HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5119
  • 5120
  • 5121
  • 5122
  • 5123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#102401 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2017. 02. 11. 14:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2017. 02. 11. 14:07

Kinek mekkora van? Nem péniszben, hanem káddugóban. Légyszi mérjétek le. Én az enyémeket nem tudom lemérni, mert a buzi főbérlő elkobozza, nem akarja, hogy fürödjünk, vízspórolás miatt. Már három dugót is vettem, két nagyot, egy kicsit. Az első nagyot elkobozta (úgy emlékszek, hogy ezek 1,75 inchesek voltak), a másodikat a szobámban tartottam, de albérlőtárs elkérte és ő felejtette kint, annak is ugrott. Most valami miatt a kisdugót is elszedte (az tuti 1,25 inches volt, az a csaphoz jó volt, ha valamit kézzel kéne mosni vagy ilyesmi). Nem szól, csak úgy eltünedeznek ezek, hogy rohadjon meg. De mindegy is, mert a nagydugók nem voltak jók, kiment az ablakon 2 font, vagyis most már 3. Már pedig be lesz szerezve dugó, és nem fogom kölcsönadni, meg a fürdőben hagyni. Csak azt nem tudom, hogy milyen jó bele.

Szerk.: lemértem régi buszjegyből kivágott kemény papír csíkját vagdosva. 42 mm jött ki, ilyen káddugó nincs, de a 43mm jó eséllyel jó lesz bele, ha műanyagot veszek, annak lesz +0,5-1mm tűrése.

vernem agyon az ilyen kocsogot amig elo nem adja a dugot.
Kurva anyjan sporoljon.

#102402 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 11. 14:27

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2017. 02. 11. 13:18

vernem agyon az ilyen kocsogot amig elo nem adja a dugot.
Kurva anyjan sporoljon.

Ja, ez ilyen szarrágó, Fekete Pákó típusú nigger, mindenen spórol, persze amit összespórolt, azt elbassza teljesen értelmetlen dolgokra. Heti egyszer zuhanyzik úgy, hogy fizikai munkát végez (raktáros), meg két hetente mos ruhát, nem normális. Egyébként a kisdugót lehet visszakérem tőle, a nagydugókat megtarthatja, mert azok úgyse voltak jók. Egyébként neki tuti van dugója a kádhoz is, csak eldugta.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#102403 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 11. 14:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2017. 02. 11. 03:13

Pénzkeret 100 EUR, vagy 85 GBP, vagy 31k HUF. Nyilván, ha egy kicsi kilógás van, az nem baj. Most Doogee X5 Próm van
...hasonlót keresnék.

Az eddigi jelöltjeim:
Doogee X6 Pro
Lenovo K3 Note, ár/tudást nézve ez tetszik a legjobban (a K4 is tetszene, de túlzottan felette van a keretnek)
Xiaomi Redmi Note 3 (bár ez kicsit fölötte van a keretnek)
Doogee X7 vagy X7 Pro (ez utóbbi is fölötte van)
Doogee Y6

Esetleg valami más? Kínai márka bőven jó, de csak ezt a Doogee-t, meg a Xiaomit és ZTE-t ismerem, pedig van egy pár (Homtom, THL, Oukitel, Leagoo, Cubot, MPIE, stb.).

Erre vélemények? Főleg Dzsounzira és Jahnóra számítok, múltkor is jót ajánlottak, de a többiek se fogják vissza, ha értenek az ilyesmihez.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#102404 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 11. 14:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2017. 02. 11. 14:31

Erre vélemények? Főleg Dzsounzira és Jahnóra számítok, múltkor is jót ajánlottak, de a többiek se fogják vissza, ha értenek az ilyesmihez.

Ebből a listából ha van rá keret akkor a Xiaomi-t választanám.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#102405 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 11. 14:58

Én iphone SE-t vettem, az fasza

:)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#102406 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 11. 15:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2017. 02. 11. 04:13

Xiaomi Redmi Note 3 (bár ez kicsit fölötte van a keretnek)

előző telefonom egy redmi note 3 pro (3/32gb) volt. jó cucc, de kell egy masszív tok hozzá, meg védelem a kijelzőre, mert könnyen karcolódik. ipaky tokom volt hozzá, de azzal meg túl masszív :) viszont jól védi az eszközt. de redmi (nem note) 3 is jó, az eggyel kisebb (5 vs 5,5"), kisebb felbontású kijelzővel (720 vs fhd). azt viszont nem tudom, hogy felétek mennyire van a 80 mhz-es 4g használatban, itthon főleg vidéken érdekes. a note 3 nem tudta, de nem volt probléma a hiánya telenorral. mondjuk falura nem is igen jártam vele :) de van a note-nak olyan verziója, ami azt is tudja.
doogee-t sokan köpködik a gyártási minősége miatt, de ez nem személyes tapasztalat.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#102407 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 11. 15:09

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 02. 11. 13:32

Ebből a listából ha van rá keret akkor a Xiaomi-t választanám.

