HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5181
  • 5182
  • 5183
  • 5184
  • 5185
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#103641 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2018. 05. 01. 14:43

Idézet: Csula kapitány - Dátum: 2018. 05. 01. 15:34

be akartam linkelni gugát. mer 444. de látom megelőztek...
hogy pezseg mán itt az a gyönyörűkurvaélet....

Aszondod, hogy ez itt valami érdemi? :Đ

#103642 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 01. 14:46

Hja, ha a YT-on ismernék ezt a topikot az allja itt nyüzsögne, mint a féreg :nevet: bár, ahogy nézem így is betaláltak maguktól, akinek KELLETT :-D :kma:

Cyberdét viszont hiányolom, amióta megfigyelő státusszal illette magát :Đ
Neki olyan értelmes hozzászólásai voltak, hogy néha elcsuklott a hangom :nevet: :wub:

#103643 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 01. 15:09

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 01. 15:46

Hja, ha a YT-on ismernék ezt a topikot az allja itt nyüzsögne, mint a féreg :nevet: bár, ahogy nézem így is betaláltak maguktól, akinek KELLETT :-D :kma:

Cyberdét viszont hiányolom, amióta megfigyelő státusszal illette magát
Neki olyan értelmes hozzászólásai voltak, hogy néha elcsuklott a hangom :nevet: :wub:

lehet, megnősült és gyerekei születtek
:Đ
+ sörhasa lett és fel sem áll már neki.

Szerkesztette: Csula kapitány 2018. 05. 01. 15:10 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#103644 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 01. 15:26

Idézet: Csula kapitány - Dátum: 2018. 05. 01. 16:09

lehet, megnősült és gyerekei születtek
:Đ
+ sörhasa lett és fel sem áll már neki.

Ezek egyikét sem tudom róla elképzelni, nem hiteles :nevet:

Viszont megragadom a hozzászólás lehetőségét, s jelzem az arra érz6ékenyeknek, hogy május 27-én meghívtak egy rallie és drift fesztiválra Rimócra, és a nagyobbik fiam Zvolenszki Levente jogosítvány nélkül fog vezetni + sok más ember, aki erre ugrik érdemes készülnie, mert felvételek fognak készülni és közzé is teszem nyilvánosan.

Aki meghívott, annak nem, hogy jogosítványa nincs, de olyan fanatikus, hogy már többszörösen eltíltották a vezetéstől, eddig 2 filmemben szerepelt.
Szóval érdemes csőre tölteni a YT downloader gombot és lementeni dvd lemezre, majd beküldeni a felvételeket a megfelelő helyre, hátha sikerrel jár emberünk, de ha mégse, nem kell feladni, lesznek még 2018-ban kihágások guga részéről bőven, szóval érdemes az alattomos lelkeknek ébren lenni, nehogy lemaradjanak valami feljelenteni valóról :Đ hogy épülhessen s szépülhessen hazánk.

#103645 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 05. 01. 16:19

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 01. 15:43

Aszondod, hogy ez itt valami érdemi? :Đ

Végleg celeb lettél, innentől kezdve más világ van.
Make love not Wor.

#103646 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 01. 17:27

Idézet: Jahno - Dátum: 2018. 05. 01. 17:19

Végleg celeb lettél, innentől kezdve más világ van.

Nem kértem, s nem tartottam rá igényt. De a felvetett kérdésemre sem válaszoltál.
A celebgyár meg szerintem partnerségi alapon működik. Gondolod valaki megkérdezett, hogy írhat e rólam cikket?
Meg ez valami érdem? Semmit nem tettem le az asztalra. Sem találmány, sem olimpiai érdem, sem valami kimagasló, csak odafostam a netre.
Ha ez elég ahhoz, hogy valaki ebből megéljen belőle, meglátásom szerinht az igényben van a probléma, s nem a kínálatban.

#103647 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 01. 18:44

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 01. 15:26

jelzem az arra érz6ékenyeknek, hogy május 27-én meghívtak egy rallie és drift fesztiválra Rimócra
Érezzétek jól magatokat!

nagyobbik fiam Zvolenszki Levente jogosítvány nélkül fog vezetni + sok más ember, aki erre ugrik érdemes készülnie, mert felvételek fognak készülni és közzé is teszem nyilvánosan.

Aki meghívott, annak nem, hogy jogosítványa nincs, de olyan fanatikus, hogy már többszörösen eltíltották a vezetéstől, eddig 2 filmemben szerepelt.
Ti tudjátok, hogy milyen kockázatot akartok bevállalni. Bár lehet ilyenkor nem is illegális magánúton, meg lezárt szakaszon vezetni, mivel nem közforgalomban vesztek részt.

Szóval érdemes csőre tölteni a YT downloader gombot és lementeni dvd lemezre, majd beküldeni a felvételeket a megfelelő helyre, hátha sikerrel jár emberünk, de ha mégse, nem kell feladni, lesznek még 2018-ban kihágások guga részéről bőven, szóval érdemes az alattomos lelkeknek ébren lenni, nehogy lemaradjanak valami feljelenteni valóról :Đ hogy épülhessen s szépülhessen hazánk.
Valamit eltévesztettél, ez itt nem a JuhTyúk kommentszekció, itt nem jelentget fel senki senkit. Persze ha nyilvánosan kiteregeted az életed, akkor várható, hogy a YT-osok közül lehet, aki ilyenre folyamodik. Ezt náladnál nagyobb sztárok is megszívják, mikor élő műsorban gyorshajtanak, meg telefont nyomkodnak vezetés közben, meg adózatlan bevételről dicsekednek, akkor csodálkoznak, hogy nézte a jard meg a hatóság is, és elkezdett intézkedni.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#103648 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2018. 05. 01. 19:13

Idézet: Raynes - Dátum: 2018. 05. 01. 19:44

Érezzétek jól magatokat!

Oszt ja: https://24.hu/belfol...mi-roncsderbin/
Make love not Wor.

#103649 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 01. 21:40

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 01. 18:27

Nem kértem, s nem tartottam rá igényt. De a felvetett kérdésemre sem válaszoltál.
A celebgyár meg szerintem partnerségi alapon működik. Gondolod valaki megkérdezett, hogy írhat e rólam cikket?
Meg ez valami érdem? Semmit nem tettem le az asztalra. Sem találmány, sem olimpiai érdem, sem valami kimagasló, csak odafostam a netre.
Ha ez elég ahhoz, hogy valaki ebből megéljen belőle, meglátásom szerinht az igényben van a probléma, s nem a kínálatban.

celeb az, aki nem azért lett valaki, mert letett valamit az asztalra, hanem csak úgy enmaga :) igény mindig van, de ne hidd, hogy ez új találmány. 100+ évvel ezelőtt ugyanez ment a lapok társasági rovataiban, hogy az xy grófot meg a z szinésznőcskét látták együtt a valahol.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#103650 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 02. 06:32

én ma (is) külföldről dolgozom, kell segítség gugának hogy kell?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#103651 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 02. 06:48

Idézet: Raynes - Dátum: 2018. 05. 01. 19:44

Érezzétek jól magatokat!

Ti tudjátok, hogy milyen kockázatot akartok bevállalni. Bár lehet ilyenkor nem is illegális magánúton, meg lezárt szakaszon vezetni, mivel nem közforgalomban vesztek részt.

Valamit eltévesztettél, ez itt nem a JuhTyúk kommentszekció, itt nem jelentget fel senki senkit. Persze ha nyilvánosan kiteregeted az életed, akkor várható, hogy a YT-osok közül lehet, aki ilyenre folyamodik. Ezt náladnál nagyobb sztárok is megszívják, mikor élő műsorban gyorshajtanak, meg telefont nyomkodnak vezetés közben, meg adózatlan bevételről dicsekednek, akkor csodálkoznak, hogy nézte a jard meg a hatóság is, és elkezdett intézkedni.

