Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 27. 14:51
Persze inni lehet ott is, de olyan keveset, hogy az egyszerűen nem mérvadó. Vetíteni viszont kötelező, mert ott állítólag mindent lehet.
Na pont ezt akartam elkerülni, hogy kampányolok. Egyszerűen csak vannak észrevételeim.
De, ha már Hollandia, ott tényleg nem állnak ki a yardok kaszálni Pénztáros Lőrincznek, akkor lépnek ha problémát okoztál.
Konkrétan a szobatársamat egy cigányt, akitől szerencsére hamar megszabadultam, kiszedték az Albert Hein parkolójában a kocsijából és megfektették, lebilincselték, persze mi a fasznak állt ellen a hülye. De kuka részeg volt, nem bírt kiparkolni, holland nyanyók, papók kihívták a zsarukat, így járt. De ott nincs az, mint itthon, hogy kiállítanak 20 zsarut meszelni, kaszálni.
Hollandiában Leventét azért nem vitték volna be, mert észre sem vették volna, hogy megivott 4 sört.
Én is piáztam úgy, hogy Szlovákiában melóztam, pihenőnep, átgurultam az osztrákokhoz, motorral, söröztem, majd megvártam, amíg kimegy s közben sétáltam a szép tájakon, majd szépen visszamotoroztam a hotelbe, húha, hatalmas nagy bűntett, még szerencse, hogy az osztrákok szarnak arra a 2-3 sörre. Itthon meg azonnali nyaktiló.

Súgó
A téma zárva.