HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5168
  • 5169
  • 5170
  • 5171
  • 5172
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#103381 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 04. 23. 15:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 23. 16:45

Veled felesleges kommunikálni, mert ugyanazt mantrázod :nevet: kb. leszarom, mert az a pár betű, amit idevésel se el nem vesz, se hozzá nem tesz az életemhez. Olyan, mint ha nem is léteznél :nevet:

ugyanazt a fasságot mantrázod évek óta, és semmit nem ismersz be
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#103382 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 15:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 23. 16:48

Ez az LSD. Dext is próbálkozott a megmagyarázásával, de nem érthette...

alapműveltség kéne hozzá, ami ugye nincs, mert az tudományszektaegyszeműektudjukkik
persze ezzel csak magyarázza hogy tökhülye

#103383 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 16:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 23. 09:24

Piázni nem szoktam. A tavalyi nyarat végigtoltam amfetaminnal, az nem kábszer, legalább is inkább teljesítménynövelő, mint pszichotikus anyag. Katonák is azt tolják. Kikapcsolja az éhségérzetet és állandóan ébren vagy. Viszont soha többet, mert 5-6 nap ébrenlét után már jön a pánikroham.

Az amfet az igenis kábszer. Olyanra semmi meló kedvéért nem szoknék rá. Legálisan az Mt. nem engedi, hogy valakit 4-6 napig folyamatosan dolgoztassanak. Oldják meg váltásokkal, műszakokkal, törvényes munkaidőkeretben, a szabadnapok rendes megadásával. Ez szervezési kérdés, ha nem tudják megoldani, húzza le inkább a rolót a munkáltató.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#103384 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 16:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 23. 16:48

Ez az LSD. Dext is próbálkozott a megmagyarázásával, de nem érthette...

Én általában azt nem értem, ha valaki soha nem próbálta, honnan lenne fogalma róla? Ez olyan, mint ha olyan ember doktorálna a női szexből, aki utoljára az anyja picsáját látta. Még véleményt formálni is kár róla, ha nincs hozzá közöd. Vagy pl. hogyan fogalmazhatnál meg véleményt intenzív fegyverhasználatról, ha csak vízipisztoly volt a kezedben?

LSD veszélyes cucc, mert minden emberre másképpen hat. Kipróbáltam, nem volt gond, de egyszer kicsit igen, ott megértettem, hogy ennyi elég is volt, mert ha nagyobb gond lett volna, ahogy mások leírják a bad trippet, akkor én pont az az alany lettem volna, aki megszenvedi egy életre.
Akkor már inkább gomba, az természetes cucc.
Vagy Hollandiában kell melózni és ottani füvet vásárolni, azokkal semmi gond. Az itthoniakat vegyszerezik, szarok, így használni is felesleges.

#103385 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 16:16

Üzenet megtekintéseIdézet: didyman - Dátum: 2018. 04. 22. 15:16

"..előző nap vették s garanciális, bár felújított gép"

Igen, ezt olvastam, és értem is, hogy esetetekben ezt történt. Viszont gugáéknál nem akart az étterem másikat venni, hanem a végtelenségig erőltetik az LPT-s blokknyomtatójukat, arra írtam általánosságban. Egyébként meg is értem a magyar vállalkozó logikáját, kurva sok költség, meg közteher van, alig tudja kigazdálkodni, így mindenen spórol a végletekig, ahogy csak tud. Csak van több dolog is, amin nem lehet, az IT infrastruktára is olyan, mert a fillérbaszás hosszú távon többe lesz neki, mint gazdaságos megoldások. Ezt pedig többen a saját kárukon tanulják meg.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#103386 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 16:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2018. 04. 23. 17:12

Az amfet az igenis kábszer. Olyanra semmi meló kedvéért nem szoknék rá. Legálisan az Mt. nem engedi, hogy valakit 4-6 napig folyamatosan dolgoztassanak. Oldják meg váltásokkal, műszakokkal, törvényes munkaidőkeretben, a szabadnapok rendes megadásával. Ez szervezési kérdés, ha nem tudják megoldani, húzza le inkább a rolót a munkáltató.

Te miről beszélsz? :Đ húzza le a rolót, egy kőkemény fideszes cég, amelyik 36 műszakban tolja az ipart? Láttál te már olyan céget, amelyiket soha a büdös életben nem fognak ellenőrizni? Más cégeket természetesen igen, s minden törvény a legdurvábban betartatnak :Đ de egy fideszes céget?
Ott fideszes káderek a főnökök, közvetlenül kapják a melót és abból kicsit, nagyot visszacsúsztatnak a munkaadónak.

FINA rendezvényen nem véletlenül szarták le a TEK-esek, hogy találtak nálam 5gr amfetamint a táskámban. A melónak kellett mennie, s ott mindenki tudja, hogy kibaszott biorobotok vagyunk, egy álló hétig megállás nélkül melózunk.
Az összes melóst elzavarhatták volna pár nap előzetesbe :nevet:
Gondolod Pintérsanya nincs benne a terjesztésben?

#103387 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 04. 23. 16:24

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 23. 17:15

Én általában azt nem értem, ha valaki soha nem próbálta, honnan lenne fogalma róla?

Akkor már inkább gomba, az természetes cucc.

Vagy Hollandiában kell melózni és ottani füvet vásárolni, azokkal semmi gond. Az itthoniakat vegyszerezik, szarok, így használni is felesleges.

Most besorolási kategóriáról beszélünk bammeg.

A természetes cucc az jó, vagy más? Kokain is az. Vagy csak a cserje. Heroin meg félszintetikus. Oszt ott még a hasis és sok más is... De mi a kérdés?

Itthonival sem a vegyszer a baj, hanem az, hogy nem olyan fajta és nem az a "fű" hanem vadkender és mindenféle egyéb fos gizgazt árulnak.
Make love not Wor.

#103388 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 16:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 23. 17:20

Te miről beszélsz? :Đ húzza le a rolót, egy kőkemény fideszes cég, amelyik 36 műszakban tolja az ipart? Láttál te már olyan céget, amelyiket soha a büdös életben nem fognak ellenőrizni? Más cégeket természetesen igen, s minden törvény a legdurvábban betartatnak :Đ de egy fideszes céget?

Már megint a FIDESZ :-D Láttam én mindent, de akkor a trafikos rendszer az nem FIDESZes?
Make love not Wor.

#103389 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 16:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2018. 04. 23. 17:12

Oldják meg váltásokkal, műszakokkal, törvényes munkaidőkeretben, a szabadnapok rendes megadásával.

Ez nem az a világ, ahol a törvények jelen vannak, pont ezért kedvelem :Đ
Sajnos nem sokat tudsz róla, eleve nincs ember, folyamatos a munkaerőhiány, jó ha van 1 hónapra 10 ember, aki tényleg tud és érdemes is vele dolgozni, a többi selejt 1-2 nap után kiesik, azt sem tudja melyik bolygón van.

Én már többet nem megyek vissza a nagy céghez, a fiamnak meg minden álma. Találtam egy kicsi céget, aránylag nyugis, de itt is teperni kell egy teljes hetet, utána elfelejtem őketz jó időre, majd ha nagyon zaklatnak, hogy kéne melózni, akkor visszamegyek. Szerencsére jól fizetnek.
De innen is dobbantani szeretnék egy hangosító céghez, ahonnan már többször kerestek.
Aztán a faszom tudja, lehet az lesz, hogy a fiammal együtt lelépünk külföldre.

#103390 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 16:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 23. 17:27

Kínai étterem?
Make love not Wor.

#103391 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 16:53

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 23. 17:27

Ez nem az a világ, ahol a törvények jelen vannak, pont ezért kedvelem :Đ
Sajnos nem sokat tudsz róla, eleve nincs ember, folyamatos a munkaerőhiány, jó ha van 1 hónapra 10 ember, aki tényleg tud és érdemes is vele dolgozni, a többi selejt 1-2 nap után kiesik, azt sem tudja melyik bolygón van.

Én már többet nem megyek vissza a nagy céghez, a fiamnak meg minden álma. Találtam egy kicsi céget, aránylag nyugis, de itt is teperni kell egy teljes hetet, utána elfelejtem őketz jó időre, majd ha nagyon zaklatnak, hogy kéne melózni, akkor visszamegyek. Szerencsére jól fizetnek.
De innen is dobbantani szeretnék egy hangosító céghez, ahonnan már többször kerestek.

Mondjuk, az hogy ki a selejt, az eléggé nézőpont kérdése.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103392 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 16:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 23. 17:29

Kínai étterem?

Nem, bár kalandból s a filmezés kedvéért bevállaltam volna, a YT többet fizetett volna a felvételekért, mint maga az étterem, ha bemutatom a lakhatási és munkakörülményeket :Đ bár sejtem megkéseltek volna.
2 külföldi melós csoportban vagyok jelen, s már konkrét elképzeléseim vannak.
Min. 1500 Euro a számlára, ingyenes lakhatás, ingyenes étkezés és kettőnk számára külön szoba. Ha ez nincs, el sem indulok.

Ilyenek a hajós melók, bár az nem 3-4 hónap, hanem 8 és kicsit többet fizet, vagy a szállodai melók, amiből elég sok van.
Azt gondolom ennél kevesebb pénzért nem érdemes kimenni, s itt hagyni a családot.
A fiam meg úgyfest szakít a barátnőjével s jön hamarosan haza.
Fasza kis csaj, miatta nem fejezte be a sulit, s ugrott a jogsija, most meg már hisztizik, hogy kicsit külön kéne lenni :nevet: ilyen az élet, a fiam legalább kezd hozzászokni, hogy egy fasztúró hisztis picsa nem előbbre való, mint a suli és a jogsi.

Csak, hogy most az a probléma, ha hazaköltözik, akkor egyből megy a fideszes céghez, amit nem szeretnénk, mert ott már épp elég rendőrségi ügy zajlik a balesetek miatt, amit sajnos folyamatosan eltussolnak, így figyelemelterelés céljából Írország, Skócia, Hollandia.

Semmi sem biztos, egy tuti, ahol én melózok nyáron, azt a céget nem szereti, mert nincsenek vele a haverjai.

#103393 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 17:05

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 04. 23. 17:53

Mondjuk, az hogy ki a selejt, az eléggé nézőpont kérdése.

Akik ezen a terepen 1-2 nap alatt kiesnek, azok selejtek.
Akaratgyengeség, teljesítmény, kitartás, terhelhetőség nulla. Mind mehet könyvtárosnak, de valószínűleg ott is elvéreznének, mert nem tudnak megszólalni csak telefont nyomogatni. Láttam már néhány embert hisztizve hazamenni és a fizetését veszni hagyni. A cég ettől megy jól egyrészt, mert baromi sokan gondolják azt, hogy ez egy jó buli, amikor kint vagyunk fesztiválokon vagy rendezvényeken. Csak, amikor a kiba hőségben megállás nélkül kell színpadot építeni és nehéz elemeket cipelni 4-5 embernek, akkor kínjukban azt sem tudják hova meneküljenek.

Ezért melózom már kis cégnél, mert ott hagynak egyedül dolgozni, s nem kell mindenféle jöttment hisztis gecivel foglalkoznom + dupla bér.
Ráuntam, hogy 2-3 óránként kell betanítanom valakit, hogy egy 6X3-as sátor hogyan áll fel 5 perc alatt könnyedén. Mert pontosan tudom, hogy másnap már nem fogom látni, így megtanultam egyedül csinálni. Vagy a színpadi elemeket hogyan illesszük egymásba, inkább egyedül csinálom.

Mert lihegnek, szenvednek, leülnek, jajgatnak, cigiznek, a telefonjukat baszkurálják, stb. Én meg nem cigizek, nem hisztizek, s nincs telefonom, persze, hogy rühellem őket. Valaki mással kínlódjanak s ne velem :Đ majd valaki istápolja őket, vagy szenved tőlük. Én még tavaly nyáron jeleztem a tulajnak, amikor a fideszes cégtől leléptem, hogy akkor maradok ott, ha dupla bér, nem telefonálnak rám, és egyedül dolgozhatok vagy a fiammal. Melóztam nekik 3 napot és simán belementek.

Hja, és csak beugrós vagyok. Már akkor fel akartak venni állandóra, de mondtam nekik, hogy kizárt, hogy rájuk áldozzam az életem. Ha szezon van, azt lenyomom, jól fizet. De egyébként felejtsenek el, találjanak maguknak valami buzit, aki kiszenved ott 2-3 hónapot, aztán siránkozva lelép, mert mindig ez van az állandósokkal, hisz nincs saját életük, csak a meló.

Szerkesztette: guga 2018. 04. 23. 17:07 -kor

#103394 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 17:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 23. 17:25

Már megint a FIDESZ :-D Láttam én mindent, de akkor a trafikos rendszer az nem FIDESZes?

Leszarom, hogy mi fideszes s mi nem. Ez a cég, ahol tavaly dolgoztam, bevallottan az. Nem érdekelne az se, ha MSZP-s lenne, nem szoktam szavazni, tudom, hogy nincs jobb és baloldal, de ez konkrétan fideszes cég és az összes kurva nagy rendezvényt ez csinálja A-Z ig, mint a sziget, Red Bull air race, Fina, s bármi, ami van, 2 évig benne voltam.

#103395 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 17:51

lehet hogy akaratgyenge vagyok, de anno simán elküldtem volna a picsába a céget, ha kitalálja, hogy a késő esti bontás után rögtön haladjunk tovább a raktárba összeszedni a következő rendezvény cuccát, majd építés, esetleg céges amfetaminnal támogatva :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#103396 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 18:03

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2018. 04. 23. 18:51

lehet hogy akaratgyenge vagyok, de anno simán elküldtem volna a picsába a céget, ha kitalálja, hogy a késő esti bontás után rögtön haladjunk tovább a raktárba összeszedni a következő rendezvény cuccát, majd építés, esetleg céges amfetaminnal támogatva :)

Kinek ez a természetes, s kinek amaz :cool:
Engem egyáltalán nem zavart, akkor vertem ki a biztosítékot, amikor pár nap után a fiam a teherautó platóján aludt öntudatlanul s körülötte melóztak, mobilkerítést adogadtak le. Akkor pár embert leüvöltöttem, majd leléptünk végleg, de Leventét visszacsalták.

Sajnos volt egy srác, aki kómába esett rendőrségi ügy lett belőle, azóta felépült. De rendszeresek a balesetek furgonokkal, mert túldolgoztatják őket.
Nem lehet velük mit kezdeni, mert hiába indult nyomozás a srác miatt, az ügy aktái valahol mindig elsikkadnak, mert a melónak mennie kell.

#103397 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 18:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 23. 17:29

Kínai étterem?

Általában külföldön dolgozik :-D

#103398 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 18:46

Szerintem az oltásellenes világvégehírdetők a legnagyobb selejtek

#103399 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 18:50

Akkor most ki is a selejt? Aki annyira retardált, hogy nem csak, hogy saját maga csinálja ezt a fos melót, de még a gyerekét is hagyja, hogy ilyennel gyilkolja magát, vagy aki pár nap alatt otthagyja a gecibe?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103400 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 23. 18:56

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 04. 23. 19:50

Akkor most ki is a selejt? Aki annyira retardált, hogy nem csak, hogy saját maga csinálja ezt a fos melót, de még a gyerekét is hagyja, hogy ilyennel gyilkolja magát, vagy aki pár nap alatt otthagyja a gecibe?

A túlélés, terhelhetőség. Itt a faluban rengeteg olyan ember él, aki életében nem látott nőt, a közmunkát sem bírja, s csak panaszkodik, s a saját anyja nyugdíjából él. Ezek az emberek, akik rákényszerültek, hogy egy ilyen cégnél kössenek ki, nem véletlenül tették, mert ez már a véglet. De nem bírják. Aki meg ezt bírja, mivel a munka annyira összetett, hogy a legkisebb hiba is meghiúsít egy rendezvényt, az az ember bárhol helytáll.
S ez nem vicc.

Nigger meló, ránézésre kihívásokkal küszködő emberekkel, de ez a legdurvább.
Mert nincs lehetőség leállásra.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5168
  • 5169
  • 5170
  • 5171
  • 5172
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.