Most voltam Hatvanban a tuning show-n, a motoros kaszkadőr kicsit őrülten nyomta, centikre a közönségtől 1000-es mocival és jogosítvány nélkül :-D
Rimócon lezárt területen leszünk, a sofőr, aki meghívott egy nagyon fiatal srác, párszor megfogták jogsi nélkül, azóta már attól is eltiltották, hogy legyen neki :-D nem kicsit őrült a gyerek, de nem csodálom, öngyilkos lett a faterja, aztán gyanítom, hogy valahogy próbálja kezelni a saját helyzetét.

Hja a feljelentés? Naiv vagy, a srác néha bepofátlankodik a topikba, mint ha hívná valaki és még kérkedik is vele, hogy Ő volt. Azt hiszi manapság olyan rohadt bonyolult valakit megtalálni a monitor mögött, amikor zizeg. Kicsit meg van reccsenve a srác, 8 oldalas tanulmányokat készít rólam, kimenti a hozzászólásaimat, képernyőképeket ment le a filmekből, s még ide is belinkelte.

Aki ennyi időt képes áldozni egy számára idegen emberre, az beteg. Mert ennyi időt akár saját magára is fordíthatna, de ez simán egy defektes fasz.

#103652 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 02. 06:49

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 05. 02. 07:32

én ma (is) külföldről dolgozom, kell segítség gugának hogy kell?

Mit is akarsz pontosan?

#103653 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 02. 06:52

Idézet: qnadam - Dátum: 2018. 05. 01. 22:40

celeb az, aki nem azért lett valaki, mert letett valamit az asztalra, hanem csak úgy enmaga :) igény mindig van, de ne hidd, hogy ez új találmány. 100+ évvel ezelőtt ugyanez ment a lapok társasági rovataiban, hogy az xy grófot meg a z szinésznőcskét látták együtt a valahol.

Belőlem nem lesz celeb, mert alapból egy bunkó paraszt vagyok :-D
Egyébként folyamatosan megkeresnek tv társaságok valami hülye indokkal, most éppen le akarnak húzni egy kis zsetonnal :-D

Idézet

Tisztelt Zvolenszki Zoltán!

Szabó Győző vagyok..., az elmúlt hónapokban nem csak színházban, hanem moziban és tévében is találkozhatott velem. Amennyiben van soraimra most öt perce, úgy igen értékes információnak fog a birtokába kerülni.

Rajongóim kérésének eleget téve lehetővé tettem a fenti kártyám megvásárolhatóságát. Ennek megvalósításában az a profi cég volt a segítségemre, amely a jobb felső sarokban látható logó segítségével lehetővé teszi, hogy a rajongóim a névre szóló kártyáikkal több mint ezerkétszász kiskereskedőnél a mindennapi vásárlásaik alkalmával többet spórolhassanak meg, mint amennyibe az kerül.

Az EDC alapítójával való egyeztetésünk alkalmával megtudhattam, hogy ők a rendszerüket az elmúlt években továbbfejlesztették, szabadalmaztatták, fél éven belül indítják nemzetközi platformjukat. Mivel az üzleti tervük szerint már jövő év végére több tízmillió felhasználójuk lesz, olyan növekedési dinamikával fognak bírni, mint anno azon pl. Facebook, Instagram, Snapchat vagy Twitter cégek, amelyeket Ön is biztosan ismer.

Mivel a - már amerikai székhelyű - Benefit Barcode Inc.-nek még bárki a részvényese lehet, így úgy döntöttem, hogy én sem hagyom ki a startup cégekben rejlő több tízszeres növekedési lehetőséget: a tulajdonosi oldalon már az én nevemet is megtalálhatja - kétszer! Amennyiben ott lejjebb görget, úgy láthatja több művész kollégám nevét is, mint például:

• Anger Zsolt - színész
• Aradi Tibor - humorista
• Aranyosi Péter - stand up komikus
• Árpa Attila - színész, rendező, producer
• Fábián László - olimpiai bajnok, sportvezető
• Kánya Kata - színész, televíziós műsorvezető
• Sasvári Sándor - színész, énekes
• Vastag Csaba - színész, énekes

Erre szokták mondani: ennyi ember nem tévedhet!

