HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4920
  • 4921
  • 4922
  • 4923
  • 4924
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#98421 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 08. 16. 16:44

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 16. 17:38

Ja, hanyag :nevet:

De főleg eLLeganciával :)

Ha neked lehet ilyet, akkor bárkinek nem, vagy csak nekem nem?

#98422 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 16:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 16. 17:38

Bammeg, én azt mondom

Van egy haverom, tűzoltó volt, majd katasztrófavédelem, törölte az összes videóját, mert egy rendőr baszakodni kezdett vele, aki "rendszeresen" nézte a videóit. Most már csak egy zárt csoportba a fácsén tol fel videókat. Kicsit gyenge emberileg, gondolom nem véletlenül kötött ki ezen a pályán, sok a hiszti nyilvánosan, meg hogy sajnáljuk őt. Nem csak a YT tud olyat, hogy pár bejelentésre valakit lekúrni végleg, maguk az emberek is elintézik, mert olyan kibaszott rossz szándék van jelen és igény az ilyesmire, hogy ez már mindennapos, rendszeres. S ezt meg tudják fogalmazni és érvekkel alátámasztani. Apró kérdés, mi a fasznak nézi, ha így kiakasztja, mi a motivációja bazdmeg, hogy ennyi energiát fektet bele, hogy valakit kitíltsanak a YT-ról?

Ez a világ kibaszottul beteg, de ez csak rosszabb lesz.

#98423 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 17:07

Nem tartok már igaznak semmit abból amit előadsz. Viszont vicces, hogy a plebhorda, akik ott rajonganak érted, ők igen.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98424 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 08. 16. 17:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 16. 17:43

Jó fej volt, leírta, hogy engem nem fognak megölni, mert rendes ember vagyok, s ezt garantálja.

Igen, ez így műxik :-D Főleg az jut eszembe róla, mikor mi adjuk elő sok évig épített ilyenolyan profilokkal ugyanezt a hülyék oldalain. És én mennyire be tudom tippelni előre, hogy vajon mi lehet a név mögött akik most a Facse csoportokba jelentkeznek. Sok gerillamarketingest már lassan a profilképéről.
Make love not Wor.

#98425 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 17:11

Nem tudom mi volt a katasztrófavédelmes videókban, de simán lehet, hogy nem publikusak.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98426 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 17:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 16. 17:54

Ez a világ kibaszottul beteg, de ez csak rosszabb lesz.

Mert azzá teszed és azt akarod, hogy így legyen.
Make love not Wor.

#98427 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 17:13

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 16. 18:11

Nem tudom mi volt a katasztrófavédelmes videókban, de simán lehet, hogy nem publikusak.

Majd én is írok olyat, hogy lehet, hogy erre jönnek, de lehet, hogy nem, mert z dolgoktól függ és valami történik majd és lehet lesz valahogy :-D Aztán guga erre olyan elméletet épít, hogy a fal adja a másikat.
Make love not Wor.

#98428 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 17:14

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 16. 18:07

Nem tartok már igaznak semmit abból amit előadsz. Viszont vicces, hogy a plebhorda, akik ott rajonganak érted, ők igen.

Ettől függetlenül nincs garancia arra, hogy, amit te magad tartasz igaznak az az.
Én ezen minden nap elgondolkodok, s nem merülök bele a magabiztosságba, mert az nem igazság, hanem elvakultság.
Nem veszem figyelembe a pozitív visszajelzéseket, sőt undorítóak, de udvariasan válaszolok rá.

Nem horda, egyszerűen kíváncsiak, mint te vagy én. S nem mindegy, hogy ki és mire kíváncsi, s itt most nem fogok Filmkiller irányba menni. De létező jelenség és nő folyamatzosan, ahopgy én is.,

#98429 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 17:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 16. 18:14

Ettől függetlenül nincs garancia arra, hogy, amit te magad tartasz igaznak az az.

Pedig mi tudunk magyar kártyával pénzt kivenni Hollandiában, arról meg szerintem rajtad kívül senki nem gyártott elméletet, hogy mi lesz itt a világ sorsa.
Make love not Wor.

#98430 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 17:21

Azt meg, hogy valami orosz parancsnok mit gondol Nato állam megtámadásárol, megint csak hanyagolható tényező. De ami röhejesebb, gondolod, hogy a téged lelövő Másenkát gecire érdekelni fogja egy noname orosz katonacsaj által ígért védelem?

Idézet

#98431 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 17:27

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 16. 18:21

Azt meg, hogy valami orosz parancsnok mit gondol Nato állam megtámadásárol, megint csak hanyagolható tényező. De ami röhejesebb, gondolod, hogy a téged lelövő Másenkát gecire érdekelni fogja egy noname orosz katonacsaj által ígért védelem?

Guga VIP ember lett, elsőnek fogják kimenteni. Ezt is kiszínezte nahh. Én meg gyereknek nyomtatok kifestőt, az is színezhet :-D
Make love not Wor.

#98432 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 17:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 16. 18:14

Én ezen minden nap elgondolkodok, s nem merülök bele a magabiztosságba, mert az nem igazság, hanem elvakultság.
Nem veszem figyelembe a pozitív visszajelzéseket, sőt undorítóak, de udvariasan válaszolok rá.

