HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5121
  • 5122
  • 5123
  • 5124
  • 5125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#102441 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2017. 02. 19. 13:17

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2017. 02. 19. 12:58

Mindenki más fél, kivéve a béjemvés hülyegyereket, mert ő 2.5 éves jogsival az élet császára. Én ennyit láttam a videóból. Magábaszállást nagyon a következőben sem.
Arnoldnak meg teljesen igaza volt, a stílus meg más kérdés.

(És akkor még nem jövök a huszonéves rozsdás gyenge béjemvé valódi értékével)

Az értéke lehet, hogy 0 de egy millába már szerintem benne van.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#102442 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 19. 17:37

Idézet: JonesC - Dátum: 2017. 02. 19. 13:17

Az értéke lehet, hogy 0 de egy millába már szerintem benne van.

Szerintem nem sok lett rakoltve.

#102443 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 19. 19:36

Idézet: NauTiLUS - Dátum: 2017. 02. 19. 17:37

Szerintem nem sok lett rakoltve.

Hát, még amit elszólt itt ott is minimum 3 kilo vételáron felül.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#102444 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 20. 10:31

Most vett hasogatott tüzifát és jól átbaszták vele.
Én ezt nem érthetem, de ha ott a seregnyi láncfűrész...

Én/mi annó méterfát vettünk, és kézifűrésszel vágtam szét három darabra, azt meg szétcsapkodtam.
Pedig csak kézifűrész volt
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#102445 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 20. 10:39

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2017. 02. 20. 10:31

Most vett hasogatott tüzifát és jól átbaszták vele.
Én ezt nem érthetem, de ha ott a seregnyi láncfűrész...

Én/mi annó méterfát vettünk, és kézifűrésszel vágtam szét három darabra, azt meg szétcsapkodtam.
Pedig csak kézifűrész volt

Azt mondta, ez volt az egyelen hely, ahonnan lehetett rendelni.

Idézet

#102446 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2017. 02. 20. 22:43

Idézet: JonesC - Dátum: 2017. 02. 20. 10:39

Azt mondta, ez volt az egyelen hely, ahonnan lehetett rendelni.

Az elég monopol. Guga lehetett volna a 2.?
Make love not Wor.

#102447 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 20. 22:53

Idézet: Jahno - Dátum: 2017. 02. 20. 22:43

Az elég monopol. Guga lehetett volna a 2.?

Az mar konkurancia es nem piaci res...
Szomszed is most hozta a masodik kobmeter fat utanfutoval (kandalloba) - az elso majdnem el is fogyott.
Azt mondja 55 Euro egy kobmeter es bukk (legalabbis bukkhoz hasonlo szot mondott amit nem ertettem, biztos nem akacia (akac).

#102448 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 21. 00:38

Idézet: FőDudu - Dátum: 2017. 02. 20. 22:53

Azt mondja 55 Euro egy kobmeter es bukk (legalabbis bukkhoz hasonlo szot mondott amit nem ertettem, biztos nem akacia (akac).

Ha BUK volt, akkor húzd be a nyakad: https://hu.wikipedia.org/wiki/9K37_Buk :-D
Make love not Wor.

#102449 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 21. 01:43

Na, legalább a Háttérhatalom Zrt is beindult a szezonnal:

"
Kedves barátaink!

Budapesten ma hajnalban egy szigorúan titkos báriumszállítmány haladt át. Mivel tiszta időben túl sok civil láthatta volna a katonai konvojt, kénytelenek voltunk a látótávolságot mesterségesen lecsökkenteni. Az így keletkezett köd várhatóan fél órán belül megszűnik. Amennyiben úgy látják, hogy a látótávolság nem javul, kérem keressék fel panaszukkal budapesti irodánkat ügyfélfogadási időben!
( hétfő-péntek: 4.00-8.00 )

Üdvözlettel:
Schwarz K. Ábel, Tájékoztatási csoport
"

Kétkedőknek is teljes mértékben kielégítő választ adnak:

"Kedves DrHorváth Tibor! A Háttérhatalom Zrt. az Illuminati® Corporation hivatalos magyarországi kirendeltsége. Célunk egy jobb és élhetőbb Föld megteremtése. Nyári záporból pusztító vihar? 50°C a napon? Tudjuk miről beszél, hisz nagy valószínűséggel Nekünk is közünk van hozzá.
Alvállalkozóinkon keresztül széles termék-és szolgáltatáspalettával várjuk ügyfeleinket: professzionális időjárásmódosítás, agykontroll, népességszabályozás, hogy csak a legfőbbeket említsük."
Make love not Wor.