Amennyiben akár csak 96 ezer forintos szolgáltatás-vásárlással (közösségi előfinanszírozás) Ön is szeretne magas osztalékra és/vagy - a részvénye(i) majdani eladásából - jelentős bevételre szert tenni, majd jövő nyáron akár teljes költségtérítéssel meglátogatni amerikai irodánkat (is), úgy két dolgot tehet:

1. Elolvassa az üzleti tervünket, valamint az alatta található dokumentumokat (cégértékelés, szabadalmak stb.).
2. Megnézi a tavaly nyáron, valamint idén februárban - tizenkét tulajdonostársunk szereplésével rögzített - bemutató videókat.

FONTOS: Ne befolyásolja a döntésében az, hogy közel kétszázan már fantáziát láttak a lehetőségben! Tájékozódjon alaposan, ne sajnáljon rá akár több órát is (például a hússzú hétvégén)! Ha azonban csak fél órája lenne, akkor a Hosszú Katinka bögrés videó első felét mindenképpen nézze meg!

HASZNOS: Amennyiben döntését meghozza szűk egy héten belül, úgy akár 300 ezer forint előnyre tehet szert: a táblázatban látható módon kivételesen most május 2-át fogja az alapító április utolsó munkanapjának számítani.

Amennyiben bármilyen kérdése van, a cégalapító, Jáger László, készséggel áll rendelkezésére elérhetőségein. (Ő május 3-ig ügyeletet tart, a mobilján kereshetik a hosszú hétvégén is.)

Bízom benne, hogy - az utolsó videóban láthatóak alapján - Önnel is találkozhatom majd személyesen valamelyik következő tulajdonosi találkozón Magyarországon, Ausztriában vagy Amerikában!

Üdvözlettel,
Szabó Győző

#103654 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 02. 07:10

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 01. 18:27

Na ezzel nagyon egyetértünk. :up:

#103655 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 02. 07:14

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 02. 07:49

Mit is akarsz pontosan?

még ezt se érted?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#103656 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 02. 07:18

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2018. 05. 02. 08:14

még ezt se érted?

Nulla kvalifikációval ne várj tőlem többet, te magasan vagy kvalifikálva s te csodálkozol rajtam? :Đ :nevet:

#103657 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 02. 07:48

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 02. 07:18

Nulla kvalifikációval ne várj tőlem többet, te magasan vagy kvalifikálva s te csodálkozol rajtam? :Đ :nevet:

Ebben az a vicces, hogy ez sajnos nem vicces, de te mégis nevetsz..?! :blink:
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#103658 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 02. 07:57

Idézet: LightBringer - Dátum: 2018. 05. 02. 08:48

Ebben az a vicces, hogy ez sajnos nem vicces, de te mégis nevetsz..?! :blink:

Elmúltam már 18 :-D sőt 50 is, gondolod ilyen csekélységeken fennakadok? Vagy a nevetés iskolai végzettséghez van kötve?
Persze, hogy nevetek rajta, mert megtehetem :-D

#103659 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 02. 11:32

Idézet: guga - Dátum: 2018. 05. 02. 07:52

Belőlem nem lesz celeb, mert alapból egy bunkó paraszt vagyok :-D
Egyébként folyamatosan megkeresnek tv társaságok valami hülye indokkal, most éppen le akarnak húzni egy kis zsetonnal :-D

a celebség nem függ a bunkóságtól :)

ez nem tévétársaság, ez pár majom akciója.
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#103660 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2018. 05. 02. 11:42

Idézet: qnadam - Dátum: 2018. 05. 02. 12:32

a celebség nem függ a bunkóságtól :)

ez nem tévétársaság, ez pár majom akciója.

A haszna már most megvan. Felkértek egy reklámfilmben való szereplésre, s megkerestek egy fesztiváltól, hogy promózhatnának e a csatornámon.
Kezdetnek nem rossz.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5181
  • 5182
  • 5183
  • 5184
  • 5185
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.