Idézet: guga - Dátum: 2016. 08. 07. 19:38
Ahogy végez 2017-ben a sulival, már is hajóra száll. De nálunk minden képlékeny. Erre csak akkor mondok tutit, ha már behajózták a "hangmérnök urat" rühelli, ha így szólítják, de mit mondjanak mást, ha ez a melója? Mitől alantasabb a hangmester pozíció? Havi 800- vagy egymilla küvecs lesz a fizetsége,
Jahh, az még sokára van, de szerintem azzal a 800ezer-1 millával megint fölé lőttél. Csak mert nekem is meg volt az ajánlatom és a kapcsolataim. Több ismerős ott tolja, több kolléga onnan jött. Úgymint krupié, szobalány, kézilány, felszolgáló, hang- és egyéb AV/IT technikus, karbantartó, koktélbáros, masszőr, karbantartó. Több nem jut eszembe
Jobb műszakisként alulról verheti a 800ezrest, de azért le is kell tenni az asztalra. 7x12 óra, vagy hasonló, szépen borotválva, fegyelmezetten. Ez nem húsipar ám gecó, oszt sorolni kell angolul a tűzvédelni szabályzatot és a biztonsági előírásokat. Néha kikérdezik. És akkor oda kell menni, majd haza kell jönni. Az össze beugrós költség simán egy szép kerek összeg, amivel induláskor be kell szállni. Változó, 150-600ezer közt, attól függ mi merre. Persze ha jó az arcok, akkor ezeket átvállalják még egy meggyőző szobalány esetén is. Itt fényben elég jól oda kell tenni az asztalra, azt úgy 1.5 év alatt szépen össze lehet szedni, de akkor biza karmolni kell a szén arcát.
Igazából ezt sem értem, annó mondtam, hogy esetleg turkálni is be bírom suvasztani valamerre, meg kisebb gyakorlati melók amik nem egészen ilyen darálós dolgok, mint a fesztivál és lehetősége lenne 1-2 dologra, de csak magyaráztad a frankót. Most meg mehetet volna színház/térhangítani meg stúdiózni, helyette Hollandia, mert az fasza és lesz bömös. Előzővel is lett volna pénz és némi érdekesség, szakmai fejlődéssel. Én többet erről nem ugatok az biztos.
Make love not Wor.