HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5043
  • 5044
  • 5045
  • 5046
  • 5047
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#100881 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 10. 10. 13:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 10. 14:26

Nekem hollandoknál ragaszkodtak volna a hollandhoz.

Haverom 10 éve él kint, valamennyire tud. De, amikor hollandul szólnak hozzá, rákiabál, hogy tudsz angolul bazdmeg, vagy nem :-s :-D mert angol jobban megy neki, előtte 5 évig volt Angliában.

Minden országban szeretik, ha a helyi nyelvet beszéled, mármint a helyi hülyék :-D

A holland nyelv nem egyszerű, fasza kis keverék angolnémetfrancia.
Minden nap ment a reggeli rádió műsor, olyan, mint, aki most tanul beszélni, de legalább határozottan.

#100882 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 10. 10. 13:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 10. 14:12

2 féle hangtechnika van itthon, a gyerkjőc nem véletlenül került 10 évesen pult mögé.
Egyik sem alkalmas nagy koncertre, de mindegyik megfelel óvodás napra, nyugdíjas retro gecire, esküvőre, stb.

Faszom tudja fasor Budapesten, ránk hívták a rendőröket a lagziban. Na kb. ennyit tud a hangcucc.
Nem fejlesztem tovább.

Bérelni jobb, mert mindig a legfaszább. Ha saját a tulajdon, elavul, baszhatod.

Nem azt mondtam, hogy nem hangos, hanem eddig többnyire DJ cuccokat láttam, előbb meg még a nejed ment volna zenélni és gondoltam akkor klasszikus, vagy többen. Ehhez meg nem biztos, hogy előcsapsz a sufniból egy ADX-10est, pár monitorládát, csiribirit, meg azért a retrogeci/kararóka/esküvő vonalnak én is neki merek rontani (van annyi odahaza...), de klasszikushoz semmim nincs, ha meg bérlek az kisebb vagyon. Főleg németek felé és annyival fölé is árazzák a cégek, hogy ne érje meg elvinni személyzet nélkül. Kicsit megint csapongunk, de megszoktam :-D

Itt is kérdés mi avul el, Ferenczy Gyuriék szerintem 10 éve ugyanazzal a szettel csapatják maguknak. Az a Bose sosem avul el, meg ha el is avul akkor nabumm, majd nem az új 128 csilliárd sávos keverőjük lesz, hanem egy analóg 16 csaotrnás, de jóféle cucc. Végeredmény tök ugyanaz és szerintem ha leülsz egy iLive elég, azt sem fogod tudni merre kell bekapcsolni.
Make love not Wor.

#100883 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 13:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 10. 14:08

Persze, legyen minden rendben, csak ez a járható út :omg:
És, ha nincs, s valami nem stimmel?
Vagy éppen háború tör ki, és hirtelen menekülni kell?
Vagy ez lehetetlen, a migránsok, hogyan kerültek jurópába, úgy, hogy mindent elterveztek, s már is dolgoznak, van bérelt lakás, megtakarítás?
Ez soha nem így működik, ha meg összejön, akkor vastagon :up: én is ezen vagyok.

A hajógyár Rotterdamban van, a mai napig várnak, a szerencsénk az, hogy a hollandok nem olyan balfaszok, mint a németek. Tehát, ha családostul ott kötünk ki, nekik megfelel az angol, német, francia, de a legjobban a beszélhetetlen flamand hollandnak örülnek.

Németországban szigorú elvárás a német nyelv, NÁCI-k :-D
De inkább idióták.
Német nyelvterületen eddig is angolul beszéltem, szartam rá, hogy mit akarnak, a tüöbbség tanult angolul, én meg nem.

Migránsok nem dolgozni jönnek.

A németek tudnak angolul, de a török kollégáid csak németül makognak.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100884 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 14:05

Hamár: http://hataratkelo.b...lakaskereseshez

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#100885 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 14:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 10. 14:31

Nem azt mondtam, hogy nem hangos, hanem eddig többnyire DJ cuccokat láttam, előbb meg még a nejed ment volna zenélni és gondoltam akkor klasszikus, vagy többen. Ehhez meg nem biztos, hogy előcsapsz a sufniból egy ADX-10est, pár monitorládát, csiribirit, meg azért a retrogeci/kararóka/esküvő vonalnak én is neki merek rontani (van annyi odahaza...), de klasszikushoz semmim nincs, ha meg bérlek az kisebb vagyon. Főleg németek felé és annyival fölé is árazzák a cégek, hogy ne érje meg elvinni személyzet nélkül. Kicsit megint csapongunk, de megszoktam :-D

Itt is kérdés mi avul el, Ferenczy Gyuriék szerintem 10 éve ugyanazzal a szettel csapatják maguknak. Az a Bose sosem avul el, meg ha el is avul akkor nabumm, majd nem az új 128 csilliárd sávos keverőjük lesz, hanem egy analóg 16 csaotrnás, de jóféle cucc. Végeredmény tök ugyanaz és szerintem ha leülsz egy iLive elég, azt sem fogod tudni merre kell bekapcsolni.

Maga a hangoisítás, ha karban van tartva, vigyázva rá, nem avul el, hangosít oszt jóccaka, bár ez nekem nem volume.
Nem értek hozzá.

Dj cuccok, meg szinte azonnal elpatkolnak. Megveszed jó drágán, aztán lehet pillázni, hogy a címlapon revü táncot jár, s debütál az ÚJ. A nagyon drágán megvett cuccokkal meg lehet dj-ni tovább, de rtechnikailag hamar lemarad. A legjobb dj cucc a laptop és a hozzávaló midi eszköz, ami kezeli. Laptopon bármelyik túlfejlődött dj szoftver lefut, a midi eszköz jó esetben kezeli még évekig.

Erre mondják azt, hogy a jövő pinája a segg.

Szarni a drága keverőkre, meg dual dj szettekre, ha van egy laptopod, amin minden elfut.

#100886 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 14:15

Kezdek babeszni, elgépelni :omg:
Vaqgy kevesebb tájjellegű, vagy keveseb kéj boárd :-D

#100887 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 14:17

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 10. 15:05

Én Hangfoglaláson láttam egy DJ-t, marha jó funky meg egyéb fekete mindenféle zenét csapatott. Rendesen vinylről ahogy illik. Most látom, hogy weboldalukról mindenféle cuccok letölthetők, meglesem mit tudnak a többiek és asszem be fogok vásárolni.

Mondjárt megnézem, hogy ott is jóke és ha működik, akkor tolom a linket.
Make love not Wor.

#100888 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 14:23

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 10. 15:13

Dj cuccok, meg szinte azonnal elpatkolnak. Megveszed jó drágán, aztán lehet pillázni, hogy a címlapon revü táncot jár, s debütál az ÚJ. A nagyon drágán megvett cuccokkal meg lehet dj-ni tovább, de rtechnikailag hamar lemarad. A legjobb dj cucc a laptop és a hozzávaló midi eszköz, ami kezeli.

Szerintem ehhez is hülye vagy. Bár attól függ mit akarsz. Samplerekből és hasonlókból persze, hogy jönnek az újabbak, mert fejlődik a világ. A CDJ100-500 havernál meg lassan 20 éves lesz. Valamikor 98ban segítettem egy marok kábelt forrasztani és összerakni, utána vett Garry ládákat és valóban, az erősítőt kicsi tkésőbb frissítette, mert nem mindegy, hogy 3 darab 30 kilós dobozzal jár hangítani, ami melegszik is, vagy egy tenyérnyi dobozból kijön sok kilowatt, 4 kilogramm tömeggel. És akkor konferenciára is lehet vinni, kis aranyos, nem üvölt a venti.

Aztn ha jó mikrofonokból bevásárol az ember, az is elég stabil dolog, max. amortizálódik amit bele kell számolni.

Vagy marad a laptopra Denon/estébé DJ szett és mp3, de az meg megint nem marhára midi és retrogeci nyuggereknek.

Kell pár pad, C64, 10-30ezres billentyű, azzal meg már zenét is "lehet" csinálni. Ezek felett már csak a Hammond van villanygitárral.
Make love not Wor.

#100889 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 15:32

Szerintem sajt.

Idézet

#100890 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 15:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 10. 10. 15:23

Szerintem ehhez is hülye vagy. Bár attól függ mit akarsz.

Ez tény, meg az is, hogy csak véleményem van, nem kell nekem okosnak lenni, ez a fiam világa, ahogy a music expo is.
A megvásárolt vas rövid időn belül elavul, oké, hogy a mai napig játszanak bakeliton (is). De ha a rohamos fejlődést vesszük, az a szoftver.

