HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4906
  • 4907
  • 4908
  • 4909
  • 4910
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#98141 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 08. 08. 08:00

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 08. 08:38

Mondjuk nekem kimaradt az, hogy megverték, de így nézve nem sok, helyi erőknek meg jó lehet, mármint aki nem munkásszállón tengődik. Ha itthon lenne ilyen lehetőség ennyi pénzért, sorban állnának oda az emberek.

Biztos?

http://index.hu/gazd...yi_vagohidjara/
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98142 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 08. 08:52

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 08. 09:00

Azért a 210-250 nettó "cseppet" kevesebb. Közben mint a cikk végén írják, már Horvátországban is többet adnak.
Az hogy guga miért ment külföldre az nagyjából érthető nekem, gyakorlatilag semmihez sincs képesítése úgyhogy maradnak a válogatott segédmunkák, amiből itthon azért nem könnyű előrébb jutnod ha ingáznod kell. Fiatalnak meg 250 nettóból jövőt építeni nem egy nagy életpálya lássuk be.
Mondjuk nekem van 3-4 ismerősöm aki brigádban fest, gipszkartonozik stb. Egy-két hetet maximum egy hónapot távol vannak otthonról, dolgoznak belföldön külföldön és elég jól keresnek vele.
Vagy pl egy jó patkolókovács is megkeres szerintem olyan 50-100 ezer forintot naponta :) Bár az azért nehezebb munka mint a húsipar és veszélyesebb is.

#98143 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 08. 09:07

Kettőötven nettó itthon, vagy néccá hollandiában, szerintem nem feltétlenül hollandia felé billen a mérleg. Arról nem is beszélve, hogy az ott jó eséllyel full fekete.

Azzal teljesen egyetértek, hogy gugához hasonló, semmihez sem értő emberekből túlkínálat van itthon, és teljesen érthető, hogy külföldön keresnek pénzt, nincs is ezzel semmi baj.

Fiatalnak indulásnak nem a legrosszabb viszont a 250, persze mindig jobb a több.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98144 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 08. 09:48

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 08. 10:07

Kettőötven nettó itthon, vagy néccá hollandiában, szerintem nem feltétlenül hollandia felé billen a mérleg. Arról nem is beszélve, hogy az ott jó eséllyel full fekete.

Azzal teljesen egyetértek, hogy gugához hasonló, semmihez sem értő emberekből túlkínálat van itthon, és teljesen érthető, hogy külföldön keresnek pénzt, nincs is ezzel semmi baj.

Fiatalnak indulásnak nem a legrosszabb viszont a 250, persze mindig jobb a több.

Így van, itthon meg lehet bejelentik, meg nem verik meg mindennap, meg a családját is látja.
Sőt, nem csak szart eszik.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#98145 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 08. 09:49

Ha a 250 mellé ingáznod kell mert nem akarsz gugaféle tömegszálláson lakni vagy lehetőség sincs rá, akkor már egyből más a helyzet. Nekem az hogy Szigethalomról járok be autóval Budapestre olyan havi 30-40k HUF. Tudom tömegközlekedhetnék is. Egy-másfél óra naponta, inkább a gyerekkel töltöm az időt :)

#98146 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 08. 09:54

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 08. 08. 10:49

Ha a 250 mellé ingáznod kell mert nem akarsz gugaféle tömegszálláson lakni vagy lehetőség sincs rá, akkor már egyből más a helyzet. Nekem az hogy Szigethalomról járok be autóval Budapestre olyan havi 30-40k HUF. Tudom tömegközlekedhetnék is. Egy-másfél óra naponta, inkább a gyerekkel töltöm az időt :)

Jó, az alap. De szerintem pölö mohácson 50-60 ruppó körül kertes házat is lehet bérelni. És akkor ha már odaköltözés, akkor asszony is talál valami melót ott, úgy ki lehet jönni.

Idézet

#98147 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 08. 08. 10:28

És lehet szó kettőötvenről? Még engem is betalálnak felével. Aztán éppen targoncástól olvastam, hogy felé meg már csak 87ezer lenne a tarifa. Ismerős meg asszem 1800/órért takarít, de 1-2ezer a famatszés, kertészkedés is.
Make love not Wor.

#98148 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 08. 10:30

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 08. 10:54

Jó, az alap. De szerintem pölö mohácson 50-60 ruppó körül kertes házat is lehet bérelni. És akkor ha már odaköltözés, akkor asszony is talál valami melót ott, úgy ki lehet jönni.

Máshol meg ingyen adnak telket, de valahogy így kavarodtak Bánlra is :-D Azt nem is értem miért kellene folyton mindig másik irányba rángatni a népeket. Aztán közben miskolci videós művész haverom is megtört, most pár hónapot Pesten van és Híradónak szabdal droidmunkásként. Ott a szép fasza miskolci ház a zöldövezet szélén, most meg el lehet lenni ismerősnél, irodában földön/kanapén, ilyesmik.
Make love not Wor.

#98149 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 08. 10:30

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 08. 09:00

Ezek után végleg nem értem az embereket, sírni könnyebb....
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#98150 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 08. 10:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 08. 08:30

De rájöhetne hogy mi nem csak az egy falut látott kocsmatöltelékek vagyunk, felesleges vetíteni

Azért felénk 800ezer-1milliót keresni hajón általában nem egyszerű dolog és lehet azt fogják felvenni, aki éppen szebben van borotválva, volt gyakorlata és több nyelven beszél. Oda azért le kell tenni valami, mert egyszerű technikus is kb. 600ezresig mozog. Ehhhh. Megint kerekített :-D
Make love not Wor.

#98151 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 08. 10:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 08. 11:30

Máshol meg ingyen adnak telket, de valahogy így kavarodtak Bánlra is :-D Azt nem is értem miért kellene folyton mindig másik irányba rángatni a népeket. Aztán közben miskolci videós művész haverom is megtört, most pár hónapot Pesten van és Híradónak szabdal droidmunkásként. Ott a szép fasza miskolci ház a zöldövezet szélén, most meg el lehet lenni ismerősnél, irodában földön/kanapén, ilyesmik.

Felőlem mindenki azt csinál, és ott, ahol akar. Ez ilyen. Se tanulni/se mozdulni, csak legyen munkahely, de közel, sok pénzért és ne kelljen semmnit csinálni, az a legjobb.

Idézet

#98152 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 08. 10:39

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 08. 11:30

Ezek után végleg nem értem az embereket, sírni könnyebb....

Vagy Gyula szavaival élve én már nem tudom mi benne a propaganda, vagy mennyire nem.
Make love not Wor.

#98153 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 08. 10:40

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 08. 11:33

Felőlem mindenki azt csinál, és ott, ahol akar. Ez ilyen. Se tanulni/se mozdulni, csak legyen munkahely, de közel, sok pénzért és ne kelljen semmnit csinálni, az a legjobb.

És akkor most 3felé szeded a családot? Gyerek itt már zavarosban halászik, ház, kert van. Nem lehet egyik napról a másikra eladni, de akkor nézzünk előbb Mohácson házat és induljunk ki belőle, hogy a gyerek ott -kereső lesz és egyedül Gugára támaszkodhat a 4 fős család, másik kölyköt másik suliba kell adni, de még nem láttam azt a bérelhető házat sem :-)
Make love not Wor.

#98154 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 08. 10:43

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 08. 11:33

Én 200 km-et költöztem a melóért pl

#98155 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 08. 10:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 08. 11:40

És akkor most 3felé szeded a családot? Gyerek itt már zavarosban halászik, ház, kert van. Nem lehet egyik napról a másikra eladni, de akkor nézzünk előbb Mohácson házat és induljunk ki belőle, hogy a gyerek ott -kereső lesz és egyedül Gugára támaszkodhat a 4 fős család, másik kölyköt másik suliba kell adni, de még nem láttam azt a bérelhető házat sem :-)

Háde ez nem úgy működik, hogy csettinéstre adjunk fel mindent. Ott helyben kimegy, lehúz 2-3hónapot egyedül, szűk albérletben, meglátja mire elég a pénz, mennyire bírja. Aztán jöhet a többi pereputty albérletbe, aztán eladhatják a vidéki ingatlant, vagy kiadják üdülőnek vagy a fasztudja, annyiból meg a világ másik végén is találnak valamit. Gyerek az könnyebben alkalmazkodik, 2-3hónap után ugyanúgy lesznek barátai az új helyen is stb. Amcsiknál valahogy ez sosem gond, aztán itt jön be a saját kecó hátránya. Vidéken letelepedni meg olyan, hogy bevállalod, hogy valszeg nem lesz meló. Sajnos ez az igazság, Bp-en ezerszer több munka van.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#98156 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 08. 10:55

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 08. 11:44

Amcsiknál valahogy ez sosem gond, aztán itt jön be a saját kecó hátránya.

Jaja, csak előző két főnököm sem akart költözni, majd egyre nehezebb lett a bejárás, csak ezt már nem mondják nagy okosságnak a fórumokon. Egyik inkább felmondott és közelebb keresett valamit, másik meg felmondott, majd visszaszívták olyan opcióval, hogy 2-3 nap otthoni melós szakértés. Ezzel mondjuk jól járt, de nem olyan egyszerű, hogy ott nem gond ám. Nem a fenét nem.
Make love not Wor.

#98157 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 08. 10:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 08. 11:43

Én 200 km-et költöztem a melóért pl

Jahh, fel Pestre, család nélkül. Most meg emberünket akarjuk letenni vidékre.
Make love not Wor.

#98158 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 08. 11:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 08. 11:55

Írták, hogy lakhatást is biztosítanak. Gondolom nem a legjobb, de kezdésnek, amíg zalál valamit.

De azért örülök, hogy a keréknél, meg a tűznél nem voltál ott :nevet:

Idézet

#98159 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 08. 19:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 08. 11:55

Na jah, egy albérlet felébe, mindent hátrahagyva, egy zsák cuccal

#98160 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 08. 19:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 08. 20:04

Na jah, egy albérlet felébe, mindent hátrahagyva, egy zsák cuccal

De te beszélted a nyelvet.

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4906
  • 4907
  • 4908
  • 4909
  • 4910
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.