HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4961
  • 4962
  • 4963
  • 4964
  • 4965
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#99241 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 08. 25. 18:07

Na látod, ebben igazad, van annak, hogy részletesen beszéltél a munka nehézségeiről, meg hogy mennyien nem bírják, jó eséllyel segítettél pár embernek, hogy el se induljon, vagy legalább alaposabban utánajárjon a dolognak, mielőtt elindul.

A másik fele meg egyszerű, az emberek hazudnak, szolídabb esetben is színeznek. Érdemes minden információt így nézni.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99242 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 25. 18:07

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 08. 25. 19:01

jo esellyel elered, hogy nem tiszteletbol fognak megagyalni... :)

Ki agyalna meg?
Kínai? Életemet félelemre alapozni, hogy olyan emberektől tartsak, akiket a törvény minden szempontból elítél, de aláírjam a möhőzésed, aki valószínűleg törvénytisztelő, de azt is elismeri, hogy magyarokat szopatni napi 12-14 órában bejelentés nélkül az működőképes és inkább ne szólj szám, nem fáj fejem?

Eldönthetnéd, hogy néha mit szeretnél képviselni, mert kezd érthetetlenné válni.

Ha rólam van szó, legyen minden törvényes.
Ha ilyen témáról, akkor meg ne mozduljak, mert beverik a képem.

Nem az lenne az életszerű, hogy támogatsz?

#99243 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 25. 18:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 25. 19:07

Ki agyalna meg?
Kínai? Életemet félelemre alapozni, hogy olyan emberektől tartsak, akiket a törvény minden szempontból elítél, de aláírjam a möhőzésed, aki valószínűleg törvénytisztelő, de azt is elismeri, hogy magyarokat szopatni napi 12-14 órában bejelentés nélkül az működőképes és inkább ne szólj szám, nem fáj fejem?

Eldönthetnéd, hogy néha mit szeretnél képviselni, mert kezd érthetetlenné válni.

Ha rólam van szó, legyen minden törvényes.
Ha ilyen témáról, akkor meg ne mozduljak, mert beverik a képem.

Nem az lenne az életszerű, hogy támogatsz?

Jó, de ennek nem az a módja, hogy beöltözöl denevéresnek, és a tetőkön ugrálsz. Feljelentést kell tenni az illetékes hivatalnál.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99244 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 25. 18:15

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 25. 19:07

Na látod, ebben igazad, van annak, hogy részletesen beszéltél a munka nehézségeiről, meg hogy mennyien nem bírják, jó eséllyel segítettél pár embernek, hogy el se induljon, vagy legalább alaposabban utánajárjon a dolognak, mielőtt elindul.

A másik fele meg egyszerű, az emberek hazudnak, szolídabb esetben is színeznek. Érdemes minden információt így nézni.

Napi szinten láttam, hogy kicsalták őket a jó kereseti lehetőség reményében, s a lakhatási feltételeket eltitkolva. 1-2 nap, max. egy hét. Ledolgozták, nem fizették ki őket, hazamentek. Ezért felesleges. Nem vagyok önjelölt próféta, de szerintem alapvető emberi erkölcs, hogy ezt szóvá teszem, hogy mielőtt nekivág, alaposan gondolja át, mert több, mint a fele hazamegy napokon belül. Inkább vegyen más irányt, ahol jól érzi magát, kifizetik, megbecsülik.

Mivel mindent a saját szememmel láttam, nekem oda színez mindenki, amit akar :-D
Most is visszamennék melózni az ESA-hoz. Kibaszott kemény munka, de a tisztelet az jár és a verés is. Ezek nem értelmiségi emberek. Marhákat tologatnak, ha legyűrt a földre felsegít és kezet fog veled, egyébként meg kibaszott segítőkészek.

