HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4975
  • 4976
  • 4977
  • 4978
  • 4979
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#99521 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 09. 03. 11:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 09. 03. 09:07

Az angol posta még talán a magyarnál is szarabb:)

Londonon belülről kétszer nem kaptam csomagot. Csütörötökön iszom a helyi postással, az i smesélt érdekes dolgokat. Ez van, csak soknak fájna, ha reklámoznánk, mennyivel többet lopnak, mint idehaza. És itthon előbb kiderül, számon is kérik.
Make love not Wor.

#99522 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 09. 03. 11:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 03. 12:28

Londonon belülről kétszer nem kaptam csomagot. Csütörötökön iszom a helyi postással, az i smesélt érdekes dolgokat. Ez van, csak soknak fájna, ha reklámoznánk, mennyivel többet lopnak, mint idehaza. És itthon előbb kiderül, számon is kérik.

De olyat nem lehet, mert a magyar a szar, a kinti pedig csodálatos.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99523 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 03. 12:10

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 03. 12:40

De olyat nem lehet, mert a magyar a szar, a kinti pedig csodálatos.

Én meg éppen beteg akarok lenni :-D Kellene valami jó gyógykenőcs, ami feloldja az epekövet. Ecet vagy tortazselé remélem jó rá, az van idehaza. Aztán már csak valami másik gyógyfű, ami rendbeveri a fonnyadt epémet, mert a gonosz orvos ki akarja metszeni.
Make love not Wor.

#99524 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 03. 12:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 03. 13:10

Én meg éppen beteg akarok lenni :-D Kellene valami jó gyógykenőcs, ami feloldja az epekövet. Ecet vagy tortazselé remélem jó rá, az van idehaza. Aztán már csak valami másik gyógyfű, ami rendbeveri a fonnyadt epémet, mert a gonosz orvos ki akarja metszeni.

Ecet jó lehet, csak csont fölé ne kerüljön :nevet:

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#99525 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 03. 12:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 09. 03. 09:08

Kár, meg akartam nézni, megtudni a nagy titkokat

Kommentekből mentettem Neked :-p
Make love not Wor.

#99526 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 03. 13:57

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 02. 15:29

Amúgy tracking nincs?

Szerintem van. A szomszéd gyerek ránézett, és azt mondta, hogy még csak csütörtökön adta fel az eladó postára a lapost. Akkor kicsit várok még, és addig veszek egy Wi-Fi kártyát.

Wi-Fi kártyánál mire figyeljek, ha veszek? A drivertámogatáson, és a támogatott sebességeken kívül? Mit érdemes venni, mit érdemes elkerülni?

Tervezek venni Wi-Fi extenderd is. Ezzel kapcsolatban csak két kétségem van. Még sose használtam, fogalmam sincs, hogy mit nézzek, mire kell figyelni. Gondolom jelerősség, támogatott sebességek. Driver itt számít? Azt sem tudom, hogy hogyan működik egy ilyen kütyü, a meglévő jelet erősíti fel, vagy létrehoz egy új SSID alatt egy másik jelet? A másik probléma, hogy ezeket konnektorba kell dugni, de itt az emeleten nem találok neki. Ilyen extender pedig kéne mindenképpen, mert a teló is eldobálgatja a Wi-Fi-t, a házigazda a földszinten lakik a ház végében, és meg az emeleten a másik végében, és nem nagy ház, de van közöttünk pár fal, és szar a jelerősség. Szerintem a netbook Wi-Fi-je is azért ment tönkre, mert ment 24/7-ben a torrent miatt, a gép küzdött a gyenge jelért, és kifáradt a kártya.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#99527 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 03. 14:09

Valamit kerestem, és ezt agyöngyszemet találtam a kommentek között:

Idézet

Maximálisan egyetértek. Ettől az illegitim hatalomtól semmi jó nem várható. Magyarországnak normális kormánya lassan 70 éve nem volt. Mindegyik az éppen aktuális háttérhatalmi tényező csicskája, helytartója. Ezek közül a jelenleg regnáló az egyik legmocskosabb, leggonoszabb, legundorítóbb. A komcsikról legalább lehetett tudni hogy kicsodák, de ezek nemzeti színű köpettel vonják be magukat, és közben a legutolsó parancsig végrehajtják a háttérhatalmi utasításokat. Én 2001 szept. 11. - i állami terrorakció után "ébredtem" fel, látva az ordító ellentmondásokat a tények és a hivatalos, állami vélemények között. Az ún. konteóhíveket sokan bolondnak nézik, csak éppen azt nem ismerik el, hogy egymás után bizonyosodnak be ezek a "bolond" konteók. Simán képesnek tartom "ezeket" arra, hogy több milliárd embert legyilkoljanak szemrebbenés nélkül, sátáni céljaik érdekében. Sőt az agymosással, a tudati mérgekkel azt is elérik, hogy a csekély számú életbenmaradott majd tapsikol , ezt látva, illetve a legyilkoltak önként mennek a vágóhídra. Én viszont, (nem akarlak elkeseríteni) azt látom, hogy ez az összeomlás az egész nyugati világban be fog következni. Sajnos nem lesz kivétel. Ne legyen igazam. Sajnos pont a legjobbak mennek el Magyarországról, vagy akarnak elmenni, mint pl. te is...pedig éppen ilyen emberekre van szükség hogy ne csak az aljanép maradjon ebben a szerencsétlen országban. Kis közösségeket kéne kialakítani, amennyire csak lehet, függetlenedve a központi hatalmi centrumtól, amelyek önellátásra, egymás védelmére rendezkednek be. Ezenkívül elsőrendű dolog saját magunk "méregtelenítése" és fejleesztése, az anyagi, lelki, szellemi - tudati mérgektől való megszabadulás és távolmaradás. A régi hagyományok felélesztése, és ami a legfontosabb, egy transzcendens Isteni létben való hit és tudás. Egyébként sajnos az emberek többsége agymosott és zombi, akik az ilyen dolgokat max. kinevetik. Nem veszik észre, hogy már rég lezuhantunk a normalitás világából, a szabadesést tekintik örömtelinek és normálisnak, és max, a zuhanás utáni halálos csattanásra figyelnének fel...ha már nem lennének akkor is halottak...Na bocs a hosszú és nem túl biztató válaszért. Azt kívánom neked és családodnak, hogy maradjatok mindig együtt békében, biztonsáágban és szeretetben!

Na ilyenekből áll a "nem geciskedő" youtube-os rajongó bázis.

Idézet

#99528 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 03. 14:30

Extenderből ezt néztem ki:
http://www.argos.co....ber/5636895.htm

USB-s Wi-Fi-kártyából pedig kinéztem már mindenfélét, de van, amiről nem találok infót linuxdriver-ügyileg, a többségéről viszont az derül ki, hogy nem támogatottak, vagy csak esetleg támogatottak, attól függően, hogy milyen Wi-Fi chip van bennük, és sajnos ezt előre nem írják a termék adatlapján a boltban. Ez így elég gáz lesz, meg vagyok lőve. Nem akarok szart venni, amit csak NDIS wrapperrel lehet beüzemelni.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#99529 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 03. 14:35

Amúgy miért szopatod magad a linux-szal?

Idézet

#99530 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 03. 14:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 09. 03. 14:57

Szerintem van. A szomszéd gyerek ránézett, és azt mondta, hogy még csak csütörtökön adta fel az eladó postára a lapost. Akkor kicsit várok még, és addig veszek egy Wi-Fi kártyát.

Wi-Fi kártyánál mire figyeljek, ha veszek? A drivertámogatáson, és a támogatott sebességeken kívül? Mit érdemes venni, mit érdemes elkerülni?

Végy egy TPlink USB-s akármit, ha felétek van olyan és kész is. Ha nyereség fontos, akkor ne a stickes, hanem a külső verziót. Amúgy majdnem mindegy, sebesség is már az egekben, ahol lehet le kell csavarni, hogy ne a zajt hibajavítsa, hanem stabil legyen. Az mondjuk kemény, hogy odahaza a wifi néha gyorsabb, mint a kábel...
Make love not Wor.

#99531 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 03. 14:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 09. 03. 15:30

Extenderből ezt néztem ki:
http://www.argos.co....ber/5636895.htm

Extenderek általában nem szoktak működni, de nem is nagyon tudod olyan mértani középre lerakni, hogy pont jó legyen annak is, meg a kliensnek is, mert az extender is látja a forrást, aztán ha közben a kliens is, akkor lesz a baj. Erre 2 antennás mikrobi kell, egy vesz, másik más SSIDn ad, kész.
Make love not Wor.

