HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5099
  • 5100
  • 5101
  • 5102
  • 5103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#102001 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2017. 01. 10. 12:25

Idézet: NauTiLUS - Dátum: 2017. 01. 10. 13:19

Milyen nyelven mondta az állatorvos?

Magyarul baszki, itt lakik Rétságon, régen tőle vásároltam a kecsketejet. Meg járt nálam többször is.

#102002 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 12:26

Idézet: Jahno - Dátum: 2017. 01. 10. 12:25

Én már Origón megtaláltam a rinyát, hogy hormon meg minden és jajj.

De ha lenne ilyen, akkor nem jutna a tyúkoknak :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#102003 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 12:28

Idézet: guga - Dátum: 2017. 01. 10. 12:25

Magyarul baszki, itt lakik Rétságon, régen tőle vásároltam a kecsketejet. Meg járt nálam többször is.

és ő melyik telepet látja el?

#102004 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 12:29

Idézet: NauTiLUS - Dátum: 2017. 01. 10. 12:28

A szíriuszi magyar közösséget, faszbemutatásos authentikációval.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#102005 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 12:37

Idézet: NauTiLUS - Dátum: 2017. 01. 10. 13:28

Aha, kapsz egy választ, majd egy újabb nagyon értelmes de alapvetően földközeli kérdést teszel fel :-D
Jelenleg nyugdíjas. De egész életében állatorvos volt, most Rétság után van valami földterület, ahol gazdálkodik.

Túl sok a topikban az egy négyzetméterre jutó értelem, kár volt benéznem ide.
Hiba volt :omg:

#102006 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 12:39

Idézet: guga - Dátum: 2017. 01. 10. 12:37

Aha, kapsz egy választ, majd egy újabb nagyon értelmes de alapvetően földközeli kérdést teszel fel :-D
Jelenleg nyugdíjas. De egész életében állatorvos volt, most Rétság után van valami földterület, ahol gazdálkodik.

Ja, nem elég kamuzni valami, aztán fürödni az elismerő tekintetekben.

Idézet

#102007 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 12:43

Idézet: JonesC - Dátum: 2017. 01. 10. 13:39

Ja, nem elég kamuzni valami, aztán fürödni az elismerő tekintetekben.

Idióta vagy, de kihordod lábon :cool: neked minden faszom kamu, akármire csípőből rámondod, mert már hobbid :-D
Tudod élem az életem, s ha csak annyit írnék ide, hogy ma reggel felébredtem, a zanyád faszába is belekötnél, mert olyan értelmes vagy :-D
Ma reggel nem ébredtem fel, az is kamu, ha kávét ittam, milyen kávé és egyben kamu.

:omg:

#102008 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 12:49

Idézet: guga - Dátum: 2017. 01. 10. 12:37

Az utóbbi pár évtizedben jelentősen változtak az nagy telepeken az állattartási szokások, főleg az EUban, nem baj hogy ezzel nem vagy képben, mindenkivel megesik. Csak más nem osztja az észt, arról amit hinni akar.

http://index.hu/tudo...hogy_ok_okosak/

De bárhol van lehetőséged ellenőrzött minőségű húst venni ha nagyon akarsz.

#102009 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 12:50

guga, arra gondoltál már, hogy piacon is lehet vásárolni termelőktől? Mi például ott vásárolunk illetve a helyi húsboltban, akiknek saját telepjük van, el is lehet menni hozzájuk, nyitottak mindenre. Na ilyenkor mi van? Egyébként ahol lakom rohadt sokan vásárolnak ezeken a helyeken. Messziről kerülik az ipari cuccokat. Szóval megint csak előkapsz egy témát, de arra nem gondolsz, hogy nem lehet mindenkire ezt ráhúzni.

Egyébként meg tök jó, hogy téged felvidéken mindig ilyen orrolós, underground bulikba hívnak..jó lenne nekem is pár ilyen haver, de felvidéken! Ahol minden jobb!

#102010 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 12:51

Idézet: guga - Dátum: 2017. 01. 10. 12:43

Idióta vagy, de kihordod lábon :cool: neked minden faszom kamu, akármire csípőből rámondod, mert már hobbid :-D
Tudod élem az életem, s ha csak annyit írnék ide, hogy ma reggel felébredtem, a zanyád faszába is belekötnél, mert olyan értelmes vagy :-D
Ma reggel nem ébredtem fel, az is kamu, ha kávét ittam, milyen kávé és egyben kamu.

:omg:

De nem ezeket írtad, hanem összevissza hadoválsz, aztán az ostobaságot egy meg nem nevezett szakember állítólagos véleményével szeretnéd igazolni.

Idézet

#102011 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 12:56

Idézet: Tiga - Dátum: 2017. 01. 10. 13:50

guga, arra gondoltál már, hogy piacon is lehet vásárolni termelőktől?

Mi sem vásárolunk boltban csirke, vagy sertéshúst.
Csirke van a faluban, frissen vágják, és pucolják.
Van Rétságon egy hentes srác, még régen én kócoltam neki be a számtech-et a boltba, az Ő beszállítója Bánk előtt a volt téeszből egy tenyésztő, a disznók félig szabadtartásban vannak, s bár tilos, az egyik étteremből viszi a maradékot :-D

#102012 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 12:58

Akkor meg? Mégsem eszünk szemetet illetve csökkentjük a szemét bevitelét. És ezt még teszik sokan mások is. Látszik is, hogy a Tesco pl haldoklik, nem is baj, eddig úgyis ők voltak a legnagyobb szeméttelepek..