A mai napig kapok tőlük üzenetet, hogy visszamegyek? Na nem azért, mert annyira szeretnek, hanem, mert nekik kell dolgozni, elvégezni azt a melót :nevet:

#99245 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 25. 18:18

Azért hiányzol nekik, mert téged üthettek gond nélkül :)

Idézet

#99246 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 25. 18:20

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 25. 19:14

Jó, de ennek nem az a módja, hogy beöltözöl denevéresnek, és a tetőkön ugrálsz. Feljelentést kell tenni az illetékes hivatalnál.

Most csak a kínai. Én biztos, hogy hivatalos ügyben egy lépést sem teszek, de bíróságra sem megyek. Biztosítottam őket róla, hogy filmezek, a végén megkapják a felvételeket, de ha ennél több dolgom lesz, inkább maradok a bungiban fröccsözni :-D

Az illetékes hivatalnál tegyen feljelentést az, akinek ebben van rutinja, elhivatottsága. Honleánymak van, láttam mit művelt s milyen a háttere.
Nekem nem téma lehúzni a kínaiban 1 hónap szoppantyút, az sem érdekel, ha nem fizet ki meg szar a kaja.
Egy dolog érdekel, hogy jön e velem valaki, s lemeri e írni a végén, hogy színeztem :-D

#99247 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 25. 18:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 25. 19:20

Most csak a kínai. Én biztos, hogy hivatalos ügyben egy lépést sem teszek, de bíróságra sem megyek. Biztosítottam őket róla, hogy filmezek, a végén megkapják a felvételeket, de ha ennél több dolgom lesz, inkább maradok a bungiban fröccsözni :-D

Az illetékes hivatalnál tegyen feljelentést az, akinek ebben van rutinja, elhivatottsága. Honleánymak van, láttam mit művelt s milyen a háttere.
Nekem nem téma lehúzni a kínaiban 1 hónap szoppantyút, az sem érdekel, ha nem fizet ki meg szar a kaja.
Egy dolog érdekel, hogy jön e velem valaki, s lemeri e írni a végén, hogy színeztem :-D

Én le merem, anélkül is, hogy mennék :)

Idézet

#99248 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 25. 18:24

Na jó, harminc percnél spontán agyalál történt. Ez a havered ketszifárasztó egy gyík.

Idézet

#99249 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 25. 18:28

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 25. 19:18

Azért hiányzol nekik, mert téged üthettek gond nélkül :)

3 hónapot voltam velük, szart sem tudsz, kár próbálkoznod. Ha bármit tudni szeretnél róla, megyek vissza veled együtt, csak hogy legyen valami halvány fogalmad róluk. Ez egy marhavágóhíd, ott nem észlények dolgoznak, viszont emberek és nagyon sok jó embert ismertem meg. Ezek kibaszott kemény gyerekek, akik napi 8 órában gyúrnak. Nem a verekedés szándékosan a lényeg. Ez egy férfias munkahely.
Bárki megverhet bárkit, én is megtehettem volna, de azonnal 20 lengyel ugrott volna rám, mert egyedül voltam magyar :-D

SEMA :cool:

De az asztaluktól nem engedtek el, ha valaki hozzám szólt, akkor felállították és kikísérték :nevet:

Ki kell próbálni, látni. Elég sittes helyzet. A vágóhídon nem intelligens emberek dolgoznak, csak emberek.
Nagyon segítőkészek, és bevédenek, ha felveszed a fonalat, amit diktálnak. Olyat is láttam, hogy magyar srácot kikezdték, nem értette, hogy mi az a kurwa, amit állandóan kiabálnak. Másnap már nem jött, de olyan magyart is láttam, akit megagyaltak az öltözőben. Én maradni, s beilleszkedni szerettem volna. Sikerült.

#99250 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 25. 18:32

sigh

túl sok színt használsz

Idézet

#99251 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 25. 18:33

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 25. 19:22

Én le merem, anélkül is, hogy mennék :)

Kevés vagy. Ha valaki mjön velem, az Ő dolga lesz a kommunikáció, lehet sokat fizetek majd neki, hogy színezze. Te alapvetően nem mersz semmit.
Az egy dolog, hogy okostelefonod, billentyűzeted van, de kinek nincs? Erre nem tudsz alapozni.

