HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5020
  • 5021
  • 5022
  • 5023
  • 5024
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#100421 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 09. 28. 13:05

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 09. 28. 13:56

Te meg UAZt vettél, és? :) Nekem lovaim voltak, Jahno mindent szart megvesz, sorolhatnánk. A gyereknek meg élményt adni szerintem nem faszság, maximum más másképp csinálná. Gondolom nekik az a pénz nem kenyérre kellett, ha meg nem lennének ilyenek, akkor te sem tudnál feketén színpadot vagy sátrat építeni.

jaja, mi meg havonta megyünk valahová szállodába, gyerek már teljesen megszokta :-D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#100422 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 13:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 09. 28. 14:05

jaja, mi meg havonta megyünk valahová szállodába, gyerek már teljesen megszokta :-D

Ettől még préda maradsz a tápláléklánc legalján, de ahhoz kellően elbutult és ostoba vagy, hogy felismerd :omg:
A felhalmozott zsír nem számít, nem szóltak :-s

#100423 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 09. 28. 13:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 28. 14:13

Ettől még préda maradsz a tápláléklánc legalján, de ahhoz kellően elbutult és ostoba vagy, hogy felismerd :omg:

Ezzel mindenki így van, oszt?
Make love not Wor.

#100424 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 13:16

Mindig ez a vigasz, a saját nyomorodra mi? Hogy majd valamikor másoknak rossz lesz.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100425 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 13:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 09. 28. 13:20

gugának minden hülyeség, ő annak örül ha a gyereke bedrogozva vezet, az sokkal faszább

Rossz az indulatod :cool:
Nem fogod kicsikarni belőlem azt, hogy a jó büdös kurva anyád, majd ha a gyereked pubertás korba lép, és azzal hozzák haza a rendőrök, hogy füvezett, spurizott, vagy extasi, akkor vágd ki magad vigyázba :nevet:

Egy bizonyos idő elteltével a gyereket nem te neveled, hanem az a közösség, amibe kerül.
S hiába jó nevű, ha a közösségben lévő gyerekek szülei olyan elkúrt barmok, mint te.
Utána baszhatod, bár nem kívánom neked. Nekem elég sokba került és Leventét ki is baszták több társával együtt a suliból, kolesz.

Na azóta van a koleszban tanfelügyelet, meg számonkérés, előtte nagy ívben szartak rá. A nejem a mai napig morcos, és tajtékzik, mert az az igazgató egy selejt, s most az Ő főnöke :-D de nem szólhat semmit, egyébként meg a szemét kikaparná.

Most lehet nagy a pofád, jön még az, amikor serdül és a nevelésednek nyoma sem lesz.

#100426 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 13:20

ki nem szarja le hogy mit hiszel? 3 év múlva megdöglesz és a férgek fognak rajtad csámcsogni, én meg sörözök közben Jahnoval

#100427 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 28. 14:19

Egy bizonyos idő elteltével a gyereket nem te neveled, hanem az a közösség, amibe kerül.
S hiába jó nevű, ha a közösségben lévő gyerekek szülei olyan elkúrt barmok, mint te.

Határeset. Aztán kiderül.
Make love not Wor.

#100428 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 28. 14:16

Mindig ez a vigasz, a saját nyomorodra mi? Hogy majd valamikor másoknak rossz lesz.

jaja, pl 2013-ban :-D

#100429 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 13:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 28. 14:19

Rossz az indulatod :cool:
Nem fogod kicsikarni belőlem azt, hogy a jó büdös kurva anyád, majd ha a gyereked pubertás korba lép, és azzal hozzák haza a rendőrök, hogy füvezett, spurizott, vagy extasi, akkor vágd ki magad vigyázba :nevet:

Utána baszhatod, bár nem kívánom neked. Nekem elég sokba került és Leventét ki is baszták több társával együtt a suliból, kolesz.

Na azóta van a koleszban tanfelügyelet, meg számonkérés, előtte nagy ívben szartak rá. A nejem a mai napig morcos, és tajtékzik, mert az az igazgató egy selejt, s most az Ő főnöke :-D de nem szólhat semmit, egyébként meg a szemét kikaparná.

Most lehet nagy a pofád, jön még az, amikor serdül és a nevelésednek nyoma sem lesz.

Attól mert te szarul nevelsz, más még nevelhet jól is.

#100430 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 13:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 09. 28. 14:20

jaja, pl 2013-ban :-D

Céges ajánlatban évi 500k lenne a kafetéria, viszont nem fizetnének túl. Inkább alá is lőttem, aztán kiderül. Cserébe 6-22h közt van jelenlét, mindenféle kezdéssel és végzéssel.
Make love not Wor.

#100431 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 13:23

Sok elkúrt barom szülő legalább nem szúr ki a gyerekével, és hallgat az orvosra.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100432 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 28. 14:22

Céges ajánlatban évi 500k lenne a kafetéria, viszont nem fizetnének túl. Inkább alá is lőttem, aztán kiderül. Cserébe 6-22h közt van jelenlét, mindenféle kezdéssel és végzéssel.

határeset
a nem fizetnének túl mit jelent? többet mint a szépségiparban?

