HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5148
  • 5149
  • 5150
  • 5151
  • 5152
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#102981 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 03. 27. 18:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 27. 18:38

Innen is kibasznak

Honnan basztak ki egyáltalán? Én legalább tudom, hogy 1994 környékén a HC-től, de onnan is alaptalanul, mert nem én loptam, hanem a főnök haverja.
Utána lehúztam 20 évet a számtech-ben.

#102982 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 03. 27. 18:23

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 19:04

Utána lehúztam 20 évet a számtech-ben.

Általában külföldön nyomva.
Make love not Wor.

#102983 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 18:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 17:52

Narancs köd a fejedben.
Gőzöd sincs róla mi megy a fideszes rendezvényes cégeknél, csak fantáziálsz. Csak 24 órára gyere be, csak egyszer baszki, csak egyszer 24 órára :Đ esély sincs rá, mert puhány fasz vagy.

én is dolgoztam fideszes rendezvényen, lázár is ott volt, mégse kínáltak amfetaminnal :(
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#102984 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 18:54

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2018. 03. 27. 19:48

én is dolgoztam fideszes rendezvényen, lázár is ott volt, mégse kínáltak amfetaminnal :(

ezek már ilyen újhullámos dolgok
én Kádáréknak dolgoztam gyerekmunkásként
lajtos kocsiban volt forró tea
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#102985 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 18:54

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2018. 03. 27. 19:48

Nálam oda sem kellett menni, Áder jött hozzám :-D
Make love not Wor.

#102986 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 18:55

Guga ne igyál többet mert már így is össze-vissza beszélsz.

#102987 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 18:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 18:55

Jelenleg ott tartok, hogy képesítés nélkül mehetek összerakni és kezelni keverőpultot, mert egyszer dolgoztak velem Bánkon, leszarják, hogy nincs róla papírom, jó volt velem melózni, mert füleltem mindenre. S dupla órabért ajánlottak, mint a konyhások.

Legfeljebb tavaly ez még nem így volt, ugye? Szedd össze logikusabban, mert ha ott a gyerek és képesített, fizetnek is, miért nem ezt cisnálja? Vagy tényleg ekkora a hiány? Igaz azzal a hiánnyal én nem találkozom, viszont képzettebb ember is lenne pár. Fele nem áll össze, de tudjuk, tudjuk...
Make love not Wor.

#102988 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 19:01

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2018. 03. 27. 19:55

Guga ne igyál többet mert már így is össze-vissza beszélsz.

Nyilván csinálta a székrakodós niggermelót occsóért, aztán most vetít összevissza. Eszét meg még odahaza vette el a kannásbor, nem is meglepő ha valami gyermekvédelmi szolgálat betalálta a kisebbik miatt.
Make love not Wor.

#102989 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 20:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 27. 17:52

Narancs köd a fejedben.
Gőzöd sincs róla mi megy a fideszes rendezvényes cégeknél, csak fantáziálsz. Csak 24 órára gyere be, csak egyszer baszki, csak egyszer 24 órára :Đ esély sincs rá, mert puhány fasz vagy.

Te hozod fel, hogy mások info nélkül állítanak dolgokat :D

10 évvel fiatalabb vagyok mint te, nem vagyok alkoholista, és heti hat napon sportolok. Olyan falakat mászok, amikre felnézel és elfáradsz.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#102990 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 22:26

Tök jó hogy ha konkrétumokat írunk a fasságára, átlibben egy másik fasságra :-D nincs új a nap alatt
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#102991 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 27. 22:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 03. 27. 23:26

Tök jó hogy ha konkrétumokat írunk a fasságára, átlibben egy másik fasságra :-D nincs új a nap alatt

Aztán 1 év múlva ugyanide visszatér, aztán letagad mindent, vagy csak mondja, hogy rosszul értettük és úgy gondolta, hogy teljesen másképp.

Itt ráadásul a gépkezelői vizsgákat is nézték, nem mehetett oda akárki, de még a közelben sem lehetett besörözve amfetaminozva. Biztos én tudom rosszul. Darabra guga lehet több rendezvényen volt, én meg max. több helyen, céggel és éveken át mindenfélében:

https://www.youtube....h?v=rku_kImEHKY

Narancssárga pólóm is hétvégén adtuk oda szomszédnak autószerelős rongynak :-D

De jahh, haverhoz is ki kell mennem sörözni a Megyeri útra, FIDESZes rendezvényeket már csak módjával toltuk, utolsó tán 2 évre vissza is vonult, majd 2012 februárjában azt mondta, hogy innen már nincs tovább. Ő előtte mindenhol ott volt, én csak a nagyobb bulikon és a bonyolultabb felkéréseknél, vagy mikor egyszerre kellett 2 helyen lenni.
Make love not Wor.

#102992 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 03:46

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 03. 27. 20:01

10 évvel fiatalabb vagyok mint te, nem vagyok alkoholista, és heti hat napon sportolok. Olyan falakat mászok, amikre felnézel és elfáradsz.

Falra én is mászok, de csak kínomban :D Meg nálam csak heti 5 nap sport van, melóban mozgunk egy kicsit, de az olyan, hogy befosunk. De semmi komoly, nem lépünk ki az aerob tartományból, ahogy mondani szokták.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#102993 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 03:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 27. 18:59

Legfeljebb tavaly ez még nem így volt, ugye? Szedd össze logikusabban, mert ha ott a gyerek és képesített, fizetnek is, miért nem ezt cisnálja? Vagy tényleg ekkora a hiány? Igaz azzal a hiánnyal én nem találkozom, viszont képzettebb ember is lenne pár. Fele nem áll össze, de tudjuk, tudjuk...

Én elhiszem neki, hogy csináltak ilyen melót is. Nem lennék hajlandó drogot tolni, csak azért, hogy bírjam a melót. Akkor se, ha Lázár kínálja személyesen. Mondjuk én csak suttyó vagyok, benne az elit hibátlanságban.

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2018. 03. 27. 15:52

az akármennyi fröccs eloszlott a rengeteg időben, de legalább jót dumáltunk Fakóval
fokozat kérdéses, jaja - egyszer büffent vissza a martini, de túlmozgásos volt az éjszaka
másnaposságig viszont sose jutottam, ahogy eszméletvesztésig se :]

Még én sem jutottam odáig, de nem önfegyelemből, hanem nem bírom a piát. Egy kevéstől beállok, de csak max. ilyen szalonspiccig. Után viszont hiába iszok, már közepesen részeg sem tudok lenni, mert azonnal elkezdtem mindet kirókázni, nem bírja feldolgozni a szervezetem. Emiatt sose voltam részeg vagy másnapos. Mondjuk nem edzek rá, nem akarok rászokni. Nem valami nagy az önfegyelmem, elkezdenék piázni, az tuti végképp tönkretenne. Amúgy sem vagyok jó formában, nem vagyok kemény partiarc, valahogy nagyon nem az én pályám.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#102994 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 04:08

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2018. 03. 27. 12:32

ez messzire vezet... engem meg csak az érdekel, hogy aki velem szemben előzi a kamiont, abban ne legyen három sör se. ennek láthatóan az az ára, hogy egyet se szabad inni vezetés előtt.

Ezzel elvi síkon egyet is értenék, értem a törvényalkotó logikáját. Valaki vagy iszik vagy vezet. Ha meghagynak egyfajta átmeneti kategóriát, hogy szabad valamennyit inni, akkor az csak kísértés, meg kifogáskeresés lesz, hogy á, nem ivott sokat, még egy kicsit csak, egy pohárkával, ha nem kettővel-hárommal, annyi még mindenkinek belefér. Vagy nem fér bele, de akkor is vezet.

Viszont ami miatt gyakorlati síkon nem értek egyet a szabályozással, hogy ez a túl merev zéró tolerancia csak arra jó, hogy egyébként nem bűnöző embereket kriminalizáljanak vele. Nem véletlen, hogy egész világon általában van egy megengedett szint, ameddig lehet inni vezetés mellett is. Ha meg valaki úgyis fegyelmezetlen, nem fog megállni az ivásban, a tényleges részegen vezetés meg minden országban büntetendő.

#102995 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 04:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 27. 19:59

mert ha ott a gyerek és képesített, fizetnek is, miért nem ezt cisnálja? Vagy tényleg ekkora a hiány?

Alaposan le vagy maradva. Levente a vizsga előtt 1 héttel lepattant a csajához Szombathelyre, mert annyira szerelmes volt, aztán ennyiben maradtunk, nincs képesítése. De legalább netto 120-ért tolja az ipart 3 műszakban, egy sima érettségivel. Utána a jogsi is ugrott, a többit nem is mesélem.

#102996 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 05:00

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 03. 27. 21:01

Olyan falakat mászok, amikre felnézel és elfáradsz.

Persze :Đ erre azt szoktam mondani, amit a gyúrósoknak, hogy nagyon szép az a napi 1-2 óra cincegés, de jöjjön ki az erdőre, s próbálja ki magát.
Stuff-nál a gyúrós palik esnek ki elsőre a melóból, és a kis cinegék meg tolják napokig megállás nélkül.
De ilyen melót többet nem csinálok, majdnem halálos balesetet okoztunk a Deák téren. Másodpercre voltunk attól, hogy belehajtsunk a zebrán a tömegbe.

#102997 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 05:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 03. 27. 20:01

Eszét meg még odahaza vette el a kannásbor, nem is meglepő ha valami gyermekvédelmi szolgálat betalálta a kisebbik miatt.

Sörözni szoktam vagy rozé, ezt már a kezdő YT-os nézők is tudják + a gyámhatóság kurvára nem emiatt szállt be a játékba, hanem a jóféle magyar mentalitás miatt, több nyomozás is folyik ellenem filmek miatt, mert állandóan feljelentenek, mindenféle szarság miatt.
Eddig még nem lett belőle semmi, még csak pénzbüntetés sem, de a feljelentés miatt muszáj eljárniuk, aztán a nyomozóval együtt kisütjük, hogy oké a helyszín és a terep nem nyert. Meg ilyenek. Már csak fogják a fejüket, az viszont szerencsés, hogy a feljelentő egy esetben nem tud névtelen maradni, mert befigyelt a hatóság félrevezetése. Jóféle igaz magyarok. Ezek még annyira azért nem publikusak, mert olyan szinten vannak leterhelve, hogy állandóan meghosszabbítják a nyomozást, ami annyiból áll, hogy néha felhívnak telefonon és kérdeznek dolgokat.
A gyámhatóság meg Bendzso véde3lmében szállt be a rendőrség kérésére.

#102998 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 06:08

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 03. 27. 21:01

Te hozod fel, hogy mások info nélkül állítanak dolgokat :D

Nem, azok olyan falak, amire felnézek és összefosom magam a tériszonyommalm:-D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#102999 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 06:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2018. 03. 28. 04:46

Falra én is mászok, de csak kínomban :D Meg nálam csak heti 5 nap sport van, melóban mozgunk egy kicsit, de az olyan, hogy befosunk. De semmi komoly, nem lépünk ki az aerob tartományból, ahogy mondani szokták.

Azért mert okostelefonod van, ha eldobnád röhögnél mindenen...

Szerkesztette: NauTiLUS 2018. 03. 28. 06:35 -kor

#103000 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 03. 28. 07:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 03. 28. 06:00

Persze :Đ erre azt szoktam mondani, amit a gyúrósoknak, hogy nagyon szép az a napi 1-2 óra cincegés, de jöjjön ki az erdőre, s próbálja ki magát.
Stuff-nál a gyúrós palik esnek ki elsőre a melóból, és a kis cinegék meg tolják napokig megállás nélkül.
De ilyen melót többet nem csinálok, majdnem halálos balesetet okoztunk a Deák téren. Másodpercre voltunk attól, hogy belehajtsunk a zebrán a tömegbe.

Hagyjál már az erdőddel :) Alibizol ott a kannával egész nap :) De legyen neked, én nem sajnálom tőled, hogy ezzel is téveszmékbe ringatod magad, mint minden mással.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5148
  • 5149
  • 5150
  • 5151
  • 5152
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.