HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4952
  • 4953
  • 4954
  • 4955
  • 4956
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#99061 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 08. 23. 19:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 23. 20:47

De te zsigerből tolod a kibaszott rosszindulatod, mert igényed csak erre van, információ mentesen :nevet:
Fogalmad sincs, hogy miről van szó, simán benyögöd, mert egy kibaszott rosszindulatú fasz vagy.
Nem fogsz változni, sajnos ez így marad. Tudomásul vettem :cool:

Nem én fogok bejárni hozzád okádni, hanem te :nevet:
Sajnos el kell viselnem téged, mert nem fogsz tágulni, a társadalmi beidőgzésed csak úgy fog működni, hogy legyen kit lehánynod, mert igényled. Beteg vagy, de leszarom, mert nem én vagyok beteg :nevet:

Lusta naplopó vagy. A helyedben felkötném magam. Se tanulni, se dolgozni, csak egész nap a pia.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#99062 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 20:00

Suttyókám mondom nem a youtube-os birkák vannak itt. Te rakod fel önként, meg énekled, hogy munka helyett otthon vered, meg szlopálsz, akkor legalább annyi beleférhetne, hogy megcsinálod. Inkább hablatyolsz össze-vissza. Nejed legalább nem akkora szar darab mint te, hanem munka mellett is kifest, kertet rendez, gondoskodik a gyerekekről.

Mindenesetre ha már felszórsz kismillió dolgot a gombokért amit a tecső fizet, akkor ne rovázzál, ha kommentelik.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99063 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 20:08

A profi informatikus

#99064 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 20:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 23. 20:58

Lusta naplopó vagy. A helyedben felkötném magam. Se tanulni, se dolgozni, csak egész nap a pia.

Őőőő, amikor tanultam, amikor dolgoztam az nem kivétel :-s :-D Leszarom, hogy mit gondolsz :-s miért :-s :nevet: hát, mert nem én járkálok utánad a te topikodba csühögni :nevet: meg bizonyítani, te jársz szünet nélkül az én faromba :cool:

#99065 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 20:13

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 23. 21:00

Suttyókám mondom nem a youtube-os birkák vannak itt. Te rakod fel önként, meg énekled, hogy munka helyett otthon vered, meg szlopálsz, akkor legalább annyi beleférhetne, hogy megcsinálod. Inkább hablatyolsz össze-vissza. Nejed legalább nem akkora szar darab mint te, hanem munka mellett is kifest, kertet rendez, gondoskodik a gyerekekről.

Mindenesetre ha már felszórsz kismillió dolgot a gombokért amit a tecső fizet, akkor ne rovázzál, ha kommentelik.

Valamit muti otthonról :cool:

Hja, hogy nem, akkor :-s
Hozzászólásaid értéke nulla értékkel bír, nagyon ne csodálkozzál rajta, ha hetekig, hónapokig magára hagyom a társaságot, akiknek más célja nincs, mint az erkölcsi leépítés :nevet:

Mi rendben vagyunk, és ti?

Aki be meri mutatni, le meri írni, az nyilatkozzon, de egyelőre a selejt rugózik azon, ami egészben van :cool:

Lehet ellene tenni, tessék megmutatni :Đ

Nem fog menni sajnos :nevet:

#99066 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 20:17

Ugyan, már ez a fasz szöveg már általános iskolában is csak teféle suttyókon működött.

Viszont én nem verem a faszom egésznap piázva otthon, meg nem töltök fel gombokért a csőre videókat.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99067 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 20:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 23. 21:09

Őőőő, amikor tanultam, amikor dolgoztam az nem kivétel :-s :-D Leszarom, hogy mit gondolsz :-s miért :-s :nevet: hát, mert nem én járkálok utánad a te topikodba csühögni :nevet: meg bizonyítani, te jársz szünet nélkül az én faromba :cool:

Angolul megtanultál már? Vagy csak ittál?

#99068 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 20:20

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 23. 21:13

Valamit muti otthonról :cool:

Hja, hogy nem, akkor :-s
Hozzászólásaid értéke nulla értékkel bír, nagyon ne csodálkozzál rajta, ha hetekig, hónapokig magára hagyom a társaságot, akiknek más célja nincs, mint az erkölcsi leépítés :nevet:

Mi rendben vagyunk, és ti?

Aki be meri mutatni, le meri írni, az nyilatkozzon, de egyelőre a selejt rugózik azon, ami egészben van :cool:

Lehet ellene tenni, tessék megmutatni :Đ

Nem fog menni sajnos :nevet:

Ha kitereted az életedet ne rinyálj hogy kritizálják.
2013 miatt mikor kérsz bocsánatot?

#99069 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 20:22

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 23. 21:17

Ugyan, már ez a fasz szöveg már általános iskolában is csak teféle suttyókon működött.

Viszont én nem verem a faszom egésznap piázva otthon, meg nem töltök fel gombokért a csőre videókat.

De nem is én próbálom megoldani, megítélni, elítélni a te életed, s igényem sincs ilyesmire, hogy ezáltal különb embernek gondoljam magam. Egyébként hajrá, bátorság, mesélj, fotózz, filmezz. A háttérből észt osztani, nem egy nagy mutatvány. Azt tudom, hogy igény van rá, de kimozdulni onnan soha senki nem fog, ezért értéktelen, nulla :cool:

Nem vagyunk egyenrangú küzdőfelek :Đ
Majd legközelebb.

Majd, ha annyi infót adsz át magadról, mint én neked. Addig ne velem küzdj, hanem a többi selejttel :-D az a te pályád, akik ugyanúgy elbújnak, mint te.

#99070 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 20:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 23. 21:20

Ha kitereted az életedet ne rinyálj hogy kritizálják.
2013 miatt mikor kérsz bocsánatot?

A vicc, hogy még csak kritizálva se volt, csak meg lett említve, ha már hónap szám nem csinál semmit, akkor akár meg is csinálhatná. Erre jön a hablattyal, hogy ezért nem, azért nem. Ha már szakmája, egy órát se tartana.

Idézet

#99071 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 20:25

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 23. 21:23

A vicc, hogy még csak kritizálva se volt, csak meg lett említve, ha már hónap szám nem csinál semmit, akkor akár meg is csinálhatná. Erre jön a hablattyal, hogy ezért nem, azért nem. Ha már szakmája, egy órát se tartana.

Biztos profi kőműves is, azért nem tudja megcsinálni.

#99072 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 20:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 23. 21:19

Angolul megtanultál már? Vagy csak ittál?

Ugye nem haragszol meg rám, ha leszarom a hozzászólásaidat a jövőben is, ahogy eddig :-D nem én erőlködök nálad, de ez gondolom default.
Anyagcsere, hogy megy? Ha van székrekedés, akkor lesz több probléma is. Csak kérdezz nyugodtan, simán nem kéne székrekedés, meg ilyen lelki problémák megragadása, őrzése, összefügg. De hát én hülye vagyok az ilyesmihez.

Ne is kérdezz :-D

#99073 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 20:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 23. 21:26

Ugye nem haragszol meg rám, ha leszarom a hozzászólásaidat a jövőben is, ahogy eddig :-D nem én erőlködök nálad, de ez gondolom default.
Anyagcsere, hogy megy? Ha van székrekedés, akkor lesz több probléma is. Csak kérdezz nyugodtan, simán nem kéne székrekedés, meg ilyen lelki problémák megragadása, őrzése, összefügg. De hát én hülye vagyok az ilyesmihez.

Ne is kérdezz :-D

Nincs székrekedés, hiába szeretnéd.

Segítek, idézlek

Oké, az idő mindent megold, remélem, hogy stratgomb után lesz még idő netezni, s nem áll le minden szolgáltatás.
Itt és most kijelentem, hogy ha megérjük 2013-at, erről a témáról soha többet nem fogok beszélni.

Csak höööhhhnyeee

Erre a hozzászólásomra bárki, bármikor tud hivatkozni, vagy visszakeresni, s fejet fogok előtte hajtani, hogy faszállat vagyok, elmék orvoshó gyócceré, és agymosásra

#99074 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 20:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 23. 21:22

De nem is én próbálom megoldani, megítélni, elítélni a te életed, s igényem sincs ilyesmire, hogy ezáltal különb embernek gondoljam magam. Egyébként hajrá, bátorság, mesélj, fotózz, filmezz. A háttérből észt osztani, nem egy nagy mutatvány. Azt tudom, hogy igény van rá, de kimozdulni onnan soha senki nem fog, ezért értéktelen, nulla :cool:

Nem vagyunk egyenrangú küzdőfelek :Đ
Majd legközelebb.

Majd, ha annyi infót adsz át magadról, mint én neked. Addig ne velem küzdj, hanem a többi selejttel :-D az a te pályád, akik ugyanúgy elbújnak, mint te.

Itt csak te próbálsz küzdeni, én leszarlak. Nekem nem célom a hozzád hasonló suttyókat szórakoztatni. Elbújva is nyilván nagyon elvagyok, miután személyesen ismersz.

Nem ítélem meg az életedet, már kiírtad magad teljesen az emberek közül számomra évekkel ezelőtt. Volt olyan amiben gondoltam segítek, de mivel te inkább agyatlanul csinálsz mindent, majd megoldod azt is. Ha meg nem tetszik, hogy beszólnak a filmeidre, vagy a szövegedre, akkor maradj a youtube-on a quality társaságban. Te nem bírod ki, hogy ne írogass ide, mi elvoltunk itt nélküled is.

Idézet

#99075 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 20:32

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 23. 21:29

Itt csak te próbálsz küzdeni, én leszarlak. Nekem nem célom a hozzád hasonló suttyókat szórakoztatni. Elbújva is nyilván nagyon elvagyok, miután személyesen ismersz.

Nem ítélem meg az életedet, már kiírtad magad teljesen az emberek közül számomra évekkel ezelőtt. Volt olyan amiben gondoltam segítek, de mivel te inkább agyatlanul csinálsz mindent, majd megoldod azt is. Ha meg nem tetszik, hogy beszólnak a filmeidre, vagy a szövegedre, akkor maradj a youtube-on a quality társaságban. Te nem bírod ki, hogy ne írogass ide, mi elvoltunk itt nélküled is.

Meg kémkedni jár utánunk az autóstopicba, annyira nincs élete :-D

#99076 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 08. 23. 21:26

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 23. 19:01

Olyan melót sosem vállaltam be, ahol dokumentálni kellett. Probléma van?

Mondjuk IPcímeket meg ezt-azt néha nem árt összeírni, de én inkább a doksi olvasására gondoltam. Igaz az IPvel sem volt bajod, frissítés nélkül alap IPvel jelszóval toltad ki a routereket, "oszt megy". Többek közt ezért is voltál kontár.
Make love not Wor.

#99077 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 21:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 23. 21:29

Jobban belegondolva a Gönczyben is szerelhetünk sör mellett a sarokban :-D
Make love not Wor.

#99078 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 21:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 23. 22:27

Jobban belegondolva a Gönczyben is szerelhetünk sör mellett a sarokban :-D

De ha ideadod a cuccot megcsinálom magamnak. :)

#99079 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 21:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 23. 21:29

...

Te viszonylag könnyen megúsztad, nekem rögtön rákot kívánt.

Idézet

#99080 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 23. 22:24

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 23. 22:34

Te viszonylag könnyen megúsztad, nekem rögtön rákot kívánt.

Jó, de aztat gyógyítja a bánki füvesasszony. Én mondjuk kezdek szoponi valami faszom bajjal, de majd jövő kedden okosabb leszek, arra van időpontom dokihoz.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4952
  • 4953
  • 4954
  • 4955
  • 4956
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.