HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4905
  • 4906
  • 4907
  • 4908
  • 4909
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#98121 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 08. 07. 20:04

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 07. 20:24

Még a szlovák pénz oké, de ne hülyítsük már az embereket 1300 eur-ral mint jó pénzzel, ezek közt a körülmények közt.

Havi netto 400 azért nem rossz pénz, ha azt vesszük, hogy 2016-ban 162ezer netto az átlagbér és ha azt nézed, hogy a lakosság 90%-a van olyan agyi szinten, hogy ezt a munkát elvégezze,csak fizikailag kell bírni hozzá, akkor egész jó. Ne abból indulj ki, hogy valakinek Bp-en irodai menő állása van, mert ahhoz képest nem olyan kecsegtető, de egy vidéki városban ahol elég nagy a munkanélküliség, akkor bizony ott ez nagyon jónak számít!
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#98122 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 07. 20:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 07. 19:41

2 év külföldi meló után Balázzsal és Gipsy56-al értek egyet,
...

mar az elso mondat kamu, ami alaaknazza az osszes tobbi valosagtartalmat. :lama:

de az uj info, hogy most mar a gumis is "hianyszakma", amit csak nagy penzert, lehetoleg 2 nap betanitassal rendelkezo, hotelszobanal alabb nem ado kulfoldiekkel tudnak betolteni.
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#98123 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 07. 20:26

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 07. 21:04

Havi netto 400 azért nem rossz pénz, ha azt vesszük, hogy 2016-ban 162ezer netto az átlagbér és ha azt nézed, hogy a lakosság 90%-a van olyan agyi szinten, hogy ezt a munkát elvégezze,csak fizikailag kell bírni hozzá, akkor egész jó. Ne abból indulj ki, hogy valakinek Bp-en irodai menő állása van, mert ahhoz képest nem olyan kecsegtető, de egy vidéki városban ahol elég nagy a munkanélküliség, akkor bizony ott ez nagyon jónak számít!

Abból indulok ki, hogy ezért cserébe egy nyomortanyán kell lakni, ahol egy hét alatt idegroncs leszel, és előfordulhat, hogy még a testi épséged is veszélyben van. Cserébe a munkahelyen is veszélyes eszközökkel, guga elmondása szerint olyan körülmények között kell dolgozni, ami két hónap alatt kicsinálta. Arról nem is beszélve, hogy a munkatársak egysejtűek szintjén mozognak szellemileg, rendesen verik, volt amelyik még viszonylag komoly sérülést is okozott valami hozzávágott húskampóval. És akkor még ebből a pénzből számolj kaját, meg bármit amit ott kell megvenned holland árakon.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98124 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 07. 20:36

A 400-bol lejott majd 100 egy gyerekagyert. Megfajdult mindene, csicskaztattak, felt hazamenni, inkabb a kornyeken maszkalt lefekvesig, ejjel meg szagolta a fingszagot. Ja, es ette a 3nap/5euros kajat. Ugy nez ki a videon mint egy boreger. Tavol a csaladtol. A kidobott tyuk volt a legnagyobb elmeny a 3 honap alatt ami erte. Kerdeses az adozas is (persze, tudom multi ami mindent fizet - de helyette inkabb van egy torok aki ad embert a husgyarba), biztositas.
Egyebkent o maga volt az, aki azt mondta ezt nem tovabb. Szoval a penz nem minden.
Csinalhatna itthon a szamtechet kolbaszert, favagas, mocsarlecsapolas, sajat farm, millio nagy terv volt, vagy a legkondis melo, ami meg jo is lenne neki, mert eleg idenymunka.
De minden fellangolas csak 3 honapig tart, mint ahogy ezek a kulfoldi segedmunkak is 3 honap utan veget ernek hol igy, hol ugy.

#98125 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 07. 20:39

1300 eur már a 300 levonás után volt. Bár közbe kiderült, hogy mást is vonogattak, nem csak a lakást. Amúgy szerintem a rabló akinek az ügynöksége adta bérbe egy büdös buznyákot nem fizetett utána, se biztosítást se adót.

A favágás az köbö addig tartott, amíg meg nem lett az uaz szobor, azóta felejtős.

