Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 10. 16. 18:18
Halálos ágyadon mit fogsz érezni, ha semmi se jött be a faszságokból, és ráadásul megérted, hogy mégsem a testetlen örökkévalóság jön, hanem csak a semmi, amitől annyira rettegsz?
Azt, hogy neked is lesz halálos ágyad.
Én viszont nem rettegek, csak tudom, hogy mi jön hamarosan.
Miért kéne ettől rettegni?
Volt már tévesen két világháború. Jó, oké, számokban kifejezhetetlen, hogy mennyien dőltek be a propagandának, s mentek önként vágóhídra.
Rettegve mentek?
Na ezen gondolkodj el, jelen pillanatban te is védesz egy olyan rendszert, ami arra készül, hogy te légy az áldozat. Stockholm szindróma. Ha nem haragszol nem gratulálok hozzá, úgy sem értesz az egészből semmit, csak menetelsz a vágóhídra gyanútlanul, s azt hiszed az a csokitorta, ha ebben a topikban velem feleselsz.
Mivel vég nélkül teszed, s abban a hitben, hogy én vagyok az, akin taposni kell, meg elítélni, meg bármi, de legyen valami mocskos dolog, gratula.
Ettől még nem fogod túlélni, mert gyenge vagy ahhoz, hogy felismerd a veszélyt.
3 nap alatt kerül az ország ugyanabba a helyzetbe, utána nem lesz ugatás.
Bankok bezárnak, senki nem jut a jó kis megtakarításához, amiért megdolgozott.
A zsebében lévő pénzt a hiperinfláció szippantja ki.
Élelmiszer senkinél nincs tartalékolva.
Cigók fosztogatni fognak az első percben gátlástalanul.
Mivel te ostoba értelmiséginek álcázott idióta vagy (valójában), így senki sem tartozik neked magyarázattal, amikor...
Többit képzeld hozzá a hordáddal együtt.
Köszönöm kérdésed, minden fasza, ha tudnál róla milyen minőségű, s mekkora mennyiségű szar ömlik rám jelen pillanatban, tisztelegnél előttem.
Nem várom el, de nem is veled fogom megosztani.