HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4925
  • 4926
  • 4927
  • 4928
  • 4929
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#98521 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 08. 17. 14:01

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 17. 14:57

Azt adom azért, hogy te szemre diagnosztizálod a daganatos megbetegedéseket.

Főleg ha jó 1 éves borjú volt. Ideje nincs betegnek lenni :-D
Make love not Wor.

#98522 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 08. 17. 14:59

de te többet tudsz mindenről két hét után...

Nem kell ahhoz két hét se :-D Ellenben megkérdezhetnéd a témáról.
Make love not Wor.

#98523 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 17. 14:51

...
Nagy lófaszt, ott is a pénz működik, pénzért bárki bármi felett szemet húny. Néha egy kirakatper, hogy a nép lássa, meg igényli is :omg:

...

Egyszer epp azt bizonygattad, hogy ott aztan minden szabalyt betartanak, multikulti, nem engedi meg maganak a hibazast, nem eri meg, hogy megbasszak, a kempingben is x nm/fo, kevesebb nem lehet, mert ott nem szarozik a rendor... (aztan persze lattuk milyen szellosen laktatok, meg a jarulekfizetessel kapcsolatban is volt ketkedes).
Lehet, hogy hirtelen, erzelmektol vezerelve, keves informacio alapjan jelentesz ki axiomakent dolgokat?
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#98524 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 14:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 17. 14:28

Má bocs, nekem elég volt a hollandiai tapasztalat a sertés és marhavágóhídról, meg a cég reklámfilmje, na az tényleg egy kiba nagy hazugság.
A kezeim alatt nem egy csontrákos, daganatos tehén ment át, kurva sok :-D akikkel együtt laktam, azok sertés vágóhídon voltak, bele sem mertek vágni a daganatos részekbe, mert valami bűzös geci zöld takony folyt ki belőle. Ez, hogy Kínából indítják a hajót s azokon nevelik, mire ideér eléri a vágósúlyt, valahol van alapja.

Nem simán behazudják, kérd be magad a feketelistás kínai éttermek csoportba és lesd meg a videókat :nevet:
Ott sok ember van jelen, nyilván azzal a céllal, hogy egymást áltassák a hazugságokkal.
Te vagy nagyon naiv, mert igényli a biztonságtudatod, hogy ilyesmi ne történhessen meg veled.

forrás?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#98525 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 14:04

Azt adom azért, hogy te szemre diagnosztizálod a daganatos megbetegedéseket.

A mainstream média soha nem releváns, az meg hogy szemre minden 10. marha csontjain, bordáin 5 teniszlabda dudorodik, hát teljesen természetes, a fogyasztói társadalom szerves része, nincs ezzel baj :-D ez nem diagnosztika, puszta ösztön, hogy valami nem stimmel, s nem eszem meg :nevet:

#98526 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 14:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 17. 15:01

Főleg ha jó 1 éves borjú volt. Ideje nincs betegnek lenni :-D

Növendék borjúkat vágnak mindenhol, kivéve egy helyet, ahol már tőgyesek is vannak.

#98527 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 14:06

Gondolom az, hogy Kína inkább importál sertést, mint exportál a háttérhatalmak hazugsága:

http://www.agroinfor...husra-27843-001

Ez meg ilyen EUs pénzes háttérhatalmi ármánykodás lesz, kiviszik a fasza magyar tehent (amit Putyinék egyértelműen innen nyúltak le, és ezzel sem mi építjük a jó magyar-kínai kapcsolatot), felénk meg dől a gagyi szintetikus kínai.

Összevissza hazudnak, Kína tele van mindenfélével, mit akarnak az ausztrál importtal? Biztos valami fejesnek (aki a kampósorrú rokkenrollerbilleberger) a haverja és így KELL csinálni, hogy elvigyék az állam pénzét. Ami majd jól elértéktelenedik.
Make love not Wor.

#98528 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 14:07

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 17. 15:04

A mainstream média soha nem releváns, az meg hogy szemre minden 10. marha csontjain, bordáin 5 teniszlabda dudorodik, hát teljesen természetes, a fogyasztói társadalom szerves része, nincs ezzel baj :-D ez nem diagnosztika, puszta ösztön, hogy valami nem stimmel, s nem eszem meg :nevet:

Szerintem kevesen esznek konkrétan csontot. Amiről a hátszín szeleteket vágta ma a hentes, azon se volt semmilyen daganat.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98529 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 14:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 17. 15:06

Növendék borjúkat vágnak mindenhol, kivéve egy helyet, ahol már tőgyesek is vannak.

