HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5172
  • 5173
  • 5174
  • 5175
  • 5176
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#103461 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 04. 24. 17:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 04. 24. 16:34

én meg 900 bruttóért meg sem mozdulnék, de tudom hogy az énkurvaanyámat
a lakbér meg a rezsi már több mint az emlegetett 200

Gondolom azt te is tudod, hogy az átlag magyar mennyit keres. Pl. vegyük csak a tanárokat :Đ nyugdíj előtt lévők br. 220 meg ilyenek, s rájuk van bízva, hogy tanítsák a következő nemzedéket. De azt sem nagyon értem, ha ilyen szépen keresel, miért vagy állandóan dühös?
Én úgy nem vagyok soha ingerült és dühös, hogy pont annyit keresek, amennyit felélek.

Azt tudtad, hogy mi a különbség a méhész és a méh között s miért nincs átjárás? Szorgalmas kis méhecske vagy, bármit gyűjtesz össze, bármennyit, akár keveset, akár sokat, az a méhészé.

#103462 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 04. 24. 17:03

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 24. 18:01

Azt tudtad, hogy mi a különbség a méhész és a méh között s miért nincs átjárás? Szorgalmas kis méhecske vagy, bármit gyűjtesz össze, bármennyit, akár keveset, akár sokat, az a méhészé.

Érdeks, mert én is el tudopm inni, amit gyűjtök és Neki is futja C64re, szóval nem értem a hasonlatot. Te meg vergődsz, hogy mi a merre és majd külföldön de sokkal több lesz.

Jó, mikor 200ezer körül kerestem, akkor azért én is szívtam a fogam és túlétem, de most egy időre ez remélem elmúlt.
Make love not Wor.

#103463 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 18:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 24. 18:03

Érdeks, mert én is el tudopm inni, amit gyűjtök és Neki is futja C64re, szóval nem értem a hasonlatot. Te meg vergődsz, hogy mi a merre és majd külföldön de sokkal több lesz.

Jó, mikor 200ezer körül kerestem, akkor azért én is szívtam a fogam és túlétem, de most egy időre ez remélem elmúlt.

A vergődés és a gondolkodás között hatalmas különbség van. Az, hogy töprengek rajta, hogy merre induljak a fiammal vész esetén, nem vergődés.
Kényelmesen elvagyok itthon aprópénzből, ha a havi 200 annak számít, de nincsenek is nagy igényeim. Benzin, csek, kaja, sör. Az meg mindig megvan hibátlanul. Nyilván, akinek nagyobb igénye van, többet is kell tennie érte.

De a méh és a méhész között nincs átjárás. Ahogy írtam teljesen mindegy mennyi a megtakarításod, mindent elvesznek.

#103464 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 18:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 24. 19:02

A vergődés és a gondolkodás között hatalmas különbség van. Az, hogy töprengek rajta, hogy merre induljak a fiammal vész esetén, nem vergődés.
Kényelmesen elvagyok itthon aprópénzből, ha a havi 200 annak számít, de nincsenek is nagy igényeim. Benzin, csek, kaja, sör. Az meg mindig megvan hibátlanul. Nyilván, akinek nagyobb igénye van, többet is kell tennie érte.

De a méh és a méhész között nincs átjárás. Ahogy írtam teljesen mindegy mennyi a megtakarításod, mindent elvesznek.

Nem tűnik fel, hogy mindig azon szurkolsz, hogy ha valaki valamiben jobban áll mint te, akkor az megszívja?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103465 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 18:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 24. 19:02

Mondjuk a számlán még nem nullázták lé, de remélem fogják :-)
Make love not Wor.

#103466 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 18:27

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 04. 24. 19:14

Nem tűnik fel, hogy mindig azon szurkolsz, hogy ha valaki valamiben jobban áll mint te, akkor az megszívja?

Nem.

Mi hasznom származna belőle? Nem tűnik fel, hogy figyelmeztetlek?
Questor károsultak megnyalták volna a faszodat is egy kis figyelmeztetésért, az csak előjáték volt. Oszt a nagy törvénytudók sehogy sem találják a felelősöket és volt akinek 1 milliárdnál is többet pergettek ki a kaptárjából :Đ
Faszom sem szurkol ilyesmiért, csak már hajszálpontosan ismerem a törekvéseiket.

#103467 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 18:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 24. 19:16

Mondjuk a számlán még nem nullázták lé, de remélem fogják :-)

Senkinek sem fogják lenullázni. A minden bank elérhetetlen nem egyenlő a lenullázással, de a lényeg, hogy amit begyűjtöttél mézet, veheted úgy, hogy azért nem találod, mert éppen kipergetik a méhészek, azaz az összes politikus.

#103468 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 18:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 24. 19:27

Nem.

Mi hasznom származna belőle? Nem tűnik fel, hogy figyelmeztetlek?
Questor károsultak megnyalták volna a faszodat is egy kis figyelmeztetésért, az csak előjáték volt. Oszt a nagy törvénytudók sehogy sem találják a felelősöket és volt akinek 1 milliárdnál is többet pergettek ki a kaptárjából :Đ
Faszom sem szurkol ilyesmiért, csak már hajszálpontosan ismerem a törekvéseiket.

Questorosok többsége megkövezte volna aki a befektetés ellen beszélt volna. Az emberek hülyék azt hiszik el könnyen amit szeretnének ha igaz lenne, vagy amitől félnek, hogy igaz lehet. Ezen keresztül érdemes a saját hitvilágodat is vizsgálgatni.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103469 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 18:57

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 04. 24. 19:52

Questorosok többsége megkövezte volna aki a befektetés ellen beszélt volna. Az emberek hülyék azt hiszik el könnyen amit szeretnének ha igaz lenne, vagy amitől félnek, hogy igaz lehet. Ezen keresztül érdemes a saját hitvilágodat is vizsgálgatni.

Én is beszélek valami ellen, te is ember vagy s ez nem hitvilág, bár, amit te hiszel az tényleg csak hit s nem valóság.
S pontosan azt teszed, hogy véded a téged kihasználó rendszert, mert nem látod át, s inkább megkövezed azt, aki ellene beszél :-D

Neked is át kell élned azt a pontot, amik Ők átéltek, hogy rádöbbenj, előbb nem fog változni az álláspontod, csak ha már kipergették az összes általad gyűjtött mézet. Csak akkor fogsz rádöbbenni, hogy a méhész létezik.

#103470 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 19:04

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 24. 19:57

Én is beszélek valami ellen, te is ember vagy s ez nem hitvilág, bár, amit te hiszel az tényleg csak hit s nem valóság.
S pontosan azt teszed, hogy véded a téged kihasználó rendszert, mert nem látod át, s inkább megkövezed azt, aki ellene beszél :-D

Neked is át kell élned azt a pontot, amik Ők átéltek, hogy rádöbbenj, előbb nem fog változni az álláspontod, csak ha már kipergették az összes általad gyűjtött mézet. Csak akkor fogsz rádöbbenni, hogy a méhész létezik.

Miben nyilvánul meg a kihasználás?

Idézet

#103471 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 21:01

De azt sem nagyon értem, ha ilyen szépen keresel, miért vagy állandóan dühös?

hát egyrészt az ember hangulata nem csak a pénztől függ. másrészt amikor Gabibácsit láttam mostanában, nekem egyáltalán nem tűnt dühösnek :)
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#103472 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 21:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 24. 19:27

Nem tűnik fel, hogy figyelmeztetlek?

Jó vicc vót :-D
Make love not Wor.

#103473 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 21:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 24. 19:57

S pontosan azt teszed, hogy véded a téged kihasználó rendszert,

Mondja az, aki olcsóbban dolgozik állítása szerint 2-3-5 napokat egyhuzamban és mennyire szopatós az egész?
Make love not Wor.

