HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4967
  • 4968
  • 4969
  • 4970
  • 4971
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#99361 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 08. 29. 15:08

Nekem itthon is minden elsőre megvolt.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99362 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 29. 15:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 29. 14:38

Mások a tapasztalataim a lengyelekkel, maradjunk ennyiben. El kell fogadni a játékszabályokat, ha velük együtt játékban vagy, nem lesz semmi gond.

Ja, csak normális, felnőtt ember nem szokta szeretni, ha csicskáztatják, pláne nem ilyen polszki, alulkvalifikált köcsögök, akik szolgálatba helyezték magukat bandástól. Lehet neked ez elfogadható ár, de a legtöbb embernek nem az. Ez nem annak a függvénye, hogy mennyire hordja fent valaki az orrát.

Egyébként itt kint angolhonban nem a lengyelek a legnagyobb probléma, de azért meg tud gyűlni velük itt is az ember baja. Itt verekedni nem szoktak, mert az angol úgy dobná ki, mint a macskát xarni, de a verbális beszólogatás, meg kifúrás itt is megy.

Szerkesztette: Raynes 2016. 08. 29. 15:22 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#99363 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 29. 15:14

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 29. 15:08

Nekem itthon is minden elsőre megvolt.

Igen, van akinek először sikerül, de nem ez a jellemző. Inkább olyanoknak szokott sikerülni jellemzően, akiknek már van vezetési tapasztalatuk, vezetnek pár éve, és csak formalitásból szereznek jogsit, vagy újra meg kell szerezniük (mert elvették, és újra megszerzi, vagy elbaszták a meghosszabbítást, és azért kell újra megszerezniük). Annak sokkal nehezebb, aki még egy kilómétert sem vezetett le életében. Persze itt kint is van, aki megbukik, de durván mások az arányok, itt állítólag nagyon gyökérnek kell legyél, női faszlámpa szintű idiótának, hogy elmeszeljenek.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#99364 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 29. 15:17

Soha nem vezettem előtte.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99365 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 29. 15:21

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 29. 15:17

Soha nem vezettem előtte.

Jó neked. Persze nálam sem kizárt, hogy elsőre átmegyek, jó a kézügyességem, és műszaki dolgok sose okoztak gondot, de az élettapasztalat miatt viszont pesszimista vagyok, mert tudom, ha valakit, akkor engem úgyis megszopatnak, nehogy már egyszer szerencsém legyen, vagy valami rendben menjen. Így én mindig a legrosszabb eshetőségekre készülök fel. Itt kint is bekalkulálok legalább egy bukást minden vizsgarészen.

#99366 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 29. 15:30

Nem szopatott senki. 6 plusz órát mentem a kötelezőhöz képest, az oktató ajánlására. Cserébe magabiztosan, hiba nélkül vizsgáztam.

Idézet

#99367 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 29. 15:31

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 29. 15:47

Nem tudom, hogy mi bajod a csicskáztatással, ha egyszer neked megfelelt.
Attól, hogy te meg a hozzád betáborózók csicskáztatásnak kiáltják ki, nem az :omg:

Van egy lengyel csapat, vannak játékszabályok, ezek hentesen, nem a legértelmesebbek az biztos. De, ha a teszteken átmentél, onnantól a csapat tagja vagy. Rám szóltak, hogy ne pofázzak magyarul a magyarokkal, mert én lengyel vagyok :-D
Mivel fogalmad sincs milyen helyzet ez, csak a magaslati gőg vezérli a hozzászólásaid, ha nincs rálátásod, csak képzelgésed, kérlek ne erőltesd, ezeken nem te mentél át.

S tudom téged nem hat meg az emberi segítőkészség, amit produkáltak, s amiről oldalakon keresztül tudnék írni, neked az emberek akkor is egy csicskáztató töümeg marad, én meg a csicska. Nulla tapasztalat alapján. Skip a téma, mert csak erőlteted.

#99368 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 29. 15:33

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 29. 16:30

Nem szopatott senki. 6 plusz órát mentem a kötelezőhöz képest, az oktató ajánlására. Cserébe magabiztosan, hiba nélkül vizsgáztam.

:omg:

Bés jogsi a téma ugye? Azt gondolom tudod, vagy tisztában vagy vele, hogy a vizsgabiztos leszarja a magabiztosságodat :Đ
Inkább arról beszélj, hogy mennyibe került :nevet:

#99369 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 08. 29. 15:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 29. 15:38

Tapasztaltam, hogy utaznak arra csoportosan, hogy kicsináljanak. Ugyanaz megy, mint ebben a topikban. Csak ott nem verbális hiszti megy, hanem valóságos üvöltözés, verekedés.

Azon a primitív színvonalon nem lengyel-specifikus a dolog, hanem tökre nemzet független. Bár Afrika ebben is elvinné a pálmát, az biztos.
Make love not Wor.

#99370 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 29. 15:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 08. 29. 15:59

Érdekes, engem valamiért mégsem akarnak a lengyelek csicskáztatni.

Jahh, gondolom tolod a niggermelót közös szálláson, mi? Engem mondjuk a lengyel kirakott Auschwitzből és még nyelvet sem beszélt. Nekünk azt mondták, hogy melózhatunk akármeddig, csak ezt az őröknek meg az üzemeltetésnek nem mondták, oszt nem vitatkoztunk, mert fel volt szerelkezve rendesen.
Make love not Wor.