Idejük sincs akkor elrákosodni tömegesen.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#98530 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 14:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 17. 14:44

Akkor jó étvágyat a sertés és marhahúshoz, de a helyedben a csirkét is kerülném :Đ
Vegánoknak sem jó a földi élet, szarrá vegyszereznek mindent, mennyiség, tömeg, valahogy ki kell szolgálni az igényeket.
Persze vannak előírások és a nagypályások, akik bármit megkerülhetnek, megveszik aprópénzen még azt is, aki a törvényeket hozza :-D

Ez nem ma kezdődött, örök téma.

jó étvágyat az ötvenforintos sörhöz, meg a műanyagjoghurthoz, meg a konzervekhez

#98531 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 14:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 17. 15:06

Ez meg ilyen EUs pénzes háttérhatalmi ármánykodás lesz, kiviszik a fasza magyar tehent (amit Putyinék egyértelműen innen nyúltak le, és ezzel sem mi építjük a jó magyar-kínai kapcsolatot), felénk meg dől a gagyi szintetikus kínai.

Összevissza hazudnak, Kína tele van mindenfélével, mit akarnak az ausztrál importtal? Biztos valami fejesnek (aki a kampósorrú rokkenrollerbilleberger) a haverja és így KELL csinálni, hogy elvigyék az állam pénzét. Ami majd jól elértéktelenedik.

kurvajó, hogy már osztja az észt :-D

#98532 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 14:13

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 17. 15:04

A mainstream média soha nem releváns, az meg hogy szemre minden 10. marha csontjain, bordáin 5 teniszlabda dudorodik,

Most akkor ebből jött a zöld és nem merték megvágni? Ki a fene vágna csontot? Nem értem. Azt majd valaki okosabb kimagyarázza, hogy a csontrák dudor-e, de lehet, hogy nem is. Én meg nem akarok gugás lenni és eszet osztani róla :-D

Kérdés mibe kössünk még bele, mert...

1. az genny
2. csonton dudor viszont nem daganat
3. daganatból nem folyik zöld trutyi
4. csontrák sem dudor és abból sem folyik

Cáfoljatok meg...
Make love not Wor.

#98533 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 14:13

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 08. 17. 14:59

Jaja, de te bezzeg a filléres kajákkal ezt elkerülöd. Azok olyan szarok, hogy még csontrák se jut bele? :D Ne légy már megint ilyen kibaszott okos.
Tudod az én feleségem, állatorvos és hatósági állatorvosként dolgozott szülés előtt, többek közt húsüzemeket is ellenőrzött, de te többet tudsz mindenről két hét után...

3 hónapot voltam marhavágóhídon, minden nap jelen volt az állatorvos, csak faszságokra reagált.
Pl. hogy a kötöző madzagokat ne aggassák az emberek kényelmesen egy fém csőre maguk mögé. De érted, 25 éves a cég, kurva régen jelen van az állatorvos, és akkor jut eszébe :-D volt ott gond a brutális agyament faszságai miatt bőven. Az egyik lengyel cigány pont emiatt a hülyeség miatt akadt ki brutálisan és borult el az agya, meg vágott hozzám egy kurva nagy húskampót, holott semmi közöm nem volt a történésekhez.

Na de felesleges bármiről beszélnem, mert itt rajtam kívül mindenki realitás, én meg hülye vagyok.
Rosszul látom nyilván, rosszul értelmezem, meg hasonlóak, de azt azok mesélték el, akik már 10 éve jelen vannak Hollandiában, hogy a holland az nagyon hülye, s ezt én is tapasztaltam. Az egyiket megtanítják szöget beverni, s abban nagyon jó, de kihúzni nem tudja, arra külön embert kell alkalmazni.

Egyébként érdekes a holland gyarmatosítás jelenleg. Nem mennek sehova, mi megyünk oda :-D

Emiatt is szeretnék elmenni kínaiba melózni, mert szeretném megtapasztalni belülről.

#98534 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 14:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 17. 15:13

Most akkor ebből jött a zöld és nem merték megvágni? Ki a fene vágna csontot? Nem értem. Azt majd valaki okosabb kimagyarázza, hogy a csontrák dudor-e, de lehet, hogy nem is. Én meg nem akarok gugás lenni és eszet osztani róla :-D

Kérdés mibe kössünk még bele, mert...

