HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4956
  • 4957
  • 4958
  • 4959
  • 4960
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#99141 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 08. 24. 11:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 24. 12:36

Tény, hogy elég sok elborult baromság elhangzik, ami a valóságtól igen messze áll.

Nálam csak az baszta ki a biztosítékod, hogy inkább csak ilyenek. Ahogy blubesz mondta, visszatérhetnénk az antikrisztus előtti mederbe, mert meló meg ezazamaz érdekelne is, csak onnan is pillanat alatt el kezd dőlni a sztorizgatós része, a mindenki hülye része, meg ezek a rákoscsontosbankkártyás és még sorolhatnám még megállapítások, ami akkor is tömény fasság marad.
Make love not Wor.

#99142 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 11:57

Üzenet megtekintéseIdézet: private poruke - Dátum: 2016. 08. 24. 12:43

Lényeg az, amit ti mondtok.

Az lényeg. Mert szerinted?
Make love not Wor.

#99143 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 08. 24. 11:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 24. 12:54

Ahogy gondolod :-D

Miért nem idézed be, ami alátámasztja a mondanivalódat?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99144 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 11:59

Magam hozzáállását elétek tárva, én biztos, hogy 5 percet sem töltenék olyan ember társaságában még online sem, aki folyamatosan hazudik, vetít, ferdít, hülyeségeket beszél. Bár nem vagyok egy tanult ember, de ha az lennék sem lenne olyan igényem, hogy napi szinten.

Mivel ezek a szavak velem kapcsolatban folyamatosan elhangzanak, új játékot játszunk.
Ezek innentől tényekké fognak válni, nem is kell többet erőltetni.
Ez a topik innentől kezdve általam is aláírva, elismerve hazugságokról, ferdítésekről, félinformációkra alapozott, utánajárást soha nem látott kijelentésekre fog épülni. Így, aki továbbra is jelen van, ezt nem tudja szóvá tenni, hisz pontosan tudja, hogy milyen járatra vett jegyet :-D

#99145 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 11:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 24. 12:48

Aki meg tanult ember, s ezzel henceg egy tanulatlan embernek, ne csodálkozzon rajta, ha a tanultsága nevetség tárgya lesz, mert érdemtelen dolgokra használja.

Látod, ez megin az elméd szüleménye.

Én pld. szerintem sosem basztattam a jómunkást és szerintem a tanulással sem hencegtünk. Gömbibá le is írta, hogy szart sem ér a papírja. Meg aztán én is kurva tanult vagyok :-D A szemedben viszont mindig is nevetség tárgya volt, vagy irigységből, vagy piros, sosem fogjuk megtudni, de folyamatosan szapulod ezeket is. Meg persze azt, aki magasabb szinten ért valamihez, mert az ördögtől való.
Make love not Wor.

#99146 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 12:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 24. 12:59

Magam hozzáállását elétek tárva, én biztos, hogy 5 percet sem töltenék olyan ember társaságában még online sem, aki folyamatosan hazudik, vetít, ferdít, hülyeségeket beszél.

Hogy bírod elviselni magad?
Make love not Wor.

#99147 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 12:01

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 24. 12:57

Miért nem idézed be, ami alátámasztja a mondanivalódat?

Mert a hozzáállásod fikarcnyit sem fog változni. Sőt, azt el sem tudom képzelni, hogy mikor jönne el az a pont, amikor azt írnád, hogy guga ez kurva jó volt, és igazad van. Hány éves a topik, s csak a velem való kardozás ment, egyetlen leírt mondatomra sem mondta senki, hogy ebben igazad van. Na innen lehet tudni, hogy valójában miről van szó.

#99148 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 12:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 24. 13:00

Hogy bírod elviselni magad?

Úgy, hogy mindenben (is) kibaszott jó vagyok, így önmagam elviselésében is :-D sőt én szeretek én lenni, szeretek a bőrömben lenni, élvezem az életemet, minden nap jól érzem magamat. Akkor is, ha kibaszott keményen tempózni kell a húsiparban, de itthon is.
Most, hogy mindjárt jön a szlovák meló, már alig várom. Új emberek, új meló, új helyszín. Minden új lesz, lehet újra szlovákul és angolul gagyogni, meg jó sokat röhögni :-D

Na így.

#99149 Felhasználó inaktív   private poruke 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2016. 08. 24. 12:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 24. 11:57

Az lényeg. Mert szerinted?

Kényszeresen akarjátok a magatok igazát ráerőltetni. Holott hagyni kellene csak.

#99150 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 12:12

Üzenet megtekintéseIdézet: private poruke - Dátum: 2016. 08. 24. 13:09

Kényszeresen akarjátok a magatok igazát ráerőltetni. Holott hagyni kellene csak.

Az olyan hülyéknek semmi keresnivalója a világegyetemben, akik szerint a filmstúdió egy bazi nagy haláltábor és az anyaméhben tengervíz van (bálnahúgy included).
Make love not Wor.

#99151 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 12:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 24. 13:01

Mert a hozzáállásod fikarcnyit sem fog változni. Sőt, azt el sem tudom képzelni, hogy mikor jönne el az a pont, amikor azt írnád, hogy guga ez kurva jó volt, és igazad van. Hány éves a topik, s csak a velem való kardozás ment, egyetlen leírt mondatomra sem mondta senki, hogy ebben igazad van. Na innen lehet tudni, hogy valójában miről van szó.

