Idézet: Raynes - Dátum: 2016. 10. 01. 20:14
Milyen virágot eszik? Sör mellé? A macsétás keménykedés nagyon állat. Megnéztem azt is, amikor a gyerekkel sütnek hagymás, fokhagymás, tyúkhúros, sörös rizst, közben meg narancsot dobálnak, büntet az is. Gondolom a gyerek még nem tudja mi akar lenni, de szakács már biztosan nem lesz, nekem nem is lett volna bátorságom forrózsíros serpenyő mellé beállítani, mikor eleve azt sem tudja szegény gyerek, hogyan kezelje a gyufát, meg merre álljon a serpenyő nyele. Bár gondolom azért van sikere, mert a videóiban van egyfajta ilyen retrószoci, együtt a család, vidéken sörözünk feelin'. IT-s témát viszont most sem sikerült találni, linkeket követel a nép.
Ja, hát van nehányszáz szellemileg hasonlóan szerényen bútorozott, meg gondolom a többiek röhögni járnak. IT videókban kevés van, még itt korábbi beszólások hullámai, meg az örök sláger: "kibaszott jó informatikus vagyok @ © 2016 guga".
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye