HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5021
  • 5022
  • 5023
  • 5024
  • 5025
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#100441 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 09. 28. 14:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 28. 14:28

...

De nem tudsz nálam többet enni, jobbat aludni, vagy több ruhát felvenni, a többit meg baszhatod.
Te is eltemetve leszel :nevet:

Utána :-s
Na ki a nyomorék te balfasz? Mit csinálsz halálod után a fene nagy jóléteddel, meg a kurva nagy arcoddal?
7 milliárd ember osztja az észt akár online, akár offline, te csak az egyik vagy, aki kiba nagyra tartja magát :omg:

Egészen addig, amíg nem lapátolják rád a földet bazdmeg, biztos szebb sírköved és temetésed lesz, de sehol nem jegyzik :cool:

Csak egy senki vagy, semmivel sem több, vagy különb nálam. Nem fogják moktatni, hogy éltéál, de emlékezni sem fognak rád.
Élsz, de mi a célja?
Az, hogy a hordával gugának osztottál észt :-s :nevet:

Alszok mint a tej, azt eszem, amit szeretek és éppen megkívánok, öltözködésben vannak hiányosságaim :)

Viszont kettőnk közül, nem én kívánok neked nyomort, és nem én rettegek annyira az elmúlástól, hogy mesekönyekben higgyek :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100442 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 09. 28. 15:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 09. 28. 14:23

határeset
a nem fizetnének túl mit jelent? többet mint a szépségiparban?

Kb. annyit, mint itt. Szóval dupla árfekvés felett, mint ha máshol senior win szerver- és hálózatüzemeltető lennék :-D Aztán meglátjuk, még sok kör lesz.
Make love not Wor.

#100443 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 15:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 28. 14:28

Mit csinálsz halálod után a fene nagy jóléteddel, meg a kurva nagy arcoddal?

Senki semmit, de ezt már mondtuk. Addgig viszont időnként volt 1-2 fasza pillanat úgy érzem. Mondjuk Nautilust pont láttam Megadethre az eget bámulni bambán, asszem nincs több kérdésünk :-D
Make love not Wor.

#100444 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 15:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 28. 14:31

Rárugtam az ajtót, anyáztam, s kikaptam a gyereket a kezelőasztalról. Az is csak ember, szarik, meg büdöset is és egy vadbarom. Attól, hogy valaki villanyszerelő, metróvezető, virágkötő, vagy orvos, még lehet vadbarom, mert ugyanolyan selejt ember, mint te, aki azt hiszi, hogy ha valaki orvos, az a mindenható.

Mondjuk érdekes, de a szomszéd gyökér, az orvos vadbarom és patkány, a 3 diplomások gyökerek. Ahogy az éveket nézem igazából jó szavad kb. pá ralkoholistára volt csak valahol hollandiában és itt-ott. nincs több kérdésem.

Nálam is olyan az orvos, hogy most már bárki kivehetné a maradékot, sok ember csak átsétál az SZTKba és kész, egy portás megoldja. Ő meg azt mondta, hogy ha nekem nem gond, akkor inkább rám nézne és megoldja a végét is. Lehet bekérezkedet a privát rendelőjébe, akkor legalább elsikáljuk ezt a pénz dolgot is, amihez nem értek és mindenki összevissza beszél.
Make love not Wor.

#100445 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 15:46

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 09. 28. 14:44

Tegyük fel jön a világvége, két perc alatt meghalok. Legyen így, na akkor elmondhatom, addig jól éltem :p

Aztán ezt honnan tudod? Te is csak egy kibaszott hologramm vagy CD lemezre írva jó előre :-D Oszt abból is csak mamu izééé hamu leszel a holtad után.

Addig meg nekem is akadnak pógárpukkasztós guga-kategóriás megfejtéseim, csak jól titkolom:

Kép
Make love not Wor.

#100446 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 16:31

Tiszta guga formád van ezen a képen. Már amikor még nem úgy nézett ki, mint gollam.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100447 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 16:43

Amúgy munkával kapcsolatban, nem arról van szó, hogy nem bírják az emberek a munkát, csak nem hajlandóak gürizni a szerinted jónak gondolt pénzért. Ennyit ér nekik.

Idézet

#100448 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 17:03

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 28. 17:43

Amúgy munkával kapcsolatban, nem arról van szó, hogy nem bírják az emberek a munkát, csak nem hajlandóak gürizni a szerinted jónak gondolt pénzért. Ennyit ér nekik.

Én meg sem próbálnám olyan helyen, ahol nem ízlik vagy nem lennék hajlandó, de nem is mennék vissza rákérdezni, hogy miért nem hívják melózni, mint beugrós.

De, ahogy írtam: kis okos telefon buzerálás, majd cigi tekerés, energia ital, kajcsi, szarcsi, megint cigi, okos telefon újra, egy kis kajcsi, meg cigi tekerés. Az ilyesmivel sok idő elmegy, néha a munkaidő fele is. Na ezértz nem tartanak rájuk igényt.

Másrészt kettő srácra rákérdeztem, hogy ha ilyen fiatalok és megy az angol, hogy hogy nem külföldön tolják az ipart, ahol komoly pénzt lehet keresni vegetáció helyett?

Hja, azzal ők is tisztában vannak, hogy ott tényleg dolgozni kell :cool:
Egy nap alatt kiesnének. Faszt, élhetetlen szarjankók, arra várnak, hogy valaki eltartsa őket.
Tudom, hogy még is azt szeretnéd láttatni, hogy ők a jók, én meg a selejt, de ki a faszt érdekel :-s :nevet:
Nem mozdul rá a témára senki, én meg nem ülök fel a provokációra. Magyarázkodni meg hiába, holnap másba fogsz belekötni, amire ha választ kapsz, leszarod és úgy kezdődik a következő promód, hogy amúgy guga....

