HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4901
  • 4902
  • 4903
  • 4904
  • 4905
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#98041 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 08. 04. 14:21

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 04. 14:33

Az nem volt új. Minek vettem volna elsőre újat. Az új az felszerelt. Amúgy nekem használatea kell az autó, veled elletétben :)

Jah, kinéztem volna belőled, hogy elsőre is újat vettél. A-ból B-be eljutni elég egy suzuki is, ez tény.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#98042 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 04. 14:26

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 04. 15:21

Jah, kinéztem volna belőled, hogy elsőre is újat vettél. A-ból B-be eljutni elég egy suzuki is, ez tény.

Miért miben tud többet a bömbi?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98043 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 04. 14:42

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 04. 15:26

A splashnél? Hát mondjuk eljut A-ból B-be úgy, hogy 4db akkora felnőtt ember mint én is elfér kényelmesen csomagokkal. Muter swiftjében beáldoztam volna a hátsó lábteret is, de egyszerűen nem lehet annyira hátratolni az ülést, hogy kényelmesen üljek. Arról nem beszélve, hogy minden benne eltöltött idő élvezetes. Céges új autóban nem érzem ezt. :p
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#98044 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 04. 14:52

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 04. 15:42

A splashnél? Hát mondjuk eljut A-ból B-be úgy, hogy 4db akkora felnőtt ember mint én is elfér kényelmesen csomagokkal. Muter swiftjében beáldoztam volna a hátsó lábteret is, de egyszerűen nem lehet annyira hátratolni az ülést, hogy kényelmesen üljek. Arról nem beszélve, hogy minden benne eltöltött idő élvezetes. Céges új autóban nem érzem ezt. :p

Nem azért vettem városi kisautót, hogy négy felnőttet, meg csomagot szállítsak benne. Tökig hátratolt ülésekkel még a mulatós magassarkúddal sem érnéd el a pedálokat. A többi meg képzelt riport, így érdektelen. :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98045 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 04. 15:07

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 04. 14:25

Pff, igazi lúzer :Đ Én 18éves születésnapom után 2nappal már mentem forgalmi vizsgára, mert korábban nem lehetett, utána már anyám autóját kértem el állandóan, aztán 20évesen már jött a kispolszki, de mai napig nem jut eszembe fapados új swiftet venni. Mondjuk muterom meg 2x is vett új swiftet, bár egyik sem volt sem fapados, sem 1.0-ás.

30 éves koromig nem igazán vettem semmilyen autót, nem volt rá okom. Utána hamar párat, de zsebből KP-re, és házat is ugyanúgy. Igazi lúzer vagyok. Másik hasonló lúzer az egyik volt kolléga. aki szintén az igénytelenségéért és olcsóságáért vett 1.0 Swiftet közlekedőedénynek 10 éve. Most a Graphisoft fejlesztési igazgatója. Gyerekhordozást leszámítva simán a legjobb eszköz lenne melóba járni az 1.0 Swift, de inkább a CVT-s Jazz, ami sokkal pakolhatóbb. Bérelni simán béreltem szanaszét a világban fintorgás nélkül fapados Corsát, Hyundai Getz-t (abból nézve a szembejövő Swift 1.0 egy nagy biztonságos felsőbb kategóriás dolognak tűnik), Suzuki Jimnyt (ponyvatetős faszaság), motort, robogót.
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#98046 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 04. 16:08

Üzenet megtekintéseIdézet: -NoVa- - Dátum: 2016. 08. 04. 16:07

30 éves koromig nem igazán vettem semmilyen autót, nem volt rá okom. Utána hamar párat, de zsebből KP-re, és házat is ugyanúgy. Igazi lúzer vagyok. Másik hasonló lúzer az egyik volt kolléga. aki szintén az igénytelenségéért és olcsóságáért vett 1.0 Swiftet közlekedőedénynek 10 éve. Most a Graphisoft fejlesztési igazgatója. Gyerekhordozást leszámítva simán a legjobb eszköz lenne melóba járni az 1.0 Swift, de inkább a CVT-s Jazz, ami sokkal pakolhatóbb. Bérelni simán béreltem szanaszét a világban fintorgás nélkül fapados Corsát, Hyundai Getz-t (abból nézve a szembejövő Swift 1.0 egy nagy biztonságos felsőbb kategóriás dolognak tűnik), Suzuki Jimnyt (ponyvatetős faszaság), motort, robogót.

Városba jó a kisautó, nem állítottam az ellenkezőjét és elég az 1.0 is. Azért az az embernek lehet több igénye annál, hogy eljusson A-ból B-be, hiszen létezik tömegközlekedés is, de ehhez nem kell sem fejlesztési igazgatónak, sem elnöknek lenni, sem pedig egy falunapos laptopdj-nek. Mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelő autót. Nekem hiába a swift, utáltam vezetni. Jó volt, hogy elvitt mindenhova, jó volt, hogy nem kellett szervízelni és jó volt, hogy keveset fogyasztott, ezzel vége is minden jó tulajdonságának. Ellenben mindkét bmw-mben eddig vigyorogva ültem, (kivéve amikor az E30 megkotlott valamiért), de alapvetően amikor megy, akkor tökjó érzés vezetni és nem a száguldásra gondolok itt. Nem mondom, hogy más autóban ez kizárt, de egyelőre ilyet tudunk venni/fenntartani.
BMWパワー
Kép

#98047 Felhasználó inaktív   -NoVa- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 04. 16:16

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 04. 17:08

Nekem hiába a swift, utáltam vezetni. Jó volt, hogy elvitt mindenhova, jó volt, hogy nem kellett szervízelni és jó volt, hogy keveset fogyasztott, ezzel vége is minden jó tulajdonságának.