#102013 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 13:00

Idézet: JonesC - Dátum: 2017. 01. 10. 13:51

De nem ezeket írtad, hanem összevissza hadoválsz, aztán az ostobaságot egy meg nem nevezett szakember állítólagos véleményével szeretnéd igazolni.

Tételesen mi az, amit nem értesz, és ostobaságnak tartasz, vagy bizonyításra vágysz?
Ha neked az általam felsorolt dolgokból bármi ostobaságnak hangzik, akkor ennyi :-D hidd el, hogy én is rengeteg dolgodra mondtam már azt, hogy ordító baromság, és egy szikrányi vágyam sem volt rá, hogy bebizonyítsd.

Ha te úgy gondolod, hogy minden rendben van az állattartással kapcsolatban, akkor gondold úgy és viszonhall :cool: egyed, vigyed, egészségedre.

#102014 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 13:01

Idézet: Tiga - Dátum: 2017. 01. 10. 13:50

Egyébként meg tök jó, hogy téged felvidéken mindig ilyen orrolós, underground bulikba hívnak..jó lenne nekem is pár ilyen haver, de felvidéken! Ahol minden jobb!

A mindig az egy alkalom volt. De te mit keresnél ilyen helyen?

#102015 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 13:03

Idézet: guga - Dátum: 2017. 01. 10. 13:00

Tételesen mi az, amit nem értesz, és ostobaságnak tartasz, vagy bizonyításra vágysz?
Ha neked az általam felsorolt dolgokból bármi ostobaságnak hangzik, akkor ennyi :-D hidd el, hogy én is rengeteg dolgodra mondtam már azt, hogy ordító baromság, és egy szikrányi vágyam sem volt rá, hogy bebizonyítsd.

Ha te úgy gondolod, hogy minden rendben van az állattartással kapcsolatban, akkor gondold úgy és viszonhall :cool: egyed, vigyed, egészségedre.

Látod ha neked valaki mond valami baromságot és tetszik, akkor elhiszed, ha valaki meg jelzi, hogy hejj öcsém baromságot beszélsz, akkor ő a hülye.

#102016 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 13:04

Idézet: guga - Dátum: 2017. 01. 10. 13:00

Kiselőadás a csirkékről például? Azt tiszta sor, hogy két hónap segédmunka után hollandiában, azt már tanítani tudnád.

Idézet

#102017 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 13:05

Idézet: JonesC - Dátum: 2017. 01. 10. 13:04

Kiselőadás a csirkékről például? Azt tiszta sor, hogy két hónap segédmunka után hollandiában, azt már tanítani tudnád.

MAGASABBINTELLIGENCIA ennyikeh.

#102018 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 13:09

Idézet: Tiga - Dátum: 2017. 01. 10. 13:58

Akkor meg? Mégsem eszünk szemetet illetve csökkentjük a szemét bevitelét. És ezt még teszik sokan mások is. Látszik is, hogy a Tesco pl haldoklik, nem is baj, eddig úgyis ők voltak a legnagyobb szeméttelepek..

Az ipari csirke és a gazdaságos virsli mindig kapós lesz, minél olcsóbb annál jobb és ez nem csak nálunk van így. Hollandiában is láttam, hogy a legolcsóbb húsokat azonnal elkapkodták. Ott volt a fasza sertéshusi felkockázva alutálcán, vitték, mint a cukrot. Hozzá sem mertem nyúlni, de a zöldségek sem voltak jobb helyzetben. Öklömnyi fokhagyma, illatmentes paradicsom, nagy bumszli eprek, hatalmas paprikák. Mint, ha mindegyik műanyagból lett volna. Hollandiában a legnagyobb gondot a kaja jelentette, szó szerint csak mocskot és szemetet lehetett vásárolni.

#102019 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 13:14

Idézet: guga - Dátum: 2017. 01. 10. 13:09

Az ipari csirke és a gazdaságos virsli mindig kapós lesz, minél olcsóbb annál jobb és ez nem csak nálunk van így. Hollandiában is láttam, hogy a legolcsóbb húsokat azonnal elkapkodták. Ott volt a fasza sertéshusi felkockázva alutálcán, vitték, mint a cukrot. Hozzá sem mertem nyúlni, de a zöldségek sem voltak jobb helyzetben. Öklömnyi fokhagyma, illatmentes paradicsom, nagy bumszli eprek, hatalmas paprikák. Mint, ha mindegyik műanyagból lett volna. Hollandiában a legnagyobb gondot a kaja jelentette, szó szerint csak mocskot és szemetet lehetett vásárolni.

De hát az nem a mennyország volt?

Idézet

#102020 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 01. 10. 13:17

Idézet: guga - Dátum: 2017. 01. 10. 13:09

De szerencsére nem ott élünk. Itthon azért kapható minőségi a piacokon a kofáknál..

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5099
  • 5100
  • 5101
  • 5102
  • 5103
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.