HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5162
  • 5163
  • 5164
  • 5165
  • 5166
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#103261 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 04. 13. 17:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 13. 18:15

Ha megint felgyújtják haver cuccait akkor lehet nem vár a rendőrökre oszt akkor lesz harc.

A tömeg manipulálható, ha nem civilek beizzítanak a tömeg automatikusan eszkalálódik.
Nem szabad odamenni s nincs probléma. Eleve semmi értelme a tüntikézésnek, hisz ordibálnak egy jót és hazamennek. De a rendőrséget nem ezért vezénylik ki. Ha disznóvágás van, mi is előkészülünk, már ha érted a lényegét.
FALS FLAGE, ennyi. Ahogy írtam a rendőröket könnyen rá lehet venni, hogy rátámadjanak a tömegre. Elég, ha 1-2 rendőr megsérül vagy esetleg ennél súlyosabb.

Összegyűlik egy 10-20 ezres tömeg, médiában egyik oldalon 2000 lesz a másikon meg 100 ezer, nyilván mindegyik hiteles forrás. Majd aztán valami történik és ráfogják, hogy a balos csürhe rátámadt a rendőrökre. Azok meg jogosan léptek fel.
De a tömegből kik voltak azok név szerint, akik ezt megtették?
Miért nem csak azokat fogják lekapcsolni?

Kell a káosz, hogy rendet tudjanak tenni s megmutassák, hogy nincs értelme hőbörögni.

#103262 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 17:34

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 04. 13. 18:28

Nem kellett kimagyarázni, elmagyaráztam. Mit nem értesz rajta?

Tehát neked teljes mértékben elfogadható, hogy megbüntetik az egész magyar nemzetet, mert elutasítottuk a fidesz szerint a migráns bevándorlást? Neked sima ügy, hogy az EU emiatt szankcionál egy egész országot és tsőőőtbee viszi szándékosan, ahogy a fidesztől megrendelte?

Ha ésszerűen gondolkozunk, akkor nem a magyar nemzettel van baj, hanem azokkal, akiknek van hangjuk és a magyar nemzetre hivatkoznak.
Miért nem azokat basszák seggbe?
Hja, hogy a Trianon ugyanígy ment végbe? Emlékezz csak, hogy az akkori politikusok miért nem adták vérüket az utolsó cseppig? Csak nem júdea népe front?

#103263 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 18:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 13. 18:34

Tehát neked teljes mértékben elfogadható, hogy megbüntetik az egész magyar nemzetet, mert elutasítottuk a fidesz szerint a migráns bevándorlást? Neked sima ügy, hogy az EU emiatt szankcionál egy egész országot és tsőőőtbee viszi szándékosan, ahogy a fidesztől megrendelte?

Ha ésszerűen gondolkozunk, akkor nem a magyar nemzettel van baj, hanem azokkal, akiknek van hangjuk és a magyar nemzetre hivatkoznak.
Miért nem azokat basszák seggbe?
Hja, hogy a Trianon ugyanígy ment végbe? Emlékezz csak, hogy az akkori politikusok miért nem adták vérüket az utolsó cseppig? Csak nem júdea népe front?

Az ország szerződésben áll, ha a képviselője nem teljesít, akkor szankcionálható a szerződést szegő fél. Sajnos én nwm fogyasztok elég tablettás bort hogy lássam a rejtett szálakat.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103264 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 18:57

Guga,

Van egy jó ismerősöm, aki évek óta elszántan foglalkozik szimbólumokkal. Hozzáteszem, pszichikus képessége van és odaátról kapja az infókat.

Itt az oldala:

http://tinyurl.hu/5kGQ/

kiváncsi vagyok mit szólsz hozzá.

Hozzáteszem, nagyon nagyon mély szimbolikus összefüggéseket lát. Felfoghatatlan. Nem csak jelekkel foglalkozik, hanem festményekkel, versekkel, számokkal, mi mivel hogyan áll kapcsolatba, nem véletlenül. Írók-költők tudattalanul kimondott szavai, melyek mind mind utalnak jelen korunk összefüggéseire. Salvador Dali alkotásai is tele vannak üzenetekkel. A Hold, az Oroszlán, a Szem, stb...

A filmek egyes jelenetei is üzenetek, még egyes videóklippek is. De ezeket nem tudatosan rendezi a rendező.

Idézet

"A "P" hang óegyiptomi jele: egy kapu".The Anunnaki gods gathered together to find one god who could defeat the gods rising against them. Marduk, a very young god, answered the call and was promised the position

Meg ilyenek is vannak:

http://gralkereso.hu/node/79

Ennek az aloldalnak vágod a mondanivalóit?

Szerkesztette: Dextrose 2018. 04. 13. 19:24 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#103265 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 19:10

szerkesztve

Szerkesztette: Dextrose 2018. 04. 13. 19:15 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#103266 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 04. 13. 22:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 13. 18:23

2011-ben döbbentem rá, hogy mi folyik valójában s korábbra datáltam az összeomlást.

Jahh, meg nézz fel az égre és gondolkozz, tehát kemtrél. Aztán 2 év múlva már röhögtél saját magadon. Aztán mikor a tanult ember kimondja, hogy műterhelés, akkor lesel és elröhögöd.
Make love not Wor.

#103267 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 22:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 13. 18:30

A tömeg manipulálható, ha nem civilek beizzítanak a tömeg automatikusan eszkalálódik.

Civilekkel is. Amúgy foglalkozásilag nem mindegy?
Make love not Wor.

#103268 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 13. 22:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2018. 04. 13. 19:57

Hozzáteszem, pszichikus képessége van és odaátról kapja az infókat.

Mint a piramisod, meg a lukak, mi? Anális Shímél mikor jön, vagy még mindig vár a nagy semmire? Míg nem változik A Terv?
Make love not Wor.

#103269 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 14. 07:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 13. 23:02

Mint a piramisod, meg a lukak, mi? Anális Shímél mikor jön, vagy még mindig vár a nagy semmire? Míg nem változik A Terv?

Minek vitatkozol ezekkel?
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#103270 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 14. 07:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 13. 23:02

Asthar Sheran egy UFO kutatók által dokumentált alak, aki - több kontakta beszámolója szerint - egy földönkívüli szövetség egy népszerű vezetője.

Az UFO kutatók szerint folyamatosan jelen van a nagyobb, számunkra nem látható konfliktusoknál.

Szerkesztette: Dextrose 2018. 04. 14. 07:52 -kor

paranormal.hu

#103271 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 14. 15:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2018. 04. 13. 19:57

Guga,

Van egy jó ismerősöm, aki évek óta elszántan foglalkozik szimbólumokkal. Hozzáteszem, pszichikus képessége van és odaátról kapja az infókat.

Itt az oldala:

http://tinyurl.hu/5kGQ/

kiváncsi vagyok mit szólsz hozzá.

Néhány dolgot megnéztem, s most előre is elnézést, nem megbántani szeretnélek. De valamit tudnod kell.
A szabadkőművesek, lovagrendek mindig is ügyeltek rá, hogy a felszínre kiküldjenek titokzatos morzsákat.
Kezdjük ott, hogy a Sátán szolgái, a Sátán meg elhitette, hogy nem létezik.

Ettől függetlenül van s a földön minden hatalom az övé, ha valaki birtokolni szeretné, az el kell, hogy adja a lelkét neki. Szabadkőműves vagy bármi faszom lovagrend tagja lesz. Nincs más, csak Isten szolgái és a Sátán szolgái. Kár keresni az UFO-kat, azokat ki teremtette? Mert, hogy a világ teremtett.

De van egy jó hírem, a chemtrail van, létezik, de nem mérgeznek, időjárás befolyásolás és az új világrendetlenség kiváltója lesz. Hamis UFO támadás, az emberiség összefogása egy kivetített s nem létező dolog ellen, aminek még hangja is lesz. Olvass Bibliát, minden le van írva csak érteni kell.

Minden, ami létezik, az összes szalámi szelet, azt a célt szolgálja, hogy Istenről elterelje az emberek figyelmét. Magabízóak legyenek, önhittek és kíváncsiak valami olyasmire, ami nem is létezik. A magyar nyelv válaszol mindenre neked.

EGYSZERŰ.

Egy, és szer.

Tudod, hogy mi az a szer?
Szertelenül viselkedik?
Szertartás? Végtelenségig sorolhatnám.
A DMT, a tobozmirigy, ami felel az alvásért és a halál pillanatában szabadul el az agyban, hogy képes legyél átélni a sokkot, drog, kurva kemény drog, a legdurvább. Ha elemeire bontod, akkor szer elem, ha az egyik elemet megfelezed, elszabadul benned a fél elem, stb. Ebbe az irányba indulj el.

Szer és elem, ha már Istenben nem hiszel :)

Ha google képkeresővel rákeresel Ashtar kapitányra, rengeteg sátáni szimbólumot láthatsz.
Átbaszás az egész, az élet rövid, a végén megdöglünk, van lelkünk s ugyanoda kerül mindenkié, Isten elé és utána ítélet.

Az igaz emberek mennek a mennyekbe, a bűnösök a pokolba, de a pokol nem más, mint Isten kiárasztott forró szerelme, amivel próbálta még életében megérinteni az embert. Ha makacs és nem fogadja el, akkor a végtelenségig abban fog szenvedni, mert az nem más, mint a végső felismerés, hogy életében mit szalasztott el, ezért pokol a neve.

#103272 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 14. 15:16

Üzenet megtekintéseIdézet: sanda_banda - Dátum: 2018. 03. 28. 09:33

Büszke lehetsz magadra, 50 évesen sikerült lekűzdened magad a ruppótlan, alkesz tróger senki szintjére.
Az lett volna a csoda, ha Levente normálisan működik, de nem sikerült, mert látta a napi ladik söröket meg liter pálinkákat.
Vered itt magad az erdővel, kivágsz 3 darab lábon száradt 10 centis juhszart, aztán megy róla a 40 perces videó.
A Hondát se verte volna telibe a csaj, ha nem hússzal taknyolsz indolatlanul az úton, nyilván be voltál nyomva.
Egy szónak is száz a vége: ha nem az lenne a feleséged, aki, már valami csövesputriban rohadnál a kannásboros haverjaid között.
Nem tudom, mennyi a bevételed a videók után, és nem is érdekel, de hogy adót nem fizetsz, az hétszentség.
Jön majd a NAV és úgy megbasz szárazon, hogy megint telerinyálhatod a világot, mint a Guga Bt esetében.

Örülhetsz geciputtony :Đ meghosszabbították a nyomozást, de már két ügyben lettem tanú gyanúsított helyett :Đ
Akaratod ellenére találkozni fogunk.
Tegnap kaptam a zajánlott küldeményt, hogy várhatok még az ítéletre bőven a feljelentésed nyomán, mert új információk birtokába jutottak.
Ha bármit találnak a munkahelyi gépeden vagy az otthonin, sok jót ne jósolj magadnak, remélem nem te voltál az a buzi, aki bánki vagyok néven visszatöltött egy letörölt videómat kb. 1 éve, mert az egész ott bukkant ki, hogy rengeteg kamu regisztráció ugyanonnan jött.

Mákod van geci, belekeverted saját magad egy kiskorú zaklatásába.
Nem kívánom neked, hogy megfogjanak, de ha megteszik, kibaszottul a szemed közé fogok nézni.

Megtehetnéd azt a szívességet is, hogy a NAV-nál felkúrsz a yt bevételek miatt :Đ
Vagy az is te voltál, aki feljelentett, hogy lopom az erdőről a fát?
Az is szép történet lesz, mert már zajlik.
Igaz magyarokkal vagyok körbevéve.
Érdekes, hogy nekem miért nincs se időm, se igényem ilyesmire?
No de szerencsére lepkefing az egész, visszájára fordult, mert már a 4 feljelentésből 2 hatóság félrevezetése lett.

Erősíts meg a hitemben, hogy semmi közöd hozzá :Đ nem szívesen találkonék veled, mert 100% biztos vagyok benne, hogy még a látványodtól is rosszul lennék, annyira defektes lehetsz.
Utoljára kb. 15-20 éve találkoztunk 15 percre, már akkor is szarul voltam és fellélegeztem, hogy távoztál. Beteg fasz vagy.

#103273 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 14. 16:03

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 14. 16:04

Néhány dolgot megnéztem, s most előre is elnézést, nem megbántani szeretnélek. De valamit tudnod kell.
A szabadkőművesek, lovagrendek mindig is ügyeltek rá, hogy a felszínre kiküldjenek titokzatos morzsákat.
Kezdjük ott, hogy a Sátán szolgái, a Sátán meg elhitette, hogy nem létezik.

Ettől függetlenül van s a földön minden hatalom az övé, ha valaki birtokolni szeretné, az el kell, hogy adja a lelkét neki. Szabadkőműves vagy bármi faszom lovagrend tagja lesz. Nincs más, csak Isten szolgái és a Sátán szolgái. Kár keresni az UFO-kat, azokat ki teremtette? Mert, hogy a világ teremtett.

De van egy jó hírem, a chemtrail van, létezik, de nem mérgeznek, időjárás befolyásolás és az új világrendetlenség kiváltója lesz. Hamis UFO támadás, az emberiség összefogása egy kivetített s nem létező dolog ellen, aminek még hangja is lesz. Olvass Bibliát, minden le van írva csak érteni kell.

Minden, ami létezik, az összes szalámi szelet, azt a célt szolgálja, hogy Istenről elterelje az emberek figyelmét. Magabízóak legyenek, önhittek és kíváncsiak valami olyasmire, ami nem is létezik. A magyar nyelv válaszol mindenre neked.

EGYSZERŰ.

Egy, és szer.

Tudod, hogy mi az a szer?
Szertelenül viselkedik?
Szertartás? Végtelenségig sorolhatnám.
A DMT, a tobozmirigy, ami felel az alvásért és a halál pillanatában szabadul el az agyban, hogy képes legyél átélni a sokkot, drog, kurva kemény drog, a legdurvább. Ha elemeire bontod, akkor szer elem, ha az egyik elemet megfelezed, elszabadul benned a fél elem, stb. Ebbe az irányba indulj el.

Szer és elem, ha már Istenben nem hiszel :)

Ha google képkeresővel rákeresel Ashtar kapitányra, rengeteg sátáni szimbólumot láthatsz.
Átbaszás az egész, az élet rövid, a végén megdöglünk, van lelkünk s ugyanoda kerül mindenkié, Isten elé és utána ítélet.

Az igaz emberek mennek a mennyekbe, a bűnösök a pokolba, de a pokol nem más, mint Isten kiárasztott forró szerelme, amivel próbálta még életében megérinteni az embert. Ha makacs és nem fogadja el, akkor a végtelenségig abban fog szenvedni, mert az nem más, mint a végső felismerés, hogy életében mit szalasztott el, ezért pokol a neve.

A DMTről már olvastam Adrian Gilbert könyvében, aki járt Dél-Amerikában és tesztelte magán az ayahuascát. A beszámolók szerint ez a drog valóban kitágítja az elmét és mély, spirituális betekintést ad nekünk magasabb dimenziókba. Persze ésszel kell használni.

A közvélekedés szerint az agy/én korlátait szabadítja fel.

Én az LSDről is azt gondolom, hogy valójában a tudati fókuszunkat tágítja ki és megpillanthatunk odaától jövő dolgokat. Csak ugye ennek a használatához is érteni kell. Az LSD egyébként azért IS illegális, mert ha sokan használnák, akkor megváltozna az emberiség felfogása.

Meg aztán ott vannak a skizofrének akik szerintem nem betegek, csak az agyuk túl sokat érzékel. Kb mintha egy rádión több sávot hallgatnál egyszerre. Mi azonban csak egy állomást hallgatunk...

Szerkesztette: Dextrose 2018. 04. 14. 16:09 -kor

paranormal.hu

#103274 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 14. 16:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2018. 04. 14. 17:03

A DMTről már olvastam Adrian Gilbert könyvében, aki járt Dél-Amerikában és tesztelte magán az ayahuascát. A beszámolók szerint ez a drog valóban kitágítja az elmét és mély, spirituális betekintést ad nekünk magasabb dimenziókba. Persze ésszel kell használni.

A közvélekedés szerint az agy/én korlátait szabadítja fel.

Én az LSDről is azt gondolom, hogy valójában a tudati fókuszunkat tágítja ki és megpillanthatunk odaától jövő dolgokat. Csak ugye ennek a használatához is érteni kell. Az LSD egyébként azért IS illegális, mert ha sokan használnák, akkor megváltozna az emberiség felfogása.

Ez pedig magánvélemény, de a skizofrének szerintem nem betegek, csak az agyuk túl sokat érzékel. Kb mintha egy rádión több sávot hallgatnál egyszerre. Mi azonban csak egy állomást hallgatunk...

Az LSD veszélyes, mesterséges acid :Đ volt már vele dolgom párszor, rossz tapasztalatom nem volt, de rájöttem, hogy kerülni kell. A természeti népek, ahol nincsenek törvények, automatikusan hozzányúlnak a spirituális szerekhez. Eleve hogyan jöttek rá az indiánok, hogy melyik két növény kell a DMT előállításához? S főleg úgy, hogy MAO gátló? Meglátásom szerint elhülyülünk, nem fejlődünk. Az ember nem intelligensebb lesz, hanem egyre ostobább.

Jó példa erre az a katyvasz, ami a fejekben van a teremtésről, evolúcióról, ez régebben nem is volt kérdés :Đ
Elhitették az emberrel, hogy a sok információ és kütyü okosabbá teszi. De elég megnézni néhány hirdetést a jófogáson vagy a facebook csoportokban, kódtörő kell hozzá.

Természetes szerek használata vagy inkább semmi. Ha jól tudom nálatok halálbüntetés jár érte :Đ vagy hogy mondják ezt tagalog nyelven? Mindegy, pont azért tiltják, mert ha tömegek használhatnák, nem csak egészségesebbek lennének, de nem engedelmeskednének a rendszernek :Đ
Aki egyszer bepillantott a függöny mögé, az már tudja mi a helyzet, nem szopja be a propagandát.

Viszont a látnokzsályát nem ajánlom senkinek, soha többet baszki, salvia divinorum. Teljesen legális, és a leggyengébb verziót rendeltem meg postán.
A hatása 5-15 perc kb. de amit bent átélsz az hosszú évek, felügyelet nélkül eleve nem szabad. Kell egy külsős, aki figyel rád, gonosz móka.
Gomba, vagy normális fű. Hollandoknál kiba jó füvek voltak, előtte itthon ritkán téptem be, de mind szar anyag volt.

Érdekes, hogy azt soha nem vizsgálja senki, hogy Hollandiába hogyan és honnan kerülnek be a füvek és mivel szállítják oda, hisz mindenhol illegális, főleg Marokkóban, ami ki van írva a táblára, hogy onnan van. Na de ki és hogyan tudja termeszteni és leszállítani nekik? Soha nem fogják meg a határon?

Egyébként beülni egy holland coffee shopba kifejezetten kellemes, még gyenge angollal is mindenki jókedvű :Đ
Kiba jó volt, amikor előttem egy egyenruhás rendőr állt sorba, na mondom ez már a halálom után van vagy mi?

#103275 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 14. 16:28

Hja, Hollandiában, amikor vége volt a melónak, bementem a szállásra, lezuhany, vettem magamhoz egy dobozos bort, mert ott utcán piálni tilos, lehet itthon is, csak itt szarik rá mindenki, ott nem annyira. Ültünk egy erdő bejáratánál és iszogattuk a sört, rendőrök megálltak és rögtön szóltak, hogy be lehet fejezni.
Fürdés és kaja után fasza betépés, egy kurva jó funny stuff, az volt a kedvencem.
Elindultam kerékpárral, goa vagy hard style, kiba nagy fejhallgató.
10-20 perc múlva csorogtak a könnyeim s úgy röhögtem hangosan a kerékpáron, bemenekültem egy erdőbe és ki sem mertem jönni, mert szakadtam a röhögéstől.
Nem mondom, hogy hiányzik, de kellemes emlék.

Itthon már nem foglalkozom ilyesmivel, mert a fasza törvényeink miatt nem szeretnék soha bíróság előtt felelni egy elszívott spangliért.
Az amfetamin meló miatt volt, örültem, hogy megúsztam, volt néhány necces helyzet.

Nyugdíjas vagyok :nevet:

Spanyolországba viszont szívesen kimennék egy élményért, estefelé összegyűlnek a népek a tereken s vadidegenek dumálgatnak, iszogatnak, spangliznak.

#103276 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 14. 16:32

Salvia, nagyon jó leírás:

http://pszichoaktiv....tasa_i_resz_248

#103277 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 14. 18:19

Azt a büdös kurva eget.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#103278 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 14. 18:23

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2018. 04. 14. 19:19

Azt a büdös kurva eget.

Végre valaki, aki bezárja a topikot és kibasz végleg :Đ egy igazi felismerő, aki rátapintott a lényegre. Már egy ideje kérem, de Jahno puhány, mint a hervadt bögyörő.

#103279 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 14. 18:24

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2018. 04. 14. 19:19

Azt a büdös kurva eget.

Vagy Ozorán találkozunk?

#103280 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 14. 18:30

Dehogy :D Ozorán lehet.
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5162
  • 5163
  • 5164
  • 5165
  • 5166
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.