#103474 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 21:41

Üzenet megtekintéseIdézet: qnadam - Dátum: 2018. 04. 24. 22:01

hát egyrészt az ember hangulata nem csak a pénztől függ. másrészt amikor Gabibácsit láttam mostanában, nekem egyáltalán nem tűnt dühösnek :)

:wub:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#103475 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 24. 21:42

Gondolom azt te is tudod, hogy az átlag magyar mennyit keres. Pl. vegyük csak a tanárokat :Đ nyugdíj előtt lévők br. 220 meg ilyenek, s rájuk van bízva, hogy tanítsák a következő nemzedéket. De azt sem nagyon értem, ha ilyen szépen keresel, miért vagy állandóan dühös?
Én úgy nem vagyok soha ingerült és dühös, hogy pont annyit keresek, amennyit felélek.

Kerestem br 107-et, tanárként
Miért vagy egyfolytában dühös, és irigy?

#103476 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 25. 05:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 04. 24. 22:42

Kerestem br 107-et, tanárként
Miért vagy egyfolytában dühös, és irigy?

Dühös néha vagyok, ha elakadok a traktorral az erdőben :-D de irigy? Senki nem rendelkezik olyasmivel, amire nekem szükségem lenne :nevet:
Egészséges vagyok, kaja van, sör van, a többit leszarom.

Most mondjuk pont nem, mert tegnap derült ki, hogy a Cetelem szépen be akarja húzni anyámat, s elvenni a házát.
2010-ben vett fel 1 milliót. Azóta folyamatosan fizeti, régebben alacsonyabb törlesztővel, pár éve 50 ezer lett, de úgy hogy a nyugdíja 56 ezer.
Voltam bent BP-en, hogy ezt rendezzék, mert hivatalosan csak a jövedelme 33%-át igényelhetik különleges esetben az 50%-át.

Erre ígéretet tettek, hogy új szerződést kötnek 24 ezres törlesztővel. Anyámnak küldtek egy sms-t hogy egyelőre ne fizessen semmit, majd kiküldték neki az új szerződést, aláírva visszaküldte, s elutasították azt, amit ők ajánlottak fel. S mivel 90 napja nem fizette a törlesztőt, faszán felmondták és végrehajtóhoz küldik.

Nagy geciuk, főleg úgy, hogy 7 éve fizeti és a tartozás még mindig 1 millió.
Na szóval most ügyvéd és mehetek anyám helyett kardozni, mert neki fogalma sincs, hogy mi történik körülötte. Ő csak azt tudja, hogy rendesen fizette. A Cetelem meg kiszúrta, hogy tulajdonos a házban és 90 nap kell a nemfizetéshez.

De egyébként irigy vagyok. Közöm nem volt bankokhoz soha, most lett.

#103477 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 25. 06:51

Nyilván mindig a bank hibás. Ezért nem jut az átlagmagyar sehová, ráfogja valamire hogy miért baszta el. Itt most nem a konkrét esetről beszélek, csak úgy általában.

#103478 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 25. 06:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 04. 25. 07:51

Nyilván mindig a bank hibás. Ezért nem jut az átlagmagyar sehová, ráfogja valamire hogy miért baszta el. Itt most nem a konkrét esetről beszélek, csak úgy általában.

Leszarom a bankokat, ez netto rablás, már tegnap az ügyvéd felvilágosított, hogy nehéz meccs lesz, mert a jogszabályok a bankokat védik.

#103479 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 25. 07:17

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 25. 06:14

Nagy geciuk, főleg úgy, hogy 7 éve fizeti és a tartozás még mindig 1 millió.
Na szóval most ügyvéd és mehetek anyám helyett kardozni, mert neki fogalma sincs, hogy mi történik körülötte.

Simán lehet, hitel- és egyébfüggő, Cetelemnek vannak durva feltételei, kúrja rá a 40%-os kamatos kamatokat meg mindent. De biztos jobban tudod, hogy mi történik körülötte :-D
Make love not Wor.

#103480 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 25. 07:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 25. 07:55

Leszarom a bankokat, ez netto rablás, már tegnap az ügyvéd felvilágosított, hogy nehéz meccs lesz, mert a jogszabályok a bankokat védik.

Júzert is védik, azt kell csinálni, amit aláírt, mást nem is nagyon követelhetnek.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5172
  • 5173
  • 5174
  • 5175
  • 5176
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.