#99371 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 29. 15:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 29. 16:40

Azon a primitív színvonalon nem lengyel-specifikus a dolog, hanem tökre nemzet független. Bár Afrika ebben is elvinné a pálmát, az biztos.

Afrikában a macséta dönt. Van vagy nincs, s ki használja előbb. Elég bantus dolog, de működik, mert periodikusan visszatérő elem az utcákon hemzsegő levágott fej. Általában politikusok gerjesztik, mint itthon.

#99372 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 29. 15:50

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 29. 16:31

Attól, hogy te meg a hozzád betáborózók csicskáztatásnak kiáltják ki, nem az :omg:

Van egy lengyel csapat, vannak játékszabályok, ezek hentesen, nem a legértelmesebbek az biztos. De, ha a teszteken átmentél, onnantól a csapat tagja vagy. Rám szóltak, hogy ne pofázzak magyarul a magyarokkal, mert én lengyel vagyok :-D
Mivel fogalmad sincs milyen helyzet ez, csak a magaslati gőg vezérli a hozzászólásaid, ha nincs rálátásod, csak képzelgésed, kérlek ne erőltesd, ezeken nem te mentél át.

S tudom téged nem hat meg az emberi segítőkészség, amit produkáltak, s amiről oldalakon keresztül tudnék írni, neked az emberek akkor is egy csicskáztató töümeg marad, én meg a csicska. Nulla tapasztalat alapján. Skip a téma, mert csak erőlteted.

Csicskáztatásba beletartozik, hogy bevédenek.

Idézet

#99373 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 29. 15:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 29. 16:33

:omg:

Bés jogsi a téma ugye? Azt gondolom tudod, vagy tisztában vagy vele, hogy a vizsgabiztos leszarja a magabiztosságodat :Đ
Inkább arról beszélj, hogy mennyibe került :nevet:

Pontosan amenyiről számla volt. Vizsgáztató egyébként exkatonatiszt volt, fel is jelentett volna, ha vesztegetni próbálok.

Idézet

#99374 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 29. 15:53

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 29. 16:50

Csicskáztatásba beletartozik, hogy bevédenek.

Leszarom, hogy mit gondolsz, nagyon buta a törekvésed, de hagyom, sima ügy. Te vagy az a MAN, aki mindenben jó és tökéletes. Ebben a topikban rólad soha egyetlen egy hiba el nem hangzott. Pedig ugyanannyi van, mint nekem, csak kaján vigyorral az arcodon nem teregeted, hanem osztogatsz :cool:

Egészségedre!

#99375 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 29. 15:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 29. 16:31

De, ha a teszteken átmentél, onnantól a csapat tagja vagy. Rám szóltak, hogy ne pofázzak magyarul a magyarokkal, mert én lengyel vagyok :-D

Guga baze, azt magyarázod, hogy az ég nem kék, mert az ég igazából kék, de az tök más.
Make love not Wor.

#99376 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 29. 15:58

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 08. 29. 16:51

Pontosan amenyiről számla volt. Vizsgáztató egyébként exkatonatiszt volt, fel is jelentett volna, ha vesztegetni próbálok.

Én még kis híján a KGSTben vizsgáztam, ott meg gondolom azért nem volt divat. Aztán meg a hadsereg fizette, ott sem biztos, hogy jó dolog okoskodni az akárkivel. Igaz ez utóbbit későbbb vissza kellett csengetnem :-D
Make love not Wor.

#99377 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 29. 16:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 08. 29. 16:53

Leszarom, hogy mit gondolsz, nagyon buta a törekvésed, de hagyom, sima ügy. Te vagy az a MAN, aki mindenben jó és tökéletes. Ebben a topikban rólad soha egyetlen egy hiba el nem hangzott. Pedig ugyanannyi van, mint nekem, csak kaján vigyorral az arcodon nem teregeted, hanem osztogatsz :cool:

Egészségedre!

Nem írtam soha, hogy tökéletes lennék. Csak reagálok arra, ami elhangzik.

Idézet

#99378 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 29. 16:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 08. 29. 16:58

Én még kis híján a KGSTben vizsgáztam, ott meg gondolom azért nem volt divat. Aztán meg a hadsereg fizette, ott sem biztos, hogy jó dolog okoskodni az akárkivel. Igaz ez utóbbit későbbb vissza kellett csengetnem :-D

Én megkérdeztem az oktatót, hogy mi a szokás. Ő mondta, hogy eszembe ne jusson.

Idézet

#99379 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 29. 16:11

Most ezt a laptopsystem.hu-t nézegetem. Vannak nem rossz gépek, pl. ez szimpatikusnak tűnik, és még dedikált kártya is van benne, ahogy nézem, nem is olyan rosszféle:
http://laptopsystem..../14670130204380

Jellemzően i5, Intel HD3000, Intel HD4000-rel szerelt gépek, 4 giga RAM, 300GB vagy az alatti HDD, 60-90k között mennek, HP bookok és Dell Latitude. Lehet hozzájuk venni alapból mem/HDD bővítést (8GB RAM 500GB HDD) az 22 ezer. Valami jobb tipp?

Szerkesztette: Raynes 2016. 08. 29. 16:12 -kor

#99380 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 08. 29. 16:12

8 giga ram minimum és ssd.

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4967
  • 4968
  • 4969
  • 4970
  • 4971
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.