HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5164
  • 5165
  • 5166
  • 5167
  • 5168
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#103301 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 04. 15. 12:07

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 15. 11:10

Belenéztem a Beertokos filmbe, aztán látom, hogy az meg ott az Szabó Árpád aki elején szakért. Nem is hangtechnikázik már.

Most jut eszembe, csak akkor tudtál belenézni, ha fel vagy iratkozva rám :nevet: :Đ akkor te ilyen kis buzigyerek lehetsz :nevet:

Szerkesztette: guga 2018. 04. 15. 12:07 -kor

#103302 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 15. 12:13

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 15. 13:07

Most jut eszembe, csak akkor tudtál belenézni, ha fel vagy iratkozva rám :nevet: :Đ akkor te ilyen kis buzigyerek lehetsz :nevet:

Simán megnyitja feliratkozás nélkül.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103303 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 15. 12:27

Idézet: JonesC - Dátum: 2018. 04. 15. 13:13

Simán megnyitja feliratkozás nélkül.

2012-es videó, ami a feliratkozóknak ma látható a főoldalon, azt minden nap cserélem, valami ajánló, oda mások videóit is be szoktam tenni.
Gondolom azért láthatta meg, mert fel van iratkozva a csatornára, kétlem, hogy nekiállt volna böngészni nálam, hogy mit nézzen.

Szerkesztette: guga 2018. 04. 15. 12:27 -kor

#103304 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 04. 15. 12:32

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 15. 13:01

Jahno! A szabadkőművesség nem vicc, ne tegyél úgy, mint ha nem léteznének.

Pedig sajna nem látezik, most is nyél gázzal megy az építőipar, átlag szakikra heteket kell várni, de sok rendes kőműves is már csak jövőre ad időpontot.
Make love not Wor.

#103305 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 15. 12:33

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 15. 13:27

kétlem, hogy nekiállt volna böngészni nálam, hogy mit nézzen.

Pedig szoktunk ilyet.
Make love not Wor.

#103306 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 15. 12:34

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 15. 13:07

Meg mert ide belinkelted.
Make love not Wor.

#103307 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 15. 12:35

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 15. 13:32

Pedig sajna nem látezik, most is nyél gázzal megy az építőipar, átlag szakikra heteket kell várni, de sok rendes kőműves is már csak jövőre ad időpontot.

Ennyire nem vagy te hülye, pici fáradozással rájöhetnél, hogy mitől freemasonry a nevük, amit adtak maguknak.

#103308 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 15. 12:36

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 15. 13:34

Meg mert ide belinkelted.

DEMÁMIKÓ?

Évekkel ezelőtt linkelhettem volna, de ma kint volt a címlapon nálam.

#103309 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 15. 12:37

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 15. 13:35

Ennyire nem vagy te hülye, pici fáradozással rájöhetnél, hogy mitől freemasonry a nevük, amit adtak maguknak.

Kicsoda? Ez valami építőiparos cég?

Nekem ez bejövős poén:

http://www.cegtalalo...-kft/1309181544
Make love not Wor.

#103310 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 15. 12:41

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 15. 13:36

DEMÁMIKÓ?

Évekkel ezelőtt linkelhettem volna, de ma kint volt a címlapon nálam.

Nahh, ennyire nincs fogalmad a világról, ész nélkül fröcsögsz, gondolkozás meg zéró, de látom üldözési mánia van, hogy ki lapozgatja a profilod.

És meg rényomtam egy tegnap esti linkre:

Kép
Make love not Wor.

#103311 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 15. 14:27

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 15. 13:41

Nahh, ennyire nincs fogalmad a világról, ész nélkül fröcsögsz, gondolkozás meg zéró, de látom üldözési mánia van, hogy ki lapozgatja a profilod.

És meg rényomtam egy tegnap esti linkre:

Kép

Emmá demencia :Đ nekem a tegnap is emmámikó vót :Đ azé haverok vagyunk nem :confused: de semmi buzulás :Đ
Na majd május első hétvégéjén jön hozzám a Train Train, kiba kíváncsi leszek rá, profi fakitermelő, nagy dumája van, volt sitten is nem keveset, azóta megnősült, rendezte az életét, de autóbalesetben meghalt a gyereke. Jó, hogy nem zakkant meg.
Ő szokott ilyen buzis leveleket küldeni, valamivel életben tartja magát, humor, poén, de ez csak álca.