#99532 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 03. 14:38

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 03. 15:09

Én a motorozós csávót olvastam, hogy szarik rá, húzza a gáz, brümmögtet és 1800 wattal csapassa a szomszédokat, mert az a király.
Make love not Wor.

#99533 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 03. 14:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 03. 15:38

Én a motorozós csávót olvastam, hogy szarik rá, húzza a gáz, brümmögtet és 1800 wattal csapassa a szomszédokat, mert az a király.

Ja, az még a letöröltbe volt, direkt hangos kipuffal. Mert neki lehet. De ha szól valaki érte, akkor az a GONOSZ megtestesülése. Gömbibá meg lehet lemenne vasrúddal megnézni ki baszatja a motort, ha nem tud aludni a gyerek.

Idézet

#99534 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 03. 14:51

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 03. 15:09

Tejóisten
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#99535 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 03. 14:52

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 03. 15:35

Amúgy miért szopatod magad a linux-szal?

Nem szopatás az, bár ha annyit ért hozzá ahogy előadja magát, akkor de.
Tp link akármi megy linux alatt meg amiga alatt is, akármivel

#99536 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 03. 14:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 03. 15:38

És gondolom ő a nem geciskedő.
Amúgy üdülőövezetben miért akar a guga állatot tartani? Geciskedésből?

#99537 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 03. 14:56

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 03. 15:46

Ja, az még a letöröltbe volt, direkt hangos kipuffal. Mert neki lehet. De ha szól valaki érte, akkor az a GONOSZ megtestesülése. Gömbibá meg lehet lemenne vasrúddal megnézni ki baszatja a motort, ha nem tud aludni a gyerek.

És akkor én lennék a geci?

#99538 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 03. 15:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 09. 03. 15:56

És akkor én lennék a geci?

Nyilván, mert nekik mindent lehet, akinek meg nem tetszik az geciskedik.

Idézet

#99539 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 03. 15:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 09. 03. 15:54

És gondolom ő a nem geciskedő.
Amúgy üdülőövezetben miért akar a guga állatot tartani? Geciskedésből?

Azt mondjuk nem tudom mennyire súlyos a dolog, lehet lófasz baj nem volt a szomszéddal, csak guga túlozta el ezt is. Azt is elhiszem, hogy ezek voltak a fura arcok a faluban.
Make love not Wor.

#99540 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 03. 16:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 09. 03. 14:52

Nem szopatás az, bár ha annyit ért hozzá ahogy előadja magát, akkor de.
Tp link akármi megy linux alatt meg amiga alatt is, akármivel

Azért szopok Linuxszal, mert nem akarok Windowszal szopni. Általában a Wi-Fi kártyák (belsők, PCI-sok) jól támogatottak Linux alatt, kivéve ezek az USB-stick szarok. Egyébként nem szopás, csak körültekintés, amúgy meg jobban ért hozzá, mint előadja magát, mert használja már egy ideje kizárólagos fő rendszernek, és eleddig boldogult vele.

TP-Linknél az is számít, hogy milyen chipes. Ha Broadcom, akkor egy az egyben nem megy, csak NDIS wrapperrel (ez amolyan windowsos driver emuláció Linux alatt, ha valaki nem ismerné, de ezt gabinéniről egyáltalán nem feltételezzük), de a Realtekes sem megy mindig, és még ezeken is túl szerelik más chipekkel. Utána kell nézni, hogy támogatott-e. Pl. a TP-LINK WN722 jó lenne, a kernel alapból viszi, míg a WN823 meg csak NDIS-sel.

Egyébként meg hogy örüljetek, a laposon lesz majd fent újra Windows is, de a játékok miatt, csak offline játék meg esetleg mplayeres/mpv-s sorozatnézés megy majd rajta, másra nem is használnám, még netezésre és torrentezésre sem, ha épp nem játszok majd, akkor bootolok vissza KDE5-ös Arch Linuxra. Azt viszont még nem tudom, hogy Win7 Prof x64 vagy Win10 Prof x64 menjen-e rá fel. Nem lennék ellene a Win10-nek sem, de lehet régebbi játékok jobban hasítanának Win7-en. Vélemények? Elvileg mindkettő támogatja az UEFI-s bootot meg a GPT-s partíciókat, mindkettő támogatott még, szóval nekem mindegy.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4975
  • 4976
  • 4977
  • 4978
  • 4979
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.