Nem horda, egyszerűen kíváncsiak, mint te vagy én. S nem mindegy, hogy ki és mire kíváncsi, s itt most nem fogok Filmkiller irányba menni. De létező jelenség és nő folyamatzosan, ahopgy én is.,

Vannak a kíváncsiak, akik normálisak, meg a javarészt kisebbségiek, akiknek már a nevéből látszik, hogy fogyatékkal élő.

Idézet

#98433 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 18:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 16. 18:15

Pedig mi tudunk magyar kártyával pénzt kivenni Hollandiában, arról meg szerintem rajtad kívül senki nem gyártott elméletet, hogy mi lesz itt a világ sorsa.

Pénzt kivenni én is tudtam, nem figyeltél. A pénz kivételéért fizetnem kellett OV-nak :cool:
Fizetni viszont ingyenesen csak a Lidl-ben tudtam.
Albert Heijn ilyenek, meg az összes bolt, az OTP kártyámmal körberöhögtek, de ez nyilván hihetetlen, szó szerint hazugságként hangzik, és egyébként is minek írnám le ide, ha nem így történt volna?
Hja, szeretek hazudni :Đ

Szarnak Hollandiában az OTP mászterkárdra, a Lidl viszont elfogadja, ezt még Szlovákiából, Ausztriából és Németországból tudom.
Tulipánoknál is működött.
De nyilván olyan hülye vagyok, hogy még egy bankártyát sem tudok használni :omg:

Ki szeretne helyettem elmenni a kurva anyjába és még egy falatot sem ittam.

#98434 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 18:25

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 16. 18:43

Vannak a kíváncsiak, akik normálisak, meg a javarészt kisebbségiek, akiknek már a nevéből látszik, hogy fogyatékkal élő.

S ezt te fogod eldönteni, kategorizálni, vagy te magad is egy kategória vagy? Ki és mi alapján normális számodra?
Veszélyes a téma, mert én tudom tágítani, te meg ellenkezni, mert nem fér bele abba, amit megtanultál.
Bizonyos szempontból az oktatás hiányossága és az emberi jellem ugyanaz, kicsinyes, sekélyes, de büszke.

#98435 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 18:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 16. 19:25

S ezt te fogod eldönteni, kategorizálni, vagy te magad is egy kategória vagy? Ki és mi alapján normális számodra?
Veszélyes a téma, mert én tudom tágítani, te meg ellenkezni, mert nem fér bele abba, amit megtanultál.
Bizonyos szempontból az oktatás hiányossága és az emberi jellem ugyanaz, kicsinyes, sekélyes, de büszke.

Nem tudod.

Idézet

#98436 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 18:33

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 16. 18:21

Azért csak óvatosan, elég volt a nevére kattintanom. A kedvelt videók beszédesek, linkeljem?
Nekem tök mindegy, hogy a magabiztosságod mennyi szempillantás alatt omlik össze, de az viszont nem, ha egy orosz parancsnok válaszol, hogy nem vagyok veszélyben, mert pl. hamarosan jönnek. S még rá is kérdez, hogy honnan ismerem a szláv nyelvet. Ugye nem haragszol, ha picivel több hangsúlyt fektetek az Ő mondataira, mint a te tartalék lángon égő és tartalmatlan kijelentéseidre?

Ez a csaj elég sok dolgot elárult, akár szándékosan, akár nem.
Bárki elolvashatja, hisz nyilvánosak a kommentek.
Nem hülyézett le, nem volt ilyen kényszere, persze első dolga volt leírni, hogy iskolázott ember.

#98437 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 18:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 16. 19:25

Bizonyos szempontból az oktatás hiányossága

Te beszélsz oktatásról?
Make love not Wor.

#98438 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 18:39

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 16. 19:33

Azért csak óvatosan, elég volt a nevére kattintanom. A kedvelt videók beszédesek, linkeljem?

Linkeld és foglald össze max fél oldalban, hogy miről beszél.
Make love not Wor.

#98439 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 18:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 16. 19:33

Nekem tök mindegy, hogy a magabiztosságod mennyi szempillantás alatt omlik össze, de az viszont nem, ha egy orosz parancsnok válaszol, hogy nem vagyok veszélyben, mert pl. hamarosan jönnek. S még rá is kérdez, hogy honnan ismerem a szláv nyelvet. Ugye nem haragszol, ha picivel több hangsúlyt fektetek az Ő mondataira, mint a te tartalék lángon égő és tartalmatlan kijelentéseidre?

Ez a csaj elég sok dolgot elárult, akár szándékosan, akár nem.
Bárki elolvashatja, hisz nyilvánosak a kommentek.
Nem hülyézett le, nem volt ilyen kényszere, persze első dolga volt leírni, hogy iskolázott ember.

Persze, nyugodtan higgy el az interneten, bármit amiről szeretnéd, hogy igaz legyen, vagy amitől félsz, hogy igaz lehet. Az meg, hogy az én kijelentéseimről mit gondolsz, sose igazán érdekelt.

De hogy megint a nem gondolkodást reklámozod, szánalom.

Idézet

#98440 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 16. 18:41

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 16. 19:30

Nem tudod.

Tömegszázalékról is kussolt, majd fel év múlva kidumálta, hogy átvitt értelemben mondta. Hjahh. Amikor még kielemztem, akkor eszébe sem jutott, hogy ez tudományos kérdéskör, mert ahhoz is hülye, csak a netes megmondásokat idézte. Oktatás hiányossága, de három diploma már király :-)
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4920
  • 4921
  • 4922
  • 4923
  • 4924
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.