Szerkesztette: JonesC 2016. 08. 07. 20:40 -kor

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98126 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 07. 20:52

Mondjuk én inkább az 1300-ra ugrottam mint a körülményekre. Tény, hogy nem volt egy leányálom ott dolgozni, bár nem néztem végig a videókat, így maradtak ki infók.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#98127 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 07. 20:53

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 07. 21:39

A favágás az köbö addig tartott, amíg meg nem lett az uaz szobor, azóta felejtős.

Ez még azért folytatódhat bármikor,nem?
BMWパワー
Kép

#98128 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 07. 21:09

Biztos. Hónapokat alkoholizált otthon, ahelyett, hogy csinált volna valamit. Mint ahogy itt írja, még ráadásul hitelbe.

Idézet

#98129 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 08. 07. 21:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 07. 19:38

Ahogy végez 2017-ben a sulival, már is hajóra száll. De nálunk minden képlékeny. Erre csak akkor mondok tutit, ha már behajózták a "hangmérnök urat" rühelli, ha így szólítják, de mit mondjanak mást, ha ez a melója? Mitől alantasabb a hangmester pozíció? Havi 800- vagy egymilla küvecs lesz a fizetsége,

Jahh, az még sokára van, de szerintem azzal a 800ezer-1 millával megint fölé lőttél. Csak mert nekem is meg volt az ajánlatom és a kapcsolataim. Több ismerős ott tolja, több kolléga onnan jött. Úgymint krupié, szobalány, kézilány, felszolgáló, hang- és egyéb AV/IT technikus, karbantartó, koktélbáros, masszőr, karbantartó. Több nem jut eszembe :-D

Jobb műszakisként alulról verheti a 800ezrest, de azért le is kell tenni az asztalra. 7x12 óra, vagy hasonló, szépen borotválva, fegyelmezetten. Ez nem húsipar ám gecó, oszt sorolni kell angolul a tűzvédelni szabályzatot és a biztonsági előírásokat. Néha kikérdezik. És akkor oda kell menni, majd haza kell jönni. Az össze beugrós költség simán egy szép kerek összeg, amivel induláskor be kell szállni. Változó, 150-600ezer közt, attól függ mi merre. Persze ha jó az arcok, akkor ezeket átvállalják még egy meggyőző szobalány esetén is. Itt fényben elég jól oda kell tenni az asztalra, azt úgy 1.5 év alatt szépen össze lehet szedni, de akkor biza karmolni kell a szén arcát.

Igazából ezt sem értem, annó mondtam, hogy esetleg turkálni is be bírom suvasztani valamerre, meg kisebb gyakorlati melók amik nem egészen ilyen darálós dolgok, mint a fesztivál és lehetősége lenne 1-2 dologra, de csak magyaráztad a frankót. Most meg mehetet volna színház/térhangítani meg stúdiózni, helyette Hollandia, mert az fasza és lesz bömös. Előzővel is lett volna pénz és némi érdekesség, szakmai fejlődéssel. Én többet erről nem ugatok az biztos.
Make love not Wor.

#98130 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 07. 21:21

Havi netto 400 azért nem rossz pénz,

Ha Hollandiában ebblő még lejön 100ezer a szállásra, mellé még egyebek és Euróért veszed a kaját plusz szopószorzók, aztán lecsapod a 3 hónapos szezonális ottlétekre a kiutazás/visszautazás költségét, majd meglesed, hogy ebben biza sok műszak is befigyel, de rendes a 10-12 órás niggerelés, akkor szerintem már nem annyira. És most mérd hozzá, hogy kb. heti 6x10 órásban mennyit keresnél idehaza, és ugyanennyiért mennél-e vidékre?
Make love not Wor.

#98131 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 07. 21:25

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 07. 21:53

Ez még azért folytatódhat bármikor,nem?

Nincs benne lóvé, a végén már magának is vásárolta a fát, amit szintén nem értettem. Aztán sár volt, meg tél. Most szezon van, gondolom tolja, hisz az Uaz pöccröffre indul és jóság az egész. Ja, nem...

Fából viszont nem tud majd havi 3 kilót kitermelni, bár én azt sem értettem, hogy kell az embereknek, de nincs pénz, de megoldják másfelé. Nekem mondjuk ha lehetőségem lenne és éppen időm is, pénzem meg nem, akkor csinálnám occsón is. Fa ingyé van, nem tudom mennyi melót kell beletenni, hogy 20ezer/köbméterrel a piaci ár alatt csapassam. Havi 10+ fuvart csak ki lehet kavarni.
Make love not Wor.

#98132 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 07. 21:29

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 07. 21:52

Mondjuk én inkább az 1300-ra ugrottam mint a körülményekre. Tény, hogy nem volt egy leányálom ott dolgozni, bár nem néztem végig a videókat, így maradtak ki infók.

Időnként megverték, hogy tudja merre a helye. És cégtől hordta haza a budipapírt, mert spórolt :-D
Make love not Wor.

#98133 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 07. 21:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 07. 22:29

... És cégtől hordta haza a budipapírt, mert spórolt :-D

mert raszoltak, amiert az erdoben szarik. Ja, az mashol volt. :)

#98134 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 07. 21:37

gugában az a legviccesebb, hogy egyfolytában vetít mintha kötelező lenne. Amilyen sebességgel válik kiváló és nehezen pótolható munkaerővé csak azt nem értem hogy nem lett felsővezeték vagy legalább középvezeték eddig sehol sem.

#98135 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 07. 22:10

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 08. 07. 22:37

gugában az a legviccesebb, hogy egyfolytában vetít mintha kötelező lenne.

Csak kíszínezi a kocsmatöltelékeknek, aztán persze annyira, hogy már maga is elhiszi.
Make love not Wor.

#98136 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 07. 22:23

Mondjuk ez megint kicsit szlovák népmesék szagú, hogy a porsche jópénzért nem talált egy gumist gyakorlattal. Vagy mittomén.

Idézet

#98137 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 08. 07:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 07. 23:10

Csak kíszínezi a kocsmatöltelékeknek, aztán persze annyira, hogy már maga is elhiszi.

De rájöhetne hogy mi nem csak az egy falut látott kocsmatöltelékek vagyunk, felesleges vetíteni
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#98138 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 08. 07:31

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 07. 23:23

Mondjuk ez megint kicsit szlovák népmesék szagú, hogy a porsche jópénzért nem talált egy gumist gyakorlattal. Vagy mittomén.

Megint beetették
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#98139 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 08. 07:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 07. 22:21

Ha Hollandiában ebblő még lejön 100ezer a szállásra, mellé még egyebek és Euróért veszed a kaját plusz szopószorzók, aztán lecsapod a 3 hónapos szezonális ottlétekre a kiutazás/visszautazás költségét, majd meglesed, hogy ebben biza sok műszak is befigyel, de rendes a 10-12 órás niggerelés, akkor szerintem már nem annyira. És most mérd hozzá, hogy kb. heti 6x10 órásban mennyit keresnél idehaza, és ugyanennyiért mennél-e vidékre?

Mondjuk nekem kimaradt az, hogy megverték, de így nézve nem sok, helyi erőknek meg jó lehet, mármint aki nem munkásszállón tengődik. Ha itthon lenne ilyen lehetőség ennyi pénzért, sorban állnának oda az emberek.
BMWパワー
Kép

#98140 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 08. 07:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 08. 08:31

Megint beetették

De azért kis életszerűtlenséget kiérezni a történetből nem?

Úgy értem, a leírásból úgy tűnik, hogy jobb pénzt fizetnek mint mondjuk a holland volt (persze ez nem biztos csak úgy tűnik).

Ha mondjuk 1500 eur és egyébként haza lehet jönni ~3 óra alatt, akkor nem látom miért ne találtak volna rá egy itthon (hasraütve) 200-ért dolgozó gumist.

Most azt az apróságot nem is véve figyelembe, hogy amikor átvettem az új autót, a hibátlan felnikkel, gumikkal nem volt rajta egy darab súly se. Amikor a télit rakták rá először akkor se kellett rá. Csak később amikor már belement jó pár kilométert és nyilván értre sok erőhatás, utána kellett kvázi centírozni a kereket. Szóval azt, hogy leellenőrzik a kereket amikor ráment a gumi azt el tudom képzelni, de hogy centírozott kereket raknának a vatta új porschékre azt kicsit nehezebben.

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4905
  • 4906
  • 4907
  • 4908
  • 4909
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.