Gyere velem és írd le minden nap, hogy mi zajlik velünk, én csak filmezek.

Na így lenne egyensúly, de amíg csak az összes köd előttem emberke azzal vádol, hogy minden sztori ki van színezve :omg:

Tegyük a helyére, én bevállalom, megyek a leggecibb helyre a kínaihoz mosogatni :-D

#99252 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 25. 18:42

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 25. 19:33

Kevés vagy. Ha valaki mjön velem, az Ő dolga lesz a kommunikáció, lehet sokat fizetek majd neki, hogy színezze. Te alapvetően nem mersz semmit.
Az egy dolog, hogy okostelefonod, billentyűzeted van, de kinek nincs? Erre nem tudsz alapozni.

Gyere velem és írd le minden nap, hogy mi zajlik velünk, én csak filmezek.

Na így lenne egyensúly, de amíg csak az összes köd előttem emberke azzal vádol, hogy minden sztori ki van színezve :omg:

Tegyük a helyére, én bevállalom, megyek a leggecibb helyre a kínaihoz mosogatni :-D

Tényleg hagyd már a fárasztást a hülyeségeddel. Nekem van életem meg munkám itt, ezen felül ha nem dolgoznék, akkor sem foglalkoznék ilyen baromságokkal.

Ha neked ehhez van kedved, akkor csináld ezeket a szar munkákat. Amúgy mindenki olvasta a Tom Sawyert.

Idézet

#99253 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 25. 18:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 25. 19:28

...
Nagyon segítőkészek, és bevédenek, ha felveszed a fonalat, amit diktálnak. Olyat is láttam, hogy magyar srácot kikezdték, nem értette, hogy mi az a kurwa, amit állandóan kiabálnak. Másnap már nem jött, de olyan magyart is láttam, akit megagyaltak az öltözőben. Én maradni, s beilleszkedni szerettem volna. Sikerült.

tenyleg szlav nyelvesznek kell lenni, hogy a kurwa szot vki megertse. szerencsed van, hogy te a szlovakoknak mar belerazodtal :)
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#99254 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 25. 18:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 25. 18:18

Kár, hogy fogalmad sincs róla ki az a honleány, s kikkel dolgozik össze.
Csak gondolj bele, hogy mások elhivatottságból bombát akasztanak magukra.
Na ezért nem folytattam vele a kommunikációt, mert olyan szinten elszánt, hogy védje a magyarok jogait kint, hogy az már veszélyes.
Nyugi, van ilyen, illik messzire elkerülni. De, ha bevállalom a kínait, az összes felvételt odaadom neki :-D Ő legalább nem úgy kezdi, hogy ezt behazudták :nevet:

Láttam mit művel, ha valakinek nekilát a Holland törvények ismeretében, az nem marad meg az országban.

légyszives linkelj be valamit amit honleany intezett, kivancsiva tettel.

#99255 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 25. 18:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 25. 19:28

3 hónapot voltam velük, szart sem tudsz, kár próbálkoznod. Ha bármit tudni szeretnél róla, megyek vissza veled együtt, csak hogy legyen valami halvány fogalmad róluk. Ez egy marhavágóhíd, ott nem észlények dolgoznak, viszont emberek és nagyon sok jó embert ismertem meg. Ezek kibaszott kemény gyerekek, akik napi 8 órában gyúrnak. Nem a verekedés szándékosan a lényeg. Ez egy férfias munkahely.
Bárki megverhet bárkit, én is megtehettem volna, de azonnal 20 lengyel ugrott volna rám, mert egyedül voltam magyar :-D

SEMA :cool:

De az asztaluktól nem engedtek el, ha valaki hozzám szólt, akkor felállították és kikísérték :nevet:

Ki kell próbálni, látni. Elég sittes helyzet. A vágóhídon nem intelligens emberek dolgoznak, csak emberek.

Ezt amit körülírtál egész ügyesen, ezt hívják csicskáztatásnak.

Idézet

#99256 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 25. 18:57

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 25. 19:51

Ezt amit körülírtál egész ügyesen, ezt hívják csicskáztatásnak.