Akkor minek ideologizálod? Szereted a kocsidat, pont. Rajongsz, pont. De hogy elvárnád mindenki mástól is ezt, az erős.

Juteszembe, múltkor boltban egy srác KCSG BMWS feliratú pólóban mászkált a boltban, az korrekt :)
...
"Lelkem sötét odvában megdöglött a bagoly."
"Bringa által vész mind, ki bringát ragad."

#98048 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 04. 16:24

Üzenet megtekintéseIdézet: -NoVa- - Dátum: 2016. 08. 04. 17:16

Akkor minek ideologizálod? Szereted a kocsidat, pont. Rajongsz, pont. De hogy elvárnád mindenki mástól is ezt, az erős.

Juteszembe, múltkor boltban egy srác KCSG BMWS feliratú pólóban mászkált a boltban, az korrekt :)

Hol írtam én olyat, hogy ezt várom el?

Múltkor láttam bmw-n BMW PRSZT matricát az is mókás volt :Đ
BMWパワー
Kép

#98049 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 04. 20:12

Jó az új vidi is. Bevágja a Honda ablakát mert bent hagyta a kulcsot.. Idegbeteg a gyerek.

Szerkesztette: djculture 2016. 08. 04. 20:17 -kor

Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#98050 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 05. 00:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 02. 11:38

Én gyalog csajoztam, amatőr vagyok :)

amikor x-től megkaptam, hogy y hölgy azért van velem (és nem vele), mert nekem van autóm, rögtön tudtam, hogy ezres swifttel is én vagyok a világ császára.

Szerkesztette: qnadam 2016. 08. 05. 00:54 -kor

de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#98051 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 05. 03:47

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2016. 08. 04. 21:12

Jó az új vidi is. Bevágja a Honda ablakát mert bent hagyta a kulcsot.. Idegbeteg a gyerek.

Éppen nyaralunk és csak 2 * 5 GBnyi mobilnetem van, ezért nem néztem végig, de ha több mint hat percig ragozni ezt? :)

#98052 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 05. 06:22

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 04. 15:20

Hát azt bizony muterom, mivel egész nap suliban voltam, nem lehetett mikor dolgozni. Nyárimeló még lehetett volna, de egyik nap beestek a suliba, hogy jönnének oktatni kreszt, összes haveromat beiratták egyből, mi meg úgy voltunk, hogy akkor majd köv nyáron megdolgozom érte, aztán amikor elkezdőtött a tanfolyam akkor végül muterom beiratott az első órán, így együtt járhattam rá a barátaimmal és nem kellett eljárni autósiskolába, mert odajött az oktató.

Akkor ne legyél olyan büszke és lenéző, nekem eszembe nem jutott volna ilyen fasságokkal terhelni pluszban még a szüleimet hogy jogsi, főleg hogy kitaníttattak.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#98053 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 05. 06:22

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 04. 15:26

Izgifaktor, odaérsz-e :-D

#98054 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 05. 06:23

Üzenet megtekintéseIdézet: djculture - Dátum: 2016. 08. 04. 21:12

Akkor kihagyom

#98055 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 05. 06:24

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2016. 08. 05. 01:43

amikor x-től megkaptam, hogy y hölgy azért van velem (és nem vele), mert nekem van autóm, rögtön tudtam, hogy ezres swifttel is én vagyok a világ császára.

Ennyi. Milyen szép tarka volt :wub:

#98056 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 05. 06:25

Jah, nekem is 30 évesen lett jogsim :)

#98057 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 05. 06:48

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2016. 08. 05. 01:43

Mondom, hogy a legjobb csajozós verda :)

Idézet

#98058 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 06. 06:26

És igen, BMW 316i 24 éves. Patika. :blink: Tökéletes elsőautó... ezt érdemes megnézni, madárképző.

#98059 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 06. 06:38

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 08. 06. 07:26

És igen, BMW 316i 24 éves. Patika. :blink: Tökéletes elsőautó... ezt érdemes megnézni, madárképző.

Láttam :)

Még sose láttam olyan friss tulajt, aki a sok szar közül ne pont azt az egyet vette volna meg, amiben valós a km állás, idős gazdag palié volt aki nem is használta, de eladás előtt ráköltötte a vételár dupláját :nevet:

Mindegy használja egészséggel :)

Idézet

#98060 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 06. 06:53

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 06. 07:38

...
Mindegy használja egészséggel :)

Amíg lehet :D

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +