The Pompous Marsh-hen VII.
Elküldve: 2018. 04. 23. 19:01

Elküldve: 2018. 04. 23. 19:07
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 04. 23. 20:01

Legalább következetes lenne. Ha más nem bírja, akkor az gennyes gyíkarcú, ha a gyerek nem bírja, akkor le kell üvölteni a főnököt és felmondani. Ugye?
De ha Fideszes céget nem ellenőriznek, akkor mi van a trafikkal?
Elküldve: 2018. 04. 23. 19:18
Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 23. 20:07
Mindig van egy főellenség, akire ráfoghatja az elbaszott életet
Elküldve: 2018. 04. 23. 19:21
Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 23. 19:56
S ez nem vicc.
Nigger meló, ránézésre kihívásokkal küszködő emberekkel, de ez a legdurvább.
Mert nincs lehetőség leállásra.
De miért akarná bárki is ezt csinálni?
Te komolyan az a fajta ember vagy, amelyik rabszolgaként megveti és beárulja a szökni próbáló társát.
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Elküldve: 2018. 04. 23. 19:49
Elküldve: 2018. 04. 23. 19:55
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 04. 23. 20:49
És ott van a rendőrt alázó ismerősöm, aki szerint ne állítsanak még néha ellenőrzésre.
Elküldve: 2018. 04. 24. 06:04
Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 23. 20:07
A gyerek nem bírja? 5 nap ébrenlét után összeesett, ennyi. Nem voltam jelen, mert raktár-rakpart forgóban voltam. Arra értem oda, hogy kibaszott balesetveszélyes helyzet van és a 3 munkavezető leszarta. Leszedtem a gyereket a platóról és még utána is azt mondták, hogy legalább addig maradjunk, amíg a mobilkerítést befejezzük a Margit hídig, mert alig volt emberük. Én taxiba akartam vágni magam a gyerekkel együtt és PÁ PÁ

Ez nem normális állapot.
Elküldve: 2018. 04. 24. 06:12
Idézet: JonesC - Dátum: 2018. 04. 23. 20:21
Te komolyan az a fajta ember vagy, amelyik rabszolgaként megveti és beárulja a szökni próbáló társát.
Ezt meg kell kérdezni azoktól, akik belevágnak

Ahol most vagyok, ott a főnökség kifejezetten korrekt, van lehetőségem egyedül melózni s nekem ez baromi fontos.
De a fideszes cégnél mindenféle agyzsibbasztó főnök volt, akik 3 nap ébrenlét után kibaszott agresszív állatok lettek.
Hja és kifejezetten jó érzés, amikor a 20 évesek kidőlnek rinyálva mellőlem, s nekem még hátra van 48 óra non-stop meló

Az utolsó 2-3 óra már egyébként nagyon necces és halálos. Van az a pillanat, amikor már létezni sem nagyon akar az ember, mert a járás is problémát okoz.
Tegnap pl. reggeltől késő délutánig EU raklapokat pakoltam, mikor a selejtet hazahoztam és bedobáltam a kerítésen, már nem nagyon akaródzott rendet tenni, behúztam egy hideg sört, utána csak kimentem, mert nem bírom a rendetlenséget. Na de utána majdnem elaludtam a kádban

Elküldve: 2018. 04. 24. 06:21

Lassan már nem merek autóval a gyerekért menni, mert ha megjelenek, akkor az ablakokhoz tódulnak a gyerekek

Elküldve: 2018. 04. 24. 06:54
Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 23. 16:27

Sajnos nem sokat tudsz róla, eleve nincs ember, folyamatos a munkaerőhiány, jó ha van 1 hónapra 10 ember, aki tényleg tud és érdemes is vele dolgozni, a többi selejt 1-2 nap után kiesik, azt sem tudja melyik bolygón van.
Én már többet nem megyek vissza a nagy céghez, a fiamnak meg minden álma. Találtam egy kicsi céget, aránylag nyugis, de itt is teperni kell egy teljes hetet, utána elfelejtem őketz jó időre, majd ha nagyon zaklatnak, hogy kéne melózni, akkor visszamegyek. Szerencsére jól fizetnek.
De innen is dobbantani szeretnék egy hangosító céghez, ahonnan már többször kerestek.
Aztán a faszom tudja, lehet az lesz, hogy a fiammal együtt lelépünk külföldre.
A törvény nem dísznek van. Ezt a szart, amit írtál, egy normális ember sem fogja bírni. Az értem, hogy hiány van, de akkor vállaljanak kevesebb melót, vagy vegyenek fel több embert, akár betanítással. Ha egy melót nem bírsz, akkor onnan dobbantani kell, nem droggal kitolni a tűréspontot, az már nem old meg semmit, azon a ponton megette a fene.
Egyébként ez a cég ezzel vágja maga alatt a fát. Nincs ember, aki van, azt is elűzi ilyen folyamatos munkaidővel. Így nem is lesz ember, nem a hiány miatt, hanem a munka jellege miatt.
Elküldve: 2018. 04. 24. 06:56
Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 24. 07:12

Ahol most vagyok, ott a főnökség kifejezetten korrekt, van lehetőségem egyedül melózni s nekem ez baromi fontos.
Az egy dolog, hogy te bírod és hogy bírod. De amikor a furgonnal szembemész egy Suzukinak, akkor már nem.
Segíts nekünk, hogy segíthessünk másokon!
(Holnap délelőtt úgysem jó neki, mert nem engedem ki az ágyamból... Tündérvirág)
Elküldve: 2018. 04. 24. 07:00
Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 24. 07:04
Én nem is erről beszéltem.
Elküldve: 2018. 04. 24. 09:09
Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 23. 20:55
Ja, meg a zéró tolerancia is fasság, és nincs másik országban. A guga szerint persze. Persze csak az aláírásában lévő nyelvcsaládhoz tartozó országba kéne átlépnie.
De hőzöngeni tud
Elküldve: 2018. 04. 24. 09:45
Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 23. 19:56
S ez nem vicc.
Nigger meló, ránézésre kihívásokkal küszködő emberekkel, de ez a legdurvább.
Mert nincs lehetőség leállásra.
nem tudom, hogy mi az a jónak mondott fizetés ezért, de a cég elég jól ráérzett, hogy a kilátástalan arcok korlátlan mennyiségben állnak rendelkezésre, ha egy elsőre nagyobbnak látszó ötletet lengetnek be előttük. ha meg fél nap múlva otthagyja az egészet a picsába, hát otthagyja, a kordon azért le van pakolva.
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt
Elküldve: 2018. 04. 24. 10:02
Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 24. 07:12

De a fideszes cégnél mindenféle agyzsibbasztó főnök volt, akik 3 nap ébrenlét után kibaszott agresszív állatok lettek.
Hja és kifejezetten jó érzés, amikor a 20 évesek kidőlnek rinyálva mellőlem, s nekem még hátra van 48 óra non-stop meló

Az utolsó 2-3 óra már egyébként nagyon necces és halálos. Van az a pillanat, amikor már létezni sem nagyon akar az ember, mert a járás is problémát okoz.
Tegnap pl. reggeltől késő délutánig EU raklapokat pakoltam, mikor a selejtet hazahoztam és bedobáltam a kerítésen, már nem nagyon akaródzott rendet tenni, behúztam egy hideg sört, utána csak kimentem, mert nem bírom a rendetlenséget. Na de utána majdnem elaludtam a kádban

Neked jó érzés, innen nézve meg szánalmas. A futkosó egyébként nem kiképzés volt, hanem büntetés.
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Elküldve: 2018. 04. 24. 12:04
Idézet: qnadam - Dátum: 2018. 04. 24. 10:45
A nyári napokon, hőségben ez tök rendszeres. Munkaerő kölcsönzőktől veszik igénybe az embereket 1500-as órabérért, de mire ki kéne őket fizetni, addigra a 60-70%-a lelép az embereknek, így Ők szegik meg a szerződés feltételeit és nincs lóvé.
Azt tudom, hogy min. 24 órás műszakokat kell vállalni, de azok meg baromira csúszásban vannak, s aki nem ismeri a rendszert, nem dolgozott még 4-5 napot non-stop, az 24 óra múlva már menne haza és elkezd zúgolódni, meg hangolni a többit. Na ilyenkor a fáradtságtól, hőségtől elszalad az agya elég soknak.
Egyébként nagy geci a cég, mert kiküldenek a telephelyre egy furgon ásványvizet, hogy az jár a melósnak, de valahogy nem jut senkinek. Gyanítom, hogy elpasszolják valamelyik trafikban.
Mondjuk pont leszartam a vizüket, de ez már tényleg fillérbaszás.
S, hogy mi a jó kereset? Ott 1000 Ft-os órabér volt, s mivel 5 napig folyamatosan toltuk, nem nagy művelet kiszámolni.
Egy hónapban 2 X 5 napot vállaltam.
Érdekes, hogy akik kölcsönzőtől jöttek, azoknak 1500-as órabért adtak.
Ennél a cégnél már nem vállalok több melót, de ahol most vagyok, ott 1500-as órabér van és már azt is keveslem. Pont a felelősség miatt, mert furgont kell vezetni, azon árú van, a rendezvényre időben ott kell lenni, ha dugó van akkor is, és a megrendelőnél meg kell szólalni, képviselni a céget, stb.
Próbálok átmenni most egy hangítós céghez, csak egyelőre puhatolózom, hogy kik és hogyan dolgoznak ott, mert vadbarmokkal többet már nem dolgozom.
2000-es órabér van, ha vállalom, hogy vezetek.
Elküldve: 2018. 04. 24. 12:05
Idézet: Raynes - Dátum: 2018. 04. 24. 07:54
Egyébként ez a cég ezzel vágja maga alatt a fát. Nincs ember, aki van, azt is elűzi ilyen folyamatos munkaidővel. Így nem is lesz ember, nem a hiány miatt, hanem a munka jellege miatt.
Te nagyon naiv vagy

Elküldve: 2018. 04. 24. 12:09
Idézet: guga - Dátum: 2018. 04. 24. 13:04
Azt tudom, hogy min. 24 órás műszakokat kell vállalni, de azok meg baromira csúszásban vannak, s aki nem ismeri a rendszert, nem dolgozott még 4-5 napot non-stop, az 24 óra múlva már menne haza és elkezd zúgolódni, meg hangolni a többit. Na ilyenkor a fáradtságtól, hőségtől elszalad az agya elég soknak.
Egyébként nagy geci a cég, mert kiküldenek a telephelyre egy furgon ásványvizet, hogy az jár a melósnak, de valahogy nem jut senkinek. Gyanítom, hogy elpasszolják valamelyik trafikban.
Mondjuk pont leszartam a vizüket, de ez már tényleg fillérbaszás.
S, hogy mi a jó kereset? Ott 1000 Ft-os órabér volt, s mivel 5 napig folyamatosan toltuk, nem nagy művelet kiszámolni.
Egy hónapban 2 X 5 napot vállaltam.
Érdekes, hogy akik kölcsönzőtől jöttek, azoknak 1500-as órabért adtak.
Ennél a cégnél már nem vállalok több melót, de ahol most vagyok, ott 1500-as órabér van és már azt is keveslem. Pont a felelősség miatt, mert furgont kell vezetni, azon árú van, a rendezvényre időben ott kell lenni, ha dugó van akkor is, és a megrendelőnél meg kell szólalni, képviselni a céget, stb.
Próbálok átmenni most egy hangítós céghez, csak egyelőre puhatolózom, hogy kik és hogyan dolgoznak ott, mert vadbarmokkal többet már nem dolgozom.
2000-es órabér van, ha vállalom, hogy vezetek.
Csodálkozom, hogy ilyen feltételekkel találnak még embert erre a "munkára".