És ha nem erről a listáról kell választani, akkor mit ajánlanál? Nekem egyébként a Lenovo K3 a legszimpibb, de most vagy nem kapni, vagy ahol igen, ott kereten kívül (ilyen 160 font környéke), pedig mikor a Doogee-t vettem, akkor volt fullHD-s, nyolcmagos, 5"-os, 2GB RAM/16G ROM kiszereléssel 76 font környékén. A Xiaomi mitől jobb?

Xiaomi Redmi Note 3-ból ezt találtam legolcsóbban, 118 font, igaz ez a kisebb változat 2GB RAM/16 GB ROM. Szerintem a nagyobb (szintén nem Pro) változat 168 fontért nem éri meg csak azért, mert 3GB RAM/32GB ROM-mal szerelt, nálam ez nem jelentene érdemi pluszt.

Szerkesztette: Raynes 2017. 02. 11. 15:18 -kor

#102408 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 11. 15:13

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2017. 02. 11. 14:08

előző telefonom egy redmi note 3 pro (3/32gb) volt. jó cucc, de kell egy masszív tok hozzá, meg védelem a kijelzőre, mert könnyen karcolódik. ipaky tokom volt hozzá, de azzal meg túl masszív :) viszont jól védi az eszközt. de redmi (nem note) 3 is jó, az eggyel kisebb (5 vs 5,5"), kisebb felbontású kijelzővel (720 vs fhd). azt viszont nem tudom, hogy felétek mennyire van a 80 mhz-es 4g használatban, itthon főleg vidéken érdekes. a note 3 nem tudta, de nem volt probléma a hiánya telenorral. mondjuk falura nem is igen jártam vele :) de van a note-nak olyan verziója, ami azt is tudja.
doogee-t sokan köpködik a gyártási minősége miatt, de ez nem személyes tapasztalat.

Amiket én néztem non Pro Note3-akat, azokban fullHD kijelző van, meg 5,5"-osak. A 4G azért kéne, mert itt a városban meg a környékén sok helyen van, hogy a 3G-térerő szar, és 4G-n van csak értékelhető vétel.

A Doogeeval semmi baj nem volt, nem tűnt rossznak a gyártás minősége, nem karcolódott, nem recsegett, nem fagyott, nem akadozott. Csak tok nélkül használtam, és nem vigyáztam rá kellőképp.

Ipaki-tok meg gondolom ő lenne az. Igaz ez csak kifejezetten Redmi Note 3-hoz van.

Szerkesztette: Raynes 2017. 02. 11. 15:20 -kor

#102409 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 11. 15:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2017. 02. 11. 15:13

Amiket én néztem non Pro Note3-akat, azokban fullHD kijelző van, meg 5,5"-osak. A 4G azért kéne, mert itt a városban meg a környékén sok helyen van, hogy a 3G-térerő szar, és 4G-n van csak értékelhető vétel.

A Doogeeval semmi baj nem volt, nem tűnt rossznak a gyártás minősége, nem karcolódott, nem recsegett, nem fagyott, nem akadozott. Csak tok nélkül használtam, és nem vigyáztam rá kellőképp.

nem pro vagy nem pro, hanem note vagy nem note.

van redmi note 3 (pro), 5,5" fhd, és van redmi 3 (pro), 5" 720 kijelzővel. 4g mindben van, a kérdés, hogy 800 mhz kell-e.
nem az adott példány van rosszul összerakva, hanem sok a hibás. de ez nyilván nem statisztika.

Szerkesztette: qnadam 2017. 02. 11. 15:17 -kor

#102410 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 11. 15:21

Most mennyi a keret?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#102411 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 11. 15:23

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2017. 02. 11. 14:15

nem pro vagy nem pro, hanem note vagy nem note.

van redmi note 3 (pro), 5,5" fhd, és van redmi 3 (pro), 5" 720 kijelzővel. 4g mindben van, a kérdés, hogy 800 mhz kell-e.
nem az adott példány van rosszul összerakva, hanem sok a hibás. de ez nyilván nem statisztika.

Kifejezetten a 800Mhz nem kell, azt hiszem ez lenne az LTE. Nekem csak a 4G kell a térerő miatt. Lehet a Doogee-val szerencsém volt. Szimpatikus a Doogee Y6 is, ez ni (nyolcmagos, 5,5"-os, 720p IPS, 2GB RAM/16GB ROM).

Bár valószínű, hogy a 720p-s kisebbik Y6 is elég lenne (nyolc magos, Android 6), azt találtam a Tinydealen 96 fontért.

Nagyon szoros a verseny. Lenne Xiaomi Redmi Note 3 5,5" fHD, de ez csak Android 5-ös 118 fontért, meg Doogee Y6 5,5" fHD, de ez már Android 6-os, 120 font. Az előbbi mellett az ajánlás szól, a második mellett az újabb Android.

Szerkesztette: Raynes 2017. 02. 11. 15:36 -kor

#102412 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 11. 15:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2017. 02. 11. 15:23

Kifejezetten a 800Mhz nem kell, azt hiszem ez lenne az LTE. Nekem csak a 4G kell a térerő miatt. Lehet a Doogee-val szerencsém volt. Szimpatikus a Doogee Y6 is, ez ni (nyolcmagos, 5,5"-os, fullHD IPS, 2GB RAM/16GB ROM).

Bár valószínű, hogy a 720p-s kisebbik Y6 is elég lenne (nyolc magos, Android 6), azt találtam a Tinydealen 96 fontért.

Ja ez nem rossz, és ebbe már normális kamera van úgynézem.

Idézet

#102413 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 11. 15:43

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2017. 02. 11. 14:29

Ja ez nem rossz, és ebbe már normális kamera van úgynézem.

Na, a kamera pont nem fontos. Vagyis nem baj, ha normálisabb van benne, de úgyis fényképészeti antitalentum vagyok, emiatt nem szoktam fényképezni. Az FHD eredetileg nem volt követelmény, de látva, hogy gyakran nem nagy felár, lehet bepróbálom, hogy legyen valami előrelépés az előző telefonhoz képest (amolyan fájdalomdíj, legalább a csövi migráncs kipróbál ilyet is). Legfeljebb pár fonttal túl lesz a kereten, plusz még a tok is, de nem érdekel, ennyibe nem halok bele, csak tartson tovább, mint az előző. Bár ezen a szinten a Lenovo K3 Note is újra játszik, mert az meg 122 dollárért van, és az is FHD-s, meg 13Mpixeles kamera, nyolcmagos. Csak nem ismerem, hogy a Lenovo mennyire megbízható telefonokat gyárt.

Szerk.: az ilyen pénztárca/jegyzetfüzet alakú, szétnyitható bőrtokokról mik a vélemények?

Szerkesztette: Raynes 2017. 02. 11. 15:50 -kor

#102414 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 11. 15:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2017. 02. 11. 15:23

Kifejezetten a 800Mhz nem kell, azt hiszem ez lenne az LTE. Nekem csak a 4G kell a térerő miatt.

az lte a 4g becsületes neve, frekvenciától függetlenül. van minden, 450 mhz-től valami 3800-ig asszem. magyarországon is van 450, 800, 1800, 2600. ebből az első kettő használatos nagy de nem annyira sűrűn lakott helyek (meg épületek belsejének) lefedésére, ebből 450-en csak az mvm szolgáltat, de az nem lakossági. európában a 800 mhz jellemző vidéken, de anglia csak félig európa :D meg nem tudom, mennyire vagy vidéki vagy városi.

a másik kérdés, hogy mobilnetre kell térerő vagy beszélgetni? mert ha nincs volte (voice over lte), akkor híváskor úgyis leugrik 2g-re vagy 3g-re.

#102415 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 11. 16:04

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2017. 02. 11. 14:53

a másik kérdés, hogy mobilnetre kell térerő vagy beszélgetni? mert ha nincs volte (voice over lte), akkor híváskor úgyis leugrik 2g-re vagy 3g-re.

Leginkább mobilnetre kéne a 4G. Persze nem baj, ha híváskor is van. Azt nem tudom, hogy az itteni hány MHz-es, majd utánanézek. A Doogee X5 Próval mindenesetre normálisan működött a 4G.

#102416 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 11. 16:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2017. 02. 11. 16:04

Leginkább mobilnetre kéne a 4G. Persze nem baj, ha híváskor is van. Azt nem tudom, hogy az itteni hány MHz-es, majd utánanézek. A Doogee X5 Próval mindenesetre normálisan működött a 4G.

wiki szerint csak az ee-nél van volte, többieknél beszéd közben nincs 4g

#102417 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 11. 17:11

guga: azt a nagy maleszaju fiadat nyakon vaghatnad, hogy ne beszeljen es csinaljon ilyen kapitalis faszsagokat.... bar ennek mar mindegy.

#102418 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 11. 19:44

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2017. 02. 11. 15:28

wiki szerint csak az ee-nél van volte, többieknél beszéd közben nincs 4g

Kösz, hogy megnézted. Én az Three-nél vagyok, szóval akkor a beszélgetés közbeni LTE bukta.

#102419 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2017. 02. 11. 20:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2017. 02. 11. 14:27

Ja, ez ilyen szarrágó, Fekete Pákó típusú nigger, mindenen spórol, persze amit összespórolt, azt elbassza teljesen értelmetlen dolgokra. Heti egyszer zuhanyzik úgy, hogy fizikai munkát végez (raktáros), meg két hetente mos ruhát, nem normális. Egyébként a kisdugót lehet visszakérem tőle, a nagydugókat megtarthatja, mert azok úgyse voltak jók. Egyébként neki tuti van dugója a kádhoz is, csak eldugta.

Rongyot rá és kész, szarni le az egészet.
Make love not Wor.

#102420 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2017. 02. 11. 20:28

Üssünk hasra, végig nem lesem melyik Dogee trükközött azzal, hogy kevés volt a memória, de Xiaomi úgyis a legjobbabb, amúgy meg mittomén. Két márkával baj már nem lehet. Esetleg egy ütésállóbb kivitel?
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5119
  • 5120
  • 5121
  • 5122
  • 5123
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.