Ugyanolyan hibbant és selejtes vagy, mint azok, akiket próbálsz bevédeni velem szemben.
Nem én és nem te vagy az etalon.
Egyelőre nincs eldöntve, hogy ki a hülye. A hordád nem tényező, a YT-sem.

Jóéjt!

#100449 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 17:10

Nem is szoktál válaszolni. Nilván mindenki selejt rajtad kívül, aki nem akar beleszakadni gombokért fizikai munkába. Mégis kire várnának, hogy eltartsa őket amúgy?

Hogy ki a hülye, az nem kérdéses.

Amúgy nem bevédem veled szemben, csak gondoltam, legyen más látószöged is, a saját korlátolt gondolkodásodon kívül.

Idézet

#100450 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 17:14

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 28. 18:10

Nem is szoktál válaszolni. Nilván mindenki selejt rajtad kívül, aki nem akar beleszakadni gombokért fizikai munkába. Mégis kire várnának, hogy eltartsa őket amúgy?

Hogy ki a hülye, az nem kérdéses.

Amúgy nem bevédem veled szemben, csak gondoltam, legyen más látószöged is, a saját korlátolt gondolkodásodon kívül.

Szeretnélek meglepni, de máéra ennyi volt :nevet:

Esetleg, kiegészítés:

Idézet

ˇ

Train Train 7 perce
Űdv.Amennyiben a nejed barátnője az a gitáros lány akivel egyszer már szerepeltek szeretném legalább megtudni a keresztnevét hogy a mellkasomra tetováltathassam mert szerintem ez így illik.Amúgy ez frankón nem Győr?:)
ˇ

IV. Váci Éjszakai Futás
Zvolenszki Zoltán 1 másodperce
Bánki vagy? Mindegy, nincs esélyed a csajnál. Annamária a keresztneve, ahogy a nejemnek is. Vác, még mindig. Az a csaj meg olyan vad, hogy hamarabb fog a melledre szarni, mint te a nevét magadra tetováltatni. Keress magadnak valami hableányt, mert az a csaj még nekem is vállalhatatlan .)))
ˇ

#100451 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 17:23

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 28. 18:10

Nem is szoktál válaszolni. Nilván mindenki selejt rajtad kívül

Hja, egyébként meg rövidek a lábaid, sehova sem visz, arc van csak, mint holdvilág.

Tudtad, hogy a teliholdnak nincs saját fénye?

#100452 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 17:26

Tudsz még ilyen okosakat? Vagy ehhez még inni kell?

Idézet

#100453 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 18:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 09. 28. 18:23

Tudtad, hogy a teliholdnak nincs saját fénye?

Csak a félnek? Mindegy, 2 év múlva úgyis mást mondasz róla.
Make love not Wor.

#100454 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 21:42

Megint előadta. A pénztárosnő örült, hogy elutasította a kártyáját. Az emberek pedig ciccegtek. Múltkor örjöngött, hogy valaki miatt várni kellett 5 percet.

Idézet

#100455 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 21:58

guga fluoridról: http://kodpiszkalo.b...gaink_ellensege

Idézet

#100456 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 21:58

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 28. 22:42

Megint előadta. A pénztárosnő örült, hogy elutasította a kártyáját. Az emberek pedig ciccegtek. Múltkor örjöngött, hogy valaki miatt várni kellett 5 percet.

Rendőrséges csoportba (és még 3 helyre is) beesett Indexen egy zazi...

Szervezett zaklatás áldozata lett. IS.
Make love not Wor.

#100457 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 22:00

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 28. 22:58

Megint szóba hozta? Vegyen fluorid nélkülit, nekem mindegy. Kérdés, hogy abba akkor miért nem csempészett semmmit a hatalom és ha ezt azok veszik, akik ellene vannak, akkor ebbe a fajtába nem tesznek-e másik fajta tudatmódosító nanocsipet?

Aztán jöhet a terrorholokauszt és az öngyilkosságba kényszerítés vagy mi :-D
Make love not Wor.

#100458 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 22:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 28. 23:00

Megint szóba hozta? Vegyen fluorid nélkülit, nekem mindegy. Kérdés, hogy abba akkor miért nem csempészett semmmit a hatalom és ha ezt azok veszik, akik ellene vannak, akkor ebbe a fajtába nem tesznek-e másik fajta tudatmódosító nanocsipet?

Aztán jöhet a terrorholokauszt és az öngyilkosságba kényszerítés vagy mi :-D

Szódabikarbóna a megoldás. :) Meg a 10 éves fogkefe. Mert az új túl erős :nevet:

Szerkesztette: JonesC 2016. 09. 28. 22:05 -kor

Idézet

#100459 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 22:18

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 09. 28. 23:04

Szódabikarbóna a megoldás. :) Meg a 10 éves fogkefe. Mert az új túl erős :nevet:

És egyértelműen mástól hullanak ki a fogai. Ezt amúgy már vagy 2 éve emlegetted, kíváncsi vagyok mikor jut el odáig, hogy be is következik. Mert már akkor is rosszindulatú voltál :-D
Make love not Wor.

#100460 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 09. 28. 22:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 09. 28. 23:18

És egyértelműen mástól hullanak ki a fogai. Ezt amúgy már vagy 2 éve emlegetted, kíváncsi vagyok mikor jut el odáig, hogy be is következik. Mert már akkor is rosszindulatú voltál :-D

A fluoridot? Az mostanában volt először, az nekem új volt.

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5021
  • 5022
  • 5023
  • 5024
  • 5025
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.