Ezt te hívod csicskáztatásnak. Mi ott egymásra voltunk utalva minden téren.
Mivel soha nem volt rálátásod ilyen munkahelyre személyesen, nem értem az igényt, hogy miért szeretnél kényszeresen tapasztalat nélkül állást foglalni.

Egy szavamba került s a fiamért elmentek. Egy szavamba került, s a fiamnak adtak egy kerékpárt. Sok minden került egy szavamba, teljesítve lett. Összetartó csapat volt, én meg tiszteletbeli lengyel. Fogalmad sincs róla mi ment ott, s milyen barátság, és egymás melletti kitartás.

Benned csak genny van, hogy az ilyen értéket a liberális elveid mentén semmibe vedd.

Egyben biztos lehetsz, még a te életedben eljön az időszak, amikor fegyver lesz a kezedben, de én pont az leszek, aki a nálad sokkal egyszerűbb emberben bízok meg, startok vele össze. Te túl intelligens vagy a hozzád hasonlókkal ahhoz, hogy életben maradj.

#99257 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 25. 19:02

Mintha bármi fogalmad lenne rólad, hogy nekem milyen tapasztalataim, vagy ismereteim vannak. (egyébként itt szeretnék külön gratulálni, hogy pont te beszélsz fogalom nélküli vélemény alkotásról :) )

Pont erre is van. Nincs ezzel semmi baj amúgy, ha neked megfelel.

Feleslegesen fröcsögsz amúgy, én nem sajnállak titeket egymástól.

Szerkesztette: JonesC 2016. 08. 25. 19:04 -kor

Idézet

#99258 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 25. 19:03

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 08. 25. 19:48

légyszives linkelj be valamit amit honleany intezett, kivancsiva tettel.

A google mióta nem a barátod? Ha linkelném, utána mibe kötnél bele? Gondolod felülök a vonatra?
Mindjárt szünet jön és szlovák meló.
Ha azt képzelted, hogy minden szúnyogcsípésre ugrok, tévedsz.
Ti tanítottatok meg rá, hogy kit és miért vegyek semmibe.

Mert bármit is mondok, nem kommunikáció megy. Szünet nélküli hitetlenség, és kötözködés :-D

Nem furi, hogy évek óta zajlik?
Ha leírnám, hogy reggel ittam egy kávét és leültem a budira szarni, akkor arra lenne igény, hogy biztos nem olyat szartam.
Szünet, nagyon hosszú szünet jön, mert ami itt megy undorító.

De nyilván mindenki jól érzi magát a bőrében.

#99259 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 25. 19:05

Olyan mókás az előadásod guga :)

Szerk: amúgy nem megkérdőjeleztem, amit a lengyel spanjaidról előadtam, hanem csak elmondtam, hogy ez így kívülről nézve mi.

Szerkesztette: JonesC 2016. 08. 25. 19:17 -kor

Idézet

#99260 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 25. 19:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 25. 20:03

A google mióta nem a barátod? Ha linkelném, utána mibe kötnél bele? Gondolod felülök a vonatra?
Mindjárt szünet jön és szlovák meló.
Ha azt képzelted, hogy minden szúnyogcsípésre ugrok, tévedsz.
Ti tanítottatok meg rá, hogy kit és miért vegyek semmibe.

Mert bármit is mondok, nem kommunikáció megy. Szünet nélküli hitetlenség, és kötözködés :-D

Nem furi, hogy évek óta zajlik?
Ha leírnám, hogy reggel ittam egy kávét és leültem a budira szarni, akkor arra lenne igény, hogy biztos nem olyat szartam.
Szünet, nagyon hosszú szünet jön, mert ami itt megy undorító.

De nyilván mindenki jól érzi magát a bőrében.

Tenyleg erdekelt, de akkor nincs semmi ezek szerint ( max facebookos tortenetek ). Egy ujsagcikknek orultem volna.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4961
  • 4962
  • 4963
  • 4964
  • 4965
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.