HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4910
  • 4911
  • 4912
  • 4913
  • 4914
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#98221 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 08. 12. 09:23

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2016. 08. 12. 09:01

Azért az egy kicsit szarul ül, hogy van amikor szitokszó a "tanult ember" máskor meg májer a 3 diploma. :-)

mindig úgy jó, ahogy guga csinálja.
Make love not Wor.

#98222 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 08. 12. 12:41

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2016. 08. 12. 09:01

Azért az egy kicsit szarul ül, hogy van amikor szitokszó a "tanult ember" máskor meg májer a 3 diploma. :-)

Egyébként én ismerek olyan 2 diplomás (földrajz-testnevelés tanári diploma mellé egy marketing-kommunikáció diploma) nyomorultat, aki olyan kövér, hogy a fűzős cipőjét sem tudná megkötni magának, emellé egy hétköznapi beszélgetés gördülékeny lefolytatása is masszív kihívás a számára, úh ehhez méltóan szar a melója de azt legalább szar pénzért csinálhatja. :cool:

Nem, nem ül szarul, kontraszt.
S, hogy miért? Úgy sem fogsz válaszolni, de ez egy picit sem zavar.
Jönnek itt a megállapítások, hogy a homályos nyelvtudással még annyit sem értek, hogy az a kulcs nyitja a bejárati ajtót is.
Nekem ez egy pöttyet hazaérkezésünk után padló :omg:
Bendzsó tud a családban a legjobban angol nyelven kommunikálni, ergo rá hagyatkozhattunk volna, hisz első osztályos kora óta tanulja, és önmagát képzi is, meg angol, matek verseny, stb. Hagyjuk.

Levente az, aki sorban utána következik, tanult németet is angolt is, Hollandiában nagyon faszán elboldogult egyedül, angol nyelven tanították be.
Egész nap rákényszerült az angol nyelven való kommunikációra.
A nejem az, aki a diplomáinál fogva köteles volt nyelvet tanulni, de az egész gyerekkorát német rokonoknál töltötte.

Én meg 2015-2016, nem sok.

Egy kibaszott ajtót csak ki tudnék nyitni, ha bárki elmagyarázza, még németül is értettem volna a mutogatást.
Ennél sokkal durvább dolgokat megértettem és elmagyaráztam volna.

Na itt jön a kontraszt, hogy iszonyatosan tanult barátunk azt feltételezi 4 emberről, hogy ez nem megy.
Sőt, sok más kifejezetten rosszindulatú, tömény rosszindulatú dolgot feltételez, amit olvasok, de nagyon hervasztó reagálni rá, mert, ha állandóan magyarázkodnom kell s utána azt szedik ízekre, ha az alaptémát sem fogja fel.

Minek?

Ellenben van néha az a fáradt pillanat, amikor egy hosszú út után hazaérve csak azt látom, hogy a saját zsírjában fortyogva keresi a fogást, s tömörülnek köré a hasonszőrűek bólogatva, hogy igen az a guga ilyen, meg egyébként olyan is, meg amolyan is.

Eszembe jut, hogy semmivel sem különb nálam.
Általában türelmesen szoktam válaszolni, ma már a válaszokat is hanyagolom, teljes mértékben felesleges. Gondoljon, amit akar, az életemen fikarcnyit sem változtat, hogy mennyire tart selejtnek, de szóvá fogom tenni, hogy lehet én betanított segédmunkás vagyok, igényem viszont nincs arra, hogy másokat szünet nélkül a sárba tiporjak ostoba, agyatlan és hamis feltételezésekkel és tábort gyűjtsek magam köré, hogy megerősítsenek a hitemben.

Viszont van a családunkban tanult ember, s hiába tanult, ilyesmire még neki sincs igénye.

Hja, hogy....

#98223 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 12. 12:47

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 12. 13:41

Ellenben van néha az a fáradt pillanat, amikor egy hosszú út után hazaérve csak azt látom, hogy a saját zsírjában fortyogva keresi a fogást, s tömörülnek köré a hasonszőrűek bólogatva, hogy igen az a guga ilyen, meg egyébként olyan is, meg amolyan is.

Ha azóta elfelejtetted volna, de évekig ugyanazt csináltad. Akkor felírtuk, most visszakapod. Legyen az a rákgyógyítós bánki néni, a szomszédok akik kivétel nélkül gyökerek, kövérek, undorítóak, a tanult emberek, a köztünk lévő zsidó kémek és így tovább. Mindegyiktől megkapod az eseteidre ráhúzható sémát.
Make love not Wor.

#98224 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 12. 12:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 12. 13:41

Nem, nem ül szarul, kontraszt.
...
Hja, hogy....

Maradjunk annyiban, hogy az emberi intelligencia nem tanulható. Egy sokdiplomás ember ugyanúgy lehet unintelligens tufa/suttyó, mint egy diploma nélküli fullintelligens.

