4866
  • 4867
  • 4868
  • 4869
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#97321 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 05. 20. 20:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2016. 05. 20. 20:22

Ha most kellene telefont vennem, nem vennék - egyszerűen nincs olyan a piacon, amire szívesen bólintanék.

Én ezt az új kicsi szifon se-t, de nem veszek, mert a köcsög 4 még mindig teljesen jól működik :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#97322 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 20. 20:20

Én lusta vagyok mindennap főzni, pedig jobb lenne. De ahhoz bevásárolni, kitalálni, aztán este megcsinálni, pedig a gyerekkel is játszhatnék...
Majd jahnot kicsábítom a lehel piacra jövőhéten kóbászozni

#97323 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 05. 20. 20:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2016. 05. 20. 20:22

Ha most kellene telefont vennem, nem vennék - egyszerűen nincs olyan a piacon, amire szívesen bólintanék.

És ezen kívül van még a Dogee :-p
Make love not Wor.

#97324 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 20. 20:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 05. 20. 21:20

Én lusta vagyok mindennap főzni, pedig jobb lenne.

Asszony nálam tud és szeret is. És persze pont ráér. Így míg jó a kaja, addig megússza az esti verést :-D

Lehet piac lehet nem hülye ötlet egyéb okból sem. Csak kolléga néha szögletesen ragaszkodna a 30 perces ebédidőhöz.
Make love not Wor.

#97325 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 20. 20:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 05. 20. 21:20

Én lusta vagyok mindennap főzni, pedig jobb lenne. De ahhoz bevásárolni, kitalálni, aztán este megcsinálni, pedig a gyerekkel is játszhatnék...

Neked ez valami fétis lehet, hogy minden nap kell vásárolni :Đ Én 2-3naponta főzök, heti 1-2x elég bevásárolni,esetleg zsömit veszünk kétnaponta, mert az jó frissen.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#97326 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 20. 20:40

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2016. 05. 20. 20:20

Én a cégnél az esetek 99%-ban otthonról hozott kaját eszem, mivel asszony szeret főzni. Abban az épületben, ahol most vagyok a menza rohadt drága és picik az adagok. Ha éppen nincs kaja otthon, akkor inkább átmegyünk a közeli másik épületbe enni, mert ott rendes adagok vannak és legalább 10-15 SEK-el olcsóbb a kaja. Leginkább az adagok miatt megyünk át, felháborítóan pici adagokat adnak.

Vettem legalapabb IKEA fehér tányért és levestányért a céghez, meg egy legalapabb étkészletet. A fiókban ott van, evéshez viszem, aztán elmosom és megy vissza a fiókba.

Már én is otthonról, egyrészt asszony csapatja, amit írtam, másrészt a környéken nem sok értelmes van. Vagy megunhatók. És nincs kedvem havi 40ezrest gyrosra költeni.

Azt el bírom képzelni mennyiért adhatják, ha máshol ennyivel olcsóbb bír lenni :-o Ez kemény. És még pici is. Bláááá.
Make love not Wor.

#97327 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 20. 20:42

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 05. 20. 21:39

Neked ez valami fétis lehet, hogy minden nap kell vásárolni :Đ Én 2-3naponta főzök, heti 1-2x elég bevásárolni,esetleg zsömit veszünk kétnaponta, mert az jó frissen.

Asszony is néha úgy van, hogy valamit megfejt abból, ami szembejön vagy occsó. Most éppen volt paradicsom/paprika, egyből lett 2 evésnyi lecsós húsos izé. Mikor micsoda. Zsömlét meg asszem minden reggel, nem tudom.
Make love not Wor.

#97328 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 20. 20:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 05. 19. 17:04

Az utolsó még a sertéssonkás akasztgatós munkáról szólt, meg arról, hogy szerezte az új marhafeldolgozós melót, de arról akkor még nem lehetett tudni semmit. Vagy van újabb videója?

Amúgy rohadt élet megint, a helyi szolgáltató (Sky) elkezdte blokkolni a nagy public torrentoldalakat, még szerencse, hogy az open trackerek nagy részét nem, és azokat a kisebb oldalakat sem, amelyek a nagyobb oldalak kínálatát indexelik. Az enkórnak is az apja kaszá't, tegnap lement a Supnat 11x22, erre még ma sincs fent, csak HD-ben.