#102450 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 21. 05:14

Idézet: chris77 - Dátum: 2017. 02. 19. 07:37

Na megnéztem az új bmw-s videót.
Szóval egy picit árnyaltabb mostmár a képem a srácról..
Tud normális is lenni, akár az utakon is. Vagy a fáradtság tette vele? Nem tudom..
Én úgy látom, hogy jót tett neki az építő kritika és szerintem otthon is volt egy kis elbeszégetés a történtekről a szülőkkel. Nekem legalábbis ez a benyomásom.

A kommentekben ez az Arnold Kovács pedig nagyon túltolta.
Guga elég korrekten reagálta le

"Ha a minősítéseket kihagyod, akkor is érthető amit írsz. A stílusod nyilván jelen van az utakon is. Ne felejtsd el, hogy a fiamról beszélsz ilyen hangnemben, hja és utoljára tehetted meg. Ezt betudom a faragatlanságodnak!"

Nekem nem ment volna így. :respect:

Szerintem kár előre örülnöd, nem olvassák Gugáék az itteni kritikákat. Ugyan a múltkori videót túlreagáltad, de abban igazad volt persze, hogy az ilyen gyerek nem való az utakra. Én meg csak annyit írtam, hogy ennél a driftelgetős kis pöcsnél vannak több ezerszer veszélyesebb (vezetésre alkalmatlan, felelőtlen, és/vagy agresszív) elemek is az utakon, azokhoz képest meg nem olyan gáz, mint amennyire elsőre felháborodtál rajta.

Mondjuk én nem nézem meg ezt az újabbik videót. Elegem lett Gugáék videóiból, szellemileg legalja az egész familia, kb. Győzikéék, meg Matisz papáék szintje, esetleg a Monika-, Balázs-show volt hasonló színvonal. Primitívség, és unalmas is, annyit nem érnek meg, hogy a videó címét elolvassam, vagy kattintsak a linkjükre. Régebben pedig Gugának voltak jó írásai (még évekkel ezelőtt), meg voltak jó gondolatai, de teljesen leépült szellemileg is sajnos. Kár érte, mert a régi írásaiból ítélve nem tűnt pedig rossz fazonnak, de teljesen elbutult, menthetetlen.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#102451 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 21. 13:32

Idézet: Raynes - Dátum: 2017. 02. 21. 05:14

Szerintem kár előre örülnöd, nem olvassák Gugáék az itteni kritikákat. Ugyan a múltkori videót túlreagáltad, de abban igazad volt persze, hogy az ilyen gyerek nem való az utakra. Én meg csak annyit írtam, hogy ennél a driftelgetős kis pöcsnél vannak több ezerszer veszélyesebb (vezetésre alkalmatlan, felelőtlen, és/vagy agresszív) elemek is az utakon, azokhoz képest meg nem olyan gáz, mint amennyire elsőre felháborodtál rajta.

Nem annak a reményében írtam, hogy ők biztosan olvassák. Inkább annak, hogy az amit láttam a második videón a srácon az valamiféle megbánás jelei voltak és nem csak a fáradtságé.

Az meg nekem édes-mindegy, hogy 'csak' egy pisztolytól, vagy egy géppuska sorozattüzétől döglök-e meg, ha a végeredmény tök ugyanaz..

Szerkesztette: chris77 2017. 02. 21. 13:33 -kor

#102452 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 22. 19:33

Autós topikot nem akarom vele offolni, aztán ez a második legnépszerűbb chattopik. Még a telefon sincs megvéve, mert több mindent veszek, és a fennmaradó pénz függvényében döntök melyiket vegyem a három kiszemelt telóból.

Addig is nyomtatóvásárláson töröm a fejem. Nagyon gáz, hogy 5-6 mérföldre van csak a legközelebbi nyomtató-fénymásoló-szalon, és az is jó pofátlanul drága, és még ott van az útiköltség. Itt a szomszéd szobában a magyar srácnak van ugyan multifunkciós nyomtatója (valami régebbi tintasugaras Epson Stylus, ami még Linux alatt is megy), de már túl sokat járok a nyakára. Szóval gondoltam veszek valami kompakt, kicsi, multifunkciós nyomtatót. Elvárás vele szemben, hogy relatíve olcsó és kompakt legyen (azaz az A4-es lapolvasónál nem nagyobb alapterületű), meg ne sok kilót nyomjon. A másik elvárás, hogy legyen ne csak Windows alá normális drivere, de Linux alatt is működjön (egyébként ez könnyen teljesíthető, mert bármire ráillik, ami nem HP, aminek ugye Win alá sincs normális drivere, meg a Linux-kernel alapból sok nyomtatót lekezel, aztán ott van még a Project Gutenberg, ami meg még több nyomtatót kezel Linux alatt). Több elvárás nincs vele, nem baj, ha lassan nyomtat, drágán, nem gazdaságos, hangos, kisteljesítményű, kistálcás. Nem kell tudnia színeset sem nyomni, nekem elég a ff. Nem lesz vele sok minden nyomtatva, néha napján 1-2 A/4-es oldalt nyomtatok vagy szkennelek vele, semmi extra. Azért a nyomtatási minősége ne legyen nagyon pocsék, a szkennernek viszont nem nagyon kell ultramagas DPI-ket tudni, elég a 300-600DPI felbontás. Nem tudom, hogy olcsón van-e ilyen lézerben, elsősorban azt preferálnám, nem akarok tintasugaras patron beszáradásával szopni. Azt tudom, hogy vannak egész jó kis Samsung lézerek 30k alatt, használtan még sokkal olcsóbban, de nekem scanner is kell, ha külön veszem, az plusz még egy kütyü, meg árban is jobban megdobja. Tudom, hogy a multifunkciós kisgépek általában hulladék szarok, de helyhiány és későbbi szállítás miatt mégis ilyenre gondoltam, mivel nem magasak vele szemben a követelmények. 30k HUF alatt terveztem megúszni. Mit ajánlotok ilyesmi kategóriában? Használt is szóbajön.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#102453 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 22. 19:42

Idézet: Raynes - Dátum: 2017. 02. 22. 19:33

Autós topikot nem akarom vele offolni, aztán ez a második legnépszerűbb chattopik. Még a telefon sincs megvéve, mert több mindent veszek, és a fennmaradó pénz függvényében döntök melyiket vegyem a három kiszemelt telóból.

Addig is nyomtatóvásárláson töröm a fejem.

30k HUF alatt terveztem megúszni. Mit ajánlotok ilyesmi kategóriában? Használt is szóbajön.

Ilyen olcsóból szerintem használtat ne annyira. Eleve festéket rögtön venni kell bele, akkor meg már ott vagy, mint ha új lenne.
Make love not Wor.

#102454 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 22. 20:41

Idézet: Jahno - Dátum: 2017. 02. 22. 18:42

Ilyen olcsóból szerintem használtat ne annyira. Eleve festéket rögtön venni kell bele, akkor meg már ott vagy, mint ha új lenne.

Jó, ezt megfogadom. Már csak valami márka-modell kéne. Vagy keressek én, és majd véleményezitek?

#102455 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 22. 21:37

Idézet: Raynes - Dátum: 2017. 02. 22. 21:41

Jó, ezt megfogadom. Már csak valami márka-modell kéne. Vagy keressek én, és majd véleményezitek?

Nekem az összes hp alapból működött linux alatt, a canon, meg a samsung egyik se.

FYI :-)

#102456 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 22. 22:59

Idézet: cyberde - Dátum: 2017. 02. 22. 20:37

Nekem az összes hp alapból működött linux alatt, a canon, meg a samsung egyik se.

Igen, sok HP-t láttam már Linuxon működni. Azt csak a szar wines driverek miatt kerülném, de ha tudsz ajánlani konkrét típust, ami jó vétel, akkor eltekintek attól, hogy Winen szarok a HP driverei.

Szerkesztés: a MOHAA-hoz kerestem linuxos portot, és elvitt az egyik oldal a GOG-ra, ahol látom, hogy képesek még ilyen régi játékot 9,99 dollárért, meg 7,99 fontért adni. A Far Cry 1 is 9,99 dollár, de van 14 fontért is, nem normálisak, ilyen régi játék, már a multiszervereket is lekapcsolták, nem lehet vele multizni sem, otthon a HülyeazértNemvagyok boltban már egy évtizede 999Ft kövér Matolcsy-ÁFA-t is beleszámolva. Ez még mind semmi, nézem a Steamen, hogy fent van az Earthworm Jim 2, kemény 14 fontért, ráadásul a vásárlói visszajelzésekben panaszkodnak, hogy DOSBox-os szar, irányítása hibás. Képesek ennyi pénzt elkérni egy 1996(!)-os, DOS-os játékért. Aztán csodálkoznak, hogy a népek miért nyomatják a warezt. A Quake1 és 2 ára azért reálisabb, 4 font, de még ezt is sokkallom 20-21 éves játékért. A Q3 viszont még mindig 12,99 font, elmennek ezek a picsába, pedig annak már millió ingyenes változata is van, sokkal jobb pályákkal és textúrákkal, modokkal.