#100433 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 28. 14:23

Sok elkúrt barom szülő legalább nem szúr ki a gyerekével, és hallgat az orvosra.

jaja, az oltásellenes barmok is milyen okosak

#100434 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 13:28

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 28. 14:16

Mire alapozod azt, hogy nyomorgok, azon kívül, hogy sötétben tapogatódzol és szeretnél nyomorultnak beállítani? Megint balfasz vagy?
A te dolgod, de nálunk minden rendben, nem én tipródok a te csatornádon és magánéleteden :omg:
Attól, hogy tévhitben ringatod magad, rám nézve nem kötelező, hogy nyomorogjak + jelzem, hogy van az a szint, amihez képest simán vered a legalját, a holdról nézve mindenki hangya. Te meg soha nem jártál a holdon, ugyanabban tapicskolsz mint én, max. pár Forinttal több húzza a zsebedet.

De nem tudsz nálam többet enni, jobbat aludni, vagy több ruhát felvenni, a többit meg baszhatod.
Te is eltemetve leszel :nevet:

Utána :-s
Na ki a nyomorék te balfasz? Mit csinálsz halálod után a fene nagy jóléteddel, meg a kurva nagy arcoddal?
7 milliárd ember osztja az észt akár online, akár offline, te csak az egyik vagy, aki kiba nagyra tartja magát :omg:

Egészen addig, amíg nem lapátolják rád a földet bazdmeg, biztos szebb sírköved és temetésed lesz, de sehol nem jegyzik :cool:

Csak egy senki vagy, semmivel sem több, vagy különb nálam. Nem fogják moktatni, hogy éltéál, de emlékezni sem fognak rád.
Élsz, de mi a célja?
Az, hogy a hordával gugának osztottál észt :-s :nevet:

#100435 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 13:31

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 28. 14:23

Az orvos is meghal, és van kiba szar napja. Amikor Levente pici volt, bevittem gyerekorvoshoz. Kérte a nővér, hogy maradjak kint. Oké,. aztán hallom, hogy Levente sír, de ijjesztően, utána a doki elkezdett vele üvöltözni.
Rárugtam az ajtót, anyáztam, s kikaptam a gyereket a kezelőasztalról. Az is csak ember, szarik, meg büdöset is és egy vadbarom. Attól, hogy valaki villanyszerelő, metróvezető, virágkötő, vagy orvos, még lehet vadbarom, mert ugyanolyan selejt ember, mint te, aki azt hiszi, hogy ha valaki orvos, az a mindenható.

Neked :nevet:

#100436 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 13:32

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 28. 14:31

Az orvos is meghal, és van kiba szar napja. Amikor Levente pici volt, bevittem gyerekorvoshoz. Kérte a nővér, hogy maradjak kint. Oké,. aztán hallom, hogy Levente sír, de ijjesztően, utána a doki elkezdett vele üvöltözni.
Rárugtam az ajtót, anyáztam, s kikaptam a gyereket a kezelőasztalról. Az is csak ember, szarik, meg büdöset is és egy vadbarom. Attól, hogy valaki villanyszerelő, metróvezető, virágkötő, vagy orvos, még lehet vadbarom, mert ugyanolyan selejt ember, mint te, aki azt hiszi, hogy ha valaki orvos, az a mindenható.

ez is olyan IGAZ sztori mint a szüléses, hogy visszakeresve teljesen más volt?

#100437 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 13:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 28. 14:28

Mire alapozod azt, hogy nyomorgok, azon kívül, hogy sötétben tapogatódzol és szeretnél nyomorultnak beállítani? Megint balfasz vagy?
A te dolgod, de nálunk minden rendben, nem én tipródok a te csatornádon és magánéleteden :omg:
Attól, hogy tévhitben ringatod magad, rám nézve nem kötelező, hogy nyomorogjak + jelzem, hogy van az a szint, amihez képest simán vered a legalját, a holdról nézve mindenki hangya. Te meg soha nem jártál a holdon, ugyanabban tapicskolsz mint én, max. pár Forinttal több húzza a zsebedet.

De nem tudsz nálam többet enni, jobbat aludni, vagy több ruhát felvenni, a többit meg baszhatod.

Na ki a nyomorék te balfasz? Mit csinálsz halálod után a fene nagy jóléteddel, meg a kurva nagy arcoddal?
7 milliárd ember osztja az észt akár online, akár offline, te csak az egyik vagy, aki kiba nagyra tartja magát :omg:

Egészen addig, amíg nem lapátolják rád a földet bazdmeg, biztos szebb sírköved és temetésed lesz, de sehol nem jegyzik :cool:

Csak egy senki vagy, semmivel sem több, vagy különb nálam. Nem fogják moktatni, hogy éltéál, de emlékezni sem fognak rád.
Élsz, de mi a célja?

adjak pénzt gyógyszerre? vagy sok volt a drog?

#100438 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 13:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 28. 14:28

Élsz, de mi a célja?

Tegyük fel jön a világvége, két perc alatt meghalok. Legyen így, na akkor elmondhatom, addig jól éltem :p
Azt különben továbbra sem értem mit magyarázol, amikor te is a pénzért hajtasz, hol itt-hol ott, ugyanúgy mint mi. Csak mi nem akarunk e köré filozófiát keríteni.

#100439 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 13:48

nagyon jó hogy az pofázik aki külföldre megy feketén éhbérért , csak hogy béjemvé legyen a gyereknek
kicsit ellentmond ennek a világtól elvonuló guru szerep, amit próbál mutatni

#100440 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 13:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 28. 14:31

Mesélj még Rémusz bácsi :nevet:

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5020
  • 5021
  • 5022
  • 5023
  • 5024
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.