HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5175
  • 5176
  • 5177
  • 5178
  • 5179
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#103521 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 04. 26. 04:59

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 04. 25. 15:46

Amúgy hitelkártya nagyon nem való olyannak akinek gyakorlatilag zéró jövedelme van, a legnagyobb kamatú hizel, talán mqx a provinak vannak még annál is szopatósabb feltételei.

Ez így van. Az az oka, hogy a hitel összege is változó, bizonytalan, keretszerződés jellegű, nehezebben ellenőrizhető, kérhető fedezet. Ez a banknak nagyobb kockázat, nagyobb kezelési költség, magasabb kamatok.

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2018. 04. 25. 21:56

Amúgy tök barátságos konstrukció volt, ha ésszel kezeli ez ember, és időben visszarakja rá az elhasznált pénzeket.

Ebben igazad van, nem az ördög műve, ha valaki ésszel használja, de a legtöbb ember nem így jár el. A gondok ott szoktak kezdődni, hogy nem hogy időben, de még idő után sem tudják visszatenni rá a pénzt.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#103522 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 06:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 24. 18:00

Én nem mindig tudom, hogy mi igaz a sztoriból és mi nem, de gyereknek vannak némi diszkós cuccai is és nem olyan egyszerű marketingelni vagy megélni belőle. Guga hozzáértését ne firtassuk, műszaki vitában is megmondta már a frankót nikor ahivatalnak akarta megvenni a legolcsóbb URH-s fos mikrofont, ami már akkor működésképtelen, mikor kicsomagolod, de mantrázta, hogy occsó. Qnadamra nem hallgatott videózásilag, tanulni nem akar, minőségibb szolgáltatást nem akar, úgy meg max. faluban a porban lehet fetrengeni és nem hangosítani.

Én a keresletet sem mindig látom, vagy a bevétel/szopószorzó oldalát, saját vállalkozásba meg erősen fektetni kellene és úgyis mindig olyan igény akad, amit nehéz megoldani. 1-1 kisebb buli/esküvő okés, aztán jöhet haza bedrogozva bebaszva, mert ha külföldön lehet, akkor biztos itt is.

Gyereket írta, suli vége előtt beintett oszt abbahagyta az egészet, közben legalább paírja lett volna róla. Ha nem a vizsgázástól ijedt be és év közben is csak a lazázás ment, pedig lehetősége volt, az ország 3 legjobb embere tanította és egyre kevesebben lesznek a jó fejek, akiktől gyakorlati tudást is fel tudna szedni, viszont követelnek, értenek hozzá.

1-2 kisebb zenekarhoz valakinek vagy sikerül elszegődnie, vagy nem, esetleg fix helyre is vagy igen, vagy nem. Bár amit guga művel annál minden jobb, itt az eperszezon, haver mondja, hogy szedéssel egy jobb napon 15-20ezrest meg lehet keresni.

Összefoglalom röviden :-D nem vállalok se kicsi bulit, se nagy bulit, főleg nem esküvőt. Volt részem épp elég buliban, való igaz, hogy vezettem haza ittasan, de már ez sem nagyon hiányzik. Hisz nem elég, hogy megbüntetnek, elveszik a jogsit, de vizsgázhatok újra.

Levente cuccai eleve elavultak. Van 400-as meg 1000-es teljesítmény Ibiza Sound, kínai de eddig helytállt. A dj pultja kontaktos, eleve minden 5-8 éves, keverő jelenleg nincs, bár egy kibaszott fasza mikrofont sikerült vennie. Levente a csaj miatt nem fejezte be a sulit, meghülyült és azonnal elköltözött Szombathelyre, előtte kiváló tanuló volt, és már megvolt a helye, hogy hova küldik. A csaj miatt ugrott a jogsija is, mert összevesztek és bebaszott, mérgében pár sörrel a fejében elindult autózni, zenét hallgatni.

Most, hogy folyik ellenem a nyomozás, a rendőrnő mesélte, hogy csak itt Rétság vonzáskörzetében brutális mennyiségű embert kapcsolnak le ittasan, nem győzik az aktákat küldeni a bíróságra.

#103523 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 06:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2018. 04. 26. 05:55

Azt nem tudom mennyire ért hozzá. Abból indulok ki, hogy a jelenlegi melóban is azt csinálták, ha oda megfelelt, akkor lehet pénzt tudnának belőle csinálni családi szinten. Ha nem is Bt. megint, vagy EV, de mondjuk adószámmal vállalni ilyen megbízásokat. Gondolom felszerelés van hozzá, ha a gyerek csinálja már egy ideje.

Az egy dolog, hogy hangítós céggel (is) melózom, de nem vagyok hangtechnikus és a keverőpult közelébe nem mehetek :-D más a meló. Színpadi elemek, vagy a komplett színpad összeállítása, alu állványok, világítás, kábelezés, pakolás, minden szó szerint gördülékeny, mert gurul görgőkön. Akkor van szopás, ha lépcsőzni kell.

Se vállalkozás, se Bt. mert pontosan tudom, hogy mi következik. Függetlennek kell maradni mindentől. Lehet, hogy ha lenne egy kicsi cégem, akkor a kapcsolataim révén szépen keresnék, de látom a vállalkozásokat a környékemen, csalnak, lopnak, hazudnak, hogy a felszínen maradjanak.
Panaszkodnak, feketén dolgoztatnak, stb.

Nekem nem hiányzik, hogy egy vállalkozás miatt megőszüljek, túl bonyás lett minden.
Ha csak a YT bevételt nézem, ami a nejem nevén fut, baszki nem elég, hogy önadózó, nem elég feltüntetni, és mellékelni a számlakivonatot.
Közösségi adószám, s bár a google írországi képviselete nem kér számlát, de ki kell állítani.

Egyébként a YT jó téma, arra legalább lehet számítani s minél nagyobb ökörséget csinál az ember, annál jobban sül el. Ezt nem a magyar csatornára értem, mert hazai pályán lehetetlen előadni olyat, mint pl. how to basic.

#103524 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 06:43

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 04. 25. 19:55

Az valóban tómeges, hogy valamelyes vagyonnal, és vagy jövedelemmel rendelkező emberek kapnak hitelt. Szeretnének biztosítékot arra, hogy visszakerül a pénz.
Törvény nincs előttem, de százalékok azok nem a követelésre vonatkoznak, hanem a jövedelemből történő letiltásra. Ennyiből amit mondtál szerintem ide nem vonatkozik semmi. Letiltás a végrehajtáskor történhet, bírósági, vagy közjegyzői móka után, de ha van tehermentes ingatlan, akkor senki nem fog letiltással szarakodni. Meg kellene próbálni valami méltányosság alapú megegyezést letárgyalni.
Mellette a házra haszonélvezetet tenni mondjuk a kisebbik gyerek részére, akkor mehetnek esélytelenül boxolni a gyámhivatallal, ha veletek nem tudnak megállapodni.

A cetelemmel nem egyszerű tárgyalni. Pont ezt javasoltam nekik én is, hogy nem tarthatnak igényt anyám teljes jövedelmére, mert törvénytelen.
Kalkuláljanak ki egy összeget, mert jelenleg hiába fizeti a havi 50 ezrest, nem csökken a tartozás. Állítsák le, és kezdje el törleszteni úgy, hogy csökkenjen. Kiküldtek egy új szerződést havi 24 ezres törlesztővel, anyám visszaküldte aláírva, erre elutasították és nem adnak tájékoztatást, hogy mi a következő lépés.

Az összes ügyintéző azt válaszolja, hogy nem az Ő hatásköre, nem tud segíteni, mert speciális ügy. Amikor meg mondom, hogy olyat kapcsoljon, aki tud válaszolni, akkor kirak a központba és minden kezdődik elölről. Egyértelmű, hogy mit szeretnének elérni, hogy behajtási szakaszba kerüljön. Elpasszolják egy behajtó cégnek és mossák kezeiket.
Lehetetlen velük tárgyalni. Tegnap küldtünk nekik egy összefoglaló mailt, ma ugyanezt ajánlva, s kinyomtatva, de egyfolytában zaklatni fogom őket.
Nejemmel mi is azt beszéltük, hogy Benjámin nevére írjuk a házat egészben és baszhatják, mert a gyámhivatallal kell mérkőzniük.

#103525 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 04. 26. 07:13

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 26. 07:29

Levente cuccai eleve elavultak. Van 400-as meg 1000-es teljesítmény Ibiza Sound, kínai de eddig helytállt. A dj pultja kontaktos, eleve minden 5-8 éves,

Ezek nem avulnak olyan gyorsan, csomó ismerős 20 éves CDJ500asokkal tolja. Persze lehet mp3as pult, USBs kontroller, az jogos, de ennyire nem dráma ha valami öreg. Ibiza már érdekesebb állat, annak is csak a méretével lenne bajom.
Make love not Wor.

#103526 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 07:53

...A csaj miatt ugrott a jogsija is, mert összevesztek és bebaszott, mérgében pár sörrel a fejében elindult autózni, zenét hallgatni...

A csaj miatt persze :D

#103527 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 07:55

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2018. 04. 26. 08:53

A csaj miatt persze :D

Mindig van kire kenni. Sosem kell vállalni a felelősséget. A guga család titkai :-D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#103528 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 08:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 26. 08:13

Ezek nem avulnak olyan gyorsan, csomó ismerős 20 éves CDJ500asokkal tolja. Persze lehet mp3as pult, USBs kontroller, az jogos, de ennyire nem dráma ha valami öreg. Ibiza már érdekesebb állat, annak is csak a méretével lenne bajom.

Reloop usb-s cucc. Laptoppal kommunikál, de lett hajtva eleget.
Én már biztos, hogy nem fogok fejleszteni, mert Levente teljesen másban gondolkozik. Jogsi után egy Iveco kistehert akar vásárolni, hogy fuvarozhasson.
Aztán ki tudja mi lesz belőle.

#103529 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 09:05

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 26. 07:43

A cetelemmel nem egyszerű tárgyalni. Pont ezt javasoltam nekik én is, hogy nem tarthatnak igényt anyám teljes jövedelmére, mert törvénytelen.
Kalkuláljanak ki egy összeget, mert jelenleg hiába fizeti a havi 50 ezrest, nem csökken a tartozás. Állítsák le, és kezdje el törleszteni úgy, hogy csökkenjen. Kiküldtek egy új szerződést havi 24 ezres törlesztővel, anyám visszaküldte aláírva, erre elutasították és nem adnak tájékoztatást, hogy mi a következő lépés.

Az összes ügyintéző azt válaszolja, hogy nem az Ő hatásköre, nem tud segíteni, mert speciális ügy. Amikor meg mondom, hogy olyat kapcsoljon, aki tud válaszolni, akkor kirak a központba és minden kezdődik elölről. Egyértelmű, hogy mit szeretnének elérni, hogy behajtási szakaszba kerüljön. Elpasszolják egy behajtó cégnek és mossák kezeiket.
Lehetetlen velük tárgyalni. Tegnap küldtünk nekik egy összefoglaló mailt, ma ugyanezt ajánlva, s kinyomtatva, de egyfolytában zaklatni fogom őket.
Nejemmel mi is azt beszéltük, hogy Benjámin nevére írjuk a házat egészben és baszhatják, mert a gyámhivatallal kell mérkőzniük.

Látni kéne a pappérokat, hogy hogyan áll, de szinte biztosan az lenne a megoldás, hogy valami szerencsésebb kamatozású hitellel kiváltani a hitelkártya tartozást, azt lemondani a gecibe, és a személyi hitelnek akkor lehetne egy alacsonyabb törlesztője, ami el is fogy valamikor, mert itt az sem lehetetlen, hogy nő a tartozás, mert a hitelkártya pénznek brutál kamatai vannak.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103530 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 09:17

A csaj miatt ugrott a jogsija is, mert összevesztek és bebaszott, mérgében pár sörrel

Most bebaszott, vagy pár sör?
Make love not Wor.

#103531 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 09:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 26. 09:45

Aztán ki tudja mi lesz belőle.

Ja, azt nem mondom, hogy tuti pénz van belőle, de pár régi ismerős most felküzdötte magát, amikor gyereket lestem a hupálós szerzeményeivel akkor az kategóriájában eléggé rendben volt, még bármi is lehetett volna belőle.
Make love not Wor.

#103532 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 09:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2018. 04. 26. 10:17

Most bebaszott, vagy pár sör?

Nála az ugyanaz. 4 sörtől már rendben van, mert eleve nem iszik.

#103533 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 09:35

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 04. 26. 10:05

Látni kéne a pappérokat, hogy hogyan áll, de szinte biztosan az lenne a megoldás, hogy valami szerencsésebb kamatozású hitellel kiváltani a hitelkártya tartozást, azt lemondani a gecibe, és a személyi hitelnek akkor lehetne egy alacsonyabb törlesztője, ami el is fogy valamikor, mert itt az sem lehetetlen, hogy nő a tartozás, mert a hitelkártya pénznek brutál kamatai vannak.

Egyértelmű, hogy folyamatosan nő a tartozása + nem tudja fizetni.
Eddig úgy működött, hogy a nyugdíját befizette a Cetelemnek, s utána a hitelkártyával elhasznált 10-20 ezret havonta.
De februárban elfogyott az 1 millás hitelkeret, amit 2010-ben kapott meg.

Mellette mindig vannak apró bevételei. Tojás, csirke, házi tészta, de minimális, épp, hogy fedezi a szükségleteit. Mondjuk éhen nem tud halni, mert van elég nagy föld, amit művel, disznók, csirkék, tyúkok.

Próbálok nyomást gyakorolni a bankra a folyamatos kapcsolattartással. Persze eredménytelen, mert pontosan látszik, hogy mire utaznak.
Telefonon beazonosítanak, várakoztatnak 5 percet csendben, majd közli, hogy nem tud tájékoztatást adni, mert nem kompetens.
Érdemes lenne felvenni a beszélgetéseket, ha véletlenül bíróságra kerülne a dolog, hogy tudjam bizonyítani, hogy bármit kérdezek, egyből ideges lesz az ügyintéző. Mert beszéltem már vagy 20 alkalommal velük, de mind ugyanazt mondta, hogy nem tud információval szolgálni, fizessük tovább a hitelt.
Vajon mi lehet anyám neve mellett odaírva, hogy állandóan ez a reakció?

Szerkesztette: guga 2018. 04. 26. 09:36 -kor

#103534 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 09:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 26. 10:35

Egyértelmű, hogy folyamatosan nő a tartozása + nem tudja fizetni.
Eddig úgy működött, hogy a nyugdíját befizette a Cetelemnek, s utána a hitelkártyával elhasznált 10-20 ezret havonta.
De februárban elfogyott az 1 millás hitelkeret, amit 2010-ben kapott meg.

Mellette mindig vannak apró bevételei. Tojás, csirke, házi tészta, de minimális, épp, hogy fedezi a szükségleteit. Mondjuk éhen nem tud halni, mert van elég nagy föld, amit művel, disznók, csirkék, tyúkok.

Próbálok nyomást gyakorolni a bankra a folyamatos kapcsolattartással. Persze eredménytelen, mert pontosan látszik, hogy mire utaznak.
Telefonon beazonosítanak, várakoztatnak 5 percet csendben, majd közli, hogy nem tud tájékoztatást adni, mert nem kompetens.
Érdemes lenne felvenni a beszélgetéseket, ha véletlenül bíróságra kerülne a dolog, hogy tudjam bizonyítani, hogy bármit kérdezek, egyből ideges lesz az ügyintéző. Mert beszéltem már vagy 20 alkalommal velük, de mind ugyanazt mondta, hogy nem tud információval szolgálni, fizessük tovább a hitelt.
Vajon mi lehet anyám neve mellett odaírva, hogy állandóan ez a reakció?

Szerintem nincs semmi odaírva, de személyesen kellene intézni, nem telefonon.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#103535 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 10:07

És még sehol a péntek:

https://444.hu/2018/...etejen-a-tiszan
Make love not Wor.

#103536 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 10:14

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 04. 26. 10:37

Szerintem nincs semmi odaírva, de személyesen kellene intézni, nem telefonon.

Ezt már írtam. Voltam bent februárban, a biztonsági őrnek villogott a szeme, fel is állt, ahogy előadtam a mondókámat. Telefonon azt mondták, hogy menjek be személyesen. Ott meg 2 ablak van és elég sok ember, mindenki hall mindent. Kicsi a hely. Elődtam az 56 ezres nyugdíj és az 50 ezres törlesztőt, erre azt mondta az ügyintéző, hogy talán nem kellett volna felvenni a hitelt, ha nem tudja fizetni :-D kár, hogy nem rögzítettem, kibaszott szemtelen volt, én meg nem foglalkoztam vele, mondtam neki tovább a tényállást s mivel kurva ideges lett, akkor állt fel a biztonsági őr. De hát nem csináltam semmit, tök udvariasan és csöndben tettem le a papírokat egyenkémnt. Utána megvonta a vállát, hogy Ő ezzel nem tud mit kezdeni, üljek félre a telefonhoz s majd valaki felhív.

Na akkor is elég arrogánsan kezeltek telefonon.
Személyesen esélytelen bármit is elintézni, ha nem befizetni akarsz a számládra.

Hja, egyébként megérne neked is egy fejlövést, ha elküldeném az összes adatot, amit kérnek telefonon, hogy lásd mennyire falnak vezetnek azonnal és nem adnak információt, ha kérdezel visszakapcsolnak a központi számhoz és egyből idegesek :Đ
S nem is vicces, ez inkább félelmetes, tekintve, hogy anyám lószart sem ért az egészből.

#103537 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 10:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2018. 04. 26. 11:14

Ezt már írtam. Voltam bent februárban, a biztonsági őrnek villogott a szeme, fel is állt, ahogy előadtam a mondókámat. Telefonon azt mondták, hogy menjek be személyesen. Ott meg 2 ablak van és elég sok ember, mindenki hall mindent. Kicsi a hely. Elődtam az 56 ezres nyugdíj és az 50 ezres törlesztőt, erre azt mondta az ügyintéző, hogy talán nem kellett volna felvenni a hitelt, ha nem tudja fizetni :-D kár, hogy nem rögzítettem, kibaszott szemtelen volt, én meg nem foglalkoztam vele, mondtam neki tovább a tényállást s mivel kurva ideges lett, akkor állt fel a biztonsági őr. De hát nem csináltam semmit, tök udvariasan és csöndben tettem le a papírokat egyenkémnt. Utána megvonta a vállát, hogy Ő ezzel nem tud mit kezdeni, üljek félre a telefonhoz s majd valaki felhív.

Na akkor is elég arrogánsan kezeltek telefonon.
Személyesen esélytelen bármit is elintézni, ha nem befizetni akarsz a számládra.

Hja, egyébként megérne neked is egy fejlövést, ha elküldeném az összes adatot, amit kérnek telefonon, hogy lásd mennyire falnak vezetnek azonnal és nem adnak információt, ha kérdezel visszakapcsolnak a központi számhoz és egyből idegesek :Đ
S nem is vicces, ez inkább félelmetes, tekintve, hogy anyám lószart sem ért az egészből.

Ez oké, de ő mit kezdjen azzal, hogy mennyi a bevétele az adósnak? Kisebb törlesztőt csak úgy tudsz, hogy valami fix futamidejű másik hitellel kiváltod.

Idézet

#103538 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 10:25

ha gond lesz a csajommal, majd én is bebaszva bedrogozva elmegyek vezetgetni
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#103539 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 13:14

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2018. 04. 26. 11:18

Ez oké, de ő mit kezdjen azzal, hogy mennyi a bevétele az adósnak? Kisebb törlesztőt csak úgy tudsz, hogy valami fix futamidejű másik hitellel kiváltod.

Bevételhez a hitelkeretet szokátk mérni, amiből elég 10ezer forintot kihasználni és nem visszafizetni, pár év alatt milliós tétel lehet belőle.
Make love not Wor.

#103540 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 04. 26. 13:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2018. 04. 25. 22:56

Jó 10 évvel ezelőtt emelte fel az OTP az AMEX GOLD hitelkártyám keretét 2.5millióra. És nem ám te mondod meg, mennyi legyen, jövedelem alapon kalkulál egy számot a rendszer, oszt annyi lesz, csókolom.

Na de az gold, oda is el kell jutni. Sima kékemnél néha mondják, hogy a keret emelésére van lehetőség, de 4 éve azt sem tudom merrefelé van a kártya :-D

Citi jó volt, ingyen kajálni és inni a reptéri váróban, év végén forint- és pontbeváltás, ami azért jól tud jönni. Van amelyik boltban olcsóbban vásárlok, de ha nem is olcsóbban azért az év végi 100-200ezres visszatérítések jók tudnak lenni. Van aki repjegyre gyűjt, mikorhogy. Persze ha nem fizeted vissza, akkor oboa.

Én fizukor átpakolok rá 2 kilót, aztán majd a hónapban elfogy, vagy kauciónak letétnek jó, autóbérlésnél/szállásnál 1-2ezer Euró sem probléma és nem a kp állományomból van lefoglalva, hanem a nem létezőből és a bank pénze, csak kölcsön.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5175
  • 5176
  • 5177
  • 5178
  • 5179
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.