De attól még az egy kicsit szarul ül, hogy van amikor szitokszó a "tanult ember" máskor meg májer a 3 diploma. :-)

#98225 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 12. 13:53

Nevezz nevén egy rosszindulatú dolgot, majd alkalomadtán, ó konzisztens érvelések nagymestere.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98226 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 12. 13:56

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2016. 08. 12. 13:57

Maradjunk annyiban, hogy az emberi intelligencia nem tanulható. Egy sokdiplomás ember ugyanúgy lehet unintelligens tufa/suttyó, mint egy diploma nélküli fullintelligens.

De attól még az egy kicsit szarul ül, hogy van amikor szitokszó a "tanult ember" máskor meg májer a 3 diploma. :-)

OK, aláírom.
Gondolom neked is volt már olyan kirohanásod, leosztásod pl. az autósban :cool: amit másnap másként fogalmaztál volna meg, s nem az első indulatfonál által vezérelve :up: and :kma: :Đ

Alapvetően nem szoktam szitkozódni, bőven elvagyok magammal, a családdal.
Ingerküszöb nálam is van, nehéz elérni, hogy visszaszóljak.

#98227 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 12. 14:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 12. 14:56

OK, aláírom.
Gondolom neked is volt már olyan kirohanásod, leosztásod pl. az autósban :cool: amit másnap másként fogalmaztál volna meg, s nem az első indulatfonál által vezérelve :up: and :kma: :Đ

Egy alapvető dolgot nem értesz ezzel kapcsolatban. Az ül csak, ami igaz. A te mocskolódásod lepereg, mert alaptalan, de ha felidegesít téged amit írok, akkor érdemes lenne rajta elgondolkodni.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98228 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 12. 14:50

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 12. 14:56

OK, aláírom.

Tudjuk hogy zsidókémkedsz az autósban, mert nincsenek barátaid :-D
Ellenben vicces tőled olvasni hogy jones nem válaszol :) szóval világvége elmaradt, bocsánatot kértél már és elmentél elmeorvoshoz? :-D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#98229 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 12. 15:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 12. 15:50

szóval világvége elmaradt, bocsánatot kértél már és elmentél elmeorvoshoz? :-D

Most meg azért hallgat, mert azt ígérte, hogy hallgatni fog. Pedig az a boszniai piramis is mekkora vót :-D Amúgy a füves embert (nem, nem azt, hanem a másikat) megállítva hagytam, időnként megnyomom, de gyanítom iszonyat fárasztó lesz. Felének nem lehet utánajárni, vagy ha nagy nehezen kibogozom akkor sem fog senkit érdekelni.

Meg amúgy is, megteszi helyettem más, akár szakszöveggel, akár 62 oldalas dokumentumra hivatkozva, hogy már megint egy fasság:

http://kodpiszkalo.b...simitas_hazilag

Lényeg, hogy tájékozódjunk a piacról, mert ha a kofa úgy érzi és azt mondja a kocsmában, hogy kisimult, akkor az ki kéremszépen itten ki van simulva és tény.
Make love not Wor.

#98230 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 12. 15:24

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 10. 13:49

Btw, Gyuribácsi készítményeiről már több független helyről hallottam jót! Nyilván nem tud mindent gyógyítani, illetve függ a betegség súlyosságától is, viszont mellékhatásban és májkárosításban biztos, hogy ezerszer jobb mint bármelyik gyógyszer.

Viszont ja, némelyikben ezerszer jobb, mert még mérgező dolgot is sikerül összehozni, meg ilyenolyan toxikust, irritatívat:

http://kodpiszkalo.b...yogynovenyekkel

Magyarra fordítva fogalma sincs róla, hogy mit beszél, max. 1-2 dologba beletalál :-D
Make love not Wor.

#98231 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 12. 15:38

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 10. 13:49

viszont mellékhatásban és májkárosításban biztos, hogy ezerszer jobb mint bármelyik gyógyszer.

"
"A fekete nadálytőnek csak a levelét szabad használni, a gyökere idegméreg. A levelét régen panírozva is fogyasztották."

A fekete nadálytő bármely része csak külsőleg használható, mivel a növény (levele is) májkárosító és rákkeltő (nem pedig idegméreg) alkaloidokat tartalmaz. Bár a nadálytő levelét régen fogyasztották táplálékként, akkor még nem ismerték fel a fogyasztása és az esetenként évekkel, évtizedekkel később kialakuló daganatos betegség, májkárosodás közötti összefüggést. Ma már, amikor ezt tudjuk, elfogadhatatlan, hogy ilyen veszélyes állítások elhangozzanak egy sokak által orákulumnak tartott "szakértő" szájából.
"

Jobb, ezerszer jobban károsítja.
Make love not Wor.

#98232 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 12. 18:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 12. 16:38

"
"A fekete nadálytőnek csak a levelét szabad használni, a gyökere idegméreg.

Leírom, hogy működik, mert van közöm hozzá. Inkább engem kérdezz, mert mindkét oldalt olvasom, de ahogy a mondás tartja, a markáns vélemény megfogalmazásához kell a saját bőrön.
Külsőleg működik. Tényleg nem vicc, nagyon régi háborúkban nem volt más megoldás. Teniszkönyököm pár nap alatt elmúlt, zúzódások fakitermelés közben s egyéb sérülések teljesen faszán megoldva. Csak a gyökeret használtam péppé zúzva és borogatva, nagyon durván hat.

