HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5146
  • 5147
  • 5148
  • 5149
  • 5150
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#102941 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 03. 27. 14:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 27. 14:51

Itt kampányol, közben Hollandiában ennyi sörrel be is vitték volna a gyereket seperc alatt és leshetne a tarifán is gazdagon. Amúgy a helyi rendőrök jó arcok, következetesek, szigorúak, de értik a poént.

Persze inni lehet ott is, de olyan keveset, hogy az egyszerűen nem mérvadó. Vetíteni viszont kötelező, mert ott állítólag mindent lehet.

Na pont ezt akartam elkerülni, hogy kampányolok. Egyszerűen csak vannak észrevételeim.
De, ha már Hollandia, ott tényleg nem állnak ki a yardok kaszálni Pénztáros Lőrincznek, akkor lépnek ha problémát okoztál.
Konkrétan a szobatársamat egy cigányt, akitől szerencsére hamar megszabadultam, kiszedték az Albert Hein parkolójában a kocsijából és megfektették, lebilincselték, persze mi a fasznak állt ellen a hülye. De kuka részeg volt, nem bírt kiparkolni, holland nyanyók, papók kihívták a zsarukat, így járt. De ott nincs az, mint itthon, hogy kiállítanak 20 zsarut meszelni, kaszálni.

Hollandiában Leventét azért nem vitték volna be, mert észre sem vették volna, hogy megivott 4 sört.
Én is piáztam úgy, hogy Szlovákiában melóztam, pihenőnep, átgurultam az osztrákokhoz, motorral, söröztem, majd megvártam, amíg kimegy s közben sétáltam a szép tájakon, majd szépen visszamotoroztam a hotelbe, húha, hatalmas nagy bűntett, még szerencse, hogy az osztrákok szarnak arra a 2-3 sörre. Itthon meg azonnali nyaktiló.

#102942 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 14:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 27. 15:10

Idézhetek

Ezekben az országokban is van Pénztáros Lőrincz, csak a bevasalást másként intézik.
Még a szlovákoknál sem tapasztaltam azt, hoghy Lőrincz kivezényli a rendőrhordát, mert megcsappant a pénztárcája.

#102943 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 14:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 03. 27. 15:12

guga jobban tuggggya , hiszen ő ÁLTALÁBAN külföldön dolgozik

Azt javaslom maradj ki a buliból, mert hamarosan sértődötten a farkadat behúzva fogsz szipogni és gágoni olyan mantrákat, hogy rólad mindenki tudja, hogy..., mert önálló véleményed nincs, mert te csak ilyen kis buzigyerek vagy, akinek szüksége van arra, hogy hordába verődjön, ha valakinek bátran szeretne beugatni!

Húzz innen a faszba! Én nem fogok utánad menni, de ha itt maradsz, hamar begolyózol. Ne az én dolgaimon kattogj, ha éjszaka feléábredsz, mert annyival lesz rövidebb az életed, amennyi időt rám szánsz.

Kívántam neked és a családodnak minden jót, egészséget szellemileg, s testileg, ennél többet nem tudok, de azt viszont kérem, hogy vakard ki innen magad, mert nem vagyunk egy súlycsoport.

#102944 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 14:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 15:25

Ezekben az országokban is van Pénztáros Lőrincz, csak a bevasalást másként intézik.
Még a szlovákoknál sem tapasztaltam azt, hoghy Lőrincz kivezényli a rendőrhordát, mert megcsappant a pénztárcája.

Te már csak tudod :-D Jahno beidézte a tényeket te mellébeszélő lófaszjóska

szlovákoknál és a cseheknél sokkal durvábbak, és a csehek úgy be vannak kamerázva hogy el sem hinnéd
repkednek a csekkek mint a tököm
mert én ÁLTALÁBAN tényleg ott vagyok, nem csak valami faházba bezártak két sörrel
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#102945 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 14:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 15:29

Azt javaslom maradj ki a buliból, mert hamarosan sértődötten a farkadat behúzva fogsz szipogni és gágoni olyan mantrákat, hogy rólad mindenki tudja, hogy..., mert önálló véleményed nincs, mert te csak ilyen kis buzigyerek vagy, akinek szüksége van arra, hogy hordába verődjön, ha valakinek bátran szeretne beugatni!

Húzz innen a faszba! Én nem fogok utánad menni, de ha itt maradsz, hamar begolyózol. Ne az én dolgaimon kattogj, ha éjszaka feléábredsz, mert annyival lesz rövidebb az életed, amennyi időt rám szánsz.

Kívántam neked és a családodnak minden jót, egészséget szellemileg, s testileg, ennél többet nem tudok, de azt viszont kérem, hogy vakard ki innen magad, mert nem vagyunk egy súlycsoport.

a piros gombot is megnyomod szipogva?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#102946 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 03. 27. 14:42

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 15:23

De, ha már Hollandia, ott tényleg nem állnak ki a yardok kaszálni Pénztáros Lőrincznek, akkor lépnek ha problémát okoztál.

Ja, csak kis lesből indítható mini traffijuk volt már 10 éve, vagy csak autópálya mellé leszúrt karó formájú és pont a 100as korlátozós tábla után. Masszívan figyelik a buszsávot és a TAXIsok engedélyét is.

Persze mondhatod, hogy ott a bicajosra nem vonatkozik a szabály, de pont nem azt magyarázod.

És olyan drogtesztes minilaborjaik vannak, hogy még Zacher Gábor is megirigyelné. Rendesek volak, míg vártunk az eredményre kifaggattam a hollandokat és a németeket is.

Azt uye tudod, hogy egy időben Amsterdamba jártam ki dolgozni és kicsit más kategóriás holland cégnél mint Te? És ottaniak nem így adták elő, ahogy Te. Szabályokat beidéztem, de már azt magyarázod, hogy nem állít meg. Nem a fenét nem. Lehet a gyereket is okkal állították meg, úgysem tudod, nem voltál ott, csak valamit magyarázott, közben simán nem 100 méter lehetett, hanem nyomta a driftet a faluban.
Make love not Wor.

#102947 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 15:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 27. 15:10

Idézhetek, bár az írás jobban szokott menni, mint az olvasással tájékozódás. Ennyi az a bezzegEU:

ne zavard össze
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#102948 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 15:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2018. 03. 27. 16:04

ne zavard össze

Majd írhatnál a máltai rendőrökről. Engem érdekel.
Make love not Wor.

#102949 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 15:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 27. 16:10

Majd írhatnál a máltai rendőrökről. Engem érdekel.

nem szoktam vezetni Máltán
nem szoktam részeg lenni Máltán
nem szoktam részegen vezetni Máltán
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#102950 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 15:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 15:23

Hollandiában Leventét azért nem vitték volna be, mert észre sem vették volna, hogy megivott 4 sört.
Én is piáztam úgy, hogy Szlovákiában melóztam, pihenőnep, átgurultam az osztrákokhoz, motorral, söröztem, majd megvártam, amíg kimegy s közben sétáltam a szép tájakon, majd szépen visszamotoroztam a hotelbe, húha, hatalmas nagy bűntett, még szerencse, hogy az osztrákok szarnak arra a 2-3 sörre. Itthon meg azonnali nyaktiló.

kiszedték volna azért, mert "levezeti a feszültséget".
de szondáztasson meg az osztrák rendőr 2-3 sör után, és meséld el, mi történt.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#102951 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 15:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2018. 03. 27. 16:36

nem szoktam vezetni Máltán
nem szoktam részeg lenni Máltán

És egyszer sem vezettél részegen Máltán?
Miért nem?
:Đ
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#102952 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 15:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2018. 03. 27. 16:36

Ennyi idő után azért illene.
Make love not Wor.

#102953 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 15:45

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2018. 03. 27. 16:40

de szondáztasson meg az osztrák rendőr

De az meg nem baszogat ok nélkül :-D

Engem mondjuk okkal kérdezett, de nem vettem baszogatásnak. Iratokat kérném, itt egy gyorsteszt, köszönjükviszlátásra. Nem mertem elképzelni mi lenne pár sör után.
Make love not Wor.

#102954 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 15:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2018. 03. 27. 16:42

És egyszer sem vezettél részegen Máltán?
Miért nem?
:Đ

soha nem vezettem részegen
igazából részeg se voltam soha

#102955 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 15:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2018. 03. 27. 16:46

soha nem vezettem részegen
igazából részeg se voltam soha

Mindjárt meg kell számolnm, de kérdés a fokozat. Amikor ott a művházban szilvesztereztünk ott már reggel felé kezdett elveszni a fonal, hasonló állapot azóta már kétszer is előfordult.
Make love not Wor.

#102956 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 15:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 27. 16:48

Mindjárt meg kell számolnm, de kérdés a fokozat. Amikor ott a művházban szilvesztereztünk ott már reggel felé kezdett elveszni a fonal, hasonló állapot azóta már kétszer is előfordult.

az akármennyi fröccs eloszlott a rengeteg időben, de legalább jót dumáltunk Fakóval
fokozat kérdéses, jaja - egyszer büffent vissza a martini, de túlmozgásos volt az éjszaka
másnaposságig viszont sose jutottam, ahogy eszméletvesztésig se :]

#102957 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 16:00

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2018. 03. 27. 16:52

másnaposságig viszont sose jutottam, ahogy eszméletvesztésig se :]

Egyszer volt olyan, hogy a részletek a feledés homályába merültek, ezt később assony párszor a fejemre is olvasta, valamint értetlenkedett, hogy ilyen kevés piától ez nem szokásom.

Másnaposság fogalmával nem vagyok tisztában, itt a Borkuckóban beverhetek 2 üveg bort, attól nincs baj, egy átlag Kazinczy utcás fröccstől estig fáj a fejem, 2 fröccs + 1 pálinka kombótól délutánig okádok. El is kerültem a környéket, így talátam rá annó a Práteraszra, hogy nini, rendes ember, nem pancsol és meg lehet fizetni.

Aztán most a Borkuckóban szimpatikus volt a csapos, színe is tetszett a cuccnak, többször is auditáltam már. Folyóbor létére meglepően kellemes.
Make love not Wor.

#102958 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 16:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 27. 16:45

De az meg nem baszogat ok nélkül :-D

Engem mondjuk okkal kérdezett, de nem vettem baszogatásnak. Iratokat kérném, itt egy gyorsteszt, köszönjükviszlátásra. Nem mertem elképzelni mi lenne pár sör után.

Haverommal leparkoltunk egy lakótelepen osztrákoknál, a srác vezetett és már piált, érezhetően, én csak amfetamint toltam.
Ránk hívták a rendőröket, hogy gyanús alakok vagyunk, nagyon hamar kiértek és csendben. Elkérték az iratokat, csak angolul kommunikáltunk, mindent rendben találtak és húztak a faszba, pedig a sráccal beszéltek és érezhették rajta a piát ugyanúgy, mint én. Vagy papírozni nem akartak, vagy feleslegesen baszakodni. Egyébként azért mentünk a lakótelepre, hogy egy osztrák 40-es állampolgártól vásároljunk 20 gramm füvet a munkatársaknak s természetesen magunknak is. Ez már kereskedelmi mennyiség, az adás-vétel rendben lezajlott s aznap minden munkavállaló, aki külhonba szakadt, remekül érezte magát, tényleg jó cucc volt.

Képzeld el mi történt volna, ha a srácot megbüntetik ittas vezetésért, ó yay, az a sok magyar, aki várt az anyagra, milyen feszült lett volna, de nem. A jó kis osztrákoknak másnap tovább készült a kecó, mint rabszolga munka. Na menjen a faszom még egyszer osztrákokhoz, fessék ki maguknak a szar kecójukat.

#102959 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 16:14

Rendszerváltás után a Váci utcában árultunk haverral külföldi újságot és mindenféle cigarettát, amit a kínaiaktól vásároltunk kartonszámra, na ott volt egy rendőrjárőr páros, tőlük vettük a füvet, azok állandóan be voltak pippantva, gyönyörű időszak volt, kapualjakban vihogtunk velük. Külföldieket zaklattak és kobozták el tőlük, mert pontosan tudták, hogy ránézésre kit kell igazoltatni, hogy legyen ingyen drog :Đ ez ma sincs másképp :Đ

Pintér a legfaszább csávó, csak már keményebb témában utazik s Ő szabja meg a sok gyökérnek a törvényt, hogy mit tartson be :nevet:

#102960 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 16:22

Tavaly nyáron geci fideszes cégnek melóztunk a fiammal. Napok óta ébren az amfetamin miatt, ott a műszak úgy ment, hogy 5-6 nap non-stop, ha nem tetszik, nem kell jönni :Đ az ilyesmit amfetamin nélkül nem lehet, szerencsére a cég kezd bedőlni több munkahelyi baleset miatt, de mi is leléptünk idejében.

Viszont a FINA gálán baszki, kijött a TEK és mindenkit kizavartak a helyszínről. Kivéve minket melósokat, mert mi építettünk. Nekem kintről kellett egy asztalt behozni a TEK-eseknek. Mivel a hátizsákomat nem tudtam lerakni sehova, így rajtam volt, s mentem ki a Duna partján az asztalért egy teherautóhoz. Visszafelé lebasztam nekik, hogy ne itt van. Azt mondja nem úgy van. Vegyem le a hátizsákot és a kutya is átvizsgálja, meg Ő is, mert már befelé megyek és ugye bent van a Lézer János. Védett személy, meg faszom tudja.

Na az első zsebbe benyúlt a csávó és 5gr amfetaminra rátapintott, rám nézett, s átadta a kutyának, az meg bombát keresett.

Szóval ennyit a fideszes cégekről, még a TEK-esek is tudják, hogy kivel lehet baszakodni és kivel nem, békén hagytak, tudták, hogy mire kell az amfetamin. Így már felesleges szavazni is elmenni, ezt előre lemeccselték.

Már ott és akkor bevarrhattak volna, de a csávó szemében láttam a ledöbbenést, hogy mire nyúlt rá, és mit nem tehet :nevet:
Őt baszták volna meg, hogy nem hagy dolgozni egy fideszes rendezvényen, mekkora már :Đ

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5146
  • 5147
  • 5148
  • 5149
  • 5150
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.