#103312 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 15. 14:28

A :confused: miért nem működik, vagy az nem itt használatos?
Cyberde hova a faszomba lett?

#103313 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 15. 15:04

Idézet: guga, valamikor nagyon régen

Perzecutor barátom kérésének eleget téve kezdtem el írni .

The Pompous Marsh-hen : Ahogy én látom@esetleg néztem postát .

Kedvetlenül ébredtem és szuszókásan .Rémlett valami megfoghatatlan furcsa álom ami nem egyezik sehogy és nem illeszkedik bele az emberi értelembe .Zavaró tud lenni ilyenkor a saját magunk szabta korlátok felismerése . Kávé épphogy csak bele de sok vízzel . Amikor lefõtt megfogtam a forró porcelánt és leemeltem a tûzrõl .Beledobtam 4db édeskét majd hagytam kihûlni . Észrevettem az utóbbi idõben , hogy óvatosabb és komótosabb lettem .Már nem döntöm magamba a száz fokos kávét .Leteszem magam mellé és megvárom amíg kiadja magából a gõzt . Hajnali öt , asszony , gyerek még durmol .Yóó az alvókájuk .Én mindíg is hajnali bogár voltam .Sosem értettem azokat akik délig aludtak .Amint a nap felkel nekem is kipattan a csipám . Maximálisan élvezem a nagyváros hajnali csöndjét .Ennél már csak a vidéki hajnalok a szebbek .Vízparton sárorban ébredni .Se kávé , se luxus , se wc .Lesétálsz a vízpartra egyik helyen belepisálsz miközben az eget bámulod ,aztán végigsétálsz a parton . Madarak , halak , bogarak , fák és kocsikeréknyom .Minden passzol .Itt a nagyvárosban az a yóó benne , hogy elindulsz a kerékpárral és füleden a dübörgõ zene azonnal meghazuttolja a csendet .Rögtön felfokozott érzelmi állapotban találod magad .Bevágsz a kamion elé a pirosnál , sõt nem is lassítassz ha vált a lámpa . A keresztezõdésekben úgy suhansz át mint a rakéta . Mindenki álmos és nyûgös a muszájtól és nem értik te miért vagy olyan felszabadult . Mit keres a mosoly az arcodon amikor annyi a gond .Miért csak legyintessz ha valaki panaszáradattal lep meg .Miért nem omlassz már össze a hírek hallatán .Egyáltalán mit röpködsz itt hajnalok hajnalán ? Ilyenkor nyúzottan illik tekerni azt a kerékpárt mint aki megadta magát a sorsnak . Jobbra-balra kilengve teljes testsúlyoddal rásegítve szinte a homlokoddal a kormányt érintve .Így lenne helyes és megszokott .Ám nem .Ezért aztán gyanakvóak és furcsán néznek rád .Reggel ha beérsz akkor kiscsoportos beszélgetéseken nem azt hajtod , hogy a szemét asszony megerre megarra , nem áskálódsz a másik hátamegett , nem örülsz ha másik rossz helyzetbe került , nem hízik a májad , hogy szóba hozd már végre a legújabb pletykát és mit szóltok képzeljétek hallottátok már ? Nem ? Hát tõlem tényleg nem . Lassan-lassan kiközösítenek , rosszalják ha nem tartok velük elcsenni apránkint a cég vagyonát .Mi az az apróság ? Kisember ezt sem teheti meg ? Mások meg a milliárdokat és mégsem történik semmi .Hol itt az igazság .Igen ilyenek vagyunk .Az igazságot keresve nem vesszük észre , hogy magunk vagyunk a mérce . Ki szab határt ? Anyám, apám ? Az erkölcs ? Az egyház ? A törvény ? Isten ? Vagy egy hasmenés ami térdrekényszerít ? Csak nyomom a pedált .Dübörög a zene és elönt a forróság . Elmegyek a földön alvó mellett , elsuhanok .Mit sem sejt róla , hogy róla elmélkedem .Örül , hogy végre aludni tud .Vagy elnyomta a bor , ami hite szerint hozzá tartozik , anélkül nem megy . Elhúzok mellette mert nekem a mindenemen felül még van olyanom is az õ semmilyével szemben amivel el tudok húzni .Talán nekem yóó , gondolhatná õ .De yóó neki .Szeretne az én helyemben lenni és biztos eszébe jutna ha egyáltalán gondolkodna rólam , hogy én meg nem szeretnék az õ helyében lenni . Nem így van . Nem szeretet vagy nemszeretet kérdése . Õ sem ezt választotta magának . Õ is mint minden ember a lehetõségek közül mindíg a leges - legjobbat választva került ebbe a helyzetbe . Mindegy gördülünk tovább mint minden .Ellenõrök csokorban egy padon .Várnak a buszra és az áldozatra .Kiszúrom õket mindenhol .A jellemet nem lehet civil ruhába öltöztetni .Ott ülnek négyen és ott a vadász a szemükben .Hiányzik minden alázat és csak az a felsõbbrendû primitív uralkodási vágy , hogy az mindegy te ki vagy .Lényeg az , hogy arra a kis idõre engedelmes légy és lesütött szemmel teljesen megsemmisülve mutasd be a bérleted .Az meg sem fordul a fejében , hogy te tartod el . Mindegy a hasmenés õket is térdrekényszeríti . Azon nem segít a karszalag . Hajnal a kocsma elõtt ,elsuhansz de még látod mire mutat az éppen soron következõ .A legolcsóbb sört választotta magának mint számára legjobb lehetõséget a választhatóak közül .Választhatta volna a drágábbat is de akkor csak egyet bár minõségit ihat .Viszont így egy sörivásnyi lehetõséggel több .Tovább lehet ácsorogni és megvitatni a szemét politikát .A meccs is húzós téma .Horgászat , komászat , pletyka , mindenrõl van vélemény .A legkisebb kihágást elkövetõn is azonnal ítéletet hirdetnek így hajnaltájt .Mindenkit azonnal elbírálnak és megvéleményezik .Azt is tudják , hogy az õ helyében miként kellett volna .Na de a ki ilyen hülye az megérdemli .Aztán mennek a dolgukra .Ki az árkot ássa ,másik gépet kezel nyolc órában ,emez meg takarítja , õ pedig a kukát túrja , ama meg délután meg fog halni csak még nem tudja , hogy belehal .Senki sem úgy ébred , na ma tudom meghalok .Tudná mit tenne ? Ugyanoda menne ? Kikérné , meginná , hangoskodna , okoskodna , beletúrna mélyen a zsebébe még apróért mint akinek már minden mindegy ? Estére már úgy sem a pénz a fontos .Megyek kicsit meghalok .Utána mi a fizetõeszköz ? Mindenért fizetnem kell vagy valaki rendezte már a számlát ? Gördüljünk tovább , figyelni kell mert még én is ott hagyom a fogam .Ilyen sebesség mellett minden apró rezdülésre reagálni kell . Égõ cigarettavéget dobnak ki egy kék zsiguliból .Átmegyek rajta és egy pillanatra még szikrát hány. Olyan mint az a kutya amelyiknek ketté törte a derekát a villamos .Ártani nem tud de ha közel mész akkor megharap , azthiszi te okoztad és te tartod sakkban .Ismeretlen a helyzet neki és érthetetlen .Egy ilyen nagy testû hozzá van szokva , hogy bizonyos dolgokat a markában tart .Na de ilyet , hogy õt tartsa a markában minden gyenge dolog .A legfélelmetesebb az volt számára amikor jött a következõ villamos .Õ mozdulni már nem tudott a villamos pedig már nem érte el .Az elõzõ kellõen arrébb dobta . Muszáj volt szegényt lelõni .Nem haragudtam rá amiért kis híján megharapott . Magamra haragudtam .Az õ helyében én is bárkit megharaptam volna .Harapós helyzet volt .Késõbb is láttam ilyet de az nehezebb volt , szegény kutya az úttest közepén feküdt kettétört gerinccel . Az egész Üllõi útra kihatással volt . Mint amikor a folyó szigetet alkot olyan kis szigetet vont köré a két oldali kocsioszlop . Kitértek errõl is arról is .A kutya csak a fejét tudta megemelni de azt is fájdalmasan . Én már tapasztaltabb voltam amatõr embertársamnál aki kicsit idegesen vergõdött át a kutyához . Majd megállt felette , benne volt a szemében , hogy jobban meg van ilyedve mint a kutya .Az legalább a testében is érzi . Aztán lehajolt és persze a kutya támadásnak vette . Mindegy gördüljünk tovább , legközelebb már õ is tapasztaltabb lesz és nem dõl be a saját érzékenységének . A rendõrök lõtték le ott az út közepén . Mondhatnám , hogy humánusan . Annak is örülhetünk , hogy nem ették meg ott a helyszinen .Ha kínai rendõr lett volna akkor a vasárnapi ebédet szolgáltatta volna . Ki tudja mi helyes , mi az igazság , hol a határ és minek az ? Isten , rendõr , törvény , a példakép , fõnök , szomszéd vagy a hasmenés ami térdrekényszerít . Gördüljünk tovább . Húgyszag , ez a híd alja .Itt vezet el a kerékpár út . Ide vezet mindenki útja üríteni . Kár , hogy az emberek képzetében a híd allja olyan hely amit bátran és büntetlenül meg lehet becsteleníteni . Meggyalázott terület és aki gyalázta az most valahol éppen pózol .Próbálja magáról a legelõnyösebb képet festeni .Lehet éppen állásajánlatra jelentkezett . Most megy a meghallgatás .Hát kéremszépen én olyan ember vagyok elsõsorban aki szégyenkezés nélkül a híd alá szarik és hugyozik . Majd ezek után felsorolja a képesítéseit . Persze elhallgatja , hogy abban a híd alatti dologban õ a ludas .Ha elmondaná tuti nem vennék fel .Így felveszik de attól még odaszart . Ki mondja meg hol a határ ? Gördüljünk tovább emberi tudomány . Rendõrök igazoltatnak , vérükben a megsérthetetlenség és felsõbbrendûség .Eszükbe sem jut , hogy én tartom el õket .Mondhatni ingyenélõk .Lenne is nagy felhorkanás . A méhek yóól áthidalják ezt a problémát .Egyszerûen elüldözik és megölik a heréket . A természet yóó mederben halad . A rendõr meg szót se szól csak gyûri zsebre a pénzt . Te is örülsz , hogy ennyivel megúsztad .Ez is egy határ , tudni kell hová esik a mezsgye . Gördüljünk tovább . Õ si meghal és a föld nem válogat . Õ is térdrekényszerül egy egyszerû hasmenés alatt . Jobbulást hadnagyuram , persze ura az anyjának de hát így követelik meg maguknak .Ha szíveddel nem is vallod akkor marad a szád . Az kijár egy ilyen zsebregyûrõs posztért . Na ezt a szakaszt nagyon szeretem .Pékség és a hentes elõtt . Ilyenkor hajnaltájt jobban kiélesednek az illatok .Ami bennem megmozdul az más tájékon fõbenjáró bûn . Kolbász ? Tisztátalan . Sült hús ? Az is . Ha ezt egy másik országban tenné a hentes rágyújtanák az üzletet . Itt meg békésen elmajszolgatják hozzá a savanyát . Magukban örülnek , hogy az a bizonyos határ most arrébb van . Papírtálca , kenyérhéj , mustártöccsmedvény , kihûlt hurka és kolbászzsír , szalvéta . A pékeknél sem nagyobb a tisztaság . Lassan mindenki beér . Kezdõdjön a mókuskerék , jöjjön a muszáj és legyünk vele közönyösek . Szarjunk a híd alá és kérjünk még egy utolsó punnyadt sört . Délután egy kicsit újra meghalunk és jön a határ .Átlépjük az biztos .Ma vagy holnap oly mindegy . Akkor és ott olyanok leszünk mint a derekát tört kutyák .Harapós helyzet lesz és mi már most is csak harapni tudunk . Aki meg esetleg segíteni akar az csak az elsõ harapásunk után lesz annyival tapasztaltabb , hogy ha segíteni akar akkor a legjobban teszi ha fejbe lõ .

Folyt köv ?

--------------------

» kdo je to osmák degu ? Kép «» norinka » terinka » ¹mudlík » mláïátka » pi¹kùtek

[ 2002. szeptember 27.: guga , a legjobb állapot szerkesztette a hozzászólást ]

Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#103314 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 15. 15:14

Cickómen! Nem vagyok szentimentális a saját írásaimmal kapcsolatban, ezért is fejeztem be végleg a YT-on többet tudok átadni. Másrészt igen, értem, rám is vonatkozik s főleg rám, amit másoknak szántam.

#103315 Felhasználó inaktív   didyman 

• Tápszag-értő
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 15. 15:22

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 15. 16:14

Cickómen! Nem vagyok szentimentális a saját írásaimmal kapcsolatban, ezért is fejeztem be végleg a YT-on többet tudok átadni. Másrészt igen, értem, rám is vonatkozik s főleg rám, amit másoknak szántam.

Dehogynem vagy, arra sem emlékeztél, hogy tegnap este egy linket beraktál ide :omg: :Đ
Privát helyett email van.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)

#103316 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 15. 15:23

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 15. 15:28

Cyberde hova a faszomba lett?

Szíriuszon cefrézi az óriás epreket.
Make love not Wor.

#103317 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 15. 15:29

Idézet: didyman - Dátum: 2018. 04. 15. 16:22

Dehogynem vagy, arra sem emlékeztél, hogy tegnap este egy linket beraktál ide :omg: :Đ

A szenilis és a szentimentális között hatalmas szakadék van :cool: de ezt neked bzuinak felesleges felvezetni is :nevet:

#103318 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 15. 18:33

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 13. 16:08

akkor ráuszítod a rendőröket a himnuszt éneklő tömegre.

Megnéztem, ez marha messze van a ráuszítástól. Lassú lépésben kényszerítő eszközök nélkül. Ilyenkor nem akarsz Hollandiával vagy Amerikával, vagy egyéb más állammal példálózni, hogy ott akkor mi van ha a rendőr el akar valakiket zavarni, de azok nem mennek?
Make love not Wor.

#103319 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 15. 18:48

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 15. 19:33

Megnéztem, ez marha messze van a ráuszítástól. Lassú lépésben kényszerítő eszközök nélkül. Ilyenkor nem akarsz Hollandiával vagy Amerikával, vagy egyéb más állammal példálózni, hogy ott akkor mi van ha a rendőr el akar valakiket zavarni, de azok nem mennek?

Himnuszt éneklő tömeget elzavarni? Ugyan minek? Nincs rá indok emberileg csak parancs. Nem fogod tudni emnerileg, lelkiismeretileg alátámasztani, nincs rá jogszabály, csak a háttérben egy fasz politikus.

Ráadásul ezzel kezdődött minden ott és akkor, s nem úgy ahogy a média beállította, hogy rátámadtak a rendőrökre. Senki sem támadt rá a rendőrökre, de utána tömegével jelentek meg leesett azonosítóval.

Hagyjuk régvót, jobban számít, hogy most mi jön, mert pártok nincsenek, nem léteznek, egy csapat van, s mind azon ügyködik, hogy diktatúra legyen.

Tényleg, honnantól lehet kijelenteni, hogy diktatúra van? :Đ

#103320 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 15. 18:57

Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 15. 19:48

Himnuszt éneklő tömeget elzavarni? Ugyan minek?

Ráadásul ezzel kezdődött minden ott és akkor, s nem úgy ahogy a média beállította, hogy rátámadtak a rendőrökre. Senki sem támadt rá a rendőrökre,

Pont ezért :-D

De, mondhatják, hogy rájuk támadtak, csak akkor még nem vették komolyan, vonogatták a vállukat. Erre kérdeztem akkor, mikor a korlátot döntögették, hogy mi a határ és meddig tart? Vagy mit csináljanak? Akkor nem lehet mindenki bevinni, aztán később már csak az adok-kapok ment, meg baszakodtok az azonosítókon, egyik oldalról kapaszkodtok a törvénybe, másik oldalról meg nem számít ami benne van mert köcsögök. És amúgy is tanult emberek írták, bár most 1-2 részével nekem is bajom van, ősszel mentem is a parlementhez tüntetni. Engem nem akartak bevinni, végére több rendőr maradt, mint mi és megbeszéltük, hogy mekkora gyagyás nyomorékok vagyunk de igazából láttak ott már mindenfélét.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5164
  • 5165
  • 5166
  • 5167
  • 5168
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.