1. az genny
2. csonton dudor viszont nem daganat
3. daganatból nem folyik zöld trutyi
4. csontrák sem dudor és abból sem folyik

Cáfoljatok meg...

Én nem fogom megcáfolni, mondtam, hogy jó étvágyat :cool:

Illetve ne keverd.

Zöld trutyi csak sertésvágóhídon volt, de ott is csak ilyen daganatokból, kollégák mesélték és az nem csont volt.

Nekem kötelező volt láncfűrésszel átvágni a daganatos csontokat is, de abból semmi nem folyt.

5db teniszlabda a csontokon semmiség :cool:

Majd posztold ki a fészbukon, hogy melyik étteremben mit rendeltél, aztán a chemoterápiát is a végén :Đ
Na jó, ez egy kicsit gonosz volt, szerintem ez simán bevállalható, fogyasztható.

Kár, hogy a topiklátogatók közül egyetlen napot sem dolgozott senki ilyen helyen, mert mindjárt visszavenne arcból és leülne, hogy bammeg ezt nem hiszem el :omg:

Észt osztani fotelből klaviatúrával?

Ha bárki társul mellém egy hónapra kínai étterembe, bevállalom és filmezni fogok :cool:

#98535 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 14:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 17. 15:13

Pl. hogy a kötöző madzagokat ne aggassák az emberek kényelmesen egy fém csőre maguk mögé. De érted, 25 éves a cég, kurva régen jelen van az állatorvos, és akkor jut eszébe :-D

Vágóhídból kiindulva nem akkor jutott eszébe, hanem 25 év alatt sem tanulta meg a paraszt, Te meg újként is rögtön hülyeséget csináltál. Mert úgy kényelmesebb. Amúgy biztos jó oka volt rá, de ezek szerint mégis akadt ellenőrzés?
Make love not Wor.

#98536 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 14:20

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 17. 15:08

Idejük sincs akkor elrákosodni tömegesen.

Ugye, hogy valami nem stimmel? :cool:

#98537 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 14:21

És a kínából malachajózást is ott láttad a vágóhídon?

Idézet

#98538 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 14:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 17. 15:20

Ugye, hogy valami nem stimmel? :cool:

Így is mondhatjuk, egyszerűen túlszínezed.

Idézet

#98539 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 14:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 17. 15:18

Zöld trutyi csak sertésvágóhídon volt, de ott is csak ilyen daganatokból, kollégák mesélték és az nem csont volt.

Nekem kötelező volt láncfűrésszel átvágni a daganatos csontokat is, de abból semmi nem folyt.

5db teniszlabda a csontokon semmiség :cool:

Kár, hogy a topiklátogatók közül egyetlen napot sem dolgozott senki ilyen helyen, mert mindjárt visszavenne arcból és leülne, hogy bammeg ezt nem hiszem el :omg:

Észt osztani fotelből klaviatúrával?

Szóval mesélték. Ezek szerint azok sem tudták, hogy az nem is daganat, de látszik, hogy torzult az információ. Valami volt valahol, tehát rákos.

Igaz az nem láncfűrész volt, de ezen már nem akadunk fenn :-D de melyik csontot mondod? Előbb még borda volt, az nem szokták átvágni. Mármint megint nem tudom melyik részről és technológiáról beszélsz. Bontás, hasítás? Merről merre vágtad? Lehet a holladok olyat is csinálnak, amit nem tudunk...

És feltehetem a kezem? Majdnem dolgoztam ott, elvégre fényképen láttam féldisznót.
Make love not Wor.

#98540 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 17. 14:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 17. 15:18

...
Majd posztold ki a fészbukon, hogy melyik étteremben mit rendeltél, aztán a chemoterápiát is a végén :Đ
Na jó, ez egy kicsit gonosz volt, szerintem ez simán bevállalható, fogyasztható.

...
Ha bárki társul mellém egy hónapra kínai étterembe, bevállalom és filmezni fogok :cool:

- csak akarni kell es nem lesz baj.
- Jahno dolgozott mar vagohidon, tobbet mint te, parszor mondta is
- mi ez a kinai fetis? miert vennenek fel? max egy magyar lanyt segiteni az eladasban, ha nagyon szarul beszelik a nyelvet. egyebkent megoldjak nacion belul.
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4925
  • 4926
  • 4927
  • 4928
  • 4929
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.