HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5139
  • 5140
  • 5141
  • 5142
  • 5143
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#102801 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 03. 07. 12:50

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2018. 03. 06. 12:27

az egyébként kb igaz, hogy a vírusok jelentős részben haszonszerzési céllal születnek, nade az ebből levont következtetések...

van olyan is, amik manapság nagy nyilvánosságot kaptak, az olyan
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#102802 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 03. 07. 13:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 03. 07. 12:50

van olyan is, amik manapság nagy nyilvánosságot kaptak, az olyan

Wordpresseimet kriptobányászós cuccal törik és sok mással, oszt Malvin meg ott vitakozik az XP-s csoportban, hogy nahát. Közben a sima képfeltöltéshuvagyeu vagy mi is tele van verve java kóddal, egy védtelen XP-t web felől simán legyaláz, és nem érti a paraszt, csak magyarázza, hogy "nincs nálam semmi fontos amit ellophatnak". Nincs, csak a világ szopolik miattad.
Make love not Wor.

#102803 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 09. 07:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 07. 12:51

Wordpresseimet kriptobányászós cuccal törik és sok mással, oszt Malvin meg ott vitakozik az XP-s csoportban, hogy nahát. Közben a sima képfeltöltéshuvagyeu vagy mi is tele van verve java kóddal, egy védtelen XP-t web felől simán legyaláz, és nem érti a paraszt, csak magyarázza, hogy "nincs nálam semmi fontos amit ellophatnak". Nincs, csak a világ szopolik miattad.

Azért ebben nincs igazad, önző és anticucilyális vagyol. Ha be vagy kapcsolva egy jó kis kriptobotnetbe, akkor egyrészt nem leszel magányos, másrészt karitatív alapon segíted a kormos arcú szegény bányásztörpöket, akik keményen dolgoznak, hogy Hófehérkét eltartsák. Fontos adat meg ha nincs is, azért pár online előfizetésed és mailfiókod, tárhelyed felnyomhatják a lenyúlt loginokkal, de az ilyeneket illik is megosztani jó társasággal, mind rokon szellemiségű, ízig-vérig becsületes kínai és ukrán jómunkásemberek, vissza biztosan nem élnek vele, csak segítenek neked menedzselni ezeket, leveszik a válladról ezeket a felesleges adminisztratív terheket. Azt kell tudomásul venned, hogy az ikszpé még egy kiforrott és stabil rendszer volt a javából, mert azt még Pistike is tudta telepíteni is csédérül. Jó, igaz, hogy a Bleek Balfasz E Disönt, meg azt is csak aktiválatlanul, de határeset, elfogadjuk. Plusz az NSA is látja, hogy XP-d van, minden ajtó-ablak tárva-nyitva, semmi védelem, titkosítás is csak legfeljebb valami alap ransomware-es (de a váltságdíjjal legalább legális szervezeteket pénzelsz, akiknek így nem csak az Szja 1%-a jut). Ebből NSA-ék tudni fogják, hogy rád nem kell rászálljanak, mert nincs titkolni valód. Persze aki ért hozzá, és tényleg komolyan XP-zik, az csak is IE6-tal tolja, szigorúan frissítések nélkül, mert azok lassítanak, meg kell a popupok rengetege is, anélkül meg az izgő-mozgó reklámok nélkül száraz, sivár a böngészés, csak a tartalmat látod, semmi mást, az pedig nem az a forma, ahogy a tartalom előállítója megálmodta! Ha nem csak saját magadból indulnál ki, akkor értenéd, hogy aki nem kocka, annak nincs ideje új vinydóztot megtanulni, meg linyukszot bűvölni, nekik megvan a saját életük, amit a faszbukon élnek, az sokkal nemesebb szellemi tevékenység, mint modern, támogatott rendszerekkel kínlódni. Na, mindegy, ha Gyula nem tudta felnyitni a szemed, nekem sem fog menni. Ha nem hiszed, kérdezd meg az auraevő fényemberek faszbuk csoportját, járj utána, ők tisztán látnak, holmi gonosz kormány nem tudja demagóg propagandával elhomályosítani számukra az összefüggéseket. De tudod mit? Inkább azt se, csak kigúnyolod őket, aztán jól bejárnak, ha kitör a világvége, majd jól nem fogadnak be Árpi bunkerjába.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#102804 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 10. 07:38

Hát ezt jól összefoglaltad. ;) :up:

#102805 Felhasználó inaktív   gyurlaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 10. 22:37

Ugyanitt boyler eladó. :excl:

#102806 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 11. 12:50

Üzenet megtekintéseIdézet: gyurlaci - Dátum: 2018. 03. 10. 22:37

Ugyanitt boyler eladó. :excl:

Szasz
Hogy vagy?

#102807 Felhasználó inaktív   gyurlaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 15. 09:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 03. 11. 12:50

Szasz
Hogy vagy?Köszönöm kérdésed.Olyan középszarul. :cool2:

Köszönöm kérdésed.Olyan középszarul. :cool2:

Szerkesztette: gyurlaci 2018. 03. 15. 09:05 -kor

#102808 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 15. 12:19

Üzenet megtekintéseIdézet: gyurlaci - Dátum: 2018. 03. 15. 09:04

Köszönöm kérdésed.Olyan középszarul. :cool2:

Az jó, kb én is. Néha szarul, néha jobban,

#102809 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 03:54

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 03. 02. 23:21

Valódi gyöngyszem, csudálatos eszmefuttatások informatika témában:

https://www.youtube....h?v=IuQUx43n9Kk

Végül csak most kerítettem rá sort. Annyira nagy baromságot azért nem is mond. 1-2 hülyeség van, integrált hangkártyákat Asrock driver CD-ről telepített drivert (nem Asrock alaplapokon is), arra elég lett volna letölteni a Realtek oldaláról egy egyesített audio drivert. Meg hogy Linux alatt jobban tudta „izzítani” a videókártyákat a windowsos 3Dmarkoknál, ezt nem is értem hogyan gondolta. A vírusokról is amit mond, az nem teljesen helytálló, de nem is akkor baromság. Azt még nem értettem, hogy i845-ös chipsetről i865-ösre átállás mitől lett volna nagy szopás, ezt csak kijelentette, de nem fejtette ki. Re-Voltot meg akkor se cédéről, azt nem írom le megint.

Másik videón viszont kiderült, hogy a gyereknek elvették a jogsiját 10 hónapra ittas vezetésért. Már letelt neki kb. 5 hónap. Jó irányba megy a gyerek, írják a kommentelők is videó alatt.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#102810 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 08:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2018. 03. 25. 04:54

Végül csak most kerítettem rá sort. Annyira nagy baromságot azért nem is mond. 1-2 hülyeség van, integrált hangkártyákat Asrock driver CD-ről telepített drivert (nem Asrock alaplapokon is), arra elég lett volna letölteni a Realtek oldaláról egy egyesített audio drivert. Meg hogy Linux alatt jobban tudta „izzítani” a videókártyákat a windowsos 3Dmarkoknál, ezt nem is értem hogyan gondolta. A vírusokról is amit mond, az nem teljesen helytálló, de nem is akkor baromság. Azt még nem értettem, hogy i845-ös chipsetről i865-ösre átállás mitől lett volna nagy szopás, ezt csak kijelentette, de nem fejtette ki. Re-Voltot meg akkor se cédéről, azt nem írom le megint.

Másik videón viszont kiderült, hogy a gyereknek elvették a jogsiját 10 hónapra ittas vezetésért. Már letelt neki kb. 5 hónap. Jó irányba megy a gyerek, írják a kommentelők is videó alatt.

Az, hogy már nem kell vírusirtó, mert nincsenek vírusok, mert a böngészők átvették a szerepüket? Te tudod.

Jó irányba megy valóban. Korábban már fizettek egy 100 rongyos büntit az első ittas vezetéséért. Következőre talán elveszik végleg a jogsiját.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#102811 Felhasználó inaktív   enpera 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 08:55

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 03. 25. 08:38

Az, hogy már nem kell vírusirtó, mert nincsenek vírusok, mert a böngészők átvették a szerepüket? Te tudod.

Jó irányba megy valóban. Korábban már fizettek egy 100 rongyos büntit az első ittas vezetéséért. Következőre talán elveszik végleg a jogsiját.

Az autó benzinnel megy, nem jogsival. Szerintetek mennyire fogja meghatni akár Gugát vagy a fiát, hogy nincs érvényes jogosítvány?
Szerk.: szerkesztó ergo sum...

#102812 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 09:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2018. 03. 25. 03:54

El kéne venni neki örökre, mielőtt megöl valakit.

#102813 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 09:44

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2018. 03. 25. 08:55

Az autó benzinnel megy, nem jogsival. Szerintetek mennyire fogja meghatni akár Gugát vagy a fiát, hogy nincs érvényes jogosítvány?

Semennyire, sajnos.

#102814 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 10:42

Másik videón viszont kiderült, hogy a gyereknek elvették a jogsiját 10 hónapra ittas vezetésért.

Megy az apja után? Fasza. Régebben is volt egy kisebb mókája.
Make love not Wor.

#102815 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 12:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 25. 10:42

Megy az apja után? Fasza. Régebben is volt egy kisebb mókája.

Én még mindig az asszonyt nem értem, az egy ertelmes nő.

#102816 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 13:57

Nem azt mondtam, hogy teljesen helytálló. Egyébként ha nem lenne ransomware meg társai, akkor járható út. Windows alatt sem használtam aktív kergetőt, és nem fertőzödtem meg, két kivétellel, egyszer egy SP nélküli XP-met fertőzte be install után azonnal a blaster RPC reboot (ez ellen a vírusirtó sem tudott volna sokat tenni), azonnal újrahúztam SP1-es telepítővel, másik alkalomkor meg valami letöltőoldalról szedett szutyok indult el, de abban is én voltam a hibás, akkoriban ZoneAlarmot használtam, aminek a process controlja meg is fogta ráadásul, kérdezve, hogy engedélyezem-e a futását, én meg túl gyorsan a Allow-ra nyomtam, de azonnal láttam, hogy baromságot csináltam, és húztam is újra a Wint, nyekkenni nem volt ideje a cuccnak. De ezek is olyan 16 éve voltak kb..

Azon el lehetne vitatkozni, hogy Gugának mennyire opció a vírusirtónélküliség. Ahogy néztem, valami régebbi, 1-3. generációs, T5xx sorozatos ThinkPadje van (egy másik videóján látszik), annak ellenére, hogy valószínű a 64 bites nagyobbik Win10 kiadásokat is gördülékenyen tudná futtatni, még mindig XP-t használ. Az is igaz, hogy XP-n lassan nem is a kártevők a legnagyobb gond, hanem olyan szinten nem támogatott új driverek, új böngészők hiányában, hogy max. csak offline lehet már használni, ilyen régebbi DX6-9-es játékokhoz, meg 1-2 legacy programhoz, másra nem nagyon, mert már az újabb MS és Libre Office programcsomagok sem futnak rajta. 2001-es architektúrájú elavult kernel van benne, 686-os generációhoz fordítva, se az új utasításkészleteket nem támogatja, se az új hardveres képességeket (DX10-12, TRIM, BD-támogatás, igaz ez utóbbit ki lehet csiholni, nekem nem sikerült). Kicsit olyasmi már, mint DOS-t vagy Win9x-et használni.

#102817 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 14:00

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 03. 03. 00:21

Valódi gyöngyszem, csudálatos eszmefuttatások informatika témában:

https://www.youtube....h?v=IuQUx43n9Kk

Nem rossz.
De azért erre a három, angol nyelvű!! csatornájára külön kivácsi lennék.. :D

Szerkesztette: chris77 2018. 03. 25. 14:25 -kor

#102818 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 14:00

Ja, hogy ez már a második eset. Akkor tényleg a legjobb irányba megy, már ilyen fiatalon is teszi tönkre azt a kevés életlehetőségét is, ami van neki.

Üzenet megtekintéseIdézet: enpera - Dátum: 2018. 03. 25. 08:55

Ezt azért nem hinném, hogy megkockáztatják, egyszer lemeszelik jogsi nélkül, aztán még jobban ráqr. Reménykedjünk, hogy okul belőle, ha más nem, már csak emiatt is nem csak hogy nem fog inni, de normálisabban is vezet, mert tudni fogja, hogy már van a számláján, nincs sok dobása.

#102819 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 14:29

Végül csak most kerítettem rá sort. Annyira nagy baromságot azért nem is mond.

Jaja. Ezt bizonyítja is egy hozzászólásában..

Idézet

Manapság már egyszerű, a feladatkezelő azonnal megmutatja, hogy fut e valami idegen program a gépen

#102820 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 25. 15:00

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2018. 03. 25. 15:29

Jaja. Ezt bizonyítja is egy hozzászólásában..

Ja, és minden folyamatról tudjuk, hogy micsoda. És ha éppen akkor nem fut? Meg ott van ugye a suchost is :-D
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5139
  • 5140
  • 5141
  • 5142
  • 5143
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.