Idézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 06. 13:14
Eddig én is csak a jogsi miatt mentem, aztán ez hirtelen elmúlt

Tégy úgy, aztán meglátjuk, bár az irányításhoz nem sok köze van ahhoz, hogy esetleg eltörik-e valamid, vagy ez meg amaz mégis lekonyul az emberben. Én inkább megszereltettem rendesen, mint szopjak a mindenfélével. És tán a gyereknek is van időpontja fogorvoshoz, nem?
Balesetet ne keverd már ide, azt még az sem tudja kivédeni, aki nagyon felkészült. Ha csak a vezetést vesszük, közlekedést, aki nagyon jó sofőr, vétlen, jön egy hülye és ott marad végleg. Erre nem lehet tudatosan készülni.
A fog meg inkább szépészeti beavatkozás, nem betegség. Sokan élnek le életet furcsa fogsorral, dawn kórral, vagy bármi örökletessel, amin változtatni nem lehet. Az, hogy az ember tudja mitől lesznek betegek az emberek, s azt is, hogy amit tud azt meredeken elutasítják, de tény, hogy velünk nem történik meg, na az egy olyan téma, amiről már nagyon nem szeretek beszélni. Már rég magánügynek tekintem.
Nem véletlenül mondom, ha valaki szándékosan beteg akar lenni, mert nincs megfelelő ismerete, hanem hamis tudással rendelkezik, ami mellett kitart kézzel, lábbal, lelke rajta, Ő dolga, nem rám tartozik-.
De ne is vonjon engem, minket felelősségre a saját tájékozatlansága és faszsága miatt, ne verje rám a hülyeségét. Senki sem kötelezte rá, hogy beteg legyen, szar kajákkal táplálkozzon, nyakra főre igya a szemetet, meg istenítse az orvosokat és marékszámra szedje a gyógyszereket.
Ez az Ő döntése, dicsőítse magát. Engem meg nagy ívben felejtsen el.