Mondjuk az sem mindegy, hogy hol vesszük, biztos vannak ezek olcsóbban is, csak nem a GOG-nál meg a Steamen kell megvenni, és itt nem csak a Mediamarktra gondolok. Múltkor pl. néztem egy könyvet, évek óta 180-210 euróért árulták (újonnan és használtan is alig olcsóbban), ennyi pénzem sose volt rá, meg könyvtáraknak sincs meg, meg letölteni sem lehet sehonnan, p2p sem. Most láttam, hogy a szerző kiadta újra a könyveit egy olcsóbb kiadónál, az a kiadás már csak 45 euró, igaz ott meg a szállítási költség lett volna sok ide. Végül a kiadó oldalán nem csak hogy találtam egy 47 eurós ajánlatot olcsóbb kiszállítással, de egy 28 eurós változatot, ami .pdf-formátumú, ergo lehet normálisan képernyőn is olvasni, és a szállítási költség is nulla. Csak azt a balfaszt sajnálom, aki megveszi ugyenezt (semmivel nem jobb minőségben) 200 euró körül, meg 180-ért használtan a régi kiadó oldaláról, ebayről és hasonló átbaszós oldalakról.

Szerkesztette: Raynes 2017. 02. 22. 23:28 -kor

#102457 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 22. 23:13

Idézet: Raynes - Dátum: 2017. 02. 22. 22:59

A Quake1 és 2 ára azért reálisabb, 4 font, de még ezt is sokkallom 20-21 éves játékért.

Ja, de el lehet vele lenni, kb. tranzakciós költség és lehet olcsóbb, mint egy korsó sör.

Earthworm Jimért meg bekaphatod, hogy ismered mert múltkori kvízen játékokat kellett kitalálni és ez nekem nem volt meg :-/
Make love not Wor.

#102458 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 22. 23:26

Idézet: Jahno - Dátum: 2017. 02. 22. 22:13

mert múltkori kvízen játékokat kellett kitalálni és ez nekem nem volt meg :-/

Ezt inkább jobb lett volna eltitkolni :Đ Én már általánosban játszottam vele, igaz csak a demo volt meg az 1-ből és a 2-ből. Azóta jópár éve végigtoltam a teljes változatokat is, az 1-ből van windowsos verzió is, ami normálisan megy Win 3.x, Win9x, NT alatt (így NT4, 2k, XP alatt is, újabbal nem próbáltam, meg Wine alatt sem). A 2-ből ilyet nem találtam anno, pedig lehet most már van. Egyébként nem is kerestem ezt a játékot, csak a Steam felhozta a régi játékok között, aztán kíváncsiságból rákattintottam. Eszem ágában nem lenne még tranzakciós díjat sem adni érte.

Szerkesztette: Raynes 2017. 02. 22. 23:27 -kor

#102459 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 23. 06:26

Idézet: Raynes - Dátum: 2017. 02. 22. 23:26

Ezt inkább jobb lett volna eltitkolni :Đ Én már általánosban játszottam vele, igaz csak a demo volt meg az 1-ből és a 2-ből. Azóta jópár éve végigtoltam a teljes változatokat is, az 1-ből van windowsos verzió is, ami normálisan megy Win 3.x, Win9x, NT alatt (így NT4, 2k, XP alatt is, újabbal nem próbáltam, meg Wine alatt sem). A 2-ből ilyet nem találtam anno, pedig lehet most már van. Egyébként nem is kerestem ezt a játékot, csak a Steam felhozta a régi játékok között, aztán kíváncsiságból rákattintottam. Eszem ágában nem lenne még tranzakciós díjat sem adni érte.

Haggyukmán ezeket a szar dos meg wines játékokat.
Gyerek aktuális kedvence a Zool, úgy hívja hogy hangyás játék. Meg a bohócos játék, az a pinball fantasies :)
Természetesen amiga 1200 68030-on, mert tudjátok miért :)

#102460 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2017. 02. 23. 06:27

Jah, linux alatt a kyocerák is faszák, van hozzájuk jó ps file oszt kész.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5121
  • 5122
  • 5123
  • 5124
  • 5125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.