Idézet: Raynes - Dátum: 2018. 04. 26. 05:55
Azt nem tudom mennyire ért hozzá. Abból indulok ki, hogy a jelenlegi melóban is azt csinálták, ha oda megfelelt, akkor lehet pénzt tudnának belőle csinálni családi szinten. Ha nem is Bt. megint, vagy EV, de mondjuk adószámmal vállalni ilyen megbízásokat. Gondolom felszerelés van hozzá, ha a gyerek csinálja már egy ideje.
Az egy dolog, hogy hangítós céggel (is) melózom, de nem vagyok hangtechnikus és a keverőpult közelébe nem mehetek

más a meló. Színpadi elemek, vagy a komplett színpad összeállítása, alu állványok, világítás, kábelezés, pakolás, minden szó szerint gördülékeny, mert gurul görgőkön. Akkor van szopás, ha lépcsőzni kell.
Se vállalkozás, se Bt. mert pontosan tudom, hogy mi következik. Függetlennek kell maradni mindentől. Lehet, hogy ha lenne egy kicsi cégem, akkor a kapcsolataim révén szépen keresnék, de látom a vállalkozásokat a környékemen, csalnak, lopnak, hazudnak, hogy a felszínen maradjanak.
Panaszkodnak, feketén dolgoztatnak, stb.
Nekem nem hiányzik, hogy egy vállalkozás miatt megőszüljek, túl bonyás lett minden.
Ha csak a YT bevételt nézem, ami a nejem nevén fut, baszki nem elég, hogy önadózó, nem elég feltüntetni, és mellékelni a számlakivonatot.
Közösségi adószám, s bár a google írországi képviselete nem kér számlát, de ki kell állítani.
Egyébként a YT jó téma, arra legalább lehet számítani s minél nagyobb ökörséget csinál az ember, annál jobban sül el. Ezt nem a magyar csatornára értem, mert hazai pályán lehetetlen előadni olyat, mint pl. how to basic.