Má bocs, de azt egy alap dual cpu-s laptop leköveti bármikor, csak telepíteni kell.
Aztán ez is múlik el.
A vas nem fejlődik, hiába tekercseled. Ne kérd rajtam számon, csak vélemény, a fiam már szag értő lesz ez ügyben. Már most is az.

#100891 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 16:06

I5 ssd meg sok gigaram nem árt. Digi kimenettel amúgy?

Idézet

#100892 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 17:10

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 10. 17:06

A faszt, látszik, hogy még a közelében sem jártál ilyesminek.
Super Mario szint az elvárás minden esetben + pufferelés, ha menet közben nem mentesz.

#100893 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 17:27

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 10. 18:10

A faszt, látszik, hogy még a közelében sem jártál ilyesminek.
Super Mario szint az elvárás minden esetben + pufferelés, ha menet közben nem mentesz.

Annyit mint te voltam :)

Az, hogy megy kevesebbel, nem jelenti azt, hogy lejjebb kéne adni. Élső cd-t élő buliról egy mmx 166-ossal rögzítettem, Gus hangkarival.

Idézet

#100894 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 17:30

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 10. 18:27

Annyit mint te voltam :)

Az, hogy megy kevesebbel, nem jelenti azt, hogy lejjebb kéne adni. Élső cd-t élő buliról egy mmx 166-ossal rögzítettem, Gus hangkarival.

1 méteres Gravis Ultra Sound ISA nekem is volt kiszögelve a pinyóban a falra.
Soha nem használtam, mások térdeltek le előtte.

#100895 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 17:32

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 10. 18:30

1 méteres Gravis Ultra Sound ISA nekem is volt kiszögelve a pinyóban a falra.
Soha nem használtam, mások térdeltek le előtte.

Nem a legjobb felhasználása. :)

Nagyon durva tech volt az a kártya, iszonyú jó minőség.

Idézet

#100896 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 17:45

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 10. 18:32

Megvan még. Meg a dobozos pnp is, számlával
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#100897 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 17:53

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 10. 18:32

Első SB hangkarimat OTP részletre vettem és melegedett :-D kompatibilitási hiba. ISA port.

#100898 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 17:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 10. 10. 16:57

A vas nem fejlődik, hiába tekercseled.

Nem a fenét nem, mutassunk fújós szintetizátort?

Kérdés hol korlátoz és mit szertnél fejleszteni. Az élet meg úgyis valami analóg Vermona, 303, akármi. Ha élőben veretjük, de hát nahh, nem lehet mindenki született Egér.
Make love not Wor.

#100899 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 17:58

Kevesebb is, mert egy kisebb laposról vagy almáról elmegy a párhuzam, csak nem tudom a feladatot :-) Most akkor laptopDJ vagyunk, vagy mi?

Dunderpatrullen is Nintendóról nyomja, meg pár egyszerű dologról, oszt heten vannak élőben. Ne túlozzuk el, mert röhögök. Majd ha kitűztük a célt és egy fasza holland diszkót, akkor talán.

Lemezjátsz kb. sosem avul el és aki azzal tolja annak nem ez a drága. Egy jó MK-II, Pio a világot megoldja.

DJben meg pld. Kaoss padokról és hasonló izékről beszélek. Az fejlődik, mint a picsa. Összességében az sem drága, de megint az "attól függ". Egy TB-303as persze drága, de aki eddig tud jutni, az lehet el is adja. Esetleg megmutatom, hogy szomszéd mit rak össze kb. nulla pénzből, szóval hagyjuk már a süket dumát.
Make love not Wor.

#100900 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 10. 10. 18:03

Ja, csomó cucc USB-s, azon lógnak külső DA-k, meg a vezérlés.

Pld. ez ilyen faszaság, mp3 könyvtárakat átnyálazza, arról lehet válogatni (meg tablet és laptop), rendes ipari kimenetek, lerakod, mint a pultot és megy, USBről áthúzza,. nmypomha.

http://www.denondj.c...cts/view/mc4000

Ez mondjuk drága, de olyan is. Bár ebben a szakmában egy ilyenért 100+ ezer lehet nem is sok.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5043
  • 5044
  • 5045
  • 5046
  • 5047
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.