Közben meg a magánorvos is lehúzott a gecibe, 50 font volt a vizsgálati díj, és további 50 font hogy konzultál a kórházzal és a munkáltatóval. De muszáj volt rááldozni, különben minden nap, míg nem engednek vissza dolgozni, 60-75 fontot vesztek. Ez sajnos ilyen hely, gátlástalanul lehúznak mindennel.

Hogy neked semmi sem jó. Sosem fogod megérteni, hogy a csóró keleteurópainak ez lehúzás, ott kint ez a szolgáltatás díja és szemrebbenés nélkül kifizetik. Cserébe kapni is valamilyen elfogadható szintű ellátást. Aki a minősíthetetlen keleti, ámde ingyenes, Tb alapú lepukkant Eü-höz van szokva, annak ez felfoghatatlan.
Végülis a napidíjad kb 80%-a nem vészes egy ellátásra.

Az, meg hogy csak HD-ben tölthető le valami annak már inkább alapnak kéne lennie. Nem is értem miért szemetelik tele a torrent oldalakat itthon is, mindenféle fostalicska kódolással.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#97329 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 20. 20:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 05. 20. 21:42

Asszony is néha úgy van, hogy valamit megfejt abból, ami szembejön vagy occsó. Most éppen volt paradicsom/paprika, egyből lett 2 evésnyi lecsós húsos izé. Mikor micsoda. Zsömlét meg asszem minden reggel, nem tudom.

Ami szembejön és olcsó az nem változik azért naponta, helyi zöccségesnél, kisboltban napokig eltart egy akció. Nekünk pl van nyárról befőzött lecsó, elég sokminden van bespájzolva, húst is le szoktuk fagyasztani, ami gyakran fogy és standard mint zsömle, szalámi, tojás, felvágott, ilyesmi azt gyakrabban veszünk nyilván. Ha valami jó áron van és eláll, akkor veszünk többet, így jellemzően nincs különösebb akadálya ha valamit össze kell dobni.

Én nem szeretek annyira sorbanállni,vásárolni, hogy ezt naponta megtegyem.
BMWパワー
Kép

#97330 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 20. 20:56

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 05. 20. 21:47

Hogy neked semmi sem jó. Sosem fogod megérteni, hogy a csóró keleteurópainak ez lehúzás, ott kint ez a szolgáltatás díja és szemrebbenés nélkül kifizetik. Cserébe kapni is valamilyen elfogadható szintű ellátást. Aki a minősíthetetlen keleti, ámde ingyenes, Tb alapú lepukkant Eü-höz van szokva, annak ez felfoghatatlan.

Az, meg hogy csak HD-ben tölthető le valami annak már inkább alapnak kéne lennie. Nem is értem miért szemetelik tele a torrent oldalakat itthon is, mindenféle fostalicska kódolással.

Az angol TB alapú kórházi ellátás meg még siralmasabb mint a magyar. A magánrendelés meg most nem fogok nekiállni számolni, de szerintem hasonló árban van itthon is. A torrentes témát hagyjuk...

#97331 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 20. 21:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 05. 20. 21:38

Asszony nálam tud és szeret is. És persze pont ráér. Így míg jó a kaja, addig megússza az esti verést :-D

Lehet piac lehet nem hülye ötlet egyéb okból sem. Csak kolléga néha szögletesen ragaszkodna a 30 perces ebédidőhöz.

Nálam is tud asszony, de dolgozik ő is, oszt fáradt már :D

a kollégát agyon kell verni

#97332 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 20. 21:06

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 05. 20. 21:39

főzzél, nem szólok bele

#97333 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 20. 21:16

Ott vagy eltévedve, hogy semmivel sem kapsz ott jobb ellátás.

Ja látom, már írták.

Szerkesztette: JonesC 2016. 05. 20. 21:17 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#97334 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 20. 21:19

Hátizéééé, a kinti TB alapút inkább ne emlegessük, ahhoz képest idehaza világ pöcke van.

Napi díj olyan, de ez egy kis kaliberű ellátás volt, aztán ha bevétele felét elviszi a szobabérlet, most beugrott egy ilyen, kicsit kimarad a melóból is miko rnem fizet, hamar össze bírná számolni, hogy mennyire nem kerek az egész.
Make love not Wor.

#97335 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 20. 21:19

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 20. 22:16

Ott vagy eltévedve, hogy semmivel sem kapsz ott jobb ellátás.

Ja látom, már írták.

Na, én is :-D
Make love not Wor.

#97336 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 20. 21:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 05. 20. 20:46

Vannak ismerősök ilyen melóban, de általában sem hely, sem idő az ilyesmire.

42 perc az ebédidő, ennyi idő alatt simán megoldom. Van egy mini konyha 2 mikróval, mosogatóval, KV-géppel és 16 hellyel. Van egy ilyen a déli és egy másik az északi oldalon.
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#97337 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 20. 21:23

Passz, nem voltam kint beteg sosem, de az összehasonlítós cikkekben mindig azzal pedáloznak, hogy bezzegnyugaton mennyivel jobb.

Megnéztem guga féle videót, sokkal szomorúbbnak hangzik a helyzet mint az alapján amit ide leírt :(
Ellenben az erdőben a fríz paci tetszett a végén.
BMWパワー
Kép

#97338 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 20. 21:32

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 05. 20. 22:23

Passz, nem voltam kint beteg sosem, de az összehasonlítós cikkekben mindig azzal pedáloznak, hogy bezzegnyugaton mennyivel jobb.

Bármit meg tudunk cáfolni. És az ellenkezőjét is:

http://hataratkelo.b..._egeszsegugyben
Make love not Wor.

#97339 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 20. 21:48

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 05. 20. 22:23

Megnéztem guga féle videót, sokkal szomorúbbnak hangzik a helyzet mint az alapján amit ide leírt :(
Ellenben az erdőben a fríz paci tetszett a végén.

A póni jobb állat mint a fríz, főleg a minishetlandi :)

#97340 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 20. 21:53

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 05. 20. 20:47

Nagyon sokan néznek még dolgokat SD-ben (elég, ha megnézed, az SD torrenteknél nagyságrendekkel több a seeder a leecher). Vagy mert gyenge gépük van, vagy mert kisebb kijelzőn nézik, vagy mert a netük szar. Nálam az első kettő játszik, és némileg az utolsó is. A net az annyira nem szar, 15/1,5Mbites, de a házban 5-en vagyunk rá, és nem akarok kicseszni a többiekkel, hogy órákon át foglalom a sávszélt, meg nagy havi adatforgalmat sem akarok, nehogy a tulajra rászálljon a szolgáltató mindenféle forgalomkorlát és szerzői jogsértés miatti fenyegetőlevelekkel. Amit lehet, azt x264-es SD-ben szedek, ami abban nincs, azt x264 720p-ben. x264-ben az SD se annyira rossz képminőség, csak kevesebb a részlet a képen, amúgy nem olyan okádék minőség, mint a blokkosodós SD divx/xvid. Végül késő délután felkerült a Supnat 11x20 x264 HDTV LOL (ráadásul elég gyenge rész volt), csak azt nem értem, hogy miért kellett rá pluszba várni, mikor erre a kiadásra van a legnagyobb igény.

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 05. 20. 20:56

Az angol TB alapú kórházi ellátás meg még siralmasabb mint a magyar. A magánrendelés meg most nem fogok nekiállni számolni, de szerintem hasonló árban van itthon is. A torrentes témát hagyjuk...

Szerintem a Tb-ellátás nem olyan rossz itt kint, csak lusták, és ha külföldi vagy, kibasznak veled. Inkább mondjuk úgy, hogy az ellátás itt sem hibátlan, makulátlan. Azt viszont elhiszem, hogy otthon is lehet ennyi a magánrendelés, bár én drágállom, hogy 50 font legyen az, hogy rámnézett csak, 4 percig nem voltam bent (mivel beteg sem vagyok, panaszom sincs, vizsgálat sem kellett, tesztek sem kellettek, persze 15 percet, mint legkisebb ellátáskategóriát számolt fel, de az is rövid idő). Viszont az a másik 50 font az nem drága, amit kért, mert hajkurássza a kórházi orvost, és ezzel az asszisztens szopni fog egy darabig, ezért korrekt ár, de egyben már nagyon sok a 100 font, főleg nekem. Főleg úgy, hogy valószínű, hogy buktam ezt a melót, és majdnem a semmire adtam ki ezt a pénzt.

Szerkesztette: Raynes 2016. 05. 20. 22:19 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4865
  • 4866
  • 4867
  • 4868
  • 4869
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.