HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5001
  • 5002
  • 5003
  • 5004
  • 5005
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#100041 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 15:18

Nem is én vagyok az, aki kényszeresen megaláz másokat :-D
De nyilván nagyot használ a nagyon agyon tanult egódnak, különben viszonyítási alap nélkül azt hinnéd a semmiben lógsz értéktelenül :omg:

Örülök neki, hogy neked és a hozzád csatléakozó tanult embereknek iránytű vagyok, hogyan nem kell emberként de inkább állatként viselkedni :cool:

Idézz már egyetlen alkalmat, ahol alázlak?

Kik azok a Vesztes Angyalok?

Szerkesztette: JonesC 2016. 09. 16. 14:21 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100042 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:23

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 16. 15:08

Eleje faszság, egyébként sokkal több szemetet esztek szerintem, mint én.

Én is. Ennek ellenére a doki szerint inkább már gyanúsan jók a mindenféle értékeim. Azért kis para volt bennem, hogy ezt-azt találnak, aztán most még nagyobb pofám lehet. Bár ha most kezdek elromli, az szopás. És érdekes módon nem akartak gyógyszerterápiát adni, hogy aztán a mellékhatásától még betegebb legyek, meg semmit. És megint leírom, még arról is lebeszéltek, hogy valami viszgálatért fizessek, mert "minek az, ha van ingyen is".
Make love not Wor.

#100043 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:23

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 11:33

ha meg én kurvaanyázlak le :-s mitől lenne jogosabb a tied? Az enyém nem hanyagság, bevált.
12.0-ás fájörfoxot használok, mert az még nem tud annyi adatot lopni. Windows XP-t használnék, de már nem teszik lehetővé.
Rengeteg dolog el sem indul rajta, ezzel is motiválva az embereket, hogy minél újabb rendszert használjanak, ami a lehető legtöbb adatot nyeri ki a felhasználóból.
Víruskereső? Bazdmeg 5-8 éve nem használok és soha nincs vírusom, vajon miért? Mert tudatos felhasználó vagyok?
Ha ez neked nem működik, akkor anyázzalak, hogy kár volt beleugranod névtelenül ebbe az iparágba, mertz lófaszt sem értesz hozzá?

Az egész informatika a félelemkeltésre épül. Mint az üveges, akinek, ha nincs munkája, pár kölköt körbeszalajt, hogy verjenek be pár ablakot. Maguk a vírusirtó cégek gyártják le a vírusokat, aztán jó pénzért lehet megvásárolni tőlük a liszenszet, de ez megint az az összeesküvői mellméret kategória, amit az idomított tömeg mereven elutasít, mert ezt nem verték beléjük.

Jujj
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#100044 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 15:09

Hja, és kész a lopott könyv :-D
Hamarosan lophatjátok egymástól.

Nem értem a lényegét. Igaz a domainboltból sem az lett, amit felvázoltál. Azt meg Dextnek is mondtam, hogy inkább írjatok könyvet. Te nagy dumával lódítani bírsz és elképzelésed van a világról, Ő meg olyan scifit álmodik, hogy berosálok.
Make love not Wor.

#100045 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 16. 15:07

Mi már tudunk róla.

Már megint ez a többes szám szírgép gömbi effektus :omg: mint ha az önálló vélemény megformálása a csordából kiszabadulva bűn lenne.
Maradj a gömbi féle csordán belül, a MI kereteit át nem lépve, az a biztonsági zóna.

Hja és ez egy anyázás mentes hozzászólás volt, de szándékosan súrolom a határt, ha kell át is lépem. Már régen is kértem, hogy zárd be a topikot a faszba, hasznos infó nem jelentkezik, csak személyeskedés. Adminként kötelességed lenne felismerni. De, ha te is csoportosulsz, akkor ki a faszt érdekel :-s bármit megengedek magamnak a cél érdekében, hogy kibasszál, vagy bezárd a topikot, mert nulla értelme van annak, hogy működik.

Bocs, de anyázni fogok, hátha sikerrel járok. Ha kibaszod a nickemet, ez a sok hülye éhezni fog :nevet:

#100046 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:26

Megszűnt a pénz, és balázs a vodafonreklámmal felrobbantotta a világegyetemet 2013-ban

#100047 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:26

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 15:25

Már régen is kértem, hogy zárd be a topikot a faszba, hasznos infó nem jelentkezik, csak személyeskedés. Adminként kötelességed lenne felismerni.

Közösségi moderáció van, akinek nem tetszik az nem möhözik be.
Make love not Wor.

#100048 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:27

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 12:46

Mábocs, de nem szokásom anyázni, a te szóhasználatodat vettem át.
Lady Gaga miért ne? Friss produkció, gondolod véletlen a címe? Gondolod véletlen Illuminati a 13-ak és a felette lévő befejezetlen piramis, egy szem?

Rakd ki a kirakatba, onnantzól senki sem hiszi el, hogy valóság.
Los Angeles. Vesztes angyalok, stb.
Hogyan tudnám átadni azt a tudást, amit nem a magam képességeivel szereztem, de mindent érint?
Néha csak bele puffogtatok, s rossz látni az élet ellenesd reakciókat.

Én dolgoztam vírusírtó cégnél.
A magadfajta elmeháborodott barmok üzemeltetik a zombigépeket, úgy hogy nem is tudtok róla.

#100049 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 09. 16. 15:23

Jujj

Ha nem bírod a témát, senki sem kért fel rá, hogy látogasd :nevet:

Izé, biztos van valami vitamin komplexum :Đ amit bevehetnél a topik megnyiztása előtt hájas cigó :nevet:
Esetleg egy bré :-s

#100050 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:28

Már megint ez a többes szám szírgép gömbi effektus :omg: mint ha az önálló vélemény megformálása a csordából kiszabadulva bűn lenne.
Maradj a gömbi féle csordán belül, a MI kereteit át nem lépve, az a biztonsági zóna.

Hja és ez egy anyázás mentes hozzászólás volt, de szándékosan súrolom a határt, ha kell át is lépem. Már régen is kértem, hogy zárd be a topikot a faszba, hasznos infó nem jelentkezik, csak személyeskedés. Adminként kötelességed lenne felismerni. De, ha te is csoportosulsz, akkor ki a faszt érdekel :-s bármit megengedek magamnak a cél érdekében, hogy kibasszál, vagy bezárd a topikot, mert nulla értelme van annak, hogy működik.

Bocs, de anyázni fogok, hátha sikerrel járok. Ha kibaszod a nickemet, ez a sok hülye éhezni fog :nevet:

Ennyire értetlen nem lehetsz. Mi (akik olvassuk a topikodat) tudunk ról, mert olvastuk a topikodban. Semmi köze az önálló véleményhez, csak így lehet mondani.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100051 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 09. 16. 15:27

A magadfajta elmeháborodott barmok üzemeltetik a zombigépeket, úgy hogy nem is tudtok róla.

Meg akik kolbászért a kiöregedett vérpistára bízzák a gépüket. Bocsánat, kibaszott jó informatikusra :)

Idézet

#100052 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 09. 16. 15:27

Ha nem vagy benne biztos, hogy szeretnél hülyeségeket írni, akkor miért kényszeríted magad, csak amiatt mert azt hiszed igazad van :-s
Tudom, hogy kínos, de attól, hogy a visszajelzésed pozitív, még a Tajgetoszra jelölt barom vagy :nevet:

#100053 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 14:23

:cool:

NEM :nevet:

A többi meg hol érdekel, ha nem tényező :-s
Eddig csak filmen láttad, biztos jó film volt.
Élesben addig fogsz tökölődni, amíg ki nem nyírnak. Kívánom neked, hogy ne így legyen, de 3 nap alatt basznak mindenkit meg.

Bankok bezárnak, onnantól nem jutsz semmihez hozzá, amit jó méh módjára gyűjtöttél össze nekik :nevet:
Hiperinfláció nem sok pénzt hagy a zsebedben.
Élelmiszert meg nem halmoztál fel évekre, mert bízol a rendszerben, amiben élsz. Hibás döntés, de ezt majd később fogod megtapasztalni.
Amíg kibaszott jól érzed magad, s elkényelmesedve a komfort érzéstől, miért kéne azt várni tőled, hogy vannak veszélyek :-s

Senki sem fog hibáztatni :cool:
Darab, darab, volt már ilyen.
Az utcán elég sok ember lesz megölve, nézd meg Afrikát, macséta. Gondolod itt lehetetlen?

50 évente jurópában kiba kemény háború van, ringasd csak magad, hogy ennek már vége, s nem lesz soha. Legyél ugyanolyan öntelt barom, mint a zsíradék gömbi, jólét, jólét, furulyázzad, mantrázzad :nevet:

A bankok megbízhatóak, soha nem volt olyan, hogy államcsőd, soha nem vesztették el az emberek a megtakarításaikat, az állampapír jó :nevet:

Úgy látom elfogyott a kannásbor

#100054 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:30

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 16. 15:29

Bocsánat, kibaszott jó informatikusra :)

:cool:

Remélem nem kérsz puszit :Đ

#100055 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 09. 16. 15:30

Úgy látom elfogyott a kannásbor

Amit te úgy látsz, az a kibaszott faszod se :nevet:
Ne itt tétlenkedjél, biztos van jobb dolgod is baromarc :Đ

#100056 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:32

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 14:57

Köztünk a különbség annyi, hogy én már lélekben felkészültem, s megtanultam az életben maradást erdőn, mezőn, vadak elejtésével, vagy éppen csöndes háziállatok tartásával, mint nyulak. De ehető növények, stb.

Engem nem fog megzavarni, ha a boltok bezárnak.
Ez számodra lesz újdonság :nevet: mármint hogy a szorgalmas MÉH módjára összehordott mézedet elveszik, s nem kapsz semmit :Đ

Akkor majd megyek hozzád és elveszem, kis városi puhány droid :)

#100057 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:33

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 15:02

Minek megvédeni azt az élelmiszert, amiről senki sem tud, s nem is kíváncsi rá :-s arra vannak kondicionálva az emberek jószág módjára, hogy a boltban vásároljanak, ha meg betegek (vagy azzá tették) vásárolják meg az orvos által felírt cuccokat a mellékhgatásaival együtt, amire újabb gyógyszert kap :cool:

Ne az én életemet akard megoldani, ha van sajátod :Đ
Ha meg mellékszereplő vagy a sajátodban is, ne ezt a topikot látogasd, mert ez kemény gyerekeknek van fenntartva, nem beszólásra :nevet:

Persze éán is meg fogok halni valamikor, lehet holnap, de ettől még súlytalanságod részemről elismert.

2013-ban volt a világvége ugye?

#100058 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:34

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 15:18

Nem is én vagyok az, aki kényszeresen megaláz másokat :-D
De nyilván nagyot használ a nagyon agyon tanult egódnak, különben viszonyítási alap nélkül azt hinnéd a semmiben lógsz értéktelenül :omg:

Örülök neki, hogy neked és a hozzád csatléakozó tanult embereknek iránytű vagyok, hogyan nem kell emberként de inkább állatként viselkedni :cool:

Nem lehet gyerekem, zsidókém, megveretsz... :think:

#100059 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:35

Írjam be, hogy én tudok róla és a többiek is? Azt felénk úgy mondják, hogy "mi". Együtt. Meg tugedör, mármint annak, aki általában külföldön nyomja.

És opciósan lehetnek olyanok is, akik nem írnak, csak olvasnak. Pld. a múltkori sükebóka, aki megjelent, mondván sok éve olvassa a témát.
Make love not Wor.

#100060 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 16. 14:35

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 16. 15:27

Ha nem bírod a témát, senki sem kért fel rá, hogy látogasd :nevet:

Izé, biztos van valami vitamin komplexum :Đ amit bevehetnél a topik megnyiztása előtt hájas cigó :nevet:
Esetleg egy bré :-s

Meghagyom neked

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5001
  • 5002
  • 5003
  • 5004
  • 5005