Németből már láttam 2 olyan autót amit 2-3ezerért hoztak be, hogy kb állam leesett, ehhez képest ez eléggé fapad. Mondjuk ahogy nézem nekik eléggé újdonság minden, mondjuk át tudom érezni én is így voltam az E30-al, meg most az E39-el is.
The Pompous Marsh-hen VII.
Elküldve: 2016. 08. 06. 08:13
Németből már láttam 2 olyan autót amit 2-3ezerért hoztak be, hogy kb állam leesett, ehhez képest ez eléggé fapad. Mondjuk ahogy nézem nekik eléggé újdonság minden, mondjuk át tudom érezni én is így voltam az E30-al, meg most az E39-el is.
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno
Elküldve: 2016. 08. 06. 09:49
Leírom pontról pontra, egyrészt mert szerencsére kimaradtam a vételből, csak filmezek. Másrészt meg kurvára nem értek az autókhoz.
Volt egy 320I kinézve 500 + átírásért, na az a pali a mai napig elérhetetlen és jobb is.
Aztán apósomat is ráugrasztottam a témára és egy másik autószerelőt. Természetesen külön-külön.
A fiam a nejemmel találta meg ezt a BMW-t, de nem indult be, s mondták a kereskedésben, hogy ők nem foglalkoznak vele, mert nem a sajátjuk, az osztrák tulaj meg ott él Vácon, de szintén leszarja. Csak erőltettük, hogy derítsék ki mi a probléma és szóljanak az osztráknak, hogy vinnénk és megvan rá a pénz. Az osztrák is rábólintott, hogy kifizeti a javítás költségeit, így legalább el tudja adni, mert már egy éve ott porosodott.
Bevitték a szervizbe, s mondták, hogy kb. 2 nap múlva fognak hívni. Erre egy óra múlva telefonáltak, hogy semmi baja, AC pumpa az állás miatt, csak amíg az osztrák nem jelezte, hogy állja a javítás költségeit, a szerviz leszarta, hogy miért nem indul.
Na innentől jött a képbe apósom és az autószerelő.
Mindketten megnézték, apósom ott hagyott nekik a szervizben egy listát, hogy mit csináljanak meg feltétlenül.
Az autószerelő is megnézte s mindketten azt mondták, hogy patika állapotban van, az osztrák idős faszi tényleg ennyi kilométerrel használta, a kereskedés meg minek pörgette volna vissza, ha nem a sajátja?
Lényegében az összes olaj, szűrő, gyertya cseréjét az osztrák fizeti, ez nem egy tétel.
Az autó lepapírozva, friss műszakival kerül átadásra 505.000 Ft-ért. Ebben már benne van az átírás, eredetiség s miegymás.
+ a fiam szorgalmi költségként, mivel maradt még pénze, pár fontos dolgot, ami a filmben is elhangzott, lecseréltet.
Már csak az van hátra, hogy normálisan vezessen, mert azzal vannak még bajok.
Elég vehemens a hozzáállása és ezen csak ront, hogy megkapta a vagány autót, amit azért vásárolt, hogy mutogassa, s nem azért hogy közlekedjen.
Majd az első faszság után visszavesz az arcából.
Röviden ennyi.
Bocs, de egyrészt melózok is, meg utazunk el nyaralni, ha meg visszajöttem lépek vissza külföldre.
Nem fogok reagálni.
Elküldve: 2016. 08. 06. 10:00
Pont ti vagytok a százezredik olyan autóvásárló, akik belenyúltak a világ tutijába, csak aztán később ki szokott derülni, hogy a bab az mégsem hús.
Mint ahogy időnként már ki is derült különböző dolgokkal.
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Elküldve: 2016. 08. 06. 10:09
Idézet: guga - Dátum: 2016. 08. 06. 10:49
Mindketten megnézték, apósom ott hagyott nekik a szervizben egy listát, hogy mit csináljanak meg feltétlenül.
Az autószerelő is megnézte s mindketten azt mondták, hogy patika állapotban van, az osztrák idős faszi tényleg ennyi kilométerrel használta, a kereskedés meg minek pörgette volna vissza, ha nem a sajátja?
A javítási lista korrekt lehet, ha megcsinálták valóban, bár én inkább lealkudtam volna. Nem fikázni akarok, de kicsit sokallom az árát. Csak a motor és az alap felszereltség miatt. Ahogy látom M-es kormány van benne, nem gyári, és a kesztyűtartó felett is hiányzik a műanyag, pont ott ahol a légzsák van. Oké, hogy emelőt kérdeztek, de nem az ilyen apróságok miatt kell belenézni a csomagtartóba hanem, hogy hol van szétrohadva és volt-e már a komplett hátulja cserélve törés miatt. Az meg, hogy a pótkerékbe nem kellett fújni, hát nem egy fontos infó.
Látszik a fényezésén is, hogy egy éve állt a napon, az enyém 28éves, de szebb állapotban van kívül-belül, pedig még az ezt megelőző szériából való. Nemtudom hány autót néztetek meg előtte, de többet kell, vagy elmenni bmw találkozóra, megnézni milyenek vannak és hogy kell kinéznie élőben. Itt azért rájátszott a lelkesedés is erősen, bár Levi még fiatal, és baromi lelkes, reméljük ezt majd nem töri meg a szervízelés
Használja, menjen vele, élvezze minél többet, pár évig még jó lesz. Egyébként ehhez nem lesznek drágák az alkatrészek, és mivel felszereltsége nulla, kb nincs is ami elromolhatna

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno
Elküldve: 2016. 08. 06. 11:07
Elküldve: 2016. 08. 06. 11:07
Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 06. 11:00
Pont ti vagytok a százezredik olyan autóvásárló, akik belenyúltak a világ tutijába, csak aztán később ki szokott derülni, hogy a bab az mégsem hús.
Mint ahogy időnként már ki is derült különböző dolgokkal.
Öcsém is pont ilyen hülyegyerek volt, mert álmai stílóját vette meg elsőnek, aztán jól be is szopta.
Aztán mondeo lett, azt azonnal becserélte egy opelra, azóta megjött talán az esze.
Bár v6- ost vett ő is, engem utánzott.
Elküldve: 2016. 08. 06. 11:57
24 éves kocsiért 500? Mégha rolls lenne.
Amúgy ez is az autópálya belső sávjába termett mint a sporthonda? Csak hogy figyeljek, hol kell majd elengednem
Elküldve: 2016. 08. 06. 12:06
Idézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 08. 06. 12:07
Köszi
Amúgy gondolom ropira is volt törve, azért van a kormánycsere, meg a kesztyűtartó is olyan.
Hátulja meg rozsdás.
500-ér.
De én vagyok a rosszindulatú köcsög
Én a gyerekre rászóltam volna hogy a nehezen megkeresett pénzét ne egy ilyen roncsba öntse.
Kommentelők is viccesek.
Elküldve: 2016. 08. 06. 12:33
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 06. 13:06
Amúgy gondolom ropira is volt törve, azért van a kormánycsere, meg a kesztyűtartó is olyan.
Hátulja meg rozsdás.
500-ér.
De én vagyok a rosszindulatú köcsög
Én a gyerekre rászóltam volna hogy a nehezen megkeresett pénzét ne egy ilyen roncsba öntse.
Kommentelők is viccesek.
Szerintem az 500 kicsit sok, de most 24 éves autótól mit várunk? Ha annyira patika lenne, akkor szerintem többet lehetne érte kérni és nem egy évig állt volna egy magyar kereskedésben. Gondolom ha a motorral és a kasztnival nincs jelentős baj, akkor gombokból üzemeltethető. A gyerek BMW-t akart minden áron, az is lett. Blubesz is csak BMW-ben tud gondolkodni, ő ezt megérti
Elküldve: 2016. 08. 06. 12:43
Elküldve: 2016. 08. 06. 13:19
Idézet
Elküldve: 2016. 08. 06. 14:17
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 06. 12:07
Aztán mondeo lett, azt azonnal becserélte egy opelra, azóta megjött talán az esze.
Bár v6- ost vett ő is, engem utánzott.
Azt nem tudom feldolgozni, hogy egy stílo hogy lehet valaki álmai autója.

Elküldve: 2016. 08. 06. 14:19
Idézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 08. 06. 13:33
Szerintem is sok érte és ezt mondom úgy, hogy azért van némi rálátásom. Egyébként ja, motort picit rendbe kell rakni, utána világból kimegy ez az M40. Ilyen motorral vettem az E30-at annak idején, eléggé igénytelen jószág. Kasznit ennyiből nem lehet megállapítani, de egy polír mindenképpen ráfér, aztán be lehet nézni a kárpit alá és szörnyülködni.

Elküldve: 2016. 08. 06. 14:23
Idézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 06. 15:19
Bal hátul a lökösnél már valami kivirágzott.
Idézet
Elküldve: 2016. 08. 06. 14:23
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 06. 13:06
...
Ezekkel egyetértek, de mentségükre szóljon, hogy két független ember is átnézte az autót. Mondjuk azért guga kérdései az eladóhoz... háát eléggé naiv. Őszintén, melyik nepper mondott volna ezekre a kérdésekre olyan választ amit nem akar hallani a lehetséges vevő.
Korántsem biztos, hogy törve volt. Az meg külön jó, hogy elérhető az előző tulaj, aki az egyedüli volt 24éven át.
De véleményem szerint ez nem ért ennyit, mert eléggé fapad, és ráadásul 4hengeres 4ajtós. Ez pont a legkevésbé keresett.

Elküldve: 2016. 08. 06. 14:28
Idézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 06. 15:23
Korántsem biztos, hogy törve volt. Az meg külön jó, hogy elérhető az előző tulaj, aki az egyedüli volt 24éven át.
De véleményem szerint ez nem ért ennyit, mert eléggé fapad, és ráadásul 4hengeres 4ajtós. Ez pont a legkevésbé keresett.
Főleg, ha amúgy is hollandiában voltak, szerintem ott valami ilyet jelképes összegért (párszáz euró) hozzájuk vágtak volna, hogy szabaduljanak a biztosítási fizetéstől. Aztán ha a maradék pénzt rá is költi, legalább tudja, hogy tényleg bekerült az érték az autóba.
Idézet
Elküldve: 2016. 08. 06. 14:44
Idézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 06. 15:17
Neked meg a béjemvé, kinek mi. Nekem meg a nagypolszki.
Amúgy a stílója jóval erősebb volt mint a béjemvéd, nagyfék, nagykipuffok, stb
Hülyegyerek autó

Súgó
A téma zárva.