Na pont ezért nem mertem kipróbálni belsőleg a levelét étkezés céljára.
Sajnos nem fogod a lényeget, nem két oldal létezik, de nem is három. Csak egy oldal vesz körül.
Nincs olyan, hogy fidesz, mszp, jobbik, stb hülye pártok. Csak egy van és az körbevesz, igyekszik veled elhitetni, hogy nélküle nem tudnád élni az életed, s szabályoz. Fordíts meg mindent. Ők nem tudnának létezni nélküled,k ha nem lennél hajlandó eltartani őket, meg ezt a szar rendszert, amiben ragyogóan ingyenélnek. Cserébe rengeteg hígfost kapsz az agyadba, hogy miuről mit kell gondolnod.

A gyógynövényekről, gyuribácsiról meg annyit, hogy bátorság. Egyrészt az is jelent valamit, ha beteg lettél, az meg hogy mivel kezeled, miért kérdés? A helyén kezeld! Mi okozta? Ha rájöttél, ott a megoldás.

Nagyon sok gyógynövénnyel volt már dolgom, sokat fogélalkozom vele, de nem gyuribácsi és antalvali forrásból. Kezembe veszem, kifőzöm, kipróbálom, vagy megeszem. Természetesen nem vagyok hülye, tudom, hogy mi mérgező, így gombákat is bátran szedek gyermekkorom óta.

Nyitott kapukon dörömbölsz, gyuribá nbem hiteles. Hidrogénperoxidot innál? Én már ittam mérsékletesen, mert a kíváncsiság :cool:

#98233 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 12. 19:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 12. 19:56

Leírom, hogy működik, mert van közöm hozzá. Inkább engem kérdezz, mert mindkét oldalt olvasom, de ahogy a mondás tartja, a markáns vélemény megfogalmazásához kell a saját bőrön.
Külsőleg működik. Tényleg nem vicc, nagyon régi háborúkban nem volt más megoldás. Teniszkönyököm pár nap alatt elmúlt, zúzódások fakitermelés közben s egyéb sérülések teljesen faszán megoldva. Csak a gyökeret használtam péppé zúzva és borogatva, nagyon durván hat.

Na pont ezért nem mertem kipróbálni belsőleg a levelét étkezés céljára.
Sajnos nem fogod a lényeget, nem két oldal létezik, de nem is három. Csak egy oldal vesz körül.
Nincs olyan, hogy fidesz, mszp, jobbik, stb hülye pártok. Csak egy van és az körbevesz, igyekszik veled elhitetni, hogy nélküle nem tudnád élni az életed, s szabályoz. Fordíts meg mindent. Ők nem tudnának létezni nélküled,k ha nem lennél hajlandó eltartani őket, meg ezt a szar rendszert, amiben ragyogóan ingyenélnek. Cserébe rengeteg hígfost kapsz az agyadba, hogy miuről mit kell gondolnod.

A gyógynövényekről, gyuribácsiról meg annyit, hogy bátorság. Egyrészt az is jelent valamit, ha beteg lettél, az meg hogy mivel kezeled, miért kérdés? A helyén kezeld! Mi okozta? Ha rájöttél, ott a megoldás.

Nagyon sok gyógynövénnyel volt már dolgom, sokat fogélalkozom vele, de nem gyuribácsi és antalvali forrásból. Kezembe veszem, kifőzöm, kipróbálom, vagy megeszem. Természetesen nem vagyok hülye, tudom, hogy mi mérgező, így gombákat is bátran szedek gyermekkorom óta.

Nyitott kapukon dörömbölsz, gyuribá nbem hiteles. Hidrogénperoxidot innál? Én már ittam mérsékletesen, mert a kíváncsiság :cool:

Nem írtad le hogy működik, csak azt bizonygattad hogy higgyünk benne. Barom vagy :)

#98234 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 12. 19:27

Teljesen felesleges egyáltalán, bármilyen hasonló témában csak megfontolni, hogy foglalkozz azzal amit guga ír, mert teljesen meddő.

Idézet

#98235 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 12. 19:57

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 12. 20:27

Teljesen felesleges egyáltalán, bármilyen hasonló témában csak megfontolni, hogy foglalkozz azzal amit guga ír, mert teljesen meddő.

Elolvastam. Adtam neki még egy sokadik esélyt :) teljesen hiába

#98236 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 12. 23:53

Ma is kár volt ide benéznem :(
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#98237 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 13. 00:25

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 08. 13. 00:53

Lehet csak Linuxoztak :-D
Make love not Wor.

#98238 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 13. 05:51

Dehogyis, megtudhattad hogy gyuribácsi csaló

#98239 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 13. 08:31

Akkor nézz inkább ebbe! ;)
https://www.youtube....h?v=3JYpJFDyRfw

Szerkesztette: chris77 2016. 08. 13. 08:51 -kor

#98240 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 13. 08:50

Amúgy arra mit mondott a nepper, hogy ha indításkor nem adsz gázt akkor leáll? Az nem az AC pumpa miatt van?

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4910
  • 4911
  • 4912
  • 4913
  • 4914
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.