Eleje megint nem igaz. Szerinted amúgy mire kellett volna azt eagálni, hogy ez kurva jó volt?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99152 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 12:20

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 08. 24. 12:42

Srácok ezt most egy kicsit túltoljátok :)

lehet nem neked kívánt rákot, gyermektelenséget, nem téged zsidókémezett le, stb stb
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#99153 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 12:21

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 08. 24. 12:42

Srácok ezt most egy kicsit túltoljátok :)

Egyenlítünk. Izé, visszaütött mert visszaütöttünk, ez már csak ilyen. Vidéki vagy, tudhatnád, hogy innentől az első késelésig meg nem áll a meccs. Ellenben minnyá dolgozom egy csöppet, az használ.
Make love not Wor.

#99154 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 12:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 24. 13:12

Az olyan hülyéknek semmi keresnivalója a világegyetemben, akik szerint a filmstúdió egy bazi nagy haláltábor és az anyaméhben tengervíz van (bálnahúgy included).

Mindig hozzámkeversz dolgokat, mint pl. a filmstúdió, vagy a piramisok.
Erről soha nem beszéltem, nem is érdekel. Hiába szóltam többször, hogy nem társítsd hozzám, maradjunk már a saját faszságaimnál, mert azok tényleg léteznek, de újra azokat a köröket futod le.

Te ezt a helyemben, hogyan kezelnéd?

Mint a világvége gömbinél, de már átragadt macskajanira is. Hányszor írtam le, hogy az összeomlás után minimum 1007 év, de még mindenki előszeretettel köpköd a világvégével, holott ezt a fogalmat ti használjátok, nem én.

#99155 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 12:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 24. 13:20

lehet nem neked kívánt rákot, gyermektelenséget, nem téged zsidókémezett le, stb stb

Lehet, hogy senkinek sem, de azt hiszem, ha a topik tovább marad életben a kelleténél, olyan dolgok fognak napvilágot látni, amihez 5 ember élete kell, mert az enyém kevés.

Miért kívánnák rosszat bárkinek is? Gyógyulást szoktam elősegíteni információkkal, vagy úgy, hogy magam készítem el számára a gyógynövényt, kivonatot, oldatot.

#99156 Felhasználó inaktív   private poruke 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2016. 08. 24. 12:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 24. 12:28

Lehet, hogy senkinek sem, de azt hiszem, ha a topik tovább marad életben a kelleténél, olyan dolgok fognak napvilágot látni, amihez 5 ember élete kell, mert az enyém kevés.

Miért kívánnák rosszat bárkinek is? Gyógyulást szoktam elősegíteni információkkal, vagy úgy, hogy magam készítem el számára a gyógynövényt, kivonatot, oldatot.

Maradj csöndben, hülye vagy, ennyike KépKép

#99157 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 12:30

Gugával vitatkozni hosszú távon már csak azért sem érdemes, mert nem lesz az a szituáció, hogy beismerje hogy tévedett, mert ahhoz túl ostoba. Avmanus biztos kielemezné, hogy mennyi lelki baja van, mert van bőven, de amikor elér a véghgábori magasságba aztán már nem lesz visszaút úgysem. Majd talán elmegy kereket centírozni a szállodába csilliárdokért akkor majd lenyugszik. Addig meg most nagyon vetít, meg majd később is, ez az élete kész.
Persze ha rettenetes baromságot mond nem lehet szó nélkül hagyni, mert ugye az interneten minden visszakereshető, ahogy a mester mondta annó, de azt hinni hogy bármit belát az elképzelhetetlen.

#99158 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 12:33

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 24. 13:25

Erről soha nem beszéltem, nem is érdekel. Hiába szóltam többször, hogy nem társítsd hozzám, maradjunk már a saját faszságaimnál, mert azok tényleg léteznek, de újra azokat a köröket futod le.

Te ezt a helyemben, hogyan kezelnéd?

Mint a világvége gömbinél, de már átragadt macskajanira is. Hányszor írtam le, hogy az összeomlás után minimum 1007 év, de még mindenki előszeretettel köpköd a világvégével, holott ezt a fogalmat ti használjátok, nem én.

Te gerinctelen fasz, sokadjára idézlek:

Oké, az idő mindent megold, remélem, hogy stratgomb után lesz még idő netezni, s nem áll le minden szolgáltatás.
Itt és most kijelentem, hogy ha megérjük 2013-at, erről a témáról soha többet nem fogok beszélni.

Csak höööhhhnyeee

Erre a hozzászólásomra bárki, bármikor tud hivatkozni, vagy visszakeresni, s fejet fogok előtte hajtani, hogy faszállat vagyok, elmék orvoshó gyócceré, és agymosásra

ezt te írtad, nem beragadt, csak letagadod, kiskancsó

#99159 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 12:34

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 24. 13:28

mert geci vagy

#99160 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 24. 12:39

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 24. 13:25

Erről soha nem beszéltem, nem is érdekel.

Dehogynem, ez is a Drábik filmes vagy melyik főfaszkalapos időszakodban volt, ennek a FEMÁSnak a folytatása, hogy a szemétégető mellett IS az épül idehaza:

"De arra sem tudsz magyarázatot adni, hogy miért épült amcsiban 800db fema tábor koporsókkal hegyekben az udvarán, s miért aktiválták őket december hetedikén.

Barátom ezekben a dolgokban nem hinni kell, mert amit látsz abban minek hinni?"
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4956
  • 4957
  • 4958
  • 